Sezeryan Göbeği, dikiş yerinin üstündeki yağ kütlesi

ben ilk doğumumda platesle halletmiştim 1 ayda...
ama iki doğumumun arası 10 ay olduğu için korkuyorum dikişlerim acıyacak diye yapamıyorum şimdi...

benim 2,5 sene oldu ama hala göbüşüm var eritmek için bişide yapmadım ama geçmez diyo herkesler umutsuzum o yüzden sizce gidermi okadar zamandan sonra eritebilirmiyimki ???? sezeryan doğum benimkide

ben de duydum kızlar o sezeryan göbegı hıc gıtmıyor hele2.ciden sonra asla gıtmıyor falan dıye korkuttylar benı de bılmıyorum.

arkadaslar sıze bısey sorcakdım cok merak ettım bende hamıle kalmak ıstıyorumda bılgı edınıyım dedım
bazı arkadaslarımız hamılelıkde 25-30kg aldım yazmıs o kılolar yemegı cok yemektenmı alınıyo yoksa vucut kendımı sısıyo ??yardımcı olabılırmısınız??

canım normal beslenirsen o kadar alacağını sanmıyorum ya, tabii canın tatlı çekerde habira tatlı, hamur işi yemezsen ben 9-10 kilo falan almıştım, doğumdan hemen sonrada sadece 2 kilo kalmıştı
bide bünyeden bünyeye dedeğişir tabii bazı arkadaşlarım tabiri caizde günden güne balon gibi şişmişti, ödem yani

yürüyüşe başlıyorum bugün hayırlısıyla kızlar o kocaman çaptaki göbek biraz küçülür bende az zayıflarım hiç olmazsa:umursamaz: yalnız sıkılaştırıcı kremler eğer düzenli kullanılırsa biraz etkili oluyorkaydirigubbakcemile5 ben bi süre kullandım 1 hafta kadar ölçülerimi almıştım incelmişim şimdi bu akşam yeniden başlıycam koca göbeğime sürmeye:sinifsinif:

yağlar gitmez deyip göbeğimizi kendi haline bırakmayalım, onu sevelim koruyalım spor yaptıralımkaydirigubbakcemile3
valla kendi haline bırakırsa kartopu etkisi gibi gitgide daha da büyür bence göbeklerimiz

ayni dert bende de var valla bir kendimde var saniyordum benimde 5 yil gecti karnim fazla degil ama dikisin üzerinde kilo versende yigilan et parcasi var ama bu kiloyla sporla alakali degil mutlak estetikle düzeltilmesi lazim o fazlaligin ordan alinmasi lazimmm,ablamda teyzemde sezeryan oldu teyzemin hic karni kalmadi.balamin da benimki gibi et yigilmiyor oraya valla benimde moralim sifir oluyorrr ama ne yaparsinnnnnnn(((((

cANIM HERKESIN BUNYE FARKLI OLUYOR BENDE 28 KILO ALDIM VE HAMILIKLTE KULLANDIGIM ILACLARDAN VÜCÜT SU TOPLADI VE O YÜZDEN SISTIM YOKSA YEMEKLE ALAKALI DEGIL CANIM.

ben ilk doğumumda platesle halletmiştim 1 ayda...
ama iki doğumumun arası 10 ay olduğu için korkuyorum dikişlerim acıyacak diye yapamıyorum şimdi...

nasıl pilates canım, ebru şallı pilatesi demede, valla sakatlanmadık yerim kalmadı, kürek kemiğimin altını bile sakatladımkaydirigubbakcemile3

benim arkadaşım normal doğum yaptı sözde , karnının derisi sarktı baya gömleği pantolonun içine sokar gibi deriyi sokuyor :)) benimde sezeryan göbeği zayıfladıkça yumuşuyormu ne yürürken hop hop ediyor . 2. yi doğurayım karnımı gerdircem ben...

aynen kızlar herhalde o dikiş yerinin üstündeki yağ kütlesinden kurtulamayacağız.kilo verdim ama o hep aynı.

benimde önerebileceğim tek şey pilates egzersizleri
özelliklede karın egzersızlerı uzerınde yogunlasırsanız cok faydasını gorursunuz
ben sezeryanla dogum yapalı 2 seneye yakın oldu ve hamılelıgınde 32 kılo almıs bırı olarak halımı dusunun:))hatta size resimlerimlerimide eklerım kaydirigubbakcemile3 82 kg ıle doguma gıttım:gitme:
dogum yaptım ve aynanın karsına gectıgım zaman kendımı tanıyamaz bı hale gelmıstım 50 kg ıle hamıle kalmıs bırı olarak:gitme:
aldıgım kıloları 2 senedır 56 ya ınımıs durumdayım ama ddıgınız gıbı gobek sorunu kaldı ve o ınsanın moralını kılolu olmaktan daha cok bozuyor .yaklasık 3 aydır pilates yapıyorum ve karın kaslarım ınanılmaz sekıld kuvvetlendı gobegımede hızlaa veda ettım
size tavsıye edıcegım pilateste alt karın kaslarınızı çalıstırıcak hareketler yapmanız.alt karnınızı calıstırırsanız o bılgıl dedıgınız yağ sarkması da mutiş bi şkilde azalıyor benimki
tamamen kayboldu dıyemem sıze..belkıde zaman gosterır ama baya azaldı
yani uzun lafın kısası piltese başlayın sabahları ..
ben ilk başlarda sabahlar yapıyordum heryerım ağrıyordu sabaha kdar
su anda bunyem alıstı ve hem sabah hem aksam yapıyorum
sadece sabır ve güven kızlar sizde başarabilirsizzzz
hepiniz fit bir görünüme kavuşabilirsinizzzz
eski vicudunuzda size aitti buda size ait eski halinize dönmeniz o kadarda imkansız değilll
hepinizi öpüyorum:asigim:

ben 23 yasındayım 2 bebek dogurdum normal doguumla ne göbek var ne kilo manken gibyim maşallh... 49 kilo 170 boy

Ben sezeryan olalı 2 aya yakın oluyor
Kendılıgınden gecıyor zamanla sımdıden duzlesmeye basladı yememı kesmedım sporda yapmadım sdc muzık calınca arada duramıyorum :) belkı o ıse yaramıstır

Foruma yazali yaklasik 2 sene olmuş.simdide ben aynı sıkıntıyı yasıyorum.dogum yapalı 45 gün oldu. Ama gobegim balon gibi.sadece 55 kiloyum. Ne zaman inmeye başladı seninki?nolur bana iyi haberler ver?cok taktım kafama

Valla sezaryen olanlar hep aynı arkadaşlar ablam ikiz doğum yaptı, Feci bir durumda, tek doğum yaptıysanız bence çok dert etmeyin.
Çünkü çoğunlukla kalıyor. Sanatçılar ne yapar bilmem hep merak etmişimdir.
Onlar doğumda estetik yaptırıyorlar galiba

Gobek eskisi gibi olmayabilir ama bu hamile gibi sislik bir sekilde iniyordur sanırım.ama ne zaman inmeye başlıyor onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…