- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 53
Herkes hayatına döndü . Bir ben yanıyorum hala . Yanarım da tabi unutur muyum kuzularımı ben..,çok acı allahım keşke hiç evlenmeseydim keşke son zamanlarda hep aklımdan geçen bu keşke ..,Ne kadar zehir ne kadar berbat bir bayramdi... Anlatamam.
Çok doğru ağlarsa analar agliyormus gerisi yalan agliyormus...
Arefe sabahı tek başıma gittim kızımın yanına ki benm mezarlıklardan hep ödüm kopar. Daha mezar taşı yok. Başındaki tabelaya adını yazdım... Saçımdan tokami çıkartıp tabelasına geçirdim. Annen burda hep yanında olacak... Ne kadar bedenlerimiz uzakta olsada her zaman sana gelemesemde sen istediğin zaman bnm kokumu burdan alabilirsin dedim... Arefeden iki gün önce otopsi raporunda çıktı. Öyle boğulma nefessiz kalma vs hicbisey yok. Etine kanına kemiklerine organlarına hep bakmışlar...."doğal bebek ölümü" yazmışlar otopsi sonucuna. Bebeğimin ölüm nedeni bile yok. Kalan ömrümü bundan sonra bebeğim neden oldu diye düşünerek geçireceğim.
Hani sebebini bilsem bundan sonra en çok ona dikkat edicem....
Ama yok.
İnsanlar hep beni suçladılar... Dilleri suçlamaya varmayanlar ise o gözlerle baktılar. O suçlayıcı bakışlar o kadar tanidikti ki. Tek seferde insanın ne düşündüğünü anlayabiliyorsun.
Öyle ya o odada bir Allah bir ben vardım. Gelde insanoğluna anlat. Kime neyi anlatacaksın.
Rabbim en çok bizlere sabır versin... Hayatta en güzel şey evlat, ölümün de en acısı evlat acisiymis.
Lütfen böyle düşünme bu isyana giriyor arkadaşım 4sene önce tüp bebek tedavisiyle hamile kalıp 40. Haftada kaybetti. Bu sene normal yolla bebişini doğurdu. Allah ım seninde yüzünü güldürecekHerkes hayatına döndü . Bir ben yanıyorum hala . Yanarım da tabi unutur muyum kuzularımı ben..,çok acı allahım keşke hiç evlenmeseydim keşke son zamanlarda hep aklımdan geçen bu keşke ..,
Canım güçlü olmaya çalış. Veren Allah bir daha verir inş.ben kızımı çok özlediğimde beni teselli eden yaşasaydı sıkıntıları olacaktı bu dünyada acı çekecekti her gün gözümün önünde inan daha zor olacaktı. İnsanlar yetişkin çocuklarını kaybediyor. Yakın arkadaşım tüp bebekle ikizleri doğdu bir kız bir erkek. Bu sene 5 yaşına bastılar 1 ay önce kız olan vefat etti. Aile perişan halde. Düşün ikizi için ne kadar zor büyük bir travma.bak ben de zor hamile kalıyorum. Bu ay iğne vurundum ama sanırım yine tutmadı. Bu gidişle tüp bebek yolu görünüyor. Ne yapalım bizim imtihanımız da buymuş. Kuzenim 40 yaşında son kez tüp bebek yapacam dedi ve ikizleri doğdu. Düşün 21 ya da 23 yıl sonra evlatları oldu. Onlar da şimdi 5 6 yaşında. Ben 2 yıl bekledim ilk bebeğimi aşılama bile yaptm tutmafı.sonraki ay kemdiliğinden oldu o kadar sevinmiştik ki. Ama 39.haftamda kaybettim. Tekrar gebe kalamama korkusu acımı daha da artıyordu. Ama sonradan çok şükür 3 ay içinde hamile kaldım iğne tedavisiyle. Şimdi 4.5 yaşında. 2 yıl önce de dış gebelik geçirdim yine ameliyat oldum. Yani kimileri kolay evlat sahibi oluyor kimileri zor. AAma bugünkü acın ileride doğacak coçuğun için avantaj olacak emin. Ol...diğer anneler gibi kızmayacaksın daha çok seveceksin daha çok sarılacaksın. Eşinin de tavrı farklı olacak emin ol. Çocuğumun anaokul öğretmeni geçen bana dedi ki. Bütün velilerim ilgili çoğu tek çocuk ama sizin çocuğunuz başka farklı çok çok sevmişsiniz çok doğru büyütmüşsünüz dedi. İnan ki gözlerim doldu hocam ondan önceki çocuğumuzu kaybettik dedim.Fark onun farkı dedim.Herkes hayatına döndü . Bir ben yanıyorum hala . Yanarım da tabi unutur muyum kuzularımı ben..,çok acı allahım keşke hiç evlenmeseydim keşke son zamanlarda hep aklımdan geçen bu keşke ..,
Bu mesajdan herkesin hayatına döndüğünü mu cikarttiniz gerçekten...?Herkes hayatına döndü . Bir ben yanıyorum hala . Yanarım da tabi unutur muyum kuzularımı ben..,çok acı allahım keşke hiç evlenmeseydim keşke son zamanlarda hep aklımdan geçen bu keşke ..,
Ne kadar zehir ne kadar berbat bir bayramdi... Anlatamam.
Çok doğru ağlarsa analar agliyormus gerisi yalan agliyormus...
Arefe sabahı tek başıma gittim kızımın yanına ki benm mezarlıklardan hep ödüm kopar. Daha mezar taşı yok. Başındaki tabelaya adını yazdım... Saçımdan tokami çıkartıp tabelasına geçirdim. Annen burda hep yanında olacak... Ne kadar bedenlerimiz uzakta olsada her zaman sana gelemesemde sen istediğin zaman bnm kokumu burdan alabilirsin dedim... Arefeden iki gün önce otopsi raporunda çıktı. Öyle boğulma nefessiz kalma vs hicbisey yok. Etine kanına kemiklerine organlarına hep bakmışlar...."doğal bebek ölümü" yazmışlar otopsi sonucuna. Bebeğimin ölüm nedeni bile yok. Kalan ömrümü bundan sonra bebeğim neden oldu diye düşünerek geçireceğim.
Hani sebebini bilsem bundan sonra en çok ona dikkat edicem....
Ama yok.
İnsanlar hep beni suçladılar... Dilleri suçlamaya varmayanlar ise o gözlerle baktılar. O suçlayıcı bakışlar o kadar tanidikti ki. Tek seferde insanın ne düşündüğünü anlayabiliyorsun.
Öyle ya o odada bir Allah bir ben vardım. Gelde insanoğluna anlat. Kime neyi anlatacaksın.
Rabbim en çok bizlere sabır versin... Hayatta en güzel şey evlat, ölümün de en acısı evlat acisiymis.
...
Canım herkes derken kendi çevresinden bahsediyor. Hepimizin başına gelen biz yandık evladımıza diğerleri hayata döndü. Biz hala yanıyoruzBu mesajdan herkesin hayatına döndüğünü mu cikarttiniz gerçekten...?
SiZden alıntı Bile yapmamışım saçmalıyorsunuzBu mesajdan herkesin hayatına döndüğünü mu cikarttiniz gerçekten...?
Aynen hanımefendi saçmalıyorum..SiZden alıntı Bile yapmamışım saçmalıyorsunuz
Alıntı yaparak cvp verince pek kendi çevresinden bahseder gibi olmamış.Canım herkes derken kendi çevresinden bahsediyor. Hepimizin başına gelen biz yandık evladımıza diğerleri hayata döndü. Biz hala yanıyoruz
Pes gerçekten pesAlıntı yaparak cvp verince pek kendi çevresinden bahseder gibi olmamış.
Neyse ya uğraşacak halim yok.......
Ya bı kaybol adamın asabini bozma.Pes gerçekten pes
Bu sayfada Bile bu tarz insanlar varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?