Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim... Iki evlat kaybetmis bir anne olarak seni cok iyi anliyorum AMA rabbimin bildigini biz bilemeyiz bilseydik sinav olmazdi sabret duga et rabbim nasip eder ama hayirlisini iste senin icin en hayirlisi neyse rabbim sana sadece onu verir... Bende senin gibi dusunuyordum baslarda belki hikayemi okumussundur yeni yazdim buraya... Vazgectigim an rabbim bir mucize yaratti ve simdi guzel giden bir gebeligim var rabbim sabredenleri sever hamd edip sukredenlerin gozu yasli asla birakmaz kalpten inan ve tevekkul et zor evlat acisi unutmak ama bu dunyada kolay olan ne var ki zaten bununla yasamaya alis cunku giden geri gelmeyecek rabbim seni evlatlarinla bir etsin cennetinde insallah ve simdiki sana verecegi evladinda muruvetini gostersin... Kotu dusunursen kotu olur iyi dusun inan yurekten sabret ve bak goreceksin rabbim sana hayirli bir evlat nasip edecek... Sabir sadece sabir gerek

Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırsın rabbim beter acılardan korusun eksik dilekte dileme rabbim kucağında ömürlü nasip etsin inşallah Eşinle birlikte sağlıkla kavuşup büyütün inşallah

Evet okudum çok üzüldüm... Rabbim çok coksabir versin..Biliyorum sabır gerkli ama artık düşünecek bir kafamda kalmadı. Salak gibi tuplerimi baglatmistim bı de.. yoksa herzaman hep hayırlısını istedim Rabbimden. Hatta bı defasinda iki rekat namaz kıldım hüngür hüngür ağladım Allah'ım bana hayırlısını nasip et diye.. ertesi gün hamile kalmışım... Bazı acılar var dayanilmayacak kadar zor. Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun

Derdi veren dermaninida veriyor canim benim tupleri baglatman cok kotu olmus bildigim kadariyla gebelik mucizeye bagliymis bir arkadasim 2ci cocuktan sonra tuplerini baglatmisti sanirim yakarak tupleri yapistiriyorlar yanlisim varsa biri duzeltsin lutfen sonra tekrar geri actirilsa bile yapisiklik sanirim oluyormus gebelik zor oluyormus yaa tam bilmedigim icin cokta bsy demek istemiyorum ama arkadasim tup bebekle 3cuyu dogurdu hamile kalamadi normal yolla

Olaydan 5 ay sonra korundugunuz halrde nasil gebe kaldiniz enteresan cok acele etmissiniz sanki yasiniz cok genc niye bukdr sabirsizsiniz ki?

Olaydan 5 ay sonra korundugunuz halrde nasil gebe kaldiniz enteresan cok acele etmissiniz sanki yasiniz cok genc niye bukdr sabirsizsiniz ki?
Acele etmek icin bir sey yapmak gerek bizim acelemizde yoktu bir cabamizda yoktu... MUCIZE nin kelime anlamini biliyormusunuz yada plansiz gebelik nedir? Sorunuz cok gereksizdi acikcasi hikayemi okumus olup ta anlamak istememenizde cok abez dorusu

Aynen çok kötü oldu... Evet yakarak yapistiriliyormus. Hatta hem kesmiş hem baglamis. Doğum doktorum öyle demişti. Hatta dış gebelik oluşma ihtimali çok yüksek.. yumurta döllenme esnasında tipteki hasarlı bölgeye takılır kalırsa dış gebelik oluşur demişti. Bende takipli doktorum ise tüp bebek önerdi. Tamam dedik. İki hap verdi biri dostinex diğeri Yasmin.. 21 gün sonra ilaçları kesip adet olmayı beklicem. Zaten hemen arkasından adet görürüm onda sıkıntı yok. Günüm hiç şaşmaz..

Canim insallah rabbim nasip ederde yuzunuz birazcik guler dugalarim seninle

Ben de çok geç gide bilmişdim. Ilk aylar mezar dedigim anda goz yaşim sel olurdu. Ağlamalarim azacik hafiflediginde gittim. Ama içime atmişim meger. Gogus kafesim yerinden çikacak gibi oldu mezarlarindayken. Iki yavrum uyuyordu. Konuşdum. Karanfiller koydum. Opdum mezar taşlarini geldim. Sonra sık sık ziyaret ederim. Solan gulleri alir tazelerini koyarim. Kalbimin en derininde o ikisi uyuyor. Kalbimin oyle guzel bir koşesi olduğunu hiç bilmiyordum.

Allah ım kolaylıklar versin. Yaşadıklarımız gerçekten çok zor. Biz bir tanesine dayanamazken sizin 2 tane mi yani Siz neden kaybettiniz ikizler miydi anlatmak ister misiniz

Allah ım kolaylıklar versin. Yaşadıklarımız gerçekten çok zor. Biz bir tanesine dayanamazken sizin 2 tane mi yani Siz neden kaybettiniz ikizler miydi anlatmak ister misiniz
Evet ikizdi. Mucize bebeklerimdi. Kaybettigim gun daha beşik beyenmişdik. Odada nereye koyariz diye kocamla konuşmuşduk. ablalarim çocuklarina hiç giydirmedikleri elbiseleri ayirip paket yapmişlardi. Yani hersey çok guzel giderken servikal yetmezlik denilen sorun yuzunden kaybettim. Sabah gulup akşam ağladim. Yine de Dilimde hep şukur var. Kaybettigim gun de şimdi de. Zaten gideceyimiz yer ahiret. Bizim çocuklar dunyanin pisliklerini gormeden cennetteler. Belki yaşasaydilar orayi kazanamayacakdilar. Ben kaybettigim gece ruyamda ikisini de cennette suyla oynarken gulerken gordum. O yuzden eminim onlar orada beni bekliyor. Sizin yavrunuz da sizi. Geçicek hersey. Bir sene geçti. Ağlamalarim da dindi. Dindi diyorum ama ultrason vidyolarina bakamiyorum bir senedir. Galeride onlarin olduğu tarihlere inemuyorum. Bunu yazarken bile ağliyorum. Içimde yerleri taptaze ama hayata karişdim ve yeniden anne olmak için çabaliyorum. Siz de ağlayin, içinizi boşaltin asla içinize atmayin. Bizi bizden başka anlayan olmayacak. Daha bir ay bile dolmamişti ben ağlarken bana derlerdiki elalem yuruyen koşan cocuklarini kaybetti Allaha agir gidecek diye. Halbuki benim aglamam bile sessiz sadece gozumden yaş akardi. Onu bile çok gordjler. Daha ağliyor musun? Dediler. Bir ay bile dolmadan yeni torun istiyorumlar başladi. Benim ailem anladi beni. Ama babam gibi anlayan olmadi. Babam kaç kez gitmiş mezarlari ustune annem soyledi. Babam mezara koymuşdu onlari. Beni her gorerken sikica sarilir. Kizim geçicek der. Yani başkalarindan teselli arama. Allah asla bu gozyaşlarimiza sınır koymaz. Ağla ama hem de guçlu ol. Yeniden ayağa kalkmak için zaman ver kendine. Allah sabrimizi artirsin. Hersey guzel olacak inaniyorum

Rabbim şu mübarek gün yardımcımız olsun... Ne kadar zor ne kadar acı... Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı. Dayanilmiyor... Dayandım sanıyorsun... Olmuyor ..hamile olduğumu ogrendigimde anladım... Almadim beşiğini bekledim... Doğum zamanı geldi... Herşeyi aldım o besigini almadım.... Doğumdan sonra iş yerinden arkadaşım bir beşik verdi... 40 imiz çıktı almadım .. 70 günlük oldu......... Alayım artık yavaş yavaş alışsın besigine dedim.. aldım.. ama hiç yatırıp uyutmadim..
Ta ki o akşama kadar.
"Bebeğimin beşiği mezarı... Mezarı da beşiği oldu.... '
Tek söylediğim sözüm bu.
Rabbim bizleri daha da evlat acısıyla sinamasin

Ahhh babanıza içim parçalandı kıyamam sizi anlaması ne kadar güzel. Ben eşimden bile bir teselli beklememeye başladım asla kötü bir insan değil o da üzülüyor farkındayım ama bir anne gibi olamaz babanın üzüntüsü. Biz bağ kurduk yavrularımızla onları rahmimize düştükleri anda hissettik. Daha dün gece ağlama krizine girdim. Ağlıyorum içime atmıyorum ne zaman canım isterse. Bana da hep diyorlar ki kendini yıpratma yeter yeni bebeklerin için kendine bakman lazım bilmem ne. Ya kolay mı hemen ? bu çocuk oyuncağı mı? Bende farkındayım yeni bir bebek bize iyi gelecek ama kolay mı hemen? Oğlumun yeri daha taptazeyken kolay mı ? Sezeryanlıyken bide üstelik.. Allah ım kolaylaştırsın. Her şeyin ilacı zaman derler zamanda geçmiyor sanki

Bayram... Evliliğimizde 10.yili dolduruyoruz.. baştan beri hep evladımız olsun istemiştik. 2021 şubat ayinda canimin parçası güzel oğluma hamile kalmiştim. Gecen yil ki Ramazan bayraminda 3 aylik hamileydim, cinsiyetini yeni oğrenmistik..
Dokuz yıldır ilk kez, huzurla bi bayram sabahina uyanmistim eşimle.. Yillardir olduğu gibi, bayram sabahi kahvaltisini yapip, hemen kabir ziyaretine gittik.. eşimin ailesi ve biz. Her yil uzakta dururdum,aile kabristanliginda, çünkü orda tanidiğim kisiler yoktu.. Geçen bayram oğlum karnimdayken gitmiştim en son, nerden bilebilirdim, 17 Ekim'de doğan oğlumuzu, bu dunyadan hiç nasip almamişken oraya koyacağiz ve biz babasiyla onu ziyaret edeceğiz...
Yeni çiçekler dikmistik, kimi solmuş kimi tutmuş. 6 ay oldu, başinda ismi yazmiyor diye taşini yaptirdik bi kaç gün once, bugunde gittik bayramlaştik, nasil bir bayramlaşmaysa, ona ne hediyeler vermeyi umarken, babasiyla yaptiğimiz Hatmi şerifi hediye ettik, dayanamadim ağladim... Ağladim..

Allahim çok büyük sinani bizi. Yandikk kavrulduk.. Oyle bir aci ki bu, maalesef ki hepiniz biliyorsunuz

İyi ki iman nimeti var kiymetli cennet anneleri. İyi ki ahirete iman var kazaya, kadere iman var. Yoksa halimiz nice olurdu.
Allahim evlatlarimiza layik anne baba olmayi nasip etsin.
Bilmiyorum, dinermi bu acı, hafifler mi??

Geçmez, geçecek bi acı değil... İster on yil bekle hamile kal cennete ugurla,ister istemeden gebe kal uğurla,ister istedigin ay gebe kal uğurla...
Allahim imtihanimizi kolaylaştirsin hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…