Sezeryan oldum çok pişmanım yada aksine çok memnunum diyen var mı?

ameliyat sırasında hiç birşey hissetmiyorsun aslında.zaten uyuşturduktan sonra soruyorlar sana hissediyor musun diye.hisetmediğinde başlıyorlar operasyona.
birde zaten sen kesilmeleri falan görmüyorsun. önünde yeşil bir örtü oluyor.
o yüzden ameliyat anından bence hiççç korkma. çok çabuk geçiyor.
sezaryanın sonrası problem bence. ama tabii ki buda kişiden kişiye değişiyor

:1rolleyes:Kendi doğumum geldi gözüme. Epidural iğnem yapıldı yattım bacaklarımdan başlayıp baticonu sürüyorlardı eeeee ben hissediyorum bunu dedim. Hemşire ayağını oynat bakalım dedi aaa bi baktım zerre kadar kıpırdatamıyorum. çoktan uyuşmuşum anlıycaan. Ama benim etim iyi değildir. en ufak bi kesikte bile çabuk iyileşmez. o yüzden sezeryan kesi yerimin iyileşmesi uzun sürdü bende. Daha çok yeni hamilesin bunları düşünmeden tadını çıkarmaya bak.

ÇOK TŞK EDERİM HAYATIM İÇİMİ RAHATLATTIN...SAOL BEBİKİMopuyorumnanaktan
BENDE BİŞİ HİSSETMİCEĞİMİ DÜŞÜNDÜM..
AMA TEREDDÜT OLUYO TABİİ

sanada tşk ederim canımmm...hamileliğimin tadını çıkabildiğim kadar çıkarıyorum..aslında çabucak geçsinde doğsun die düşünmeye başladım biliyomusun 13 haftalığım halbuki dahaD
sabırsızlanıyorum...canım epidural sezeryanla spinal sezeryan arasındaki fark nedir??

kızlar doğumu yaklaşan varmı??
sezeryan olduktan kaç gün sonra iyileştiniz

her şeyı hıssedıyon cnm elledıklerını senı kurcaladıklarını bıtek ağrı yok hayatım hatta ben korkup dr sızı hıssedıyom demiştim oda normaldır demişti herşeyi hıssederseın ama ağrı duymasın demişti ölede oldu amelıyat masası sallanıyo öle kurcalıylar senı ama bbeişinin ağlama sesını duyunca herşey değişiy ounutuluyo bıde hemen getirip gösteriyolar sana öpüp kokluyon kzu<uyuuu çok hoş bi duygu

tekrar yazmadan edemedim. ama bence normal doğumuda araştırsan iyi olur. Aslında o korktuğun insanın beynine kazılan doğum görüntülreri gibi olmuyor.çünkü o da ağrısız doğum. 4 cm açılma olana kadar hissettiğin sancı adet sancısı gibi. ondan sonra ağrı kesici yapılıyor.10 cm olana kadar ağrı hissetmiyorsun.ondan sonrada doğuma alınıyorsun. bir anda çok zor bişey beklerken 10-15 dk içinde doğum oluyor. tabii bu kadar kolay olmasının nedeni ağrısız doğum olması.
iyi bir hastanede ve üniversitede iyi bir doktorla çok kolay
normal doğumda hemen ayaklanabiliyorsun. ama sezaryan ameliyat

tabii ki ikisinin de kendine göre riskleri var. Karar senin.
tabii bunları araştırman çok güzel ama hamileliğin hemen bitmesini isteme çünkü bu günleri özleyeceksin.o yüzden gercekten tadını çıkart.herkez şimdi senin gözünün içine bakıyorsur.bundan sonra bu olmayacak pabucun dama atılacak. herkez küçük bebeşle ilglenecek.
Şimdiden kolay doğumlar diliyorum

tşk ediyorum kızlar ama sezeryan iyice kafama yatmaya başladı bilemiyorum...
şuana kadar yorumlar çok iyi..memnuniyetlerini dile getirmiş yorum yapanlar..
aksine bişi duymadım şimdiye kadar...
memnun olmayanlarda varsa yazsın lar lütfen yorumlara ihtiyaç duyuyoruz

Merhabalar bende 5 ay önce Epidural sezeryanla ikizlerimi dünyaya getirdim ..Tercihim normal doğum olurdu ama ikiz olduğu için mecbur Sezeryan yaptırdım...Bu kadar kolay ve zevkli bir ameliyat olacağını düşünmemiştim ..özelde yaptırdım.Eşimde yanımda idi Doktorum hamileliğimin başından beri beni takip eden doktordu,Bebeklerimi doğar doğmaz öptüm.Doğum yaptıktan sonra dikiş atılırken de doğumhaneden çıkakende ayıktım, çok az sancım oldu 2gece hastanede yattıktan sonra taburcu oldum evde de yatmadım pek.. çok keyiflive zevklibir ameliyat geçirdim herkese tavsiye ederim.Allah sağlıcakla kucağınıza almahyı nasip etsin..

tşk ederim hayatım güzel yorumun için..
inş bizimkide sizinki gibi kolay geçerde doğum da yaşadıklarımızı tatlı tatlı yazarız buraya
bebişlerini öp benim yerime

hamile kalmadan öncede sezeryan istiyordum öylede oldu zaten.spinal sezeryanda bebek çıktıktan sonra uyuyorsun odaya giderken uyumuştum bebekten sonrasını hatırlamıyorum.ilk 1 haftası gerçekten zor ama sonrası çok kolay.4 aylık bebeğim var maşallah çok iyiyim.52 ile hamile kaldım şimdi yine 52yim.önemli olan doğum değil doğumdan sonrası...bebek bakmak çookk çook zor..:))))

ayyyyyyyDD
eşime diyorumki ben ilk günler rahatsız olabilirim senin bana yardımcı olman lazım diyorum...
oda bana ben bakamam korkarım kırılır mırılır bi yeri diyo kopuyorummm

kızlar dün bebeğimi gördüm kolları bacakları kıpırdıyodu
90gr mış...artık daha fazla şey hissediyorum yaa...oynuyodu annesi annesi

kızlar spinal sezeryan hakkında görüşlerinizi yazın lütfen....

sezeryan hakkındaki görüşlerinizi yazın hala karar vermiş değilim yardımcı olur sizin yazcaklarınız

spinal sezeryan oldum
çok rahat geçti
belimden iğneyi yaptılar ayaklarım uyuştu hemen
bebeği çıkarırken biraz sarsıntı hissettim
biraz midem bulandı
hiç baş ağrım olmadı anestezi uzmanı başını çok oynatma dedi
gaz sorunum da olmadı ayağa kalkmadan gitti :)))))))))))
sadece ilk kez ayağa kalkaken canım yandı
o gece baya yürüdüm
ertesi gün hastaneden çıktım
evde de hiç yatmadım
oturup kalkarken acım oluyordu
ama hiç korktuğum kadar yokmuş
bol bol kayısı suyu için

ayyy canım benim hayırlı olsun..çok sevindim canım bebeğin nasıl benziyomu sana..minnacık dimi...
bu arada operasyon sırasında bişi hissettinmi canım...uyuşturdukları zaman bişi hissetmiyosun dimi acı gibi sarsıntı harici...dikişlerin çokmu çokmu kestiler karnını...

saol canım
bebek aynı ben :))))
hiç bişey hissetmiyorsun yaptıkları iğneyi bile çok hafif hissediyorsun hiç canın acımıyor bile...
sadece sarsıntı hissediyorsun....
dikiş başta çok büyük duruyor sonra küçülüyor
dikişim ilk zamanlar yürürken oturup kalkarken acıyor o kadar da olucak sonuçta ameliyat oluyorsun
ilk kalkması zor sonrası rahat oldu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…