- 11 Ocak 2009
- 6.181
- 105
- 688
- 39
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
merhaba arkadaşlar bende 32 haftalığım ve sezeryan istiyorum. saatlerce sancı çekmek bana hiç mantıklı gelmiyor ve bana göre bir durum değil. artı normal doğum dediğinizde de kesiler var dikiş var. neresi normal bunun ? arkadaşm normal yaptı 20dikiş 1 ay oturamadı kalkamadı 19 saatte sancı cabası. delimiyim ben altı ne kestirceme üstü kestiririm.. ama genede herkesin hakkında hayırlısı olsun..
Rabbim bebeğini sana bağışlasın. dualarım seninle. Allah ayr ve yardımcınız olsun.. bol bol dua et.
26 haftalık hamileyken doğuma girdim, 6 buçuk saat normal doğum sürdü, sancıdan ölüyorum sandım, bebeğimin ve benm kalp atışlarımız değişince zorunlu olarak spinal sezaryan oldum, çok memnunum hiç bi sancım olmadı, eşimin yardımıyla kalktım ama kendi kendime yürüdüm, gece 2 de doğumdan çıktım, sabah yürüdüm akşamüstü hastaneden çıktım 2 saat mesafe geldim evim 4. kat yürüyerek çıktım, 9. günüm hiç bi bel ağrısı baş ağrısı yaşamadım.
şimdi tek istediğim oğlum kerem hayata tutunsun 9 gündür ölümle savaşıyor, inşallah savaşını kazanacak.
Rabbim bebeğini sana bağışlasın. dualarım seninle. Allah ayr ve yardımcınız olsun.. bol bol dua et.