Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Anner günümüz kutlu olsun arkadaşlar

Olsun, Ahirette doyaa doya seveceğiz evlatlarimizi..

Bugün her zamankinden daha fazla canimiz yanabilir ama lutfen hepimiz tutalim kendimizi, çok hirpalamayalim olur mu Başta kendime söylüyorum bunu..

İyi ki oğlumun annesi olmuşum ben, Yüce Rabbimize hamdolsun

Bugün çok yandım arkadaşlar çok acı çektim.
1 yıl oldu kaybedeli daha mezarlarına hiç gidemedim, yaptıramadım da haliyle,..,
Tek 1 donmuş embriyom var son tedavimden kalan . Allah ım onu bana evlat nasip etsin kızlar (((
O kadar acı çekiyorum ki inanın diyorum çoğu zaman öleyim ben , onların mezarına gömüleyim kuzularım meleklerim benim (((

Herkes hayatına döndü . Bir ben yanıyorum hala . Yanarım da tabi unutur muyum kuzularımı ben..,çok acı allahım keşke hiç evlenmeseydim keşke son zamanlarda hep aklımdan geçen bu keşke ..,

Herkes hayatına döndü . Bir ben yanıyorum hala . Yanarım da tabi unutur muyum kuzularımı ben..,çok acı allahım keşke hiç evlenmeseydim keşke son zamanlarda hep aklımdan geçen bu keşke ..,
Lütfen böyle düşünme bu isyana giriyor arkadaşım 4sene önce tüp bebek tedavisiyle hamile kalıp 40. Haftada kaybetti. Bu sene normal yolla bebişini doğurdu. Allah ım seninde yüzünü güldürecek

Canım güçlü olmaya çalış. Veren Allah bir daha verir inş.ben kızımı çok özlediğimde beni teselli eden yaşasaydı sıkıntıları olacaktı bu dünyada acı çekecekti her gün gözümün önünde inan daha zor olacaktı. İnsanlar yetişkin çocuklarını kaybediyor. Yakın arkadaşım tüp bebekle ikizleri doğdu bir kız bir erkek. Bu sene 5 yaşına bastılar 1 ay önce kız olan vefat etti. Aile perişan halde. Düşün ikizi için ne kadar zor büyük bir travma.bak ben de zor hamile kalıyorum. Bu ay iğne vurundum ama sanırım yine tutmadı. Bu gidişle tüp bebek yolu görünüyor. Ne yapalım bizim imtihanımız da buymuş. Kuzenim 40 yaşında son kez tüp bebek yapacam dedi ve ikizleri doğdu. Düşün 21 ya da 23 yıl sonra evlatları oldu. Onlar da şimdi 5 6 yaşında. Ben 2 yıl bekledim ilk bebeğimi aşılama bile yaptm tutmafı.sonraki ay kemdiliğinden oldu o kadar sevinmiştik ki. Ama 39.haftamda kaybettim. Tekrar gebe kalamama korkusu acımı daha da artıyordu. Ama sonradan çok şükür 3 ay içinde hamile kaldım iğne tedavisiyle. Şimdi 4.5 yaşında. 2 yıl önce de dış gebelik geçirdim yine ameliyat oldum. Yani kimileri kolay evlat sahibi oluyor kimileri zor. AAma bugünkü acın ileride doğacak coçuğun için avantaj olacak emin. Ol...diğer anneler gibi kızmayacaksın daha çok seveceksin daha çok sarılacaksın. Eşinin de tavrı farklı olacak emin ol. Çocuğumun anaokul öğretmeni geçen bana dedi ki. Bütün velilerim ilgili çoğu tek çocuk ama sizin çocuğunuz başka farklı çok çok sevmişsiniz çok doğru büyütmüşsünüz dedi. İnan ki gözlerim doldu hocam ondan önceki çocuğumuzu kaybettik dedim.Fark onun farkı dedim.

Bu mesajdan herkesin hayatına döndüğünü mu cikarttiniz gerçekten...?

Yok evet yapmışım alıntı . Tamam sizin çevreniz hergün ağlıyordur benimkiler öyle değildir ok.

Canım herkes derken kendi çevresinden bahsediyor. Hepimizin başına gelen biz yandık evladımıza diğerleri hayata döndü. Biz hala yanıyoruz
Alıntı yaparak cvp verince pek kendi çevresinden bahseder gibi olmamış.

Neyse ya uğraşacak halim yok.......

Kısa bir aradan sonra bende burdayım. Bebeğimin mezarına gittim sonunda. Güller ektim. Ama tutmadı toprağı kötüymüş.
Bir de dua ettikçe geliyor kızım bana. Bu aralar bitmeyen bir adet halindeyim duasini da edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…