bebeğim yalan oldu valla. hele bugünkü yediğim sarma beyti diyet düşüncesinin üstüne süper oldu vallabir kaç diyet indirdim. ayran diyeti, 5 günde 5 kilo bir da ayça doktorun 1 ayda 8 kilo. ama sonuncu daha mantıklı geldi. gerçi ayran diyetini ebru şallı günlük yemek olarak yapıyormuş. öyle yani işte
aynen bende 62 yim. 57 ile hamile kaldım 64 doğumyaptım. bir hafta aç gezdim baktım gram verememişim bende yemeye devam ediyorum
ben tam 15 kilo aldım cnm 63le hamile kalmıştım zaten şimdi 62 yim ama hamiel kalmadan önce her yeni evli gibi bende baya kilo aldım aslında 55 olmak istiyorum ama o zor:) en azından 58 olayım bu aradaaa saat olmuş 1:)
ohhh ne güzel bi de minyonnum diyorum:// 65 le rekor bende sanırım
günlük ayran sadece he iyiymiş...
evet kızlar hadi yatağa yarın görüşürüz:)
evt canlarım yatalım hadi hayırlı geceler tatlı rüyalarrr:)
selam kızlar ugramışsınız buraya ama denk gelemedik. yarın kızım doğalı 4 ay oluyor yaşasaydı 4 aylık olacaktı...kısmet ne yapalım... yeni hamileliğe karar verirsemde bekleme zamanı azalmış oluyor bu yönden bakınca daha iyi olur sanırım..kendi kendime teselli işte....
canıııım, allah küçük kızına vermediği ömrü büyüğünkine eklesin inşallah ki onun ömrü uzun ve sağlıklı geçsin. bi de bize de bi kız versin inşallah!!! öğlen kısa bi süre girebildim foruma, sonra dışarı çıktık. yeni geldik eve o yüzden pek uğrayamadım bugün canım.
amin canim saol güzel duan için..naber nasılsın
iidir canım çok ağladım yine bugün. sen nasılsın?
selam kızlar,
bugün kendi doktorumdan başka bir doktora gittim. danışmak ve konuyu tekrardan konuşmak için. bana sezeryanın çok ciddi bir ameliyat olduğunu 10-11 ay beklemenin daha doğru olacağını söyledi. aklım karışıyor. nasıl dayanıcam o kadar süre bilmiyorum.birde sonra hamile kalma süreci de var. nasıl olacak. Allahım yardım etsin......
iyiyim saol ağlama demeyeceğim demekle olmaz zaten...nasıl rahatlıyorsan öyle yap..farklı birşey olmadı dimi ağlama sebebi olarak
yok canım ya bu ara beni kızımdan başka kimse ağlatmıyo. zaten kimseyle görüşmediğim için isteseler de ağlatamazlar.bu arada öbür tarafta kelebekle de konuşuyoruz. orda mı toplanalım canım burada mı :)
bilmem :))
selam kızlar,
bugün kendi doktorumdan başka bir doktora gittim. danışmak ve konuyu tekrardan konuşmak için. bana sezeryanın çok ciddi bir ameliyat olduğunu 10-11 ay beklemenin daha doğru olacağını söyledi. aklım karışıyor. nasıl dayanıcam o kadar süre bilmiyorum.birde sonra hamile kalma süreci de var. nasıl olacak. Allahım yardım etsin......
selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?