- 11 Ocak 2009
- 6.181
- 105
- 688
- 39
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
26 haftalık hamileyken doğuma girdim, 6 buçuk saat normal doğum sürdü, sancıdan ölüyorum sandım, bebeğimin ve benm kalp atışlarımız değişince zorunlu olarak spinal sezaryan oldum, çok memnunum hiç bi sancım olmadı, eşimin yardımıyla kalktım ama kendi kendime yürüdüm, gece 2 de doğumdan çıktım, sabah yürüdüm akşamüstü hastaneden çıktım 2 saat mesafe geldim evim 4. kat yürüyerek çıktım, 9. günüm hiç bi bel ağrısı baş ağrısı yaşamadım.
şimdi tek istediğim oğlum kerem hayata tutunsun 9 gündür ölümle savaşıyor, inşallah savaşını kazanacak.
çok geçmiş olsun umarım allah bebeğini sana bağışlar26 haftalık hamileyken doğuma girdim, 6 buçuk saat normal doğum sürdü, sancıdan ölüyorum sandım, bebeğimin ve benm kalp atışlarımız değişince zorunlu olarak spinal sezaryan oldum, çok memnunum hiç bi sancım olmadı, eşimin yardımıyla kalktım ama kendi kendime yürüdüm, gece 2 de doğumdan çıktım, sabah yürüdüm akşamüstü hastaneden çıktım 2 saat mesafe geldim evim 4. kat yürüyerek çıktım, 9. günüm hiç bi bel ağrısı baş ağrısı yaşamadım.
şimdi tek istediğim oğlum kerem hayata tutunsun 9 gündür ölümle savaşıyor, inşallah savaşını kazanacak.
26 haftalık hamileyken doğuma girdim, 6 buçuk saat normal doğum sürdü, sancıdan ölüyorum sandım, bebeğimin ve benm kalp atışlarımız değişince zorunlu olarak spinal sezaryan oldum, çok memnunum hiç bi sancım olmadı, eşimin yardımıyla kalktım ama kendi kendime yürüdüm, gece 2 de doğumdan çıktım, sabah yürüdüm akşamüstü hastaneden çıktım 2 saat mesafe geldim evim 4. kat yürüyerek çıktım, 9. günüm hiç bi bel ağrısı baş ağrısı yaşamadım.
ne güzel herkesin çok iyi geçmiş. bende genel anesteziyle sezeryan oldum ve benim kabus gibi geçti. yürümek yataktan kalkmak işkence gibiydi benim için. ameliyat yerim o kadar acıyorduki ve özellikle aynı yer acıyordu acıdan kalkıp çocuğumu bile emziremiyordum sadece bağıra bağıra ağlıyordum. her yataktan kalktığımda sanki birisi tutup dikiş yerimi ikiye ayırıyormuş gibi acı hissediyordum. hatta dikişlerim patladı diye doktora bile gittim ama o birşeyin olmadığını söyledi üstelik bu 20 gün sürdü. çok zordu benim için. üstelik bana anestezide çok dokundu hatahanedeki ilk günümü hatırlamıyorum bile. bir daha çocuk doğurmaktan ameliyat olmaktan ödüm patlıyor keşke normal doğum yapabilseydim diyorum.. ama konuştuğum kimse benim gibi olmamış bilmiyorum doktor aksini iddia etsede ben hala dikişlerimin patladığını düşünüyorum çünkü hala bile aynı yer sızlıyor arada.
merhaba arkadasım ben 3 sene önce genel anezteziyle sezaryen oldum
ve cok memnun kaldım zaten ameliyathanede ayıldım odaya geldgimde bebegimi direk gördüm ayılırken agrım sancım hiç olmadı 3 saat sonraydı sanırım tam hatırlamıyorum hemen ayaga kalktım zaten 1 gece hastanede yattım evde tamamen kendi hareketlerimi yapıyordum
sana tavsiye ederim eger mecbur sezaryense
hee bide insanın vicudundan ve doktorundanda farkediyor
şimdiden hayırlı dogumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?