- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
anladım hayatım peki sezeryanda karnımı kesiyolar...bu arada yorumlarınız güç verdi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm RABBİM sana en kısa zamanda hayırlı bi evlet nasip etsin..umutların boşa çıkmasın inş
anladım hayatım peki sezeryanda karnımı kesiyolar...bu arada yorumlarınız güç verdi..
tam benlik bi konu olmuş
bende sezeryan istiyorum normalden çook korkuyorum
çarşamba randevum var bakalım doktorum ne diycek?
4 ay önce genel anesteziyle sezeryan oldum hiç dogum yapmamış gbiyim çıkınca agrı mutlaka oluyor ama zaten serum veriyolar iyikide sezeryan olmuşum
tam benlik bi konu olmuş
bende sezeryan istiyorum normalden çook korkuyorum
çarşamba randevum var bakalım doktorum ne diycek?
kaç haftalık hemilesin hayatım
burda herkes sezeryanı övmüş...ama ben tam tersini söyleyeceğim...bende sezeryan oldum maalesef olmak zorunda kaldım...ama yapabiliyorsan kesinlikle normal yap...
ayy kızmı geliyooooo
ne güzelll bende çok kız istiyorum ama önce sağlık tabi:Saruboceq:
bu kadar kız istiyorum biliyorum ben erkek olcak olsun onuda severim ama kız merakım çok var...RABBİM sağlık versin ilk önce
burda herkes sezeryanı övmüş...ama ben tam tersini söyleyeceğim...bende sezeryan oldum maalesef olmak zorunda kaldım...ama yapabiliyorsan kesinlikle normal yap...
32+5 haftalığım cnm
yarın kontrollüm var bakalım ne diycek doktorum
evet cnm kızım olcak bende eşimde hep kız olsun istemiştik rabbim gönlümüze göre verdi çok şükür
ve ilk hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep kızım olcak diye hissetmiştim
anne hissediyo bence cnm
hakkında hayırlısı olsun seninde
cnm tamamen uyuttular bebegin kalp atışları hızlandı o yüzden ben tamamen uyutun beni dedim yani belden aşagını degilde komple bayıldımm yavruma bişi olursa görmeye dayanamam dye. ilk gün wc ye bile afedeersin annemle gittim ama normal dogum yapan arkadaaşım (benden 2 gün sonra yaptı) ayagımı kaldıramıyorum diyodu. zaten ameliyata girmemle çıkmam bir olmuş 45 dk sürdü ben girdim 10 dk sonra oglumu çıkarmışlar