Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

cennette bekleyen bir meleginiz var artık ben hic unutmadim kizimi cennette beni bekliyor bana hic anne diyemedim guzel kizim ama cennet diyecek insallah şimdi yine kiz bebege hamileyim Allah sizede nasip etsin saglik ve hayırla. Sizin 37 nci haftaya kadar hic bir sorun yokmuydu yani biseyler ters gidiyormuydu tam 37nci haftada mi vefat etti cennet gülü

Kader arkadaşlarım merhabalar. Güzel haberlerim var bebiş geliyor. Daha çok yeni ama sizlerle paylaşmak istedim. Rabbim bu sefer sağlıkla elimize almayı nasip etsin. Bir daha aynı acılarla sınanmayalım.
Maşallah ablacım çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib eylesin inşallah sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah

Allah yardımcınız olsun inşallah içinize ferahlık versin inşallah sağlıkla sıhhatle tekrar yavru nasib eylesin inşallah.

İNŞALLAH ALLAH BANA DA BİR KIZ NASİP EDER HAYIRLISIYLA şimdi daha cok istiyorum. benim hiçbir problemim yoktu. tansiyonum bile hiç oynamadı. cok kilo almadım bebek kilosu hep öndeydi. yani haftasına gore iyi durumdaydı. duruşu konumu plesantası kordonu hepsi iyiydi. erkenden doğum pozisyonu almıştı. normal doğum için herşey uygundu. hareketleri cok iyiydi. hiçbir doktor şüpheli bir durum gormedi. hatta doktorum en risksiz gebemsin dedi. herkesi şok eden bir durum oldu. telefonda bile inanamadı öldüğüne.

yukarıdaki hesap benim hesabım o sebeple cevap yazdım.

Tansion kac cikiordu mesela son haftalardami farkettiniz.yeni kaybettiniz sizde. basiniz sagolsun ne sinsi bir hastalik bu tansion
Canım bunun tansiyona hiç alakası yokmuş . Sezerynda bebeklerde olablrms normal doğumda kendini hazirlarms bebek sezerynda oksijen sorunu olurmuş illaki ama her bebek atlatirmis 1000 de 1 atlatamazlarms o da benim bebeğim oldu .Ciğerleri açılmadı yani anne karnında sağdan nefes alırmış doğunca sol ciğeri de çalıştırrms bebekler benim çocuğumun açılmadı ciğerleri ve kaybettik malesef 4 ay oldu

Benimde sizin gibi oldu ayni sizin gibi hiçbirsey yoktu doğduktan sonra oldu ne olduysa 37 de aldı doktor biraz doktor ihmalide vardı bize göre kafa aşağıda diye beklemedi aldı

Merhaba, sizi hatırladım 2023 Şubat annelerinden. Yaşadığınız şey için çok çok üzgünüm. Başınız sağolsun, Allah sizi cennetinde buluştursun inşallah.
Ben de 2020 yılında yaşadım, 2021 Şubat annesi olacaktım fakat Kasım ayında 28 haftalıkken kaybettim oğlumu. Aynı sizin gibi hiç bir sorunu yoktu. Aynı hareketlerini hissedememe ve malum son. Sonrası çok acıydı çok yakıcıydı, hala da öyle ama alışıyorsun. Rabbim nice güzellikler lütfediyor, algın açılıyor hayata farklı bakıyorsun. Sonra Rabbimiz nasip etti yine gebelik oldu ve sezaryenden 27 ay sonra bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım elhamdulillah. Allahtan ümit kesmeyin, vardır bunda da bir hikmet. Yavrucağın ömrü o kadarmış. İnşallah sağlam bir imanla aşacaksınız siz de bu durumu ve tekrar sağlıklı bebekleriniz olacak inşallah. Rabbim gönlünüze ferahlık versin.

Benimde sizin gibi oldu ayni sizin gibi hiçbirsey yoktu doğduktan sonra oldu ne olduysa 37 de aldı doktor biraz doktor ihmalide vardı bize göre kafa aşağıda diye beklemedi aldı
bana da diyorlar şimdi ya doğunca ölseydi ya 1 yıl yaşayıp ölseydi, ya 4 yaşında ölse , hastalıgı olsa .... uzar da gider. toksik teselliler. ben diyor muyum cocugun 4 yaşında ölse az uzulursunde 10 yaşında ölürse dayanamazsın diye. ya da bi daha cocugun olur diyenlere diyor muyum senin 2 tane 1i olse digeriyle avunursun. bebeğimin cansız bedenini kucakladım ben. nasıl baktın diyorlar. allah korusun siz cocugunuz ölse alın gidin gömün bakamam ben evladıma mı diyeceksiniz. anladım ki ben bunu acısını yaşayan anlar bir tek. benim de kafamda türlü
senaryolar donuyor şöyle yapsaydım boyle yapsaydım ama içimde biliyorum tabi ALLLAH verdi ALLAH aldı . naparsam vakti zamanı değişmezdi. bi ara eve nst cihazı mı alsak diye düşündük eşimle sürekli baglı dursun cunku 37 . haftada 1 anda oldu olan. ama sonra diyoruz olacaksa o zaman da olurdu. benim doktorum bile diyor bilsek alırız 1 gun once. ama sonra ekliyor ben yine de almazdım cünkü cok saglıklı bir bebek ve gebelik zamanını beklerdik dogumun. sizin keşkeniz doktorun erken alması benim keşkem de doktor keşke erken alsaydı üzerine. 3 kilonun üstünde tosuncuk gibiydi kızım cünkü.

Merhaba bende mersindeyim banada yazcaklar tıbıka duası ama ben hiç hamile kalmadımki yinede oluyorumu

Çok uzuldum ben 6 ay ağlamıştım banada millet ya doğsaydı buyuuseydi ilkokula gitseydi ozaman ölseydi diye;(ya evlat kaybetmenin yasi zamani mi var evet kokladigin buyuttugun evlat daha zordur ama herkesin bakış açısı farkli ben hamile olduğumu ögrendigin an baglandim ona evet hic emzirmedim ama cok sevdim hic bir zaman opemedim ama hep özlemle andım rabbim cennette tutuyor kuzumu evet cevremde 4 kere bebek kaybedip hamileyken bu durumu hızlıca atlatıp nasip diyenler var me guzel ama ben onlardan değilim ben cok baglanirim o yuzden üzülmeyin diyemicem üzülürsünüz tabi ama tatlınızı toparlayacak bir besin listesi oluşturun hergun avakado yiyin benim 21 gun kanamam gelmişti ve yoğundu kesilmedi bir türlü en son biri bana dedi vedalar artik ben kanamamlanbirlikte abdest aldim yasin okudum Allaha emanet ol yavrum dedim ertesi gün kanamam kesilmişti.rahmi toparlayacak şekilde besledim 1 yil sonra tekrar hamile kaldim Allah sizede nasip etsin. Dua ederken hayirlisini istemeyin
. Bana bu istegimi hayirli kıl Allahım deyin. Ben hep rabbim bana hayirli ömürlü afiyetle kiz evlat nasip et icim de kaldi ve bu yavruyu hayirli kıl.aileme bana vatana millete diye dua ettim

DOĞUMDAN SONRA MI 1 YIL GECTİ SİZİN. doğumunuz nasıldı yazdıysanız da kaçırmışım normal sezeryan. biliyorum yerini tutmaz kızımın o yuzu agzı burnu gozumun onuncen gitmiyor. ama ben de ALLahtan bir kız evlat nasip etöesini istiyorum hayırlısıyla. yerini tutmaz ama hayallerimizin yerini doldurur belki

37. Haftada kalbi durdu benim de bir bebegimin, o dönem otopai istemedigim icin cok pisman oldum. 2. Yi de 1.5 yil sonra kaybedince bunu anladim. O dönem otopsi yaptir diye önerenlere bagirmisim bile. Simdi elimde 2. Bebegin göbek bagi var. Dna testine yollayacagim. Trio ekzom diye bir test yaptiracagim. Size sebep olabilecek bir sey soylediler mi?

sebepsiz oldu. herşey iyiydi nstye de girmiştim 2 gun once. 3 doktor da bişey göremedi. doğum yaptıgımda doktorum kordonun tam göbek bolgesinde düğüm oldugunu soyledi. ama ölüm sebebi o olmayabilirmiş. oyle cok cocuk dogurtmus. hatta ultrasonda gorunce bile hemen almıyorlarmıs takip yapıyorlarmıs. otopsi istemedik bizde ama kordon kanı aldırdık teste yolladık. bizde genetik testleri verdik. pıhtılaşma testlerim normal cıktı. genetikler daha gelmedi. plesanta ve gobek kordonu patolojiye gitti temiz cıktı. şimdiye kadar cıkan testler hep temiz. pıhtılaşma falan yok. yani ya gobekteki düğümden ve bebek oynarken sıkıştırdı nefessiz kaldı. ya da sebepsiz takdiri ilahi .

Otopsi yazicaktim
sebepsiz olacagini dusunmuyorum benim bunca deneyimden anladigim kendi doktorun kendin de olucaksin her soylenene inanmak bin kere sorgulamak gerekiyor. Sonuclariniz cikinca paylasirsaniz sevinirim benzer süreclerden gecirmisiz. İlk bebeginiz degil mi daha once dusuk vs yok. Kan grubunuzdan emin misiniz bu arada. Benim 40 yildir bildigim kan grubum yanlis cikti. Dilerim saglikla gonlunuzce olsun her sey.

E nabızda ameliyata almadan once kan grubu testi de yapılmış gordum. Bana sormadılar bile. Sadece genetikler cıkmadı benim. Kaç kişiyle konustuysam dırumu anlatınca bebek eliyle kordonu sıkmıştır ya da sıkıştırmıştır dedi. Düşük yok ilk gebelik. Tansiyon diyabet vs de yok.

Merhaba ben de 28 haftalık bebeğimi acil sezeryanla kaybettim kızımı ve oğlumu normal doğurmuştum , şimdi tekrar gebelik düşünüyorum yaklaşık 24 ay geçecek ikinci doğumun üstünden , doktoruma normal doğum istiyorum dedim ama doktorum riske atamayız dedi. Siz nerde doğum yaptınız ?

Ah ne kadar da benzer bir hikaye.. başınız sağolsun, sağlıklı yeni bir gebelik ve doğum nasip olsun inşallah.
Açıkçası bana hiç bir doktor diğerini kaybettin, bu normal olursa riskli olur demedi. Bi tek detaylı ultrason yapan peritanalog idrar kesen yırtılır demişti ne alakaysa. Sezaryen sonrası normal doğum için, destekleyen bir doktor gerekiyor ve maalesef her doktor desteklemiyor. Ben Bursa’dayım, burada ssvd destekleyen bir doktorda doğum yaptım. İsterseniz özelden atarım bilgilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…