• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

İnşallah benimde öyle olur 4 ay dolcak bekliyorum 6 ay dolmasını inşallah 2.ci böyle olmaz

Benim hicbirseyim yoktu keyfi doktor kafa aşağıda ben normal istemyrm diye beklememze gerek yok diyip sezeryanla aldı kilosu 2930 kg herşeyi normaldi sadece ciğerleri açılmadı pulmoner hipertansiyon dediler 3 gün yaşadı ama hiçbir sorun yoktu normlnde gelişiminde
Allah sabır versin tamamen kötü talih 6 aydan sonra tekrar gebelik düşünün derim ve 38 haftayı geçmeye çalışın 37de kötü bir hafta değil ciğer gelişimi tamamlanmış olmalı ama bilemedim bebeğiniz kuvozde iken eko yapıldı mı cocuk kardiyoloji gördü mü

Allah sabır versin tamamen kötü talih 6 aydan sonra tekrar gebelik düşünün derim ve 38 haftayı geçmeye çalışın 37de kötü bir hafta değil ciğer gelişimi tamamlanmış olmalı ama bilemedim bebeğiniz kuvozde iken eko yapıldı mı cocuk kardiyoloji gördü mü
Herşey yapıldı ama doktorda dedi herşeyi normal bütün organları gayet iyi atlatır dedi 2 gün sonra durum kötüye gidiyor 1000 de bir rastlanan bir durum dediler ciğerleri açılmadı inşallah bende gün sayıyorum 6 ay dolsun diye 😔🙏

Herşey yapıldı ama doktorda dedi herşeyi normal bütün organları gayet iyi atlatır dedi 2 gün sonra durum kötüye gidiyor 1000 de bir rastlanan bir durum dediler ciğerleri açılmadı inşallah bende gün sayıyorum 6 ay dolsun diye 😔🙏
Bizim de benzer durum oldu ilk 4 5 gün gayet iyiydi pulmoner hipertansiyon düşüyordu sonra birden kötüleşti ardından enfeksiyon kaptı 11. Gün kaybettik. Ben 3. Aydan itibaren korunmamistim 9 ay olmuştu kaybedeli hamile olduğumu öğrendim doktorlar bir yıl dedi çoğu ama dinlemedim acikcasi

Bizim de benzer durum oldu ilk 4 5 gün gayet iyiydi pulmoner hipertansiyon düşüyordu sonra birden kötüleşti ardından enfeksiyon kaptı 11. Gün kaybettik. Ben 3. Aydan itibaren korunmamistim 9 ay olmuştu kaybedeli hamile olduğumu öğrendim doktorlar bir yıl dedi çoğu ama dinlemedim acikcasi
Çoğu 1 sene diyor ama bende 6 ay sonra korunmayı birakmak istyrm bu psikolji çok kötü inşallah birşey olmaz

Çoğu 1 sene diyor ama bende 6 ay sonra korunmayı birakmak istyrm bu psikolji çok kötü inşallah birşey olmaz
Olmaz endişelenmeyin. Oncesinde güzel bir muayene olun kan tahlillerinizi yaptırın vitamin desteği alın bu süreçte kan değerleriniz toparlasin vücut depolarınız dolsun. Ben kendim de ameliyathane hemsiresiyim çok oluyor sık araliklarla sezeryan olan. Bir sıkıntı olmuyor merak etmeyin. Bu günler geçecek bana inanın asla unutulmuyor halen her gün aklımda oğlum 5 yıl oldu. Ama bir evladınız daha olunca o oyalıyor merhem oluyor ilk günkü gibi yanmiyorsunuz zaman iyi geliyor

Olmaz endişelenmeyin. Oncesinde güzel bir muayene olun kan tahlillerinizi yaptırın vitamin desteği alın bu süreçte kan değerleriniz toparlasin vücut depolarınız dolsun. Ben kendim de ameliyathane hemsiresiyim çok oluyor sık araliklarla sezeryan olan. Bir sıkıntı olmuyor merak etmeyin. Bu günler geçecek bana inanın asla unutulmuyor halen her gün aklımda oğlum 5 yıl oldu. Ama bir evladınız daha olunca o oyalıyor merhem oluyor ilk günkü gibi yanmiyorsunuz zaman iyi geliyor
Haklısınız biraz daha iyi olucak kucağıma aldgmda ama asla unutulmaz onlar canından bir parça her zaman farklı oluyolar ilk göz ağrısı. Sizede çok teşekkür ederim biraz için rahatladı

Kader arkadaşlarım merhabalar. Güzel haberlerim var bebiş geliyor. Daha çok yeni ama sizlerle paylaşmak istedim. Rabbim bu sefer sağlıkla elimize almayı nasip etsin. Bir daha aynı acılarla sınanmayalım.
Yaa maşallah çok sevindim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbım..

Kader arkadaşlarım merhabalar. Güzel haberlerim var bebiş geliyor. Daha çok yeni ama sizlerle paylaşmak istedim. Rabbim bu sefer sağlıkla elimize almayı nasip etsin. Bir daha aynı acılarla sınanmayalım.
Maşallah canım çok sevindim sağlıcakla gelsin

Maşallah ne güzel haber bu🥰allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin🙏🧿

Ah canım çok sevindim rabbim yüzünü güldürsün bütün melek annelerinin dua et bizlerede 🙏🏻🙏🏻🤲🤲

İnşallah benimde öyle olur 4 ay dolcak bekliyorum 6 ay dolmasını inşallah 2.ci böyle olmaz

Benim hicbirseyim yoktu keyfi doktor kafa aşağıda ben normal istemyrm diye beklememze gerek yok diyip sezeryanla aldı kilosu 2930 kg herşeyi normaldi sadece ciğerleri açılmadı pulmoner hipertansiyon dediler 3 gün yaşadı ama hiçbir sorun yoktu normlnde gelişiminde
Pulmomer dediginiz tansion nedir benimde vardi tansion

merhaba. şubat 2023 te kızım doğucaktı fakat 37. haftasında kaybetti.m. kordon düğümü vardı doğumda görüldü ama sebep bu olmayabilirmiş. muhtemelen eliyle kordonu sıkmış. cunku bu şekil doğan yuzlerce bebek var ve doppleri hep cok iyiydi. 2 gun once kontroldede cok iyiydi.doğumdan sonra otopsi yaptırmadım. ama diger butun testleri yaptırdık hepsi normal cıktı. kızımın cansız bedenini kucaklamak varmıs kaderde. sezeryanla dogdu ilk bebegimdi.
bütün mesajları okuyamadım. böyle bir durumla karsılastınız mı? nasıl atlattınız.? doktorunuz nasıl bir plan cizdi. ya da yaptırmamız gereken başka testler var mı? benim gebelik şekerim yoktu tansiyonum hep cok iyiydi. bebegin kilosu hiç geriden gelmedi ben hamilelikte cok kilo almadım . doktorumun deyişiyle en risksiz gebeymişim fakat başımıza boyle bir talihsizlik geldi. bu sebeple daha da evhamlı biri oldum.

aynı şeyleri
Yazilarinizi okudukça tek tek agladim benim kizimin kalbi durdu karnimda sebepsiz bir cok teat yapıldı hepsi temiz kalbi durmadan 2 gun önce doktora gitmiştim hersey yolunda demisti ama ben şunu anladim anneler hissediyor ben gule oynayaa eve geldim aksam uyuyamadim bi keder coktu icime ruyalae gordum kiz bebek benden kaciyor falan😪😪 aglaya aglaya uyandim dedim bunlar hormonlarla alakali ama bir gun sonra dayanamadim doktora gittim ne bir leke ne bir kanama bisey yok doktor bi kontrol etti kalbi durmus 6 ay agladim sanirim. Simdi yine hamileyim hergun dua ediyorum nolur Allahim evladimla saglikla sinama beni hamilelik heyecanim sifir diyebilirim cunku uzerimde bir anksiyete hali mevcut .suan ki korkularimda eminim ki onceki kotu deneyimin yansimasi... yorumlarinizda bazilari hissetmis bazilari ruyasinda görmüş cok pozitif bilimci bir kadinim ama iş boyle seylere varinca tuylerim diken diken oluyor diyorum gercekten hisler bazen dogru gormedigimiz somut olmayan gercekler var.Anneler şunu ogrenmek istedim ailenizde kalitimsal hastalik varmiydi?yani bu down neden oluyor radyasyon mu 24 saat tel yanimda cunku;( işlerden guclerden.sagliksiz beslnmek mi nedir .Kalbi durdugunda bebegin ben tum testlerin yapilmasini istedim tertemiz cikti lakin aklima bisey geldi ben son kontrolden ciktigimda bir vefat haberi aldim aniden uykudan uyanip esim sagolsun soylemisti o korku ile aniden agri girdi orada icime horf geldi muhtemelen o zaman durdu. Yada bilmiyorum belkide hic sebep yok
butun annler yaşaıs demekki . bemnd e 2 gun once doktora giitigimde nstsi doppleri herşeyi mukemmeldi. sık sık gelmemi bile istemedi doktor. diğer hafta başı da kendi doktoruma gidicektim. 1 gun işten eve erken gittim.o hafta içimde hep aynı sıkıntı gece hareketlerinde sıkıntı yoktu cok hareketliydi ama içimde bi his. 37, haft doğum cantasını koyalım arabaya. bişeyler var doğucakmı acaba. ama sonra hareketlendi dedim normale dondu. sabah uyandıgımda hareketleri hissetmedim. meleğim cennet kuşu olmuş.

Back