• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bu dikiş veya yapıştırma neye göre değişiyoki sanırsam hastaneye göre yapıştırma olduğunda bu durumda gitmiyosun 1 hafta sonra kontrole

gittim ben çağırmıştı ameliyattan sonra kalın bi bandaj vardı taburcu olurken onu aldı ince bir bandaj yapıştırdı 1 hafta sonra çağırdı onu çıkardı ultrasonla karnıma bi baktı yaraya baktı okadar

bu dikiş veya yapıştırma neye göre değişiyoki sanırsam hastaneye göre yapıştırma olduğunda bu durumda gitmiyosun 1 hafta sonra kontrole

saol inaycım.. genelde özeller yapıştırıyo, devlette yok öyle şeyler. ben de bir kaç kişiden yapıştırmada daha çabuk kalktıklarını duymuştum.

gittim ben çağırmıştı ameliyattan sonra kalın bi bandaj vardı taburcu olurken onu aldı ince bir bandaj yapıştırdı 1 hafta sonra çağırdı onu çıkardı ultrasonla karnıma bi baktı yaraya baktı okadar

bak şimdi nie beni yapıştırmadı dikti:) kesin daha estetiktir benim şimdi kırmızı bi çizgi var gayet net ve belirgin:(

saol inaycım.. genelde özeller yapıştırıyo, devlette yok öyle şeyler. ben de bir kaç kişiden yapıştırmada daha çabuk kalktıklarını duymuştum.

Bende özelde doğum yaptım ama benide dikti ve benim gibi yine özel de yapan bi kaç arkadaşada sordum hepsi aynı dio sadece yanlarda böle ip gbi bişi varmış aynı yani hepimizin

24kasimcım estetik dikiş yapmış seninkini. ben hastanede 5 gün yattım. 15 gün eşimin yardımıyla kalktım yataktan. neyse geride kaldı.

meleğimin resmi var telefonumda ona baktım şimdi....ilk zamanlar ne zaman baksam ağlıyordum....herşey geçiyor.... aslında geçmiyorda herhalde alışıyor insan..zaten alışılmasa yaşanmazki....

herkes aynı yerde toplansın zor oluyor takip

24kasımcım ben de kapattım. haber vermez miyiz bir daha:)) katılıyorum burda toplanalım yarın kelebeği de çağıralım.
inaycım azalıyo da bitmiyo acı ben de daha az ağlamaya başladım. ağlama krizleri 4 günde 5 güne çıktı:)

tobeguk 5 günde 5 kilo diyetini senmi yapacaktın noldu :)

benimde 5 kilo var ama yerimde sayıyıorum 62de takıldım 61i göremicem galiba resmen açım şuan da öle içim kıyılıyo ama seri şekilde kilo veremiyorum aslında en iyisi spor kızlar havalr bi düzelsee

benimde 5 kilo var ama yerimde sayıyıorum 62de takıldım 61i göremicem galiba resmen açım şuan da öle içim kıyılıyo ama seri şekilde kilo veremiyorum aslında en iyisi spor kızlar havalr bi düzelsee

aynen bende 62 yim. 57 ile hamile kaldım 64 doğumyaptım. bir hafta aç gezdim baktım gram verememişim bende yemeye devam ediyorum

tobeguk 5 günde 5 kilo diyetini senmi yapacaktın noldu :)

bebeğim yalan oldu valla. hele bugünkü yediğim sarma beyti diyet düşüncesinin üstüne süper oldu valla:1: bir kaç diyet indirdim. ayran diyeti, 5 günde 5 kilo bir da ayça doktorun 1 ayda 8 kilo. ama sonuncu daha mantıklı geldi. gerçi ayran diyetini ebru şallı günlük yemek olarak yapıyormuş. öyle yani işte:19:

Back