Sezeryan Göbeği, dikiş yerinin üstündeki yağ kütlesi

kızlar mrb ,
korse giyseniz olmaz mı? tabii ki sadece dısarıdakı ınsanların agzı kapanır. eşiniz yine görecek o da dışarıya karsı çözüm yani..ben gıyıyorum normal doğum yaptım ama gobegım var ve yumusak kılo alınca gerılıyor zayıflayınca sarkık oluyor. sezeryanlı olunca gıyemez mısınız sakıncalı mı.yapacak birşey yok spor olabılır ama çalışınca hangıne yetısecegız.1 tane oglum var her ıs bana bakıyor. ben dr gıdıyorum zayıflama ve saclarm ıcın akupunktur. 2. cocuğu dusunuyorum. bölgesel ıncelmede yapıyor bakalım 2 . ayımdayım 3 kılo verdım. 64 tüm 61 oldum. bolgesel cozumde ıstıcem bakalım ne yapacak. 1000 lıra verdım. sımdı belımı ınceltse bıle yaglar gıdınce sarkacak spor yapmama lazım. koşu bandı var evde. tekrar elcam gercı kıloları ALLAH nasip eder hamile kalırsam cocuk ıstıyrz cunku..

Nereye gidiyorsun?hem diyet hem bölgesel zayıflamanın olduğu bir yer sanırım.bende gobek için düşünüyorum.emzirme döneminde yapilabilirmi acaba?

Nereye gidiyorsun?hem diyet hem bölgesel zayıflamanın olduğu bir yer sanırım.bende gobek için düşünüyorum.emzirme döneminde yapilabilirmi acaba?

guzellık merkezıne gıdıyorum..akupunktur hamıleykende kullanılabılıyorms mecbur kalırsan herhalde emzırırken de olabılır. dr ile konusman lazım. benım bel agrılarım vardı bıraz hamıleyken de olursa napcam dedım cok sıddetlı olursa hamıleykende mudahale edebılırız dedı. guzellık merkezıne gıtmen lazım arkadasım..

Gobek eskisi gibi olmayabilir ama bu hamile gibi sislik bir sekilde iniyordur sanırım.ama ne zaman inmeye başlıyor onu merak ediyorum

merhaba canım ben cevap vereyim.ben doğum yapalı 3.5 ay oldu.baya baya gitti fark edilir derecede.ama sarkık tabi o düzelmeyecek biliyorum.ama yemene biraz edersen gidiyor.biraz da hareket.

ayy aynen benim de o kadar kilo verdim ama o kütle halaa orda ya
mekik çekiyorum evet 10 cm kadar inceldi gibi ama yine o kütle var yani yaaa

umay villanın dvdiyle plates yapın kızlar bir hafta sonra karında sıkılaşma başlıyor o kütle belki tamamen yok olmuyor ama ciddi miktarda kayboluyor umarım bu öneriyle rahatbir nefes alırsınız

bende sezeryanla dogum yaptım ve göbeğim 4 ay inmedi.kilo verdim.göbek kaldı.regli oldum 4.ayımda bayağı indi.şimdi yürüyüş yapıyorum ve evde ebru şallının karın eritme videolarından plates yapıyorum.faydası oldu.

ben de 4 yıl oldu sezeryan olalı. ama o kadar takıntılıydım ki başlarım dikişine o göbek gidecek deyip doğumdan 10 gün sonra mekik çekmeye başladım 2 ay doktorumdan habersiz. övünmüyorum yaptığım riskliydi kabul çok şükür birşey olmadı ama. göbek yok ama karnım yumuşak. ben de buna sinir oluyorum. kasa çevrilebilir mi acaba? birinden evet ben yaptım diye birşey duysam akşama spor salonundayım valla. bu arada gün boyu pantolan vs ile durmak zorunda kalan biz çalışan kadınlar kesinlikle yüksek bel giymeli. zaman içinde giydiğim düşük bel külotlar bile kalıcı şekil yaptı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…