sezeryan?

yaxgxmur sxixla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
117
1
42
selam kıslar ben 5,5 aylık hamişim nasipse oğlum olucak eşim hep şehir dışında olduğu için sezeryan olmayı düşünüyom kaçıncı haftada sezeryana alınılıyo..merak ettim... bana yardımsı olurmusunus...

canım ben sezeryan oldum 38. haftada alıyorlar genelde dr. gün verir zaten ama sana nacizane tavsiyem eğer sadece eşinin işinden dolayıysa bence sezeryan olma çünkü 1 ayda kendini anca toparlayabiliyorsun

benim doktorum 39 haftaya girmmeden hatta bir kaç gün geçmeden almam dedi.erkek bebeklerde öyle gerekliymiş ama ben 37 doldurduğum hafta doğum yapmak zorunda kaldım bebeğim 39 haftayı bitirmeyi beklemedi.Olsun sezeryanla ve sorunsuz doğum yaptım..

sezaryanla doğum yaptım 1 veya 2 hafta önce dr alıyor sezaryana artı 20 günde tam toplandım diyebilirimki uzun bi yolculuğa dahi gittim.bu kişiden kişiye değişiyor toparlanma süresi

38. haftamda doğuma girdim aynı gün sonda taktırmaktan korktuğumiçin tuvalet ihtiyacımı gidermek üzere ayağa kalktım 3. günümdede tamamen ayaktaydım eve geldiğmdede hiç yatmadım diyebilirim sana tavsiyem gazını rahat çıkarmak için hastaneye giderken yanında mutlaka rezene çayı götür hayırlı doğumlar dilerim

benim doktorum erken almıyordu bebeğin gelişimi için. 39.haftam doldu 40.haftanın içinde aldı.spinal sezereyan oldum.çok rahat , güzel bir doğum ve sonrası geçirdim.hastanede 1 gece kaldım eve geldiğimdede hiç yatmadım diyebilirim.hayırlı doğumlar sanada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…