Slm güzel anne.Bende 9 ay önce doğum yaptım.Hamileliğimin sonlarına doğru doğum beni korkutuyordu artık.Her gece rüyamda, bazen normal, bazen de sezeryan doğum yaptığımı görüyordum.Artık uykularım kaçıyordu.(korkmamın bir nedenide, kadın doğum kliniğinde çalışıyor olmam ve zor doğumlara şahit olmamdır.)Sonra ben normalmi?yoksa sezeryanmı diye düşünüp işin içinden çıkamayınca aklıma şöyle bi dua geldi.Allahım benim için hangi doğum şekli kolay olacaksa bana hayırlısıyla onu nasip et diye çok dua ettim.Çünkü benim gördüğüm, her iki doğum şeklide kişiden kişiye farklılık gösteriyordu.Sonra birgün, doğuma 3 hafta kala nst de bebeğimin kalp atışları düzensizleşti ve taşikardi ortaya çıktı.Bu bir kaç gün böyle devam etti.Hemşireler kendimi sezeryana hazırlamamı söylediler.Artık kafamda sezeryan kesinleşmişti.Doğumuma 2 hafta varken hiç ummadığım bir anda sancım başladı.İnanın bütün korkularım gitti,yerini heyecana bıraktı.Çünkü bebeğime kavuşuyordum artık.Çok rahat bir şekilde normal yolla doğum yaptım.Ben sana normal doğum yap diyemem ama benim gibi sende hayırlısını isteyebilirsin.Biraz uzun oldu ama.Hadi bakalım rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah.