Ben de epiduralle sezaryen yaptım.epidural anestezim tam başarılı olmadı o nedenle ameliyat esnasında derin dokularda agri duydum.agrim cok artınca oğlumu aldıktan sonra sedasyon yapmak zorunda kaldılar.oglum ttn li dogdu.3gun yogun bakımda kaldı .cok şükür ciddi bir şey degildi ama zor oldu.istedigim gibi emziremedim ,sutum geç geldi..ameliyattan kafa bı milyon çıktım.bikac saat sonra ölüme yaklaştığımı hissedecek kadar agri çektim 3-4saat.ki agri kontrol cihazı takılı olmasına rağmen .sonrasinda yavaş yavaş agrim azaldı.oturup kalkarken ağırlarımın gecmis bı haftayı buldu.ama ben kötü bir ornegim o nedenle sen bana bakma.benim beyinde agri mekanizmalarıyla ilgili bir sıkıntı varmış.herkeste aynı olmuyor.bir sürü insan girip,zerre acı çekmeden doğumunu yapıyor.ha dersen ki bunlari bile bile simdi olsa nasıl doğurursun diye,yine sezaryen olurdu.zaten ufak tefek bir bayanım.benden o cocuk çıkmazdi :) benden bir ay sonra normal doğum yapan arkadaşımın benden cok dikişi vardı.bebek icini parçalayarak çıkmış .ileriki aşamada bu tür olumsuzluklar kadının cinsel yaşantısını ve idrar kaçırma olayını olumsuz etkiliyor.her işlemin kendine göre artı ve eksileri var.bence hangi eksiler hangi artılar senin için önemliyse ona göre ver kararını .sonrasi sansa kalıyor.normal doğumlar 3-4saat ıkınıp virt diye doğuran sonraki gun ayağa kalkan kadın da var,3gun sancı çekip ici parçalayarak doğuran kadın da ..benim gibi sezaryen olan kadın da var ,cok daha zor atlatani da,ameliyathaneye güle oynaya girip güle oynaya çıkanı da..Allah kimseyi o yolda bırakmasın..Allah senin de yardımcın olsun.insallah bir avazda doğurursun