- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
ameliyat sırasında hiç birşey hissetmiyorsun aslında.zaten uyuşturduktan sonra soruyorlar sana hissediyor musun diye.hisetmediğinde başlıyorlar operasyona.
birde zaten sen kesilmeleri falan görmüyorsun. önünde yeşil bir örtü oluyor.
o yüzden ameliyat anından bence hiççç korkma. çok çabuk geçiyor.
sezaryanın sonrası problem bence. ama tabii ki buda kişiden kişiye değişiyor
:1rolleyes:Kendi doğumum geldi gözüme. Epidural iğnem yapıldı yattım bacaklarımdan başlayıp baticonu sürüyorlardı eeeee ben hissediyorum bunu dedim. Hemşire ayağını oynat bakalım dedi aaa bi baktım zerre kadar kıpırdatamıyorum. çoktan uyuşmuşum anlıycaan. Ama benim etim iyi değildir. en ufak bi kesikte bile çabuk iyileşmez. o yüzden sezeryan kesi yerimin iyileşmesi uzun sürdü bende. Daha çok yeni hamilesin bunları düşünmeden tadını çıkarmaya bak.
Merhabalar bende 5 ay önce Epidural sezeryanla ikizlerimi dünyaya getirdim ..Tercihim normal doğum olurdu ama ikiz olduğu için mecbur Sezeryan yaptırdım...Bu kadar kolay ve zevkli bir ameliyat olacağını düşünmemiştim ..özelde yaptırdım.Eşimde yanımda idi Doktorum hamileliğimin başından beri beni takip eden doktordu,Bebeklerimi doğar doğmaz öptüm.Doğum yaptıktan sonra dikiş atılırken de doğumhaneden çıkakende ayıktım, çok az sancım oldu 2gece hastanede yattıktan sonra taburcu oldum evde de yatmadım pek.. çok keyiflive zevklibir ameliyat geçirdim herkese tavsiye ederim.Allah sağlıcakla kucağınıza almahyı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?