Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah ım size sabır versin. Sözün bittiği yer

Allahım size sabırlar versin gönlünüze ferahlık versin çok üzüldüm sözün bittiği yer

Başınız sağolsun ben de çok acı çekiyorum bi arar geçer gibi oluyor ama yine hemen ardından tekrar deliyo kalbimi, bir yıl aralıklarla iki bebeğim öldü ona rağmen 6 ayım dolunca hemen gidip hamile kalmayı planlıyorum. Sizde geciktirmeyin eğer sağlığınız el veriyorsa tüp bebek yapı. Bence

Sezeryandan 5 ay sonra hamile kaldim simdilik hersey yolunda bende 7ci ayda erken dogum yapip bebegimi kaybettim ameliyattan 2 saat sonra vefaat etmis rabbim sizin kaybiniz icinde sabir versin gecmiyor acisi ama sabirla bir gun kavusacagimiz gunu beklemekten baska caremiz yok

Sağlıkla kuçağınıza alıp büyütmek nasip olsun.ömrü uzun olsun

5. Ay hamile kalmışsınız doktorunuz birşey dedimi. Ben henüz doktora gitmedim korkuyorum 1 sene 2 sene bekle der diye
Acikcasi sezeryan sonrasi bana 2 sene dediler ama zaten vazgecmistik esimde bende cok yiprandik iki tane arka arka biri 6 diyeri 7 ci ayda kaybettik vazgecmistik artik ama rabbimin bizim icin baska pilanlari var demek ki tekrar korunmamiza ramen hamile kaldim cok sukur su ana dek iyi geldik bir sorun olmadi agri vs. Yok kanama yok cuma gunu ikili taramaya giricem bklm genetik bir sorunda cikmazsa insallah boyle guzel devam eder diye umuyorum esimin hic umudu yok malesef o cok etkilendi banada sevinme yine uzulucez diyor bende oyle dusunuyorum bklm sonuc ne olacak hakkimizda hayirlisi uzattim baya hakkini helal et

Kesinlikle kötüyü düşünüp çağırmayın lütfen. İyi şeylere odaklanın. Sağlıkla doğurup buraya yazacaksın

Hanimlar,sezaryenin üstünden yaklasim 6 ay geçti, ben hala adet diyebileceğim yogunlukta bi kanama görmedim. Kirk gunde bir lekelenme seklinde bı döngü oluyor. Bu sekilde gebe kalinir mi, yani yumurtlama gerceklesiyor mudur. Doktora gidemiyorum, bilgisi olan yazarsa sevinirim

Rabbim sabir versin, çok üzüldüm.

Rabbim sabir versin sizlere, okudum yazdıklarınizi, cok üzüldüm..zamanla gecmiyor ama hafifliyor acilar.. dilerim hayırlı vakitte sağlıkla kardeşine kavuşursunuz.
Bende ekim 2020 de kaybettim bebeğimi 16 haftalıkti, kalp anomalisi vardı. Genetik testler yapıldı. Sonuç temizdi . Bazen gelişimsel olabiliyor bu tarz rahatsızlıklar.. Rabbim gönlünüze göre versin

Sizde de mi kalp anomalisi. Bakalım benim oğluma otopsi yapıldı genetik sonucunu bekliyoruz 2 aydan uzun sürer demişlerdi 2 ay doldu hergün arıyorum hastaneyi hala çıkmamış. Umarım genetik değildir. Genetik olursa bundan sonraki bebeklerim hep tüp bebek olacakmış.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin çok teşekkürler

Bizim nerdeyse 1.5 yıl oldu hala otopsi sonucu çıkmadı, ama genetik testler temiz çıkmıştı..allah hayırlısını versin hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…