İnşallah canım seninde güzel haberlerin gelirAh yavrum benim ah bebegimmm.... Allah'ım sabırlar versin sizin hikayenizide okudum. Rabbim evladinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... İnanıyorum ki inşallah evladinizi rabbim size geri bağışlayacak.... Yasayamadiginiz herşeyi onunla yaşayacaksınız...
Bende kızıma yeniden kavuşmak için şuan doktora geldim. Allah'ım bizlere evlatlarimizi tekrar verdin. Onların ruhlarını yeni bedenlerinde sağlıklı sıhhatli yaşatsın.
Biliyorum çok uçuk bir hayal bu ama ben buna inanıyorum...
Yaaaa bak şimdi bidaha duygulandımHamile kalmadan önce kızıma gidip istiyorsan bana bir kardeşi nasip et dedimöyle geldi. Hem de tarihleri de güzel geldi. Umarım hepsi geçecek yüreğimizde acı olduktan sonra zaten herşeyin normal olmasını bekleyemiyoruz
Etmem mi Allahım kimseyi bir daha evlat acısı ile çaresizlik hissi ile bırakmasın. Kimse o hastaneden kucağı boş çıkmasın.Yaaaa bak şimdi bidaha duygulandımNe kadar güzel. Ne kadar mucize.. Allah ım bize de nasip et Allah ım sağ salım kucağına alsın evladını arkadaşımız amiiinn Dualarım seninle arkadaşım madem hamilesin ve hamilelerin duası kabul olur sende bize dua et olur mu
Amiiiinnnn en zoru da bu işte o hastaneden kucağı boş çıkmakEtmem mi Allahım kimseyi bir daha evlat acısı ile çaresizlik hissi ile bırakmasın. Kimse o hastaneden kucağı boş çıkmasın.
Canım benim ben zaten hep yanındayım inşallah birlikte alıcaz güzel haberlerimizi birlikte büyütecez yavrularımızı inşallahBende size güzel bir haber vereyimnergissssssss biliyordu tek.aynı şehirdeyiz çok yakın zamanda ikimizde kaybettik bebeklerimizi Bende kaybedeli ayın 23 de 4 ay olacak. Doktora gittim ve doktor korunma sürecini kaldırdı umarım bende güzel sağlıklı haberlerle dönerim. Benimde korkularım var çünkü sağlıklı bebeğime biranda olanlar oldu ve 4güncük ömrü oldu. Yaşayan bir oğlum olduğu için testler falanda yapılmıyor. Bir daha Allahım bize aynı acıları yaşatmasın. Biz sıramızı savdık. İnşallah sınavındanda geçmişizdir Allahım
İnşallah canım benimCanım benim ben zaten hep yanındayım inşallah birlikte alıcaz güzel haberlerimizi birlikte büyütecez yavrularımızı inşallahRabbim nasip etsin canım arkadaşım
Ah Arda... Annen seni çok sevdi. Mezar taşını yaptırdığım gün Arya'nın çok ağlamıştım. Ananemle koyun koyuna yatıyor şimdi. İşin garip yanı ananem aryaya hamile kalmadan 3 ay önce vefat etti. Son dönem deması vardı. Bana kızın olacak ben büyütcem diyordu. Tamam ananem sen büyüteceksin diyordum. O büyütüyor şimdiÇok garip bir hayat. Canından bile çok sevdiğin evladına mezar seçmek
Cennet kuşu Arda'm
Arda vefat ettikten 3ay sonra eşim babasını kaybetti. Aynı mezarlıktalar. Kayınvalidemin ilk bebeği 3gün yaşamış oda aynı yerde. Dede oğul torunAh Arda... Annen seni çok sevdi. Mezar taşını yaptırdığım gün Arya'nın çok ağlamıştım. Ananemle koyun koyuna yatıyor şimdi. İşin garip yanı ananem aryaya hamile kalmadan 3 ay önce vefat etti. Son dönem deması vardı. Bana kızın olacak ben büyütcem diyordu. Tamam ananem sen büyüteceksin diyordum. O büyütüyor şimdi
Perinatolog takibindeyim benim tüm genetik testleri temiz kızımda yaptırdığım hatta yurtdışına bile gönderdik. Ama erken doğum sebebim bilinmiyor sancım yoktu sadece suyum sızdı enfeksiyon da yoktu. O yüzden takipteyim hiç sorun görülmedi şu ana kadar 10 haziranda 12 haftamız bitmiş olacak o zaman hem ayrıntılı ultrason yapılacak hem de gerekirse bir genetik test veya ikili test yapılacak. Sıkı takip ediyoruz Allah yardımcım olsun çok korkuyorum aslındaCanım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik seni merak ettim. Tek hamilemiz sensin ve bize umut oldunAllah ım yar ve yardımcın olsun
AryaEvaninAnnesi
Allah tamamına erdirsin canım senin adına çok sevindimKızlar ben de buradayım. Ve yeniden hamileyimhamilelik haberini kızımın doğum gününe 3 gün kala aldım öldüğü gün kalp atışı duydum. Kızım gönderdi onu bana. Dua edin bana olur mu Eki Görüntüle 3070079
Rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin. Hiç bozmayın moralinizi. Size ihtiyacı olan biri daha var içinizde. Unutmayın bunu.Perinatolog takibindeyim benim tüm genetik testleri temiz kızımda yaptırdığım hatta yurtdışına bile gönderdik. Ama erken doğum sebebim bilinmiyor sancım yoktu sadece suyum sızdı enfeksiyon da yoktu. O yüzden takipteyim hiç sorun görülmedi şu ana kadar 10 haziranda 12 haftamız bitmiş olacak o zaman hem ayrıntılı ultrason yapılacak hem de gerekirse bir genetik test veya ikili test yapılacak. Sıkı takip ediyoruz Allah yardımcım olsun çok korkuyorum aslında
Hem kızımı düşünüyorum hem yaşadıklarım hem karnımdaki zor geçiyor. Daha bağ kuramadım istediğim gibi. Korkular engelliyor sanırım.Rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin. Hiç bozmayın moralinizi. Size ihtiyacı olan biri daha var içinizde. Unutmayın bunu.
Canım bence gitmek sana kötü gelmeyecek diye umuyorum. Ben 4ay oldu kendimi tutmazsam hergün giderim birde çok yakın mezarı yürüme mesafesi 5dakika bile değil. Perşembe ve pazarları gidiyorz. Onun orda olduğunu kabullendim ilk günden beri ama sanki gitmezsem bana üzülecek annem beni unuttu diyecek gibi. Biliyorum bedeni orada kendi kalbimde ama yinede ne bileyim çok değişik duyguymuş bu acı.bugün gittiğimde başnda ağladm dedimki Ardam sen en hayırlı evlatsın bana cennet kapısını açacaksn.9 ay oldu ben hala gidemiyorum mezarına. Doğum yaptığım günden bu yana kalbimi bşey ısırıyor gibi kalbim deki o his gitmiyor
Canım o korkular hep olacak gibi geliyor.ama bu sefer güzel olacak bunu çok hakketin senin yaşadıklarında çok zor. Ödülü güzel olacakHem kızımı düşünüyorum hem yaşadıklarım hem karnımdaki zor geçiyor. Daha bağ kuramadım istediğim gibi. Korkular engelliyor sanırım.
Bilmiyorum canım kapıya kadar gidiyorum ağlama tutuyor girmeden geri çıkıyorumCanım bence gitmek sana kötü gelmeyecek diye umuyorum. Ben 4ay oldu kendimi tutmazsam hergün giderim birde çok yakın mezarı yürüme mesafesi 5dakika bile değil. Perşembe ve pazarları gidiyorz. Onun orda olduğunu kabullendim ilk günden beri ama sanki gitmezsem bana üzülecek annem beni unuttu diyecek gibi. Biliyorum bedeni orada kendi kalbimde ama yinede ne bileyim çok değişik duyguymuş bu acı.bugün gittiğimde başnda ağladm dedimki Ardam sen en hayırlı evlatsın bana cennet kapısını açacaksn.
Eline bir rüzgar gülü al. O döndükçe seni çağırıyormuş gibi düşün. Ben gitsem mezarda yatarım bile. Öyle benimsedimBilmiyorum canım kapıya kadar gidiyorum ağlama tutuyor girmeden geri çıkıyorumgideceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?