Yazilarinizi okudukça tek tek agladim benim kizimin kalbi durdu karnimda sebepsiz bir cok teat yapıldı hepsi temiz kalbi durmadan 2 gun önce doktora gitmiştim hersey yolunda demisti ama ben şunu anladim anneler hissediyor ben gule oynayaa eve geldim aksam uyuyamadim bi keder coktu icime ruyalae gordum kiz bebek benden kaciyor falan
aglaya aglaya uyandim dedim bunlar hormonlarla alakali ama bir gun sonra dayanamadim doktora gittim ne bir leke ne bir kanama bisey yok doktor bi kontrol etti kalbi durmus 6 ay agladim sanirim. Simdi yine hamileyim hergun dua ediyorum nolur Allahim evladimla saglikla sinama beni hamilelik heyecanim sifir diyebilirim cunku uzerimde bir anksiyete hali mevcut .suan ki korkularimda eminim ki onceki kotu deneyimin yansimasi... yorumlarinizda bazilari hissetmis bazilari ruyasinda görmüş cok pozitif bilimci bir kadinim ama iş boyle seylere varinca tuylerim diken diken oluyor diyorum gercekten hisler bazen dogru gormedigimiz somut olmayan gercekler var.Anneler şunu ogrenmek istedim ailenizde kalitimsal hastalik varmiydi?yani bu down neden oluyor radyasyon mu 24 saat tel yanimda cunku;( işlerden guclerden.sagliksiz beslnmek mi nedir .Kalbi durdugunda bebegin ben tum testlerin yapilmasini istedim tertemiz cikti lakin aklima bisey geldi ben son kontrolden ciktigimda bir vefat haberi aldim aniden uykudan uyanip esim sagolsun soylemisti o korku ile aniden agri girdi orada icime horf geldi muhtemelen o zaman durdu. Yada bilmiyorum belkide hic sebep yok