F
forga
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi forga
benimki deeee 1 yıl oldu hala sallanıyor orda.bence ömür boyu gitmeyecek.bıngıl bıngıl gezecez.nerdeee genç kızlık vücudum garip bir sey oldum kaydirigubbakcemile3
benimki deeee 1 yıl oldu hala sallanıyor orda.bence ömür boyu gitmeyecek.bıngıl bıngıl gezecez.nerdeee genç kızlık vücudum garip bir sey oldum kaydirigubbakcemile3
hahahay amin canım hep beraber güleriz insallah.valla vücüdüm cok degişti ben kendimi hala genc kız sanıyodum ammaa degilmişim 54 kiloyum aslında kilolu degilim ama o salak göbek var, ya da biz ona bıngıldak diyelim aramızda şifre:dance: arkadasım beni görünce 'ooo cok zayıflamıssın,bi deri göbek kalmışsın diyor'bozuluyorum ama caktırmıyorum.kader artık gitmez bence bu bizimle yasayacakkafamçokkarıştıselam canım tam girdimki aynı dedim bendede var baştan okuyodumki senin yazıya rastladım ve gülmekten krize girdim Allahta seni güldürsün gerçektende bıngıl bıngıl gezecez bende sezeryan oldum bendede aynı sorun var bana da diyolarki normal olsaydınız böle gezmezdin diyolar ve bende kilo yaptıysam başa çıkamadım bu sene zannedersem tatile çıkamıcam yada havuza giremicem çünki "utanırım senağlamasenağlama of ya o kadar verdiğim halde gene sallanıyor çok üzülüyorum
şimdi genç kız olmak vardı anasını satayım :içelim::içelim:
canım senin niye öyle kırmızı mı kilodan mı yoksa yeni mi dogum yaptın acep..aaahh genc kızlık beebenimki bıngıl olsa iyi bence sen mekikle falan düzeltebilirsin biraz, benimki eski tip tuğlalar var ya içi dolu kırmızı tuğlalar sanki ondan var dikişin üstündekaydirigubbakcemile3
aynaya ya baktıkça kendimden iğrendiğim kütleden mi bahsediyorsunuzbenneyaptımkiistersek 50 kiloya düşelim o anasını sattığımın kütlesi erimiyokötükedihüsomekikte çektim stepperde yaptım hatta 2 haftadır yürüyüş yapıyorum ne kilom değişiyo ne de o koca göbek:çok üzgünüm:zamanında salaklık edip 18 kilo almasaydım herhalde bu da bana hatıra kalmazdıbenneyaptımki