Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

8 ay oldu bende hiç gitmedim gitmeli miyim çok zor yüreğim dayanmıyor

Bende düşünüyorum Allah izin verirse. Genetik sonucu çıksın bi henüz çıkmadı. Doktorum 1 sene diyor ama ben Eylül ekim Gibi genetik sonucuna göre düşünüyorum. Evet bende çok korkuyorum ama beni hayata bağlayacak tek şeyin oğlumun kardeşleri olduğunu düşünüyorum. Allah nasip eder inşallah

8 ay oldu bende hiç gitmedim gitmeli miyim çok zor yüreğim dayanmıyor
Benimde dayanmıyordu ama bir yandan da kendimi kötü hissediyodum sanki oğlum annem gelmedi diye üzülüyor gibi hissediyodum. Bide benim eşim nerdeyse hergün gidiyordu. Bana iyi geliyor mu bilmiyorum yani oraya gidince hüngür hüngür ağlıyorum ordan gelince de ruh gibi oluyorum ama ben bi geçen hafta cuma gittim bide bugün gittim belki daha yeni diye böyleyim bilmiyorum. Sürekli ve uzun süre giden arkadaşlarım nasıl oluyor onlara soralım bence

Evet öyleler gerçekten bunu o gün çok net hissettim. Şimdide yanından geliyorum yavrumun. Beyaz çiçekler ektim kuzuma.
Bugün bende gittim canım. Ben haftanniın 2günü( perşembe ve pazar )gidiyorum. Olduki rüyamda kötü bişeyler gördüm oğlumun sıkıntısı içime doğdu yine gidiyorum. Bence yeni gittiğiniz için etkiliyor sizi. Ben ilk günler hergün gidiyordm eşim ve kardeşlerimle birlikte ağlamaktan helak oluyordum zorla kaldırıyorlardı yürürken kolumdan tutuyorlardı sürekli arkama baka baka gidiyordm gözüm mezarındaydı sürekli. Sonra oğlumuda üzdüğümü düşündüm. Birgün değil bir gün gidiyordm. Ağlıyordm ama daha iyi hissediyordm. Şimdi daha iyi hissediyorum ama mutlaka gidiyorum beni bekliyor diye. Allah ım demekki sabrını veriyor. Ya da bukadar çok ziyaretine gitmek kabullendiriyor orda olduğunu. Cennet kuşum ARDA'm

Sizler bu konuda da şanslısınız benm bebegimin mezarı 600 km uzağımda. Gidemiyorum ama ona her gece sabaha karşı yasinimi okuyorum inşallah bu bayramda gidicem kuşuma... Onu yalnız bırakmicam ilk bayraminda

Bende hiç gözümü ayırmıyorum görüş açımdan çıkana kadar bakıyorum. Babasıyla el ele tutuştuk sarıldık öylece oğlumuza baktık ağlaya ağlaya. Yaaa dedim şu halimize bak. Beşiğinde uyurken bakmak vardı şimdi dedim. Ne kadar acı ya Rabbim dayanma gücü ver Benim oğlum perşembe günü melek oldu bugün tam 10 hafta oldu yavruma.

Sizler bu konuda da şanslısınız benm bebegimin mezarı 600 km uzağımda. Gidemiyorum ama ona her gece sabaha karşı yasinimi okuyorum inşallah bu bayramda gidicem kuşuma... Onu yalnız bırakmicam ilk bayraminda
Bazen diyorum ki iyi ki yakınımda istediğimde gidiyorum. Bazen kötü oluyorum bukadar yakınımda ama ne kadar uzağım diyorum. Arabayla gittiğimiz yol güzergahı artık o yoldan geçemiyorum. Bir yere giderken başka yoldan gidiyorz. Ordan geçersem uğramazsam kendimi suçlu hissederim diye gitmeye cesaretim yok. Çok özledim kokusunu bile bilmediğim meleğimi

Bize bayram gelmeyecek zaten.. hep hayal ederdim bayramda 2 aylık olur kuzum derdim bayramlık alırım ona derdim.. Ahhhh ahhhh keşke bayram hiç gelmese

Bize bayram gelmeyecek zaten.. hep hayal ederdim bayramda 2 aylık olur kuzum derdim bayramlık alırım ona derdim.. Ahhhh ahhhh keşke bayram hiç gelmese
Bugün mezarlık dönüşü kızkardeşlerimle yasemin cafeye gittik çocuklar için değişiklik olsun istedik orada bir bebek 2 - 3 aylık ön masamıza oturdu. Şöyle baktm dedim Ardam olsaydı oda olacaktı hiç böyle bir acı yaşayacağım aklıma gelmezdi. Allah ım sen bizlere sabır ver güç ver

Yeni gelen melek annelerim içimi acıttı yazdıklarıniz cok zor bi aci bende 2020 eylülde kaybettim meleğimi şubatta meleğimin kardeşine sağlıkla kavuştum cok şükür.. Oğluma baktıkça melek kizim geliyor aklıma ağlıyorum, onu bi kere daha seviyorum kızım için.. Anlatıyorum şimdiden ablasını.. Bende hiç görmedim kızımı küçüktü 18 haftalıkti daha ama cok kez rüyalarıma girdi oyle güzel bi prensesdi ki.. Rabbim hepimize sabır versin inşallah..

Bende hep öyleyim. Sırf bu yüzden dışarı çıkmak istemiyorum gerçekten. Çok canım acıyor uzaklara dalıyorum. Evde kalmak bana daha iyi geliyor sanki. Amin amin amiiinn

Ne kadar güzel Allah yüzünüzü güldürmüş Bende bir an önce oğluma kardeş istiyorum ama sezeryanlı olduğum için ve tabi birde genetik sonucunu beklediğim için mecburen beklemek zorundayım Buda beni mahvediyor. Sizde sezeryanlıydınız değil mi kaç ay sonra hamile kaldınız

Darısı başınıza inşallah.. Yok kurtaj şeklinde oldu 20 haftadan önce olduğu için, eylülde kaybettim kızımı, haziranda hamile kaldım, nasıl bi mucizeyse melek kizim zamanında dogsaydi 2021 şubatta dogucak ti, oğlum 2022 şubatta doğdu.. Şubat benim için hem hüzün hem mutluluk ayi..

Bende oğlumu 3 şubatta kaybettim regaip kandilinde normalde martta gelecekti ama 34 ye geldi hastalığından dolayı Sanırım sizin oğlunuzda şubatta geldi.. Ne tuhaf değil mi hayat. Siz 2020 eylülde kayıp yaşamışsınız biz eşimle o tarihte evlendik. Siz kayıp yaşarken acı çekerken biz düğün yapıyoduk. Şimdi 2022 şubatta bu sefer biz oğlumuzu kaybettik siz oğlunuza kavuştunuz. Hayat ne garip. Dünya ne garip. Yaprak döker bir yanımız.. bir yanımız bahar bahçe..

Cok değişik bi hayat gerçekten 2021 şubatta öyle kötüydum ki ama rabbim bana 2022 şubatta mucizesini gönderdi.. Benim melek yavrum da da kromozom bozukluğu vardi tutunmasi bile zormuş ama rabbim bana nasip etmiş cennet annesi olmami..

Evladını sağlıcakla kucağına aldığın için çok sevindim canım Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah. Merak ediyorum kızından sonra hayal kurabilmiş miydin

Ağlamak iyi drğil diyorlar bilmiyorm tabi ben canım birazda ağlarım diye de gitmek istemiyorum kızımı huzursuz mu ederim diye düşünüyorum

Ağlamak iyi drğil diyorlar bilmiyorm tabi ben canım birazda ağlarım diye de gitmek istemiyorum kızımı huzursuz mu ederim diye düşünüyorum
Ben bu ağlamak iyi değil lafına hiç inanmıyorum. Ayrıca da çok saçma geliyor. Dünya ölümlü dünya ve her ölümün arkasından ağlanıyor yani. Ki bizim giden evladımız tabiki ağlicaz. İçine at at nereye kadar o zamanda hasta oluruz. Bence o laf büyüklerin biz ağlamayalım üzülmeyelim diye uydurduğu bir laf. Ağlamamak için gitmemezlik yapma bence ha başka bişeydendir tamam derim ama ağlamamak içinse yapma yani. Kusura bakma ama ben böyle düşünüyorum. Herkesin acıya tepkisi farklı o ayrı. Gitmek istemiyorum dersin tamam derim. Ama ağla canım içine atma o zaman acını yaşayamazsın Allah korusun içinde kalır sonra hastalık olarak çıkar Allah korusun

Maşallah Allah ım oğlunuza sağlık sıhhat versin Bir daha hiç bir anneye böyle acılar yaşatmasın Rabbim

Yaa ağlamamak insanın elindemi tabi ağlayacağız kaybımız büyük evlat. Benide korkuttular ağlama göz yaşınla boğulur diye bu sefer o acının üzüntünün içinde huzursuz oluyordum oğlum üzülecek diye. Sonra araştırdım öyle geçmiyor. Ağlayıp acını yasını tutacakmışsın. Ama ağıt gibi bağıra bağıra ağlamak ayıpmış gösterişe girermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…