Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡

Selam kızlar 🌸 kilomu güncellemeye geldim 🥳

Bugün sırf merak edip tartıldım, daha 4 gün önce tartılmıştım ama acaba bir ilerleme var mı diye de aklıma takılıyordu. Geçen yaz hem pilatese gidiyordum hem dikkat ediyordum ama yine de verdiğim kiloyu iki gün sonra hiç vermemiş gibi tartıda görüyordum, travma oldu resmen 😅🫣 her neyse sabah tartıldım baktım 4 günde 600 Gr vermişim, aşırı mutlu oldum gerçekten. Aralıklı orucun faydasını görüyorum 🫶

Toplam giden. -2.4 kg
Güncel kilom 55.1.

Umarım bu hafta 54ü kalıcı olarak görürüm 🙏 spor yapabilsem çok daha hızlı gidicek onu da biliyorum ama ders çalışmaktan vakit bulamıyorum.

tebrik ederim, harikasın!🥳👏🏻 çaba ve emeklerin sonuç verdiğini görmek daha fazla motive ediyor😍

13 Aralık menüm

10:00

-1 kupa az sütlü filtre kahve

12:30
-1 kase yoğurt çorbası
-biraz kıtır ekmek
-1 kase haşlanmış sebze (brokoli, karnabahar, havuç)

13:00
-1 fincan sade türk kahvesi

17:00
-3 minik kurabiye

18:30
-1 büyük kasede haşlanmış brokoli, karnabahar, havuç; 3 kaşık tam buğday makarna, biraz tane mısır, yoğurt ve baharatlı salata

20:00
-1 büyük kupa latte

Su: 1,5 lt

Spor: yok

Adım: 15.035

Selam kızlar 🌸
Kahvaltı 10.40
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
5-6 dal maydanoz
Domates

17.00 (Arkadaşımın ikizlerinin doğum günüydü küçük bir kutlama hazırladım)

3 kaşık Rus salatası
Yarım dilim çikolatalı kek
Patates salatası
1,5 lt su
2 bin adım

yazmamışıım

14 Aralık menüm

-1 kupa filtre kahve

-1 kase mercimek çorbası
-1 dilim tam buğday ekmeği
-3 kaşık nohut

16:00
-1 küçük muz
-2 kestane

19:30
-1 büyük kasede haşlanmış brokoli, karnabahar, havuç; 3 kaşık tam buğday makarna, biraz tane mısır, yoğurt ve baharatlı salata
(müptelası oldum 🫠)

Adım: 7.121

yazmamışıım

14 Aralık menüm

-1 kupa filtre kahve

-1 kase mercimek çorbası
-1 dilim tam buğday ekmeği
-3 kaşık nohut

16:00
-1 küçük muz
-2 kestane

19:30
(müptelası oldum 🫠)

Adım: 7.121
Canım 2 ayda 7 kilo maşallahı var
Görüntüde nasıl çok farkettin mi ?

İyi akşamlar kızlar 🌸

Bugün kötü beslendim ya dışarıdaydım tüm gün. Kahvaltı yapamadım tek öğün beslendim. En son dün yemiştim 22 saat açlık sonrası tek öğün beslenince biraz vücudum şaşırdı valla.

16.00 tek öğün

Bir tabakta köri soslu tavuk ve makarna+ çeyrek porsiyon patates kızartması
Biraz salata
Kutu kola

17.45
3 dilim ayva ( aç değilim ama cok canım çekti diye yedim)

İyi akşamlar kızlar 🌸

Bugün kötü beslendim ya dışarıdaydım tüm gün. Kahvaltı yapamadım tek öğün beslendim. En son dün yemiştim 22 saat açlık sonrası tek öğün beslenince biraz vücudum şaşırdı valla.

16.00 tek öğün

Bir tabakta köri soslu tavuk ve makarna+ çeyrek porsiyon patates kızartması
Biraz salata
Kutu kola

17.45
3 dilim ayva ( aç değilim ama cok canım çekti diye yedim)
Cola diyet ise çok sorunlu olmamış menü canım.

Cola diyet ise çok sorunlu olmamış menü canım.
Valla açlıktan o kadar midem bulanıyordu ki hiç dikkat etmedim canım, değildir muhtemelen. Tek öğün yaptığım için çok dert etmedim bu seferlik ya, bir de 16.00da yemek yeme işim bitti o da dengeler umarım.

Biraz istem dışı bir 22 saatlik açlık oldu sarsıldım biraz.

Valla açlıktan o kadar midem bulanıyordu ki hiç dikkat etmedim canım, değildir muhtemelen. Tek öğün yaptığım için çok dert etmedim bu seferlik ya, bir de 16.00da yemek yeme işim bitti o da dengeler umarım.

Biraz istem dışı bir 22 saatlik açlık oldu sarsıldım biraz.
Benimde dün diyet dışı oldu.
İş gereği araziye gittik yollar kötüydü midem bulandı akşam yemeginyapamadim eşim çiğ köfte durumu getirdi yedim. Oluyor arada. Önemli olan ertesi gün devam etmek boslamamak

Benimde dün diyet dışı oldu.
İş gereği araziye gittik yollar kötüydü midem bulandı akşam yemeginyapamadim eşim çiğ köfte durumu getirdi yedim. Oluyor arada. Önemli olan ertesi gün devam etmek boslamamak
Aynen öyle canım, zaten burda tek sıkıntılı olan kola, onda da bayilmadan bir şeyler yemek için göz ardı ettim.

İşin kötüsü yarın en yakın arkadaşımın ikizlerinin doğum günü 🤦 yine tek öğün yaparım her şeyden bir kaşık yerim artık. tatlı yemem hamur işini de belki bir tane yersem dengelerimbdiye düşünüyorum.

Günaydın, iyi hafta sonları kızlar 💕

dün en yakın arkadaşlarımdan biri geldi şehir dışından, pazar akşamına kadar misafirim, onun için bir şeyler hazırladım. Bu hafta sonu kaçamaklarım olabilir:KK53:

zaten kasmayacağım, pazartesi tartıda artı çıkarım ama pes etmeden esas düzenime devam ederim:KK49:

15 Aralık menüm

-1 kupa sade filtre kahve

-1 porsiyon lorlu, otlu (ıspanak, pazı) pide

16:30
-2 kestane
-1 küçük muz

18:30
-1 kare çilekli çikolata

20:00
-1 kase makarna salatası
-2 küçük parça patatesli börek
-çay

Adım: 6.407

Kahvaltı 10.30
1 tane kaşarlı milföy simit
1 kk beyaz peynir

Ara
1 gün kurusu
1 kare bitter
1 elma

Akşam 17.30
1 tabak yeşil fasulye yemeği
1 tabak salata
2 kaşık yoğurt

1 kare bitter 18.00

İyi akşamlar kızlar 🌸 bugün bizim ikiz bebislerin doğum günü vardı. Dün de bugün de tek öğün yaptım. Bol kaçamaklı oldu 🤦

3 orta boy rulo börek
1 poğaça
1 kaşık kısır
2 bardak ev yapımı az şekerli limonata

Günaydın kızlar, nerelerdesiniz 🫣 Dün akşam kötü şeyler duydum biraz etkilendim buraya yazmamışım. Dün hem misafirim vardı hem de misafirliğe gittim. Resmen ortamım kilo vermeye hiç müsait değil ya😢

Kahvaltı 12.30 (Misafirimiz vardı)
Yarım rafadan yumurta
4 dilim sucuk
5-6 adet patates kızartması
3 dilim kaşar
1 kk peynir
1 dereotlu poğaça (kendim yaptım)

18.00
2 kaşık Rus salatası
3 kaşık kısır

21.00 ( Arkadaşım çaya çağırdı)
4 mercimek köftesi
1 kurabiye.

Kilo güncellemesi 🥳 bu hafta hem 3 gün boyunca 22-23 saat açlık durumlarım oldu hem de doğum günü misafir derken börek vs yediğim oldu. Bende merak edip tartıldım.

18 Aralık güncel kilom 54.5 ♥️ sonunda 54ü gördüm aşırı mutluyum ya 🎉

13 Aralık'ta tartılmıştım 55.1 çıkmıştım. 5 günde 600 gr vermişim. Uzun süreli aç kalmaya bağlıyorum, istemeden olmuştu ama en azından bir işe yaramış. 🥳🥳

Aralıklı oruca 4 Kasım'da başlamıştım, 1 buçuk ayda toplam 3 kilo verdim. Az aslında ama yine de beni çok tatmin etti

Günaydın kızlar, nerelerdesiniz 🫣 Dün akşam kötü şeyler duydum biraz etkilendim buraya yazmamışım. Dün hem misafirim vardı hem de misafirliğe gittim. Resmen ortamım kilo vermeye hiç müsait değil ya😢

Kahvaltı 12.30 (Misafirimiz vardı)
Yarım rafadan yumurta
4 dilim sucuk
5-6 adet patates kızartması
3 dilim kaşar
1 kk peynir
1 dereotlu poğaça (kendim yaptım)

18.00
2 kaşık Rus salatası
3 kaşık kısır

21.00 ( Arkadaşım çaya çağırdı)
4 mercimek köftesi