Bende bakmıştım aynen canım öyle bişey yazmıyor bi yerdeYaa ağlamamak insanın elindemi tabi ağlayacağız kaybımız büyük evlat. Benide korkuttular ağlama göz yaşınla boğulur diye bu sefer o acının üzüntünün içinde huzursuz oluyordum oğlum üzülecek diye. Sonra araştırdım öyle geçmiyor. Ağlayıp acını yasını tutacakmışsın. Ama ağıt gibi bağıra bağıra ağlamak ayıpmış gösterişe girermiş.
Bu hiç bitmiyo evet acın şekil değiştiriyor içinde taşıyabiliyorsun 1 yıl sonra ama her gün diyorsun eğer doğsaydı şu kadar olacaktı şöyle yapardık rabbim hepimize sabır versin inşallahCennet kuşum acın yüreğimde bir kor. Adın hep dilimde. Geldi bir ayın 19zu daha yanımızda olsan 3aylık olacaktın kuzum. Cennet kuşum ARDA'm
eBu hiç bitmiyo evet acın şekil değiştiriyor içinde taşıyabiliyorsun 1 yıl sonra ama her gün diyorsun eğer doğsaydı şu kadar olacaktı şöyle yapardık rabbim hepimize sabır versin inşallah
Amin cümlemizeBu hiç bitmiyo evet acın şekil değiştiriyor içinde taşıyabiliyorsun 1 yıl sonra ama her gün diyorsun eğer doğsaydı şu kadar olacaktı şöyle yapardık rabbim hepimize sabır versin inşallah
Gaz sancılarını düşünürdüm hep birde uzun süren meme ucu yaraları ilk kırk gün zorlu geçermi acaba diye düşünürken 40 yıl düşünsem aklıma gelmeyen 40 yıl yaşasam aklımdan çıkmayacak bir süreçteyim keşke hiç endişelenmeseydim beterin beteri varmış meğer böyle düşününce acı acı getirir diye sürekli teskin ettim kendimi ve 1 yıl geçti ben hala bir doktorla konuşacak cesareti bulamıyorum nasıl olacak nasıl geçecek bilmiyorum ama tek dileğim Allah herkesi işini bilen doktorlarla karşılaştırsın sabır versin hepimize isteyen dileyen herkese sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü nasip etsinAmin cümlemize
Acını bile seviyorum oğlum diyorum. Sabah ilk gözümü açınca ilk düşündüğüm bugün 3 aylık olacaktı belki aşı günü olacaktı ben aşıdan korkacaktım ağrısı olacakmı diye işte hayat bu kadar acımasız hayaller gerçektende hayal oldu
Hemde nasıl geçti bir bilsen saatleri sayıyordum gece olsun gün bitsin diye dışarı çıkmak istemedim kimseyle konuşmak istemedim hala hayattan zevk alamıyorum insanlardan hep kaçtım ne zaman konuşsam konu hep o güne ve oğluma gelirdi Rabbim tekrarını yaşatmasın elimizi koynumuzda bırakmayacaksa nasip etsin sağlıkla sıhhatle büyütüp güzel günlerini görelim inşallah korunmuyorum zaten tuğram ben korunmayı bıraktıktan 3 sene sonra geldi sanmıyorum birdaha olmaz diye düşünüyorum ama bu saatten sonra en azından senesi doldu olursa da korkum kalmadı dikişlerden yana ama eğer olursa nasıl olur sa korkmadan 35 i görürmüyüm orası korkutuyor işte hayırlısıÇok garip değilmi yaşadıklarımız. Rüya gibi uyanınca geçecek gibi. Bak 1yıl diyorsun dile kolay. Ama nasıl geçti o 1 yıl gel sana sor.çok zor sınavmış. Peki korunuyormusun bende doktora gitmeye korkuyorum.
O korkular hiç geçmeyecek bence düşünse hamileliklerimizde hiç aklımızda böyle bir korku varmıydı ama yinede olan oldu. Allah büyük. inşallah tüm melek annelerinin yüzü güler. Ben ilk evlendim 3sene korundum çocuk istedik 1 sene sürdü olmadı tam doktora gidecm derken hamile kaldım. Şimdi 8yaşında. 40 çıkar çıkmaz spiral taktırdm. Geçen sene marta çıkarttım nisanda meleğime hamile kaldım hiç bekletmedi kuzum ama sonu güzel bitmedi. Aslında güzel bitmedi diyoruz ama cennet kuşlarımıza kavuşmak ve hep bebek olarak bakmak var sonuçta bunu düşünmek bile iyi geliyor. İnşallah en kısa sürede bir mucize göbişine gelirHemde nasıl geçti bir bilsen saatleri sayıyordum gece olsun gün bitsin diye dışarı çıkmak istemedim kimseyle konuşmak istemedim hala hayattan zevk alamıyorum insanlardan hep kaçtım ne zaman konuşsam konu hep o güne ve oğluma gelirdi Rabbim tekrarını yaşatmasın elimizi koynumuzda bırakmayacaksa nasip etsin sağlıkla sıhhatle büyütüp güzel günlerini görelim inşallah korunmuyorum zaten tuğram ben korunmayı bıraktıktan 3 sene sonra geldi sanmıyorum birdaha olmaz diye düşünüyorum ama bu saatten sonra en azından senesi doldu olursa da korkum kalmadı dikişlerden yana ama eğer olursa nasıl olur sa korkmadan 35 i görürmüyüm orası korkutuyor işte hayırlısı
İnşallah benimle birlikte tüm melek annelerine burdan derdimizi paylaştığımız gibi mutluluğumuzda paylaşmak nasip olsunO korkular hiç geçmeyecek bence düşünse hamileliklerimizde hiç aklımızda böyle bir korku varmıydı ama yinede olan oldu. Allah büyük. inşallah tüm melek annelerinin yüzü güler. Ben ilk evlendim 3sene korundum çocuk istedik 1 sene sürdü olmadı tam doktora gidecm derken hamile kaldım. Şimdi 8yaşında. 40 çıkar çıkmaz spiral taktırdm. Geçen sene marta çıkarttım nisanda meleğime hamile kaldım hiç bekletmedi kuzum ama sonu güzel bitmedi. Aslında güzel bitmedi diyoruz ama cennet kuşlarımıza kavuşmak ve hep bebek olarak bakmak var sonuçta bunu düşünmek bile iyi geliyor. İnşallah en kısa sürede bir mucize göbişine gelir
İnşallah canımİnşallah benimle birlikte tüm melek annelerine burdan derdimizi paylaştığımız gibi mutluluğumuzda paylaşmak nasip olsun
Allah ın izniyle bu sefer kuçağına alacaksın canım. Bebeğinde burda kayıp sonrası tekrar bebeği olan diğer bebekler gibi umut olacak hepimizeHerkeze merhaba bende hikayemi paylasmak istiyorum belki umut olur birilerine
Ben 21 yasinda evlendim 22 yasinda anne oldum bir oğlum var hamileligim cok normal ve sikintisiz gecmisti dogumumda acil sezeryan oldu buraya kadar hersey guzel ruya gibi 2020 yilinda hamile kaldim plansiz bir gebelikti ilk uc ayda kanamalarim oldu leke tarzinda ama bebege bir sey olmadi 24cu haftaya kadar geldik bir sabah uyuyorken suyum geldi ve acil hastaneye gittik suyun tamamen bosaldigini ve gebeligi sonlandirmalari gerektigi soylediler aksi halde enfeksiyon bebegi oldurur sende rahmini kaybetme noktasina gelebilirsin dediler zaten suyum gelmisti ve dogum baslamisti yapicak bir sey yoktu aci ceke ceke bebegimi dogurdum sonra uyutup kurtaj yaptilar (suyun gelmesi enfeksiyona bagliymis) 40gun lohusa kani geldi fakat kanamam cok siddetliydi meyer parca kalmis icimde o parcayida dogum sancilari cekerek evde dusurdum sonrasi malum piskolojim cok bozuldu ve esime tekrar hamile kalmak istedigimi soyledim yoksa bu acinin gecmeyecegini dusunuyordum doktora gittim butun on testleri yaptirttim ve cok gecmeden hamile kaldim dogumdan 4 ay sonra cok mutluydum bebegimi rabbim bana geri verdi gibi hissediyordum ama cok gecmeden 9cu hafta kanamalarim basladi yine leke tarzinda bebege bir sey olmadi 27ci haftaya geldigimde yine bir sabah uyurken suyum geldi kabus gibiydi ayni seyleri tekrar yasiyordum acil hastaneye gittim yatisim oldu suyun hepsi bitmemisti ve gidebildigimiz kadar gidicez dedi doktorum bebege igne yaptilar ciger gelistirici bu arada suyum yine enfeksiyon yuzunden erken gelmis 1 hafta yattiktan sonra bir aksam cok agrim oldu sabaha kadar dayanmaz ben bunu dogururum dedim doktoruma oda korkma 28ci haftayi gecti duga et kurtulucak falan dedi teselli etmeye calisti ama malesef o aksam plasentam tamamen ayrilmis benden ve acil sezeryana aldilar bunlarin hepsi yetmiyormus gibi spinal anestezim etki etmedi doktorum malesefki karnimi kesti ayaklarini kipirdatmasaydim bana inanmayacaktilar korkudan hissediyormusum oyle diyordu anestezi uzmani ama ayaklarimi kipidatinca hemen uyuttu beni sonra bebegi cikarmislar ve ben operasiyonun ortasinda uyaniverdim o aciyi anlatamam sizlere anestezi uzmani inanamadi beni oyle gorunce panikledi 30 saniye falan o aciya maruz kaldim ve tekrar uyutuldum derken operasiyon bitti ve beni odaya aldilar bebegim kuveze alinmisti 28haftalik dogudugu icin minnacikti esimle telefonda konusuyorduk operasiyondan 3 4 saat sonra falandi iki kadin geldi ve bebegi intube ettiklerini soylediler ic kana gecirmis beyin mide... Bebegim vefaat etmis.... Bu yasadiklarim neydi nedendi hic bir fikrim yok esim ve ben artik vazgecmistik korunmaya karar verdik kesinlikle bebek istemiyorduk korkumuzdan tekrar ayni seyleri yasariz diye zaten bir oglumuz da var diyorduk guc bela hayata tutunduk ama... Sezeryandan 5 ay sonra hamile kalmisim su an 14 haftalikim simdilik hersey yolunda gidiyor agrim sizimda yok.. Kanamamda olmadi ilk 3 ayi cok guzel bir sekilde atlattik cok sukur sezeryandan sonra 3 ay antibiotik tedavisi gordum enfeksiyon icin esimde kullandi gebelik pilanimiz yoktu tamamen bizede surpriz oldu testi yaptim ve iki cizgi cikiverdi cok agladim cunku sezeryandan 5ay sonra hamile kalmistim doktorlar doguramazsin aldirmak zorunda kalirim diye cok agladim sukur doktorum cok guzel seyler soyledi ve benim tek vaka olmadigi anlatti bir cok kisi sezeryandan hemen sonra hamile kalip saglikli bebekler dogurmuslar sende yapacaksin guclu dur dedi vazgectigimiz anda gelen bu mucize rabbim sizede nasip etsin insallahbenim icinde duga ederseniz sevinirim guclu olmaya calisiyorum ama bazen korkudan kalbim sikisiyor yine aynisini yasarim diye bu karmasik kotu ve umutla dolu olan hikayemi okuduysaniz ve sormak istediginiz birseyler olursa cekinmeyin bana ozelden yada buradan cevap yazabilirsiniz
Allah ın izniyle bu sefer kuçağına alacaksın canım. Bebeğinde burda kayıp sonrası tekrar bebeği olan diğer bebekler gibi umut olacak hepimize
Senin adına çok çok mutluyum uzun zamandırda takipteyim eğer seni zorlamayacaksa arasıra buraya doktor kontrollerini güzel haberlerini yazarsan hepimize daha bir umut ve moral olursun güzel haberlerini almak dileğiyle tüm dualarımız seninleInsallah canim benim rabbim bu mutlulu bizden esirgemesin hepimeze hayirli evlatlar nasip etsin
Senin adına çok çok mutluyum uzun zamandırda takipteyim eğer seni zorlamayacaksa arasıra buraya doktor kontrollerini güzel haberlerini yazarsan hepimize daha bir umut ve moral olursun güzel haberlerini almak dileğiyle tüm dualarımız seninle
Allah ın gücüne gitmesin ama bende hayattan hiç zevk almıyorum. İnsan oğluyuz gülüyoruz ediyoruz 2 dakika sonra suçluyorum kendimi. İsyan etmiyorum ama ne bilim işte kelimelerin bittiği yer.daha önce böyle acı yaşayan arkadaşlarım vr zaman herşeye ilaç diyorlar. İnşallah.Melegimin yerini almayacak... Biliyorum ama inanın böyle de yasanmiyor. Ne kendime ne çevreme faydam var canlı cenaze gibi geziyorum.
Yeniden bir bebek kararı aldım. Salı günü bunun için kontrollere gittim.. sanırım küçük bir kist oluşmuş içeride.. ilaç tedavisine başlandı, herşey yolunda giderse Mayıs 10 15 gibi tüp bebek tedavisine başlıyoruz inşallah....
Biliyorum çok zor sıfırdan başlayan bir gebelik süreci.. psikoloji alt üst ama herşeye rağmen ayakta güçlü durmak zorundayim...
Benim gebelik ve doğum büyük riskli.... Geçen gün eşime dedim... "Nasılsa Allah'tan vahiy gelmedi bana bu dünyaya kazık caktin olmeyeceksin diye... Zaten böyle de yasanmiyor... Rabbim bu duyguyu bana yeniden yasatirsa ne âlâ... Yoksa zaten yaşıyor sayilmiyorum, sonuçta herşey nasip kismet" mantigiyla böyle bir hamle yaptım. İnşallah rabbim yuzumuze guler
Allah bin kere razı olsun canım benim. Bitmeyen kısır döngü içindeyiz... Zaman ilaç mi diye düşündüm... Değil... Neticede bir sınav icindeyiz. Bu da bizim sinavimiz boyun etmekten başka çare yok tamam ama bı 40 sene daha ömrüm varsa da bu ömrümu bundan sonra boşa harcamak istemiyorum. İlk kaybim değil çünkü... Onlar zaten bizi orada bekliyor.. en kotu masada kalırım bari kızıma kavusurum.Allah ın gücüne gitmesin ama bende hayattan hiç zevk almıyorum. İnsan oğluyuz gülüyoruz ediyoruz 2 dakika sonra suçluyorum kendimi. İsyan etmiyorum ama ne bilim işte kelimelerin bittiği yer.daha önce böyle acı yaşayan arkadaşlarım vr zaman herşeye ilaç diyorlar. İnşallah.
Senin adına çok sevindim tedaviye başlamana Allahım gönlüne göre versin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?