• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan oldum çok pişmanım yada aksine çok memnunum diyen var mı?

türlü türlü sebeplerle spinal sezeryan oldum.
istediğim normal dogumdu aslında ama memnunmuyum... hımmmmm...... evet.
belkı doktoruma cok guvendıgımden boyle dıyorum ama gercekten de memnunum sezeryandan.
he sezeryan dedıgın sonucta bı amelıyat. normal dogum gıbı doğal bi sureç degıl. bi takım zorlukları elbette war.
ama çok çok 1 hafta da toparlıyosun kendini.
hayırlı doğumlar dilerim.

tşk ederim kızlar....
ameliyat sırasında bi ağrı hissediyomusunuz peki...
dikişlerde kesimde falan ayy kötü bi cümle oldu ama yani acı hissediyomusunuz

cnm bende 4 ay önce doğum yaptım epıdural sezeryanla yaptım ve çokmmenun kaldım
doğumdan 8 saat sonra ayaktaydım hastaneden gule oynaya ayrıldım
tabu epıduralde bazı şeylere dikkat etmen gerekıyo mesale ilk 12 saat içinde 8 lt sıvı tuketmen gerekıyo yoksa çok baş ağrısı oluyo bıde sondayı çıkardıktan sınra bol bol yürümen lazım ilk çok zor oluyo ama sonraları açılıyosun ve ne kadar yürüyüş o kadar sağlık
hamışlığın hayırlı olsun hayatım

canım bebeğin çok şirin...ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

salı günü sezeryan olucam canım

heh bende seni arıyodum canım...ohh maşşallah
bebeğinle geliceksin dmek eve..
heycan fazlasıyla vardır tabi..
sezeryana kim karar verdi canım..bize mutlaka doğumunu anlatmalısın:ecrin_bebek:

kızlar soruma cvp istiyorum...
spinal sezeryanda acı hissediyomusunuz..sancı ne kadar var...
ameliyat da kesilirken falan yada dikiş acısı olucakmı

sezeryan sonrasi durumun doktorla cok ilgisi var,ben hamileligimin son 1 ayini hastanede gecirdim ve bazi doktorlarin hastalarinin ayni gun ayaklandigini,bazilarinin da gunlerce kambur yurudugunu gordum.Ustelik kiloyla falan da alakasi yok,oda arkadasim `135 kilo bir bayandi ve sezeryandan sonra ayni gun yurudu,bebegiyle kendi ilgilendi vs.Operasyonu yapan doktorun maharetine bagli,yaptigi kesiye,nasil diktigine,kullanilan ip turune vs.Hepinize kolay ve agrisiz dogumlar diliyorum,ister sezeryan ister normal olsun.

Benim sekiz yaşında kızım ve 4,5 yaşında bir oğlum var.
Kızımı epidural normal doğumla oğlumu zorunluluktan dolayı sezaryanla dünyaya getirdim.

Arkadaşların aksine sezaryanda başıma gelmeyen kalmadı. Doğum yaptığım gün sürekli kustum. Her tarafım şişti. Yüzüm iki katına çıktı. Görenler halime inanamadı.
Belkide ben sezaryanı hiç istememem yüzünden böyle oldu bilmiyorum ama sezaryanın adını bile duyunca midem bulanıyor açıkcası.

off herkez başka başka bişi diyo iyice kafam karıştı benim...
ameliyat sırasında acı çekiliyomu onu merak ediyorum

off herkez başka başka bişi diyo iyice kafam karıştı benim...
ameliyat sırasında acı çekiliyomu onu merak ediyorum
herkes başka başka der çünkü herkesin bünyesi ve yaşadıkları ve de doktorları farklıdır
eltim epidural sezeryan oldu acı hissetmedim ama çekiştirmeleri hissetmek içimi bi tuhaf yaptı dedi ikinciye genel yaptı doğumunu

sakın kendinizi kimseyle kıyaslamayın ben acı çekeceğim diyede düşünmeyin insanın psikolojisi daha çok bozuluyo iyi düşünmeye çalışın hamileliğinizi yaşayın doya doya ben bu korkuyla 9 ay yaşadım ne hamileliğimden bişey anladım ne tadını çıkardım doğum sonrası daha uğraştırıcı bi süreç olabiliyo emin olun inşallah çok güzel çok rahat bi doğum yaparsınız emin olun o acılar unutuluyo bi şekilde belki akılda kalıyo ama ilk anki acılar hiçbir zaman olmuyo böyle düşünüp rahatlayın bende korktuğum için sizi çok iyi anlayabiliyorum o yüzden düşünmeyin diyorum

anlıyorum hayatım ama merak ettiğim ve hala cvp alamadığım sorum ameliyat sırasında acı çekicekmiyiz kesildiğimizi anlayıp etimiz acıcakmı:((çok abuk bi soru olabilir ama spinal sezeryanda uyuşturcaklar dimi bişi hissetmicez
doğum sonrası acı olur elbet ama ameliyat sırasını merak ediyommmm

ben uyuşmadığım için hissediyodum ama öyle dayanılmaz değildi ilk katın kesilmesi tabi hissediyorum deyince hemen bayıltıldım ama sende hissedip canın yanarsa bayıltırlar zaten merak etme

ayyy şaka mı yapıyosun yaaa nasıl korktum şimdi delimi bunlar nasıl hissetmene müsade ettiler ki amaninnnnnnnnnnnnnnn

:)) korkma dediğim gibi dayanılmaz değil herkes uyuştuğu için normal olarak uyuşacağımı düşündüler 2 doz yapıldı yinede uyuşmadım dişçide uyuşturamaz zaten ağrı kesiciler çok etkilemez beni :)) böyle insan çok yok genelde etki eder kuzenimde canım yanacak diye bayıltın beni diyodu epidural yapıldı hiçbişey hissetmedim iyiki zorlamışlar dedi

hımmm anladım canım bana iğre batırın derim önce hissediyosam 1 doz daha verin uyuşmuyosam hadi beni kesin derim:))

kaydirigubbakcemile3 inşallah uyuşmama gibi bi sorun yaşamazsın rahat rahat doğurursun bebeğini ilk sen görürsün

anemmmmmmmmmmmmmm ben bakamam gözlerimi kapatcemmmm vallaaa:))doğsun oda ya geçelim ondan sonaaaa korkarım ben

Back