bu dikiş veya yapıştırma neye göre değişiyoki sanırsam hastaneye göre yapıştırma olduğunda bu durumda gitmiyosun 1 hafta sonra kontrole
bu dikiş veya yapıştırma neye göre değişiyoki sanırsam hastaneye göre yapıştırma olduğunda bu durumda gitmiyosun 1 hafta sonra kontrole
gittim ben çağırmıştı ameliyattan sonra kalın bi bandaj vardı taburcu olurken onu aldı ince bir bandaj yapıştırdı 1 hafta sonra çağırdı onu çıkardı ultrasonla karnıma bi baktı yaraya baktı okadar
bak şimdi nie beni yapıştırmadı dikti:) kesin daha estetiktir benim şimdi kırmızı bi çizgi var gayet net ve belirgin
saol inaycım.. genelde özeller yapıştırıyo, devlette yok öyle şeyler. ben de bir kaç kişiden yapıştırmada daha çabuk kalktıklarını duymuştum.
bak şimdi nie beni yapıştırmadı dikti:) kesin daha estetiktir benim şimdi kırmızı bi çizgi var gayet net ve belirgin
o çizgiden bendede var aynı yerden kesmiş bide...ama zamanla iz azalacak kırmızılık gidecek merak etme
İnaşallah ben bu arada hemen ayaklandım zaten hastanede de 1 gün kaldım ortalama 3gün zor geçti sonra hiç yatmadım zaten..
ilk günler yatıp kalkarken zor oldu banada
dedim bu kızlar nereye gitti baktım diğer topiktesiniz:)
dedim bu kızlar nereye gitti baktım diğer topiktesiniz:)
herkes aynı yerde toplansın zor oluyor takip
herkes aynı yerde toplansın zor oluyor takip
tobeguk 5 günde 5 kilo diyetini senmi yapacaktın noldu :)
benimde 5 kilo var ama yerimde sayıyıorum 62de takıldım 61i göremicem galiba resmen açım şuan da öle içim kıyılıyo ama seri şekilde kilo veremiyorum aslında en iyisi spor kızlar havalr bi düzelsee
tobeguk 5 günde 5 kilo diyetini senmi yapacaktın noldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?