peki canim sen kendini nasil hissediyorsun yeni bebege hazirmisin. evet diyorsan 6 ay beklemen yeterli. ben 6 ay bekledim sadece. doktorlar öyle diyorlar ama benim ablam kalb hastasi yani doktor kontrolü altinda hamile kaliyordu kan pihtilasmasi oldugu icin igne vurulmasi gerekiyordu hamile kaldigi zaman. tabikide sezeryanla oluyordu dogumu. ilk oglu ile ikinci cocugu arasinda tam 13 ay var. yani ablam hemen hamile kaldi ikinci cocugunu cok sükür herseyde cok güzel gecti sapa saglam cocuklari var. sonra böyle kac arkadasim daha var. o yüzden fazla takilma böyle seylere 6 ay dan sonra basla bence. ben tam 4 doktorla görüstüm hepsi 6 ay yeterli diyo..
Kızlar nerdesinizzz?:)
merhaba canım. ben de tam çıkmak üzereydim. nasılsın?
bugün sanki iç dikişlerim içten içten ağrıdı 2 farklı zamanda. galiba iç dikişlerim iyileşmedi dedim kendi kendime. sonra da tırsıp ya ağustosta bebek yapacağıma 4 ay daha bekleyip aralıkta bebek yaparım, en azından içim rahat olur, ne olacak ki diye düşündüm. üfff bilmiyorum. darlardayım zaten 2 gündür
Benimde ağrılarım devam edio ara ara özellikle ağır iş yapınca ve üşütünce bende hergün farklı düşünüyom bi diyorum mayısdan sonra düşüniyim bi diyom boşver eylül falan olsun en iyisi zamana akışına bırakmak hangi ayda hayırlıysa o ay da oluruz inş:)
peki canim sen kendini nasil hissediyorsun yeni bebege hazirmisin. evet diyorsan 6 ay beklemen yeterli. ben 6 ay bekledim sadece. doktorlar öyle diyorlar ama benim ablam kalb hastasi yani doktor kontrolü altinda hamile kaliyordu kan pihtilasmasi oldugu icin igne vurulmasi gerekiyordu hamile kaldigi zaman. tabikide sezeryanla oluyordu dogumu. ilk oglu ile ikinci cocugu arasinda tam 13 ay var. yani ablam hemen hamile kaldi ikinci cocugunu cok sükür herseyde cok güzel gecti sapa saglam cocuklari var. sonra böyle kac arkadasim daha var. o yüzden fazla takilma böyle seylere 6 ay dan sonra basla bence. ben tam 4 doktorla görüstüm hepsi 6 ay yeterli diyo..
Benim de kafam karışıyo yaa doktorlar ayrı direk yaşayanlar ayrı şeyler anlatıyo dikişlerde açılma oluyo die son haftalara doğru alınanlarda duyuyorum hiç birr sorun olmadı gayet rahattı diyenleri duyuyorum kafaaaaam allak bullak oluyo gerçi herkezin bünyesi farklı inşşş hiç bir sorun yaşayamayız canlarım yaaa
aysem...
yanlış hatırlamıyorsam sende sezeryan olmuştun.ve şu an hamilesin. kaç haftalıksın? 6 ay sonra hemen kaldın demek. ne mutlu..şimdi nasılsın nasıl gidiyor.
amin canım inşallah. 12.ayda yazmışsın onu anlayamadım haizranda doğum yaptıysan 7 ay sonra hamile kalmış oluyorsun.değilmi?evet canim benim ikinci sezeryanimdi. kizimi 28.haziranda kaybettim. 12. ayda kontrole gittim dikislere karnima rahime bakti ve onay verdi. yeni yilda denemelere baslayabilirsin dedi. bende cok sükür hemen 1.ayda hamile kaldim. simdi 7 haftalik hamileyim. hamd olsun iyim. siskinlik haric. rabbim sana ve diger annelerede hemen nasip eder insallah.
Ben şu an olsa şu an yeni bir bebek istiyorum.bu rüya bitmemiş gibi devam etsin istiyorum. ancak sağlık beni korkutuyor. bu seferde riskli bir hamilelik geçirmekten ve kendime de bebeğe zarar gelmesinden korkuyorum. benimde kafamda 6 ay var.sonrasında zaten bekleme süreci de olacak.
amin canım inşallah. 12.ayda yazmışsın onu anlayamadım haizranda doğum yaptıysan 7 ay sonra hamile kalmış oluyorsun.değilmi?
canim bende hala ayni seyi istiyorum hamileyim ama okadar uzun geliyoki hemen dogsun kucagima alayim diyorum. sabretmemiz gerekiyo. kötü seyler düsünme pozitif düsün hem hamileligin nasildi senin??
canim volkan konak bosuna "doktorlarda ne bilir cigerin acisini" diye sarki yazmamis.:))))))))))
lütfen buraya yaz.senden haberler alalım.inş.hamileliğin yolunda gider. ve sen bize umut ışığı olursun.. bu acıyı yaşatan rabbim sonunda bize de mutluluklar verecektir...ben tekrardan bir kısım olacağına inanıyorum. allah sanada önce sağlıklı sonrada güzeller güzeli bir prenses versin inşallah.
kızlar siz face hiçç girdinizmi. melek anneleri başlığı altında bir grup varmış.bilen varmı? ben bulamadım............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?