Evlat acısı bambaşka gerçekten ama şöyle düşün cennette kavuşcaz inşallah ben bunu düşünerek rahatlıyorum, onlar şuan çok mutlu sadece bizden uzak. Senesi gelince insan öyle oluyor malesef, benim kızım yaşasaydı 2021 şubatta dogucakti, oğlum 2022 şubatta dogdu..bak şubat geliyor bi yanım çok mutlu oğlumun doğum gününü kutlucaz, bi yanım öyle üzgün kiGördüm onun cansız halini bir gece kucağımda tuttum Rabbim kimseye yaşatmasın içimin acısı dinmemişti bugün sanki daha çok harlandı ateşı yaşasaydı 1 yaşına girecekti Rabbim böyle layık gördü tekrar yaşatmasın içimize ferahlık sabır versin
Öyle düşünüyorum zaten onun mükafatını bize şefaatçi olacaklarını öyle düşününce rahatlıyorum senesi geldi bugün yaşamış olsaydı 1 yaşında olacaktı ondan içim yanıyor sankiEvlat acısı bambaşka gerçekten ama şöyle düşün cennette kavuşcaz inşallah ben bunu düşünerek rahatlıyorum, onlar şuan çok mutlu sadece bizden uzak. Senesi gelince insan öyle oluyor malesef, benim kızım yaşasaydı 2021 şubatta dogucakti, oğlum 2022 şubatta dogdu..bak şubat geliyor bi yanım çok mutlu oğlumun doğum gününü kutlucaz, bi yanım öyle üzgün ki
Evet öyle olur elimizden bisey gelmiyor malesef..Öyle düşünüyorum zaten onun mükafatını bize şefaatçi olacaklarını öyle düşününce rahatlıyorum senesi geldi bugün yaşamış olsaydı 1 yaşında olacaktı ondan içim yanıyor sanki
Meleklerimizi aynı senede toprağa vermişiz güle güle büyüt bebeğini ben hala bir gebelik yaşayamadım nasip olmadı sanırım artık nasipte olmayacak evet unutamayacağımız bir acı yaşadık ama geç kalmışda olsam inşallah diyorum ama olmayacağını düşündükçe çok üzülüyorum ve bu duruma kendimi alıştırmaya çalışıyorum rabbim herkese tesellisini yaşatsın böyle melek annelerinin tekrar bebeği olunca kendimin olmuş gibi de seviniyorum sağlık sıhhatle mutlulukla büyütünEvlat acısı bambaşka gerçekten ama şöyle düşün cennette kavuşcaz inşallah ben bunu düşünerek rahatlıyorum, onlar şuan çok mutlu sadece bizden uzak. Senesi gelince insan öyle oluyor malesef, benim kızım yaşasaydı 2021 şubatta dogucakti, oğlum 2022 şubatta dogdu..bak şubat geliyor bi yanım çok mutlu oğlumun doğum gününü kutlucaz, bi yanım öyle üzgün ki
2020 eylülde kaybettim melek kızımı.. 2021 haziranda hamile kaldım tekrar, herşey nasip kısmet belli olmaz Allahın izniyle zamanı gelince inşallah senin de olur.. Bende öyle bebeğini kaybedenlerin olunca çok seviniyorumMeleklerimizi aynı senede toprağa vermişiz güle güle büyüt bebeğini ben hala bir gebelik yaşayamadım nasip olmadı sanırım artık nasipte olmayacak evet unutamayacağımız bir acı yaşadık ama geç kalmışda olsam inşallah diyorum ama olmayacağını düşündükçe çok üzülüyorum ve bu duruma kendimi alıştırmaya çalışıyorum rabbim herkese tesellisini yaşatsın böyle melek annelerinin tekrar bebeği olunca kendimin olmuş gibi de seviniyorum sağlık sıhhatle mutlulukla büyütün
Allah büyük ben bir evlat kaybettim çok şükür bir oğlum var onunla avunuyorum ama oğlum kardeş kaybetti onun bir kardeşi yok ve o çok istemişti onun boynu bükük kalmaz inşallah2020 eylülde kaybettim melek kızımı.. 2021 haziranda hamile kaldım tekrar, herşey nasip kısmet belli olmaz Allahın izniyle zamanı gelince inşallah senin de olur.. Bende öyle bebeğini kaybedenlerin olunca çok seviniyorum
Ne güzel oğlun varmış, Rabbım inşallah gönlüne göre versin..Allah büyük ben bir evlat kaybettim çok şükür bir oğlum var onunla avunuyorum ama oğlum kardeş kaybetti onun bir kardeşi yok ve o çok istemişti onun boynu bükük kalmaz inşallahbirbirimizin dualarında olalım herkese nasip etsin içinde banada abisiyle babasıyla büyütebileceğim bir evlat nasip etsin
Çok şükür rabbim nefesini aldıklarımızın nefesini yanımızdan ayırmasın inşallahNe güzel oğlun varmış, Rabbım inşallah gönlüne göre versin..
Öncelikle başınız sağolsun bende yavrumu 4 ay önce kaybettim ve sebebi ağır pulmoner hipertansiyon du ben çok araştırdım bitek bizimi buldu bu hastalık diye ama sizde malesef aynı acıyla imtihan olmuşsunuz çok geçmiş olsun Rabbim cennette kavuştursun inşallahMerhaba öncellikle bu postun açılışından beri hepsini okudum nerdeyse . Aynı acıları yaşamak çok üzücü şuan bende 2 ay oldu bebeğimi kaybettm .37 haftada kafa aşağıda diye doktor sezeryan ile aldı. Pulmoner hipertansiyon dan bebeğimi 3 gün sonra kaybettim .herşey normaldi çok sasrdm ama 2-3 doktora gittm test olmanıza birşey yaptırmanıza gerek yok diyolar o acıyla otopside yaptrmamastk bana yardımcı olursmusunuz başına böyle birşey gelen var mı sonraki hamileliğinde sorun yaşadınizmi çok bunaldm artk
Peki araştırdiniz mi doktorlar ne diyor bana testlere gerek yok dedilerÖncelikle başınız sağolsun bende yavrumu 4 ay önce kaybettim ve sebebi ağır pulmoner hipertansiyon du ben çok araştırdım bitek bizimi buldu bu hastalık diye ama sizde malesef aynı acıyla imtihan olmuşsunuz çok geçmiş olsun Rabbim cennette kavuştursun inşallah
Canım Allah sabrını artırsın. Benim bugün1 sene oldu oğlumu cennete uğurlayalı.benim oğlumda tersti ve ilk doğumumda sezeryan olduğu için planlı sezeryan oldm.güle oynaya girdim doğuma ağlaya ağlaya çıktım.çünkü eşinin damarı kesildi oğluşum oksijensiz kaldı.tedbir amaçlı 3günlük küveze koydular.4.gün akciger kanamasından vefat etti dediler.bizde otopsi yaptırmadık dediğin gibi o acıyla ama sağlam kafada olsa yaptıramazdmMerhaba öncellikle bu postun açılışından beri hepsini okudum nerdeyse . Aynı acıları yaşamak çok üzücü şuan bende 2 ay oldu bebeğimi kaybettm .37 haftada kafa aşağıda diye doktor sezeryan ile aldı. Pulmoner hipertansiyon dan bebeğimi 3 gün sonra kaybettim .herşey normaldi çok sasrdm ama 2-3 doktora gittm test olmanıza birşey yaptırmanıza gerek yok diyolar o acıyla otopside yaptrmamastk bana yardımcı olursmusunuz başına böyle birşey gelen var mı sonraki hamileliğinde sorun yaşadınizmi çok bunaldm artk
Tekrar gebelik dusunCanım Allah sabrını artırsın. Benim bugün1 sene oldu oğlumu cennete uğurlayalı.benim oğlumda tersti ve ilk doğumumda sezeryan olduğu için planlı sezeryan oldm.güle oynaya girdim doğuma ağlaya ağlaya çıktım.çünkü eşinin damarı kesildi oğluşum oksijensiz kaldı.tedbir amaçlı 3günlük küveze koydular.4.gün akciger kanamasından vefat etti dediler.bizde otopsi yaptırmadık dediğin gibi o acıyla ama sağlam kafada olsa yaptıramazdm
Rabbim kimseyi sınamasın çok acı bir duygu unutulmaz bir travma . Peki canım tekrar hamilelik düşündunmuCanım Allah sabrını artırsın. Benim bugün1 sene oldu oğlumu cennete uğurlayalı.benim oğlumda tersti ve ilk doğumumda sezeryan olduğu için planlı sezeryan oldm.güle oynaya girdim doğuma ağlaya ağlaya çıktım.çünkü eşinin damarı kesildi oğluşum oksijensiz kaldı.tedbir amaçlı 3günlük küveze koydular.4.gün akciger kanamasından vefat etti dediler.bizde otopsi yaptırmadık dediğin gibi o acıyla ama sağlam kafada olsa yaptıramazdm
Canım Allah sabrını artırsın. Benim bugün1 sene oldu oğlumu cennete uğurlayalı.benim oğlumda tersti ve ilk doğumumda sezeryan olduğu için planlı sezeryan oldm.güle oynaya girdim doğuma ağlaya ağlaya çıktım.çünkü eşinin damarı kesildi oğluşum oksijensiz kaldı.tedbir amaçlı 3günlük küveze koydular.4.gün akciger kanamasından vefat etti dediler.bizde otopsi yaptırmadık dediğin gibi o acıyla ama sağlam kafada olsa yaptıramazdi
Amin canım çok zor bir acı yaşamayan bilemez. Evet tekrardan bir evladm olsun istedim. Bunun için 4.ayımda mersin de iyi bir doktora gittim. Yaş faktörümde vr 39 oldum. Doktor dikişlerin iyi dedi ce korunma dedi. 8aydan beri deniyoruz ve henüz sonuç alamadık. Rabbim tez vakitte nasip eder inşallahTekrar gebelik dusun
Rabbim kimseyi sınamasın çok acı bir duygu unutulmaz bir travma . Peki canım tekrar hamilelik düşündunmu
Merhaba acaba tekrar hamilelik ysadiniz mi?Canm Allah sabır versin.ben de kızımı kaybettim ayni sebepten.bebegin esinden ayrılmış.ben hastanedeyken oldu hersey.bebegi kurtarabilmek icin sezaryana aldi ama olmadı.hala hergün ağlıyorum.ayrica benim seker de yoktu nedeni bile belli degil.peki senin belirtin oldu mu öncesindn.ya da kanaman falan oldu mu esinden ayrilinca
Merhaba öznur daha önce sezaryen olup tekrar doğum yapanlar hamile olanlar var Allah hepimize nasip etsin inşallahMerhaba acaba tekrar hamilelik ysadiniz mi?
Merhaba başıma benzer olaylar geleli neredeyse 5 yıl oluyor. Gelişme geriliği sebebiyle 36 haftada doğum yaptım pda ve pulmoner hipertansiyon vardi akciğerleri de yeterince gelişmemişti malesef 11 günlüklen kaybettim. Sezeryan olmuştum 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ve sağlıklı bir bebeğim oldu hiçbir sıkıntı olmadı şuan 3bucuk yasindaMerhaba öncellikle bu postun açılışından beri hepsini okudum nerdeyse . Aynı acıları yaşamak çok üzücü şuan bende 2 ay oldu bebeğimi kaybettm .37 haftada kafa aşağıda diye doktor sezeryan ile aldı. Pulmoner hipertansiyon dan bebeğimi 3 gün sonra kaybettim .herşey normaldi çok sasrdm ama 2-3 doktora gittm test olmanıza birşey yaptırmanıza gerek yok diyolar o acıyla otopside yaptrmamastk bana yardımcı olursmusunuz başına böyle birşey gelen var mı sonraki hamileliğinde sorun yaşadınizmi çok bunaldm artk
İnşallah benimde öyle olur 4 ay dolcak bekliyorum 6 ay dolmasını inşallah 2.ci böyle olmazMerhaba başıma benzer olaylar geleli neredeyse 5 yıl oluyor. Gelişme geriliği sebebiyle 36 haftada doğum yaptım pda ve pulmoner hipertansiyon vardi akciğerleri de yeterince gelişmemişti malesef 11 günlüklen kaybettim. Sezeryan olmuştum 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ve sağlıklı bir bebeğim oldu hiçbir sıkıntı olmadı şuan 3bucuk yasinda
Insallah olumlu düşünün her zaman aynı şey olmuyor ilk bebekte gelişme geriliği gibi bir sorun olduysa ya da suyu azaldıysa kilosu düşük doğruysa trombofili paneli tahlili yaptırın pıhtılaşma sorunu çıkarsa önlem amaçlı kan sulandirici kullanın ama bebeğin kilosu düşük değilse hiçbir şey yapmanıza gerek yok çok acil bir durum yoksa 38 haftayı geçmeye calisinİnşallah benimde öyle olur 4 ay dolcak bekliyorum 6 ay dolmasını inşallah 2.ci böyle olmaz
İnşallah benimde öyle olur 4 ay dolcak bekliyorum 6 ay dolmasını inşallah 2.ci böyle olmazMerhaba başıma benzer olaylar geleli neredeyse 5 yıl oluyor. Gelişme geriliği sebebiyle 36 haftada doğum yaptım pda ve pulmoner hipertansiyon vardi akciğerleri de yeterince gelişmemişti malesef 11 günlüklen kaybettim. Sezeryan olmuştum 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ve sağlıklı bir bebeğim oldu hiçbir sıkıntı olmadı şuan 3bucuk yasinda
Benim hicbirseyim yoktu keyfi doktor kafa aşağıda ben normal istemyrm diye beklememze gerek yok diyip sezeryanla aldı kilosu 2930 kg herşeyi normaldi sadece ciğerleri açılmadı pulmoner hipertansiyon dediler 3 gün yaşadı ama hiçbir sorun yoktu normlnde gelişimindeInsallah olumlu düşünün her zaman aynı şey olmuyor ilk bebekte gelişme geriliği gibi bir sorun olduysa ya da suyu azaldıysa kilosu düşük doğruysa trombofili paneli tahlili yaptırın pıhtılaşma sorunu çıkarsa önlem amaçlı kan sulandirici kullanın ama bebeğin kilosu düşük değilse hiçbir şey yapmanıza gerek yok çok acil bir durum yoksa 38 haftayı geçmeye calisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?