- 16 Mart 2022
- 435
- 1
- 468
- 33
- 40
Evet canım çok sessiz eskileri okuyorum günlük yazışmışlarBen burdayım ama çok sessiz buralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çok sessiz eskileri okuyorum günlük yazışmışlarBen burdayım ama çok sessiz buralar
Toprağın kötü olmasındanmı bilemem ama gül mersinde mart ayında ekilir ozaman tutar belki ondan tutmamıştır. Teyzesi oğlum ilk defnettik üzerine 3 tane bodur karanfil ekmiştik nasıl tuttu bir görsen sürekli çiçek açıyor. Sonradan bir de çam ağacı ektik şimdilik oda iyi durumda.Beni biliyorsunuz mezarı evime çok yakın yürüme mesafesinde haftada iki gün giderim sularım. Gitmezsem yanına sanki onu unutmak gibi geliyor bu kadar yakın olması iyimi kötümü bilemedimKısa bir aradan sonra bende burdayım. Bebeğimin mezarına gittim sonunda. Güller ektim. Ama tutmadı toprağı kötüymüş.
Bir de dua ettikçe geliyor kızım bana. Bu aralar bitmeyen bir adet halindeyim duasini da edemiyorum
Toprak kötüymüş bizim değiştirmek lazım. Keşke benim evimde yakın olsa... Günlük giderdim. Ama eşim sağolsun gidiyor hergun. Okuyor duasını suluyor falan. Geçen gün o da papatya ekmiş inşallah o bari tutarToprağın kötü olmasındanmı bilemem ama gül mersinde mart ayında ekilir ozaman tutar belki ondan tutmamıştır. Teyzesi oğlum ilk defnettik üzerine 3 tane bodur karanfil ekmiştik nasıl tuttu bir görsen sürekli çiçek açıyor. Sonradan bir de çam ağacı ektik şimdilik oda iyi durumda.Beni biliyorsunuz mezarı evime çok yakın yürüme mesafesinde haftada iki gün giderim sularım. Gitmezsem yanına sanki onu unutmak gibi geliyor bu kadar yakın olması iyimi kötümü bilemedim
İnşallah tutar canımToprak kötüymüş bizim değiştirmek lazım. Keşke benim evimde yakın olsa... Günlük giderdim. Ama eşim sağolsun gidiyor hergun. Okuyor duasını suluyor falan. Geçen gün o da papatya ekmiş inşallah o bari tutar
Bende gittim çarşamba günü oğlumun yanına. Tam baş kısmına beyaz bi çiçek ekmiştim hani beyaz Melek rengidir ya. O tutmadı çok üzüldüm ama yine de sökmedik. Çarşamba günü bi gittim çiçek coşmuş harika görünüyordu. Ve ona o kadar sevindim ki oğlumun çiçekleri büyümüş diye. Sonra düşündüm şu halimize bak dedim eşime şuan büyümesini izleyip sevinmek varken toprağında açan çiçeğe seviniyoruz. Allah ım sabır ver… Rabbim güç ver.Toprağın kötü olmasındanmı bilemem ama gül mersinde mart ayında ekilir ozaman tutar belki ondan tutmamıştır. Teyzesi oğlum ilk defnettik üzerine 3 tane bodur karanfil ekmiştik nasıl tuttu bir görsen sürekli çiçek açıyor. Sonradan bir de çam ağacı ektik şimdilik oda iyi durumda.Beni biliyorsunuz mezarı evime çok yakın yürüme mesafesinde haftada iki gün giderim sularım. Gitmezsem yanına sanki onu unutmak gibi geliyor bu kadar yakın olması iyimi kötümü bilemedim
Evet çiçekler bile bize evladımızdanmış gibi geliyor. Yanına gitmeyi çok seviyorum çok huzurlu yeri. Her yanına gidende öyle diyor.Bende gittim çarşamba günü oğlumun yanına. Tam baş kısmına beyaz bi çiçek ekmiştim hani beyaz Melek rengidir ya. O tutmadı çok üzüldüm ama yine de sökmedik. Çarşamba günü bi gittim çiçek coşmuş harika görünüyordu. Ve ona o kadar sevindim ki oğlumun çiçekleri büyümüş diye. Sonra düşündüm şu halimize bak dedim eşime şuan büyümesini izleyip sevinmek varken toprağında açan çiçeğe seviniyoruz. Allah ım sabır ver… Rabbim güç ver.
Ayni bizde öyle solan çiçeğe üzülüp açan çiçeğe seviniyoruz. Geçen gün eşime dedim...Yavrum ölmeseydi bababababa diye anlatacakti bize diyeBende gittim çarşamba günü oğlumun yanına. Tam baş kısmına beyaz bi çiçek ekmiştim hani beyaz Melek rengidir ya. O tutmadı çok üzüldüm ama yine de sökmedik. Çarşamba günü bi gittim çiçek coşmuş harika görünüyordu. Ve ona o kadar sevindim ki oğlumun çiçekleri büyümüş diye. Sonra düşündüm şu halimize bak dedim eşime şuan büyümesini izleyip sevinmek varken toprağında açan çiçeğe seviniyoruz. Allah ım sabır ver… Rabbim güç ver.
Aynen öyle çiçekleri kokluyorum evladımın kokusu gibi içime çekiyorum. Hasret kaldım çünkü oğlumun kokusuna Bana da huzur veriyor gerçekten her gün gitmek istiyorum ama bir yandan da oraya her gittiğimde o kadar çok ağlıyorum ki bunu istemiyorum işte. Beni görünce üzülüyor gibi hissediyorumEvet çiçekler bile bize evladımızdanmış gibi geliyor. Yanına gitmeyi çok seviyorum çok huzurlu yeri. Her yanına gidende öyle diyor.
Sizin ki daha büyük bir imtihan.. Rabbim sabırlar versin inşallahAyni bizde öyle solan çiçeğe üzülüp açan çiçeğe seviniyoruz. Geçen gün eşime dedim...Yavrum ölmeseydi bababababa diye anlatacakti bize diye
Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin inşallah, bende 2021 şubat annesi olucaktim kızım yaşasaydı, ama rabbim bana 2022 şubat annesi olmayı nasip etti, mucize gibi..Kızlar ben de buradayım. Ve yeniden hamileyim hamilelik haberini kızımın doğum gününe 3 gün kala aldım öldüğü gün kalp atışı duydum. Kızım gönderdi onu bana. Dua edin bana olur mu Eki Görüntüle 3070079
Yaaaa gözlerimden yaş aktı istemsizce Bu tesadüf değil olamaz da gerçekten… Ve o kadar çok sevindim ki anlatamam Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Uzun ömürlü,sağlıklı, hayırlı bir evladın olsun inşallah Peki nasıl hissediyosun yeniden hamile kalmak nasıl bir duygu iyi geldi mi sana..Kızlar ben de buradayım. Ve yeniden hamileyim hamilelik haberini kızımın doğum gününe 3 gün kala aldım öldüğü gün kalp atışı duydum. Kızım gönderdi onu bana. Dua edin bana olur mu Eki Görüntüle 3070079
Korkuyorum bağ kurmakta biraz ret durumu var. Benim kızımın durumu biraz farklı cennet kuşu arya hikayesi diye bir konu açmıştım. Benim kızım sağlıklı doğdu ama erken doğdu 33 haftalık kilo alsın diye bıraktım yoğun bakımda boğulmuş. Nasıl oldu bilmiyoruz. Yüksek ihtimal kustu ve görmediler. Ama yine vefat etmedi kızım 1 yıl yoğun bakımda bitkisel hayatta kaldı. Tam 7 cihazı vardı. Bakmadı görmedi eli ayağı oynamadı ağlamadı gülmedi oyuncak bebek gibi 1 yıl. 7 kez kalbi durdu 6 kez geldi.yurtdışına kadar genetik test yaptırdım hepsi temiz.Yaaaa gözlerimden yaş aktı istemsizce Bu tesadüf değil olamaz da gerçekten… Ve o kadar çok sevindim ki anlatamam Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Uzun ömürlü,sağlıklı, hayırlı bir evladın olsun inşallah Peki nasıl hissediyosun yeniden hamile kalmak nasıl bir duygu iyi geldi mi sana..
Ah yavrum benim ah bebegimmm.... Allah'ım sabırlar versin sizin hikayenizide okudum. Rabbim evladinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... İnanıyorum ki inşallah evladinizi rabbim size geri bağışlayacak.... Yasayamadiginiz herşeyi onunla yaşayacaksınız...Kızlar ben de buradayım. Ve yeniden hamileyim hamilelik haberini kızımın doğum gününe 3 gün kala aldım öldüğü gün kalp atışı duydum. Kızım gönderdi onu bana. Dua edin bana olur mu Eki Görüntüle 3070079
Hikayeni biliyorum daha önce de görüşmüştük.. Arya kuşu nasıl unuturum hem.. Benim ilk zamanlarımda yazmıştınız bana.. Şuan 3. 5 ay oldu bizimde haziranın 3 ün de 4 ay bitiyor.. Hem hızlı hem yavaş geçiyor zaman.. Bende o yüzden sordum zaten kendimi düşündüğüm zaman ikinci bebeğimle bağ kurmak zor olacak gibi geliyor ki haklıyız da bence.. Acının en acısını yaşamış anneler olarak korkmakta haklıyız.. Ama her hamilelik her doğum aynı olacak diye bir kaide yok.. Olumlu düşünün.. Olumlu düşünelim.. Rabbim bu yaşadığımız sıkıntıların mukafatını verecek elbet.. Ki vermiş bakın size.. Tarihler tesadüf mü zannediyorsunuz? Şimdi sizin yapmanız gereken tek şey kendinize ve bebeğinize dikkat etmek bol bol dua etmek ve sabırla beklemek.. Bizde size dua edicez inşallahKorkuyorum bağ kurmakta biraz ret durumu var. Benim kızımın durumu biraz farklı cennet kuşu arya hikayesi diye bir konu açmıştım. Benim kızım sağlıklı doğdu ama erken doğdu 33 haftalık kilo alsın diye bıraktım yoğun bakımda boğulmuş. Nasıl oldu bilmiyoruz. Yüksek ihtimal kustu ve görmediler. Ama yine vefat etmedi kızım 1 yıl yoğun bakımda bitkisel hayatta kaldı. Tam 7 cihazı vardı. Bakmadı görmedi eli ayağı oynamadı ağlamadı gülmedi oyuncak bebek gibi 1 yıl. 7 kez kalbi durdu 6 kez geldi.yurtdışına kadar genetik test yaptırdım hepsi temiz.
Şimdi bilmiyorum doğurabilecek miyim yapabilecek miyim ya erken doğarsa yine nasıl bırakırım içimde bir savaş hep. Sanırım hareketlerini hissedene kadar bağ kurmam zor olacak.
Hamile kalmadan önce kızıma gidip istiyorsan bana bir kardeşi nasip et dedim öyle geldi. Hem de tarihleri de güzel geldi. Umarım hepsi geçecek yüreğimizde acı olduktan sonra zaten herşeyin normal olmasını bekleyemiyoruzHikayeni biliyorum daha önce de görüşmüştük.. Arya kuşu nasıl unuturum hem.. Benim ilk zamanlarımda yazmıştınız bana.. Şuan 3. 5 ay oldu bizimde haziranın 3 ün de 4 ay bitiyor.. Hem hızlı hem yavaş geçiyor zaman.. Bende o yüzden sordum zaten kendimi düşündüğüm zaman ikinci bebeğimle bağ kurmak zor olacak gibi geliyor ki haklıyız da bence.. Acının en acısını yaşamış anneler olarak korkmakta haklıyız.. Ama her hamilelik her doğum aynı olacak diye bir kaide yok.. Olumlu düşünün.. Olumlu düşünelim.. Rabbim bu yaşadığımız sıkıntıların mukafatını verecek elbet.. Ki vermiş bakın size.. Tarihler tesadüf mü zannediyorsunuz? Şimdi sizin yapmanız gereken tek şey kendinize ve bebeğinize dikkat etmek bol bol dua etmek ve sabırla beklemek.. Bizde size dua edicez inşallah
Hepimiz acımıza merhem arıyoruz. Geçmeyecek elbet ama öğreneceğizAh yavrum benim ah bebegimmm.... Allah'ım sabırlar versin sizin hikayenizide okudum. Rabbim evladinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... İnanıyorum ki inşallah evladinizi rabbim size geri bağışlayacak.... Yasayamadiginiz herşeyi onunla yaşayacaksınız...
Bende kızıma yeniden kavuşmak için şuan doktora geldim. Allah'ım bizlere evlatlarimizi tekrar verdin. Onların ruhlarını yeni bedenlerinde sağlıklı sıhhatli yaşatsın.
Biliyorum çok uçuk bir hayal bu ama ben buna inanıyorum...
Rabbim erva yattıkça bebeğine can versin hayat versin nefes versin inşallah onu sana kızın göndermiş rabbim kızının dileğini geri çevirmemiz çok sevindim inşallah bundan sonra bu sayfada her birinizin müjdeli haberlerini okumak nasip olsun çok sevindimKızlar ben de buradayım. Ve yeniden hamileyim hamilelik haberini kızımın doğum gününe 3 gün kala aldım öldüğü gün kalp atışı duydum. Kızım gönderdi onu bana. Dua edin bana olur mu Eki Görüntüle 3070079
Canım çok sevindim inşallah bu sefer sağ salim evine gelecek ve sen onun üniversite mezuniyetlerini göreceksin inşallah. Evlenecek çok yaşayacak sağlıklı yaşayacak inşallah.Kızlar ben de buradayım. Ve yeniden hamileyim hamilelik haberini kızımın doğum gününe 3 gün kala aldım öldüğü gün kalp atışı duydum. Kızım gönderdi onu bana. Dua edin bana olur mu Eki Görüntüle 3070079