Sezeryan oldum çok pişmanım yada aksine çok memnunum diyen var mı?

bende 8 yıl aradan sonra tüp bebekle hamile kaldım çok şükür.sezeryan olucam ama etrafımdaki çok bilmiş kadınlar sezeryanyapıcam dedimmi aaa sakın diye insanın i.çini yiyolar nutuk atıyolar dahada sinir oluyorum kime ne dimi benim tezim biz normal doğurduk çektik oda çeksin heralde artık böyle düşünmeye başladım..
benim hangi arkadaşım normal dediyse nedense hepsinin bebeği tersti hepside sezeryan olduu allahın işi :)

ya bende epidural sezeryanla doğum yaptım çokta memnunum hele ki lazerle yapıştırma 10 numara neredeyse iz yok

canm öncelikle hayrlı olsun bebişin:) benim bi sorum olacak 36 haftalık hamileyim ve epidural sezeryan olucam ilk dogumum buarada, dogumu memlekette olucam ve 1 hafta sonra yaşadıgım yere gelmeyi düşünüyorum yol mesafesi 9 saat 1 haftada toparlananıp yoculuk yapacak duruma gelirmiyim bikaç kişi mümkün deil dedi ama senin başından geçtigi için daha iyi bilirsin tabi...

cnm bence 9 saat yolculuk yapamazsın çünkü oturmakta ve yatmakta biraz zorluk çekiyorsun dikişlerin çok yeni biraz daha zamana ihtiyacın var 40 ına kadar biraz zor oluyor hem bebekte çok minik.biraz sende bebekte toparlansın öyle yolculuk yapın derim.

normal doğm yapacağım diye naralar atan ben,18 saat sancı çeken kıvram kıvram kıvranan ben,hastaneye vardığımızda %70 doğumu başlayan ve 4cm açığı olan ben,doğum odasına hazırlatıp son dakka korkan ve beni bayıltın alın bebeğimi diyen yine ben ama olsun ben mutluyum sezeryan olmaktan diğerlerini de yapıcama ama RABBİM ÖNCELİKLE GERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN DOĞUMUN BBİLE

normal doğum ağrışarı çok zor.ben en fazla 3-4 saat dayanabildim.daha fazla dayananı tebrik ederim.ben sezeryan yaptım çokta memnunum.gece 2 de doğum yaptım.sabah 7 de ayağa kalktım gezdim hastanede

ben sezeryan yaptım mecburi oğlum 37+4 te hala başı yukardaydı ve boynuna kordon dolanmıstı sezeryan zor olmaz mı tabii kaç kat bıçak yiyorsun hiç kolay değil ben doğumdan sonraki 20. günde neden hala tamamen geçmedi die mucize bekliodum ama öle olmuyor otururken kalkarken özellikle yataktan kalkmak zor ama hepsi geçiyor bi bakıosun bebişinib kırkı çıkmıs 2 aylık olmus derken sana bi gülüyor dünyalar senin oluyor
allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

biz oğlumu sarılık için kontrole götürdük araba sallandıkca aklım gitti bence hiç kalkısma yara cok yeni oluyor zaten dogursan gidemem ben dersin

kilonuz kaçtı ki zor olmadı

bende iki dogumuda atlatmis biri olarak bu konuya yazma geregi duydum :))))
oglumu normal dogum ile dünyaya getirdim 27 saat sanci sonunda dogum yaptim
1.5 sene sonrada bel fitigindan ameliyat oldum ve akabinde hamile kaldim
belimde kanca oldugundan normal dogumu kesinlikle yasakladilar ve sezeryanla kizimi dünyaya getirdim
ve sunu söyleyebilirimki kesinlikle NORMAL DOGUM en iyisi sezeryandan sonra kendime gelmem bir hayli zaman aldi ama normal dogumda öylemi
dogum yaptim 2 saat sonra tam anlamiyla ayaga kalktim (8 dikisim vardi) ve bebegimin tüm ihtiyaclarini ben karsiladim
valla keske izin verselerde 3. cocugu yaparsam onuda normal dogururdum :)))

belimde kanca oldugundan normal dogumu kesinlikle yasakladilar ve sezeryanla kizimi dünyaya getirdim
ve sunu söyleyebilirimki kesinlikle NORMAL DOGUM en iyisi sezeryandan sonra kendime gelmem bir hayli zaman aldi ama normal dogumda öylemi
dogum yaptim 2 saat sonra tam anlamiyla ayaga kalktim (8 dikisim vardi) ve bebegimin tüm ihtiyaclarini ben karsiladim

allah bağışlasın cnm....benim ilk doğumum olucak allahın izniyle bende kesinlikle normal doğum istiyorum..rabbimden bir aksilik olmazsa tabi..

allah bağışlasın cnm....benim ilk doğumum olucak allahın izniyle bende kesinlikle normal doğum istiyorum..rabbimden bir aksilik olmazsa tabi..

amin canim insallah sende sag saglim kavusursun yavruna umarim sitedigin gibi olur ve normal dogum yaparsin dedigim gibi normal dogum gibisi yok

bende mecburi sezeryan oldum bebeğim tersten geldi.sezeryanda 3 gun kendıme gelemedım adam akıllı yuruyemedım ama sonra gectı .abartılacak bır durum sonucta normal dogumlada ağrı cekıyosun bırınde dogum oncesı dıgerınde dogum sonrası

benim bebeğim suyum patladıktan sonra kakasını yaptı.karnımda tok olunca spinal anesteziyle sezeryan oldum.güle oynaya sezeryana gidenlerin aklına şaşıyorum.neşter değen yer kabusum oldu bakamadım bile.sonrası çooook zorrr.ayağa kalkınca karnım patlıcak sandım organlarım sallanıyodu resmen.ama ben acı severim diyen varsa bilemem.sezeryan rahat diyende kesin ben çektim herkes acı çeksin die düşünüyodur.normal yapabiliyorsanız kesinlikle ameliyet olmayın

ben de ikisini yaşamış biri olarak şunu söyliyeyim o zaman
ilk bebeğim normal doğdu ve yarım saat sonra oturdum
emzirdim tuvaletime kendim gittim kısacası normal hayatıma geri döndüm
ikinci bebeğim 36 haftalıktı suyu bittiği için sezaryen olmak zorunda kaldım
(spinal anestezi istedim ben)3-4 gün tuvalete yardımsız gidemedim
3 gün yardımsız yürüyemedim ayakta dururken bile çok canım yanıyodu
herşey yolundaysa eğer kesinlikle normal doğurun kızlar

çok güzel tarif etmişsin gercekten ama ağrısı gercekten uzun sürmedi.doktorumun dedıgıne gore bunyeden bunye ye fark varmıs hatta bana demıstıkı hepsını unutucaksın agrılarının demıstı 5 aylık oldu bebegım gercekten ne kadar acı cektıgımı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…