:)) okurken nurhayatın sesi geçti zihnimden alemsin ya
Bu arada daha yaşında ne var çok şükür 2.ciyi hatta 3. cüyü bile yaparsın :)
valla katılıyorum bence de ikinciyi de patlatabilirsin sen. güveniyorum ben sana. ne varmış yaşında. bak senin yaşında 24kasimla ben 3. patlatacağız
1 nisan da 27 ye giriyorum bende:)
İnşallah doktor bana 3 hakkından birini kaybettin dedi ben direk ama ben hep 3 çoçuk isterdim diye bağrındım daha 1 bile yok ama bende 3 istiyorum inş tıp ilerliyo günden güne önümüzdeki yıllarda inş daha rahat olur sezeryanlar ki 4. sezeryanda olalım:)valla katılıyorum bence de ikinciyi de patlatabilirsin sen. güveniyorum ben sana. ne varmış yaşında. bak senin yaşında 24kasimla ben 3. patlatacağız
ben de 28 nisan da 28 olucam kıs. birleştirip kutlayalım.
valla ben de topice girince öncelikle ikinize bakıyorum:))
ben de 28 nisan da 28 olucam kıs. birleştirip kutlayalım.
valla ben de topice girince öncelikle ikinize bakıyorum:))
İnşallah doktor bana 3 hakkından birini kaybettin dedi ben direk ama ben hep 3 çoçuk isterdim diye bağrındım daha 1 bile yok ama bende 3 istiyorum inş tıp ilerliyo günden güne önümüzdeki yıllarda inş daha rahat olur sezeryanlar ki 4. sezeryanda olalım:)
İnşallah doktor bana 3 hakkından birini kaybettin dedi ben direk ama ben hep 3 çoçuk isterdim diye bağrındım daha 1 bile yok ama bende 3 istiyorum inş tıp ilerliyo günden güne önümüzdeki yıllarda inş daha rahat olur sezeryanlar ki 4. sezeryanda olalım:)
ya ben bebeği anlatamadım kızıma kardeş bekliyodu afalladı oda noldu anlamadı doktor yanlış görmüş bebek yokmuş dedik ama kafası karıştı bilsin isterim ama korkutmakta istemiyorum.
Bu sene doğum günüm bu buruk geçer heralde geçen sene hamile olduğumu öğrenmiştim herkes en güzel doğum günü hediyesi die hem doğum günümü kutluyo hem tebrik ediyordu...
ya bir şey sorucam sizin sezeryanda dikiş mi attılar, yapıştırdılar mı? 4. yü de yapıyorlarmış bu arada. sonrası riskliymiş:/
cenk bey aslında 3 ama böyle kayıplarda 4 e izin veriyoruz dedi
hem belki ikizin olur bellimi olur :)
amaaaan canım deme. benim koca da diyo zaten ikiz olmaz mı diye
evt bu vefattan sonra herkes öle dio belki ikiz olur die bi yandan inşşşallah diyesim gelio bi yandan da ikiz bakmak kolay değil diyorum :) gerçi sağlıklı sihhatli gelsinlerde kaçar kaçar isterlerse öle gelsinler can onlar can:)
ilki dikiş ikincisi yapıştırma aynı yerden yapmış ameliyatı
bu dikiş nasıl oluyo yapıştırma nasıl oluyo ben bilmiyorum kızlar bi bana da öğretin herbişeyi okuyorum ama bu olayı çözemedim benim doğumdan bir hafta sonra kotrolüm vardı misina gibi bi ipi çekti bitti bu dikişmi oluyo yapıştırmamı oluyo:)
seninki dikişmiş sanırım 24kasım ilkinde bendende öyle bişe çekti:)
tobeguk valla ne bilim pek fark yoktu sanki ama annem diyor ikincide daha çabuk ayaklandın sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?