- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 53
Amin Allah razı olsunRabbim sabir versin, çok üzüldüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah razı olsunRabbim sabir versin, çok üzüldüm.
BendeOğlumu çok özlüyorum
Rabbim mübarek günler geceler hürmetine acınızı dindirsin sabrını artırsın hiç görememiş olmama rağmen bende çok özlüyorum onunla kurduğum gerçekleştirmeyeceğim hayallerimi özlüyorum hayal ettiğim kokusunu özlüyorum daha sayamadığım bir çok şey rabbim hepimize sabır versinOğlumu çok özlüyorum
AminRabbim mübarek günler geceler hürmetine acınızı dindirsin sabrını artırsın hiç görememiş olmama rağmen bende çok özlüyorum onunla kurduğum gerçekleştirmeyeceğim hayallerimi özlüyorum hayal ettiğim kokusunu özlüyorum daha sayamadığım bir çok şey rabbim hepimize sabır versin
Çok etkilendim anneyiz biz hemde öyle gönülden öyle ciğerdenArkadaşlarım herkese günaydın. Sizinle bişey paylaşmak istiyorum.2 buçuk ay oldu Ben bebeğimin yanına hiç gitmemiştim.Cenazesine zaten katılamamıştım. Mezarlığın nerde olduğunu biliyorum ama oğlumun yerini bilmiyorum. Ve eşim beni götürmek istemiyo hep erteliyor. Sinir krizi geçirmemden korkuyor biliyorum. Yada yanımızda birileri olsun istiyor onu da ben istemiyorum. Cuma sabah uyandım bebeğimin yanına gidicem bugün dedim kendi kendime. Sanki beni çağırıyor gibi hissediyorum ne zamandır. Eşim annenle gidelim dedi hayır dedim ben yalnız olup oğlumla konuşmak istiyorum.Eşim itiraz edince tartıştık kapattım telefonu. Araba bendeydi zaten bindim gittim.Mezarlığa girdim. Mezarlık kocaman.Üzerinde yazısı var mı yok mu onu bile bilmiyorum. Tek bildiğim köşede olduğu. Yürüdüm yürüdüm köşedeki mezarlara baka baka yeni ve küçük bir mezar arıyorum isimlere de bakıyorum aynı zamanda. Bi kaplumbağa çıktı karşıma yavaş yavaş gitti bi mezara doğru içime bişey oldu. Mezar köşedeydi ve minicikti. Oğlum Burda mısın dedim ağlamaya başladım ama emin olmak için foto çektim eşime bu mu diye gönderdim aradı hemen nerden buldun o kadar mezarın içinde dedi. Bebeğimmiş o Annesine yol gösterdi benim oğlum. Çok etkilendim bu durumdan. Onlar bizimle melek anneleri. Hep yanımızdalar bunu bilin diye yazmak istedim.
Evet onlarla aramızdaki bağ bir kordondan daha fazlasıÇok etkilendim anneyiz biz hemde öyle gönülden öyle ciğerden
Nergis canım benim herzaman yanımızdalar kalbimizdeler.Arkadaşlarım herkese günaydın. Sizinle bişey paylaşmak istiyorum.2 buçuk ay oldu Ben bebeğimin yanına hiç gitmemiştim.Cenazesine zaten katılamamıştım. Mezarlığın nerde olduğunu biliyorum ama oğlumun yerini bilmiyorum. Ve eşim beni götürmek istemiyo hep erteliyor. Sinir krizi geçirmemden korkuyor biliyorum. Yada yanımızda birileri olsun istiyor onu da ben istemiyorum. Cuma sabah uyandım bebeğimin yanına gidicem bugün dedim kendi kendime. Sanki beni çağırıyor gibi hissediyorum ne zamandır. Eşim annenle gidelim dedi hayır dedim ben yalnız olup oğlumla konuşmak istiyorum.Eşim itiraz edince tartıştık kapattım telefonu. Araba bendeydi zaten bindim gittim.Mezarlığa girdim. Mezarlık kocaman.Üzerinde yazısı var mı yok mu onu bile bilmiyorum. Tek bildiğim köşede olduğu. Yürüdüm yürüdüm köşedeki mezarlara baka baka yeni ve küçük bir mezar arıyorum isimlere de bakıyorum aynı zamanda. Bi kaplumbağa çıktı karşıma yavaş yavaş gitti bi mezara doğru içime bişey oldu. Mezar köşedeydi ve minicikti. Oğlum Burda mısın dedim ağlamaya başladım ama emin olmak için foto çektim eşime bu mu diye gönderdim aradı hemen nerden buldun o kadar mezarın içinde dedi. Bebeğimmiş o Annesine yol gösterdi benim oğlum. Çok etkilendim bu durumdan. Onlar bizimle melek anneleri. Hep yanımızdalar bunu bilin diye yazmak istedim.
Başınız sağolsun. Ben inanıyorum böyle şeylere. Bebeğimi kaybettigimden bu yana yaşadıklarımı gorduklerimi anlatsam deli dersiniz. Saçlarım kahrimdan tutam tutam inmeye başladı. İçim bitti artık sıra dışıma geldi sanki...Arkadaşlarım herkese günaydın. Sizinle bişey paylaşmak istiyorum.2 buçuk ay oldu Ben bebeğimin yanına hiç gitmemiştim.Cenazesine zaten katılamamıştım. Mezarlığın nerde olduğunu biliyorum ama oğlumun yerini bilmiyorum. Ve eşim beni götürmek istemiyo hep erteliyor. Sinir krizi geçirmemden korkuyor biliyorum. Yada yanımızda birileri olsun istiyor onu da ben istemiyorum. Cuma sabah uyandım bebeğimin yanına gidicem bugün dedim kendi kendime. Sanki beni çağırıyor gibi hissediyorum ne zamandır. Eşim annenle gidelim dedi hayır dedim ben yalnız olup oğlumla konuşmak istiyorum.Eşim itiraz edince tartıştık kapattım telefonu. Araba bendeydi zaten bindim gittim.Mezarlığa girdim. Mezarlık kocaman.Üzerinde yazısı var mı yok mu onu bile bilmiyorum. Tek bildiğim köşede olduğu. Yürüdüm yürüdüm köşedeki mezarlara baka baka yeni ve küçük bir mezar arıyorum isimlere de bakıyorum aynı zamanda. Bi kaplumbağa çıktı karşıma yavaş yavaş gitti bi mezara doğru içime bişey oldu. Mezar köşedeydi ve minicikti. Oğlum Burda mısın dedim ağlamaya başladım ama emin olmak için foto çektim eşime bu mu diye gönderdim aradı hemen nerden buldun o kadar mezarın içinde dedi. Bebeğimmiş o Annesine yol gösterdi benim oğlum. Çok etkilendim bu durumdan. Onlar bizimle melek anneleri. Hep yanımızdalar bunu bilin diye yazmak istedim.
Evet bunu bende oğlum vefat ettikten sonra gördüm çok etkilendim çok ağladm.Başınız sağolsun. Ben inanıyorum böyle şeylere. Bebeğimi kaybettigimden bu yana yaşadıklarımı gorduklerimi anlatsam deli dersiniz. Saçlarım kahrimdan tutam tutam inmeye başladı. İçim bitti artık sıra dışıma geldi sanki...
Mezarına Annesinin Geldiğini Hisseden Nehir Bebeği Görünce Gözyaşlarınızı Tutamayacaksınız! 😢
Bildiğiniz üzere ülkemizde tedavi olmak üzere yardım bekleyen binlerce SMA hastası çocuk ve bebek var. Maalesef ki Nehir bebek de SMA hastası özel çocuklarda...onedio.com
Bu anneye nasıl yüreğimden bir parça kopmuştu anlatamam.... Bunu izledikten bir ay sonra kaybettim bebegimi. Kim derdi ki birgün o annenin yerinde ben olcam
Canım herkesin hikayesi farklı senin ailen yok kimininde ailesi var ama destek yok. Çok şükür ben ailem çevrem çok kişi destek oldu. Tabi dengesizde çok insanda çok aman ağlayıp durma diyen ya da oturup benimle ağlayan. Bu ayın 23 de 3 ay bitecek yavrum gerçek dünyaya gideli 38 yaşındayım 1oğlum var ama korkularım olsada oğluma kardeş istiyorum umarım 6ay sonra denemeyr başlarızHala ne yapacağımı bilmiyorum.... Günler geçiyor çok kötü de olsa geçiyor. Tekrar bir bebek hala beni çok korkutuyor... Kimseden bir teselli de alamıyorum... Belki bir çoğunuzun ailesi annesi babası bir yol gostereni var. Bende o da yok. Hepsi vefat etti. Halimide dışardan anlayan yok. Anca bu acıyı yaşayan bilir.... Belki burası soğuk bir ekran ama o kadar sıcak o kadar taze ki yazılanlar... Her okudugumuz hikayeyi yaşıyoruz resmen.... Tekrar bebek düşünen yada düşünmeyen var mı içimizde ben çok merak ettim.
Ne kadar güzel tekrar denemek istemen. Rabbim aynı acıları yaşatmasın her gece dua ediyorum herkese. "El açıp yalvaran kullarının ellerini geri çevirme Allah'ım. Kimsenin kucağını boş bırakma,beni de böyle bırakma" diye... Benim doktorum bu adetinin ilk gunu beni ara dedi... Sanırım yeniden bebek istersek ya tedavi başlatacak yada gün verecek bize... Bu kadar stresle ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum. Vakit de kaybetmemem gerekiyor. Bir an önce karar vermem gerekiyor sağlık probleminden dolayı. O yüzden bu kadar panik ve korku halindeyimCanım herkesin hikayesi farklı senin ailen yok kimininde ailesi var ama destek yok. Çok şükür ben ailem çevrem çok kişi destek oldu. Tabi dengesizde çok insanda çok aman ağlayıp durma diyen ya da oturup benimle ağlayan. Bu ayın 23 de 3 ay bitecek yavrum gerçek dünyaya gideli 38 yaşındayım 1oğlum var ama korkularım olsada oğluma kardeş istiyorum umarım 6ay sonra denemeyr başlarız
Kesinlikle öyleyiz. Yavrularımız yanımızda değil ama cennette birer meleklerimiz var bizimÇok etkilendim anneyiz biz hemde öyle gönülden öyle ciğerden
Evet öyleler gerçekten bunu o gün çok net hissettim. Şimdide yanından geliyorum yavrumun. Beyaz çiçekler ektim kuzuma.Nergis canım benim herzaman yanımızdalar kalbimizdeler.
Aaa ben bunu ilk defa izledim çok etkilendim. Ama gerçekten hissediyorlar meleklerimiz ben bunu çok net gördüm. Ben burda sizi daha önce görmemiştim. Siz meleğinizi ne zaman kaybettiniz ve neden anlatmak ister misinizBaşınız sağolsun. Ben inanıyorum böyle şeylere. Bebeğimi kaybettigimden bu yana yaşadıklarımı gorduklerimi anlatsam deli dersiniz. Saçlarım kahrimdan tutam tutam inmeye başladı. İçim bitti artık sıra dışıma geldi sanki...
Mezarına Annesinin Geldiğini Hisseden Nehir Bebeği Görünce Gözyaşlarınızı Tutamayacaksınız! 😢
Bildiğiniz üzere ülkemizde tedavi olmak üzere yardım bekleyen binlerce SMA hastası çocuk ve bebek var. Maalesef ki Nehir bebek de SMA hastası özel çocuklarda...onedio.com
Bu anneye nasıl yüreğimden bir parça kopmuştu anlatamam.... Bunu izledikten bir ay sonra kaybettim bebegimi. Kim derdi ki birgün o annenin yerinde ben olcam