- 21 Mart 2021
- 913
- 689
- 53
Rabbim en büyük şahit mahşer onlar için çok zor geçecek Allah büyük yarına kalırda yanına kalmazAynı bende öyle ispatım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim en büyük şahit mahşer onlar için çok zor geçecek Allah büyük yarına kalırda yanına kalmazAynı bende öyle ispatım yok
Amin. geçen sene ocakta kaybettim yavrumu. 2022 benim için güzel başlamamıştı. Ama 2023 ocak çok iyi geldi bana. Ben doğumdan sonra aklım gücüm yerine gelince heryere şikayette bulundm. En sonunda savcılığa intikal.mersin şehir hastanesinde başhekim yardımcısına bildirilmiş inceleme için.cuma aradılar.bugün için çağrıldık gittik bugün ifademizi aldı doktor.katipde vardı.doktor ilk çocuğumdan başladı kaybıma kadar ince ince sordu.ben hem doğum yaptığım özel hastahane ekibinin hemde sevk ettikleri diğer özel hastahane ekibinin ifadelerinin alınmasını istedim.herkesi çağıracaklarını söyledi. İçlerinden biri insafa gelirde olanı anlatırsa yüreğime su serpilecek inşallahRabbim en büyük şahit mahşer onlar için çok zor geçecek Allah büyük yarına kalırda yanına kalmaz
İnşallah giden geri gelmeyecek ama en azından başkalarının canı yanmayacak senin en azından şahidin var benim şahit de yol tek delil plesenta incenlemsi gerekiyordu otopsi istemedim zaten o an için aklım başımdan gitti bana o an otopsi yaptırmamam için ikna edici konuştu sonrasında neden böyle oldu hocam diyorum hiddetlendi takdiri ilahi benim elimden bişey gelmez diye bağırdı durdu tabi deliller gömüldü beni ameliyata alırken kuzu gibiydi o kağıtları imzalatttı iş tamam ben hastanedeysen nasıl olduğumu bile merak etmedi 7 ay boyunca takibindeydim bide bağırıp çağırarak vicdanının sesini duymak istemedi daha neler neler Allah’a havale ettim ne deyim elden gelen çok şey varken elimi kolumu bağladılar resmen ahirete kaldı ilahi adalet elbet tecelli edecek birgün rabbimin terazisi şaşmaz bunu unuttuAmin. geçen sene ocakta kaybettim yavrumu. 2022 benim için güzel başlamamıştı. Ama 2023 ocak çok iyi geldi bana. Ben doğumdan sonra aklım gücüm yerine gelince heryere şikayette bulundm. En sonunda savcılığa intikal.mersin şehir hastanesinde başhekim yardımcısına bildirilmiş inceleme için.cuma aradılar.bugün için çağrıldık gittik bugün ifademizi aldı doktor.katipde vardı.doktor ilk çocuğumdan başladı kaybıma kadar ince ince sordu.ben hem doğum yaptığım özel hastahane ekibinin hemde sevk ettikleri diğer özel hastahane ekibinin ifadelerinin alınmasını istedim.herkesi çağıracaklarını söyledi. İçlerinden biri insafa gelirde olanı anlatırsa yüreğime su serpilecek inşallah
seninle aramızda 11 ay var bende 20 Şubat 2021 de kaybettim Tuğramı yaşasaydı 2. Yaş gününe hazırlık yapıyor olacaktımAmin. geçen sene ocakta kaybettim yavrumu. 2022 benim için güzel başlamamıştı. Ama 2023 ocak çok iyi geldi bana. Ben doğumdan sonra aklım gücüm yerine gelince heryere şikayette bulundm. En sonunda savcılığa intikal.mersin şehir hastanesinde başhekim yardımcısına bildirilmiş inceleme için.cuma aradılar.bugün için çağrıldık gittik bugün ifademizi aldı doktor.katipde vardı.doktor ilk çocuğumdan başladı kaybıma kadar ince ince sordu.ben hem doğum yaptığım özel hastahane ekibinin hemde sevk ettikleri diğer özel hastahane ekibinin ifadelerinin alınmasını istedim.herkesi çağıracaklarını söyledi. İçlerinden biri insafa gelirde olanı anlatırsa yüreğime su serpilecek inşallah
Oyy kuzularım şimdi birlikte oynuyorlardır.cennet kuşları. Canım aynı şeyler yaşadıklarımız.bende çocuğum neden soğuk uygulamalı küveze girdi diye sordm.çünkü doğum yaptm bebeği hemen başka özele yolladılar bu küvez bizde yok diye.bana dedi olur böyle vakalar İşte benim hocam eşi ve ken doğum uzmanıydı eşinin doğumunu öğrencilerine ders olarak anlatırken bebeği ölü doğdu.şimdi adam ne yapsn falan gibi cümleler. Ben o kunuşurken wc gittim dinlemedim. Bana resmen kendi hazırla demeye getirdi.kader taktiri ilahi falan. Sonra bebeğim vefat etti hiç yanımda olmadı gelmedi.sözde aile dostumuz. Bizede hemen o acının içinde otopsiyi sorunca eşim yok demiş. Düşün biz evlatlarımızın ölüsüne kıyamadık. İnşallah biri şahitlik yaparda ozaman görürürm onu.seninle aramızda 11 ay var bende 20 Şubat 2021 de kaybettim Tuğramı yaşasaydı 2. Yaş gününe hazırlık yapıyor olacaktım
Bugün bende onu dedim eşime biz yaş günü hazırlığı yapacakken nelerle uğraşıyoruz.seninle aramızda 11 ay var bende 20 Şubat 2021 de kaybettim Tuğramı yaşasaydı 2. Yaş gününe hazırlık yapıyor olacaktım
Bu rahatlıkları zaten beni delirten bizde Allah’ın takdirine inanıyoruz elbette ama doktor var doktor var zaten ölü doğumda bebek otopsiye gitmesede plesenta incelenmesini isteyebilirlerdi bebeklerin kara kuyusu o. Bir yerde okumuştum yine bir kayıp vakası ama doktor ortalığı yırtmış otopsiye plesenta gidecek ben bunu kabulllenemiyorum düşün doktor kendinde hata bulunsun bulunmasın vicdanı rahat etsin diye plesentayı otopside inceletmiş sonuç ne oldu hatırlamıyorum ama benim ilgimi çeken bu doktorun işini önemsemesi en az anne kadar üzülmesi olmuştu Allah bundan sonra işini böyle seven önemseyen doktorlarla karşılaştırsınOyy kuzularım şimdi birlikte oynuyorlardır.cennet kuşları. Canım aynı şeyler yaşadıklarımız.bende çocuğum neden soğuk uygulamalı küveze girdi diye sordm.çünkü doğum yaptm bebeği hemen başka özele yolladılar bu küvez bizde yok diye.bana dedi olur böyle vakalar İşte benim hocam eşi ve ken doğum uzmanıydı eşinin doğumunu öğrencilerine ders olarak anlatırken bebeği ölü doğdu.şimdi adam ne yapsn falan gibi cümleler. Ben o kunuşurken wc gittim dinlemedim. Bana resmen kendi hazırla demeye getirdi.kader taktiri ilahi falan. Sonra bebeğim vefat etti hiç yanımda olmadı gelmedi.sözde aile dostumuz. Bizede hemen o acının içinde otopsiyi sorunca eşim yok demiş. Düşün biz evlatlarımızın ölüsüne kıyamadık. İnşallah biri şahitlik yaparda ozaman görürürm onu.
Bizlerin burda karşılaşması bile tesadüf değil rabbim bebeklerimizide cennetinde buluşturmuştur eminim bir gün orada bizde olacağız ve emini bu dünyada da çektiğimizin mükafatını verecek rabbim inşallah burda birbirimizin gebelik haberlerini de alıp geçmişteki melek anneleri gibi (olmasın ama ) başka melek annelerine umut oluruz inşallah ben kendimden çok umutlu değilim ama hayırlısı inşallahBugün bende onu dedim eşime biz yaş günü hazırlığı yapacakken nelerle uğraşıyoruz.
Evet bende bir doktor duymuştum her doğumda plesantayı patolojiye gönderiyormuş.olurda bebek ani bir şekilde birşey olursa alın size rapor ben tertemiz doğurttum diye. Benim yakın arkadaşm bundan 5sene önce 40 haftalık bebeği karnında vefat etmişti. Tabi ozaman ben bu konuları bilmiyordm ( geçen sene birlikte doğuracaktık aramzda 1ay vardı) sonra kendi kaybımdan sonra çok yerde yazı okudum ve plesantanın da patoloji sonucu ya da bebekten alınan kandanda sebebi bulunabiliyormuş. Arkadaşıma doktoru hiç böyle birşeyden bahsetmedi.Bu rahatlıkları zaten beni delirten bizde Allah’ın takdirine inanıyoruz elbette ama doktor var doktor var zaten ölü doğumda bebek otopsiye gitmesede plesenta incelenmesini isteyebilirlerdi bebeklerin kara kuyusu o. Bir yerde okumuştum yine bir kayıp vakası ama doktor ortalığı yırtmış otopsiye plesenta gidecek ben bunu kabulllenemiyorum düşün doktor kendinde hata bulunsun bulunmasın vicdanı rahat etsin diye plesentayı otopside inceletmiş sonuç ne oldu hatırlamıyorum ama benim ilgimi çeken bu doktorun işini önemsemesi en az anne kadar üzülmesi olmuştu Allah bundan sonra işini böyle seven önemseyen doktorlarla karşılaştırsın
Bahsederlermi canım kendinden emin olan ister pataloji.diyorum ya beni doğuma alırken kedi gibiydi canımlar çizimler teselli etmeler o an imzalar atıldı otopsi istenmedi inceleme istenmedi ki neye imza attığımın bile farkında değilim inan hatırlamıyom o an bana ne getirseler imzalardım sıra kontrolde yüzleşmeye gelince çirkinleşti ben ondan sonra araştırmalara başladım Allah sorsun bende eşimden geldiğince reklamını yapıyorum kapısına hasta uğramasın inşallahEvet bende bir doktor duymuştum her doğumda plesantayı patolojiye gönderiyormuş.olurda bebek ani bir şekilde birşey olursa alın size rapor ben tertemiz doğurttum diye. Benim yakın arkadaşm bundan 5sene önce 40 haftalık bebeği karnında vefat etmişti. Tabi ozaman ben bu konuları bilmiyordm ( geçen sene birlikte doğuracaktık aramzda 1ay vardı) sonra kendi kaybımdan sonra çok yerde yazı okudum ve plesantanın da patoloji sonucu ya da bebekten alınan kandanda sebebi bulunabiliyormuş. Arkadaşıma doktoru hiç böyle birşeyden bahsetmedi.
AminBahsederlermi canım kendinden emin olan ister pataloji.diyorum ya beni doğuma alırken kedi gibiydi canımlar çizimler teselli etmeler o an imzalar atıldı otopsi istenmedi inceleme istenmedi ki neye imza attığımın bile farkında değilim inan hatırlamıyom o an bana ne getirseler imzalardım sıra kontrolde yüzleşmeye gelince çirkinleşti ben ondan sonra araştırmalara başladım Allah sorsun bende eşimden geldiğince reklamını yapıyorum kapısına hasta uğramasın inşallah
Hangimizin varki ama içimizdeki yangının en iyi tesellisi de yine yeni bir can.rabbim cennetinde kavuştursun hayırlı sağlıklı evlatlar yazsın hepimize inşallah06.01.2022 doğum yaptığım gün yarın içimdeki sızı kor gibi yanıyor yaşasaydı 1 yaşında olacaktı şimdi kuzum cennet kuşum tarifsiz bir acı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin Doktor bana tekrar bebek düşünebilirsin dedi ama cesaretim yok
Amin inşallah tek tesellimiz orda kavuşmak zaten Rabbim yaşadıklarımızın mükâfatını verir inşallah yeniden aynı yollardan geçmek bunudamı kaybedicem pskilojisiyle nasıl hamilelik geçiririm bilmiyorum bu düşünceler korkutuyor beniHangimizin varki ama içimizdeki yangının en iyi tesellisi de yine yeni bir can.rabbim cennetinde kavuştursun hayırlı sağlıklı evlatlar yazsın hepimize inşallah
O acı hiç bitmiyor malesef, ben kızımı kaybettim, 9 ay sonra oğluma hamile kaldım sağlıkla kavuştum çok şükür şubat 2de 1 yaşına giricek, eğer kızım yaşasaydı 2 yasinda olucak ti.. Biraz olsun o acı hafifliyor kardeşi gelince.. Ama asla geçmez bi ömür de gecmicek..06.01.2022 doğum yaptığım gün yarın içimdeki sızı kor gibi yanıyor yaşasaydı 1 yaşında olacaktı şimdi kuzum cennet kuşum tarifsiz bir acı Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin Doktor bana tekrar bebek düşünebilirsin dedi ama cesaretim yok
Rabbim bağışlasın oğlunuzu Acısına teselli yok öyledir muhakkak kızınızı doğduktan sonramı kaybettiniz?O acı hiç bitmiyor malesef, ben kızımı kaybettim, 9 ay sonra oğluma hamile kaldım sağlıkla kavuştum çok şükür şubat 2de 1 yaşına giricek, eğer kızım yaşasaydı 2 yasinda olucak ti.. Biraz olsun o acı hafifliyor kardeşi gelince.. Ama asla geçmez bi ömür de gecmicek..
Hayır 18 haftalıkti daha küçüktü minigim, suyu bitti kaybettimRabbim bağışlasın oğlunuzu Acısına teselli yok öyledir muhakkak kızınızı doğduktan sonramı kaybettiniz?
Anladım Rabbim sabrımızı artırsın ben oğlumu doğurdum 4 gün yaşadı kuvezdeHayır 18 haftalıkti daha küçüktü minigim, suyu bitti kaybettim
Öyle daha zor, ben hiç göremedim ama aylarca kendime gelemedim, hamile kaldım hep kaybedicem diye korktum çok stresli gecti, ama oğlum bana ilaç gibi geldi, kızımın acısı hafifledi az da olsaAnladım Rabbim sabrımızı artırsın ben oğlumu doğurdum 4 gün yaşadı kuvezde
Gördüm onun cansız halini bir gece kucağımda tuttum Rabbim kimseye yaşatmasın içimin acısı dinmemişti bugün sanki daha çok harlandı ateşı yaşasaydı 1 yaşına girecekti Rabbim böyle layık gördü tekrar yaşatmasın içimize ferahlık sabır versinÖyle daha zor, ben hiç göremedim ama aylarca kendime gelemedim, hamile kaldım hep kaybedicem diye korktum çok stresli gecti, ama oğlum bana ilaç gibi geldi, kızımın acısı hafifledi az da olsa