Sezeryan Göbeği, dikiş yerinin üstündeki yağ kütlesi

benim 2 sene oldu yüzde 70 anca azaldı ama rejim falan yapmamıştım 55 le haöile kaldım 85 le doğum yaptım 1 ay içinde 70 e düştüm 2 sene boyuncada öylece kaldım şimdi 65 im

allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3
ben sezeryandan 1 ay sonra eski pantolonlarımı denedim hiç biri geçmedi bu arada doğumdan hemen sonra hamilelik kiloma indiğimi söyleyeyeim yani aynı kiloda olmama rağmen pantolanlara giremedim. moralim bozuldu, galiba ben böyle kalacam hamile olan genişliyo herhalde dedim. Neyse 2 ay sonra tekrar denedim ve pantolonlarım eskisi gibi olurdu, genişlememiştim yani çok mutlu oldum. Ama sen çok kilo almışsın bence biraz dikkat et, rejim yapmadan. süt olsun diye tatlılara asılma tatlıdan süt olmaz, şekersiz meyve kompostoları ye bol bol, tatlıdan uzak kal. Yürüşlerini ihmal etme. Yavaş yavaş verirsin bence. Zaten emzirmek başlıbaşına kalori yaktırıyo, bide yürüyüş birazda dikkat edersen yediklerine, 2-3 ayda toparlarsın

kızlar merhaba ,yazılarınızı okudum .5 sene oldu sezeryanla doğum yaptım. tabi normal doğum her zaman için sağlıklı.bende 15 kilo almıştım . boyum 170 kilom 59 du .doğumdan 3 ay sonra eski kiloma kavuştum.
6. ayda ise daha da zayıfladım . göbekle ilgili de şunu söyleyebilirim.ben küçüklüğümden beri çok zayıf ama göbekli mideli biriydim. bu yüzden doğumdan sonra felaket olacağını sandım.fakat öyle olmadı.aynı halde kaldım .doğumdan sonraki şişlik ise 3 ay içinde indi.sizin anlattığınız bu dikiş üzerindeki yağlar herhalde vücut yapınızla ilgilia.s

şanslı azınlıktansın desene, hatta senin gibi olan ilk defa duyuyorum, genelde çok az da olsa bi yağ tabakası kalıyor çevremden bildiğim, çok şanslısına.s

konuyu gorunce hemen daldım
ama bı care yazılmamıs
bende 82 ıle dogum yaptım 60 kıloya ınmem lazım su an 69 um
eskı pantolonlarımın kavusması dursun bacagımdan yukarı cıkmıyor
genc kızlıgımda 47 kılıoydum herkes hayret ederdı off sımdıde garfıld gıbı dolasıyorum offff
en kısa zamanda bu gobusler gıtmelı kocıs hatunlara bakcak yoksa uuummmmm
eltım soylemıstı bıraz yardımcı oluyormus bı hareket varmıs anlatıyım belkı faydası olur bu gunden ıtıbaren bende yapıyım
sımdı kolları koltuga koyum ayagı arkaya dogru acıp kapatıyor o sezerya gobegını gerdıgı ıcın dıgıyor demıstı hemde kalcada gıdıyor bı deneyelım

evet, burası benim de konum maalesef senağlama 54 kiloyla 38 bedenle hamile kaldım, 74le bitirdim ve şimdi (doğumdan 4 ay sonra) 65 kiloyum.genetik olarak bel kısmında (sadece göbek değil yani) yağlanma var bizde. bunun için 44 beden kıyafetler bile bazen belimden geçmiyo, beli lastikli hamile pantolonları giyiyorum hala senağlama doktorum egzersiz kitabı verdi ama inanılmaz zor egzersizler ve çok fazla.içlerinde karın, göğüs, kalça,bacak kaslarını şekillendirici ve bel inceltici egzersizler var aradan bikaç tane seçip yapmaya başlamak istiyorum.neyse hikaye anlatmayayım sadede geleyim.

bi mağazada yine büyük beden ve hamile kıyagetleri bakarken reyon görevlisi bi bayan kendisinin de sezaryenle doğum yaptığını, doğumdan sonra çok kilolu ve göbekli olduğunu ama iki yıl sonra o haline döndüğünü söyledi.inanamayacaksınız ama kadın incecikti hiç çocuk doğurmuş demezsiniz. özel bi egzersiz yapmadığını, kiloların emzirerek daha iyi gittiğini söyledi ama bebeği iki aylıkken emmeyi bırakmış biri olarak benim moralimi bozmaktan başka işe yaramıyo bu durum senağlama neyse işte böyle. kilo verilebiliyo, eskisi kadar zayıf olunabiliyomuş yani bu da sizlere teselli olsun

Peki mekik çekerken dikişleriniz acımıyor mu kızlar?

Peki mekik çekerken dikişleriniz acımıyor mu kızlar?

evet. önceden çok rahat günde 40 mekik çekerdim şimdi hiç çekemiyorum. belki de dikişlerim yeni olduğu içindir. doktor tamamen iyileşmesinin 6 ay alacağını söylemişti.

bir sey soracam meyve suyu kilo yapar mi? icinde seker yok ama meyve sekeri var sonucta. sut olsun diye bol bol iciyorum.

bir sey soracam meyve suyu kilo yapar mi? icinde seker yok ama meyve sekeri var sonucta. sut olsun diye bol bol iciyorum.

bildiğim kadarıyle meyve suyu doğal bile olsa nerdeyse kola kadar kalorili birşey..

işte benim problemim iğrencim yaa bende 54le hamile kaldım 75le bitirdim şuan 4 ay oldu ve 65 im göbeğim olduğu gbi duruyoe dikiş üstündeki derininde sarkması cabası
belim yağlandı rezalet bişey oldum ben

arkadaşım gördüğüm kadarıyla senden başka çözüm sunan olmamış.paylaşım için teşekkürler a.s.
şua anlattığın hareketi biraz daha açıklar mısın?

bence yapmaz canım ya taze meyve suyuysa tabi, paket değilse, hem bol vitaminli olur işte sütün, hem sana hem bebişe faydalı

arkadaslar kozmetik care olmaz mı acaba hani su sıkılastrıcı yada toparlayıcılar falan?

[/U][/COLOR]
arkadaşım gördüğüm kadarıyla senden başka çözüm sunan olmamış.paylaşım için teşekkürler a.s.
şua anlattığın hareketi biraz daha açıklar mısın?

hayatım sımdı
ayakta durumda ellerını koltuga daya bacagının bırını arkaya dogru ıtip gerı cekıyorsun
bunu hızlı hızlı yapıyorsun o gobek kısmını calıstırıyor sonra dıger bacagını yap bu arada popoda calısıyor bır tasta ıkı kus vuruyorsunn yanııı

merhaba arkadaşlar ben doğum yapalı 2 yıl oldu tabiiki sezeryanla hamile kalmadan önceki kilomdayım ama tek fark var o zaman karnım yoktu şimdi orda iğrençi sarkık bir göbek var bir türlü düzelmiyor bi ara karın gerdirme ameliyatı olmayı çok istedim ama birgün televizyonda ameliyatı izledim korktum. Hic etrafınızda yaptıran varmı bu ameliyatı ayrıca bazı programlarda doktorlar karın sarkması için sadece bu ameliyatı öneriyorlar siz ne dersiniz

ah ah sizin gene bebekleriniz var benim 40 haftalıktı sezeryan oldum kızlar bence şükredin halinize genede bebekleriniz sağlıklıbenimde göbek gitmek bilmio gerçi benim 4 ay oldu ama olsun çok rahatsız edici

benim hem elim boş kaldı hemde bebek yerine göbek yatın kalkında halinize şükredin bebeğim ölmeseydi dert etmezdim bu göbeği

benim hem elim boş kaldı hemde bebek yerine göbek yatın kalkında halinize şükredin bebeğim ölmeseydi dert etmezdim bu göbeği

arkadaşım gerçekten zor bir durum ALLAH sabır versin
tabiki şükrediyoruz ama insanların çeneside durmuyor kendim rahatsız oldugum gibi millette taktı kilolarıma
benimde 4 ay oldu doğum yapalı uğraşıyorum ama gitmiyor
hemde ben 90la doğuma gidim ertesi gün 87ydim
4 gun sonra 86buçuk öylede gitti
kendi çabamla 83 e indim ancak
benim yengemde sezeryan yaptı 10 yıl önce
kendisi hiç kilo almamıştı ama göbişi baya kalmıştı
o her akşam yatmadan önce çekebildiği kadar mekik çekiyordu
tabi o zamanlar yarım mekik ancak
ama hala biraz göbeği çıksa her akşam mekik çeker bir ayda gidiyorsa bir ay boyunca çeker
görseniz hiç doğum yapmış demessiniz 48 kilo çıtır bir hatun

oyy gitmeyecekmi şimdi bu bıngıl bıngıl göbişler...
yandık walla..
2 ay oldu doğum yapalı sadece 5 kilo vermişim.
şimdi spora başlıyorum inşallah veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…