Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

İnşallah canım seninde güzel haberlerin gelir

Yaaaa bak şimdi bidaha duygulandım Ne kadar güzel. Ne kadar mucize.. Allah ım bize de nasip et Allah ım sağ salım kucağına alsın evladını arkadaşımız amiiinn Dualarım seninle arkadaşım madem hamilesin ve hamilelerin duası kabul olur sende bize dua et olur mu

Etmem mi Allahım kimseyi bir daha evlat acısı ile çaresizlik hissi ile bırakmasın. Kimse o hastaneden kucağı boş çıkmasın.

Canım benim ben zaten hep yanındayım inşallah birlikte alıcaz güzel haberlerimizi birlikte büyütecez yavrularımızı inşallah Rabbim nasip etsin canım arkadaşım

Çok garip bir hayat. Canından bile çok sevdiğin evladına mezar seçmek
Cennet kuşu Arda'm
Ah Arda... Annen seni çok sevdi. Mezar taşını yaptırdığım gün Arya'nın çok ağlamıştım. Ananemle koyun koyuna yatıyor şimdi. İşin garip yanı ananem aryaya hamile kalmadan 3 ay önce vefat etti. Son dönem deması vardı. Bana kızın olacak ben büyütcem diyordu. Tamam ananem sen büyüteceksin diyordum. O büyütüyor şimdi

Arda vefat ettikten 3ay sonra eşim babasını kaybetti. Aynı mezarlıktalar. Kayınvalidemin ilk bebeği 3gün yaşamış oda aynı yerde. Dede oğul torun

Canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik seni merak ettim. Tek hamilemiz sensin ve bize umut oldun Allah ım yar ve yardımcın olsun

AryaEvaninAnnesi
Perinatolog takibindeyim benim tüm genetik testleri temiz kızımda yaptırdığım hatta yurtdışına bile gönderdik. Ama erken doğum sebebim bilinmiyor sancım yoktu sadece suyum sızdı enfeksiyon da yoktu. O yüzden takipteyim hiç sorun görülmedi şu ana kadar 10 haziranda 12 haftamız bitmiş olacak o zaman hem ayrıntılı ultrason yapılacak hem de gerekirse bir genetik test veya ikili test yapılacak. Sıkı takip ediyoruz Allah yardımcım olsun çok korkuyorum aslında

Rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin. Hiç bozmayın moralinizi. Size ihtiyacı olan biri daha var içinizde. Unutmayın bunu.

Rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin. Hiç bozmayın moralinizi. Size ihtiyacı olan biri daha var içinizde. Unutmayın bunu.
Hem kızımı düşünüyorum hem yaşadıklarım hem karnımdaki zor geçiyor. Daha bağ kuramadım istediğim gibi. Korkular engelliyor sanırım.

9 ay oldu ben hala gidemiyorum mezarına. Doğum yaptığım günden bu yana kalbimi bşey ısırıyor gibi kalbim deki o his gitmiyor
Canım bence gitmek sana kötü gelmeyecek diye umuyorum. Ben 4ay oldu kendimi tutmazsam hergün giderim birde çok yakın mezarı yürüme mesafesi 5dakika bile değil. Perşembe ve pazarları gidiyorz. Onun orda olduğunu kabullendim ilk günden beri ama sanki gitmezsem bana üzülecek annem beni unuttu diyecek gibi. Biliyorum bedeni orada kendi kalbimde ama yinede ne bileyim çok değişik duyguymuş bu acı.bugün gittiğimde başnda ağladm dedimki Ardam sen en hayırlı evlatsın bana cennet kapısını açacaksn.

Bilmiyorum canım kapıya kadar gidiyorum ağlama tutuyor girmeden geri çıkıyorum gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…