• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan oldum çok pişmanım yada aksine çok memnunum diyen var mı?

anladım hayatım peki sezeryanda karnımı kesiyolar...bu arada yorumlarınız güç verdi..

ben de sezeryan oldum,epidural sezeryan
ama bizim burda ilk 24 saat yatiriyorlar.
24 saatden sonra kaldirip yurutuyorlar ve bitti..
ben cok memnun kaldim sezeryandan.
ama agrikesiciler cok acitti,hemsireler cok kotu igne yapiyorlardi...

anladım hayatım peki sezeryanda karnımı kesiyolar...bu arada yorumlarınız güç verdi..

canım bildiğim kadarı ile göbeğin biraz aşağısından kesiliyor
zaten açılan kısım çok büyük bir bölüm olmuyor
yani öyle bir uçtan bir uca kesmiyorlar
çocuğun çıkabileceği şekilde ufak bir kısmı kesiyorlar

tam benlik bi konu olmuş
bende sezeryan istiyorum normalden çook korkuyorum
çarşamba randevum var bakalım doktorum ne diycek?

4 ay önce genel anesteziyle sezeryan oldum hiç dogum yapmamış gbiyim çıkınca agrı mutlaka oluyor ama zaten serum veriyolar iyikide sezeryan olmuşum

4 ay önce genel anesteziyle sezeryan oldum hiç dogum yapmamış gbiyim çıkınca agrı mutlaka oluyor ama zaten serum veriyolar iyikide sezeryan olmuşum

genel anesteziyle nasıl oluyo hayatım doğumunu anlatabilirmisin?
bide spinal ve epidural arasındaki fark nedir?
bu arada bebeğine sağlık versin RABBİM:ecrin_bebek:
ALLAH nazarlardan:nazar:korusun

burda herkes sezeryanı övmüş...ama ben tam tersini söyleyeceğim...bende sezeryan oldum maalesef olmak zorunda kaldım...ama yapabiliyorsan kesinlikle normal yap...

tam benlik bi konu olmuş
bende sezeryan istiyorum normalden çook korkuyorum
çarşamba randevum var bakalım doktorum ne diycek?

ayy kızmı geliyooooo
ne güzelll bende çok kız istiyorum ama önce sağlık tabi:Saruboceq:
bu kadar kız istiyorum biliyorum ben erkek olcak olsun onuda severim ama kız merakım çok var...RABBİM sağlık versin ilk önce

ayy kızmı geliyooooo
ne güzelll bende çok kız istiyorum ama önce sağlık tabi:Saruboceq:
bu kadar kız istiyorum biliyorum ben erkek olcak olsun onuda severim ama kız merakım çok var...RABBİM sağlık versin ilk önce

evet cnm kızım olcak bende eşimde hep kız olsun istemiştik rabbim gönlümüze göre verdi çok şükür
ve ilk hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep kızım olcak diye hissetmiştim
anne hissediyo bence cnm
hakkında hayırlısı olsun seninde

cnm tamamen uyuttular bebegin kalp atışları hızlandı o yüzden ben tamamen uyutun beni dedim yani belden aşagını degilde komple bayıldımm yavruma bişi olursa görmeye dayanamam dye. ilk gün wc ye bile afedeersin annemle gittim ama normal dogum yapan arkadaaşım (benden 2 gün sonra yaptı) ayagımı kaldıramıyorum diyodu. zaten ameliyata girmemle çıkmam bir olmuş 45 dk sürdü ben girdim 10 dk sonra oglumu çıkarmışlar

evet cnm kızım olcak bende eşimde hep kız olsun istemiştik rabbim gönlümüze göre verdi çok şükür
ve ilk hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep kızım olcak diye hissetmiştim
anne hissediyo bence cnm
hakkında hayırlısı olsun seninde

canım bende çok istiyorum kızım olsun..içimede doğuyo ama kendimi çok ümitlendirmemek istiyorum...önce rabbimden sağlık sonra kız bebiş istiyorum..

cnm tamamen uyuttular bebegin kalp atışları hızlandı o yüzden ben tamamen uyutun beni dedim yani belden aşagını degilde komple bayıldımm yavruma bişi olursa görmeye dayanamam dye. ilk gün wc ye bile afedeersin annemle gittim ama normal dogum yapan arkadaaşım (benden 2 gün sonra yaptı) ayagımı kaldıramıyorum diyodu. zaten ameliyata girmemle çıkmam bir olmuş 45 dk sürdü ben girdim 10 dk sonra oglumu çıkarmışlar

peki ilk günlerin ağrıları dışında kalıcı bi hasar oluştumu sende..şuan nasılsın peki

Back