Olur Allahın izniyle sakın ümitsizliğe kapılma olur mu herkes yazacak tek tek inşallah bebeği kucağında buraya :)
kıslar bugün yeni bir psikoloğa gittim. aklımca derdime derman olacak, acımı azıcık da olsa dindirecek 1-2 cümle duyacağım ya! nerdee hepsinin söylediği tepkilerin çok normal (zırt pırt ağlamak, bazı insanlarla görüşmemek), aslında gayet dirayetlisin, zamanla geçecek bla bla bla...
iyi de ben bunları biliyorum zateeen
galiba en iyisi allaha sığınıp dua etmek!! en azından biraz içim rahatlıyo.
Sanırım haklısın bende rahatlıyorum öyle
in_aycım yanlış anlama da eşin evde mi?
yok neden sordunki
benimki de yok da, dedim inay da bu saatte topik topik geziyo benim gibi. o da kocayı yollamış herhalde diye düşündüm. yoksa herifler hemen söylenmeye başlıyo da
:))) yatmadan önce bi bakayım dedim alıştım buraya aklım kalıyor
valla bi de bende gece uyuyamama problemi başladı doğumdan sonra. eşimde nöbete gittiği zaman sıkıntıdan buraya bakıyorum. çok sardı bu kk beni!
kıslar bugün yeni bir psikoloğa gittim. aklımca derdime derman olacak, acımı azıcık da olsa dindirecek 1-2 cümle duyacağım ya! nerdee hepsinin söylediği tepkilerin çok normal (zırt pırt ağlamak, bazı insanlarla görüşmemek), aslında gayet dirayetlisin, zamanla geçecek bla bla bla...
iyi de ben bunları biliyorum zateeen
galiba en iyisi allaha sığınıp dua etmek!! en azından biraz içim rahatlıyo.
herkesin derdi ortak başk kime anlatsan böyle anlamaz...bazen insanlara şımarıklık gibimi geliyordur nedir senden büyük acılar yaşayanlar var diyorlar mesela...mutlaka öyledir etrafımdada var karşı komşum 4 tane kaybetti 4-5 aylık canlı doğdu rahimde durmuyor bebekler nedense bana dedi dua et bitane var onuda görünce üzülmeye utandım sanki
valla bi de bende gece uyuyamama problemi başladı doğumdan sonra. eşimde nöbete gittiği zaman sıkıntıdan buraya bakıyorum. çok sardı bu kk beni!
benide çok sardı sürekli bakasım var kızlar napıyo acaba bazen garip gelio sonuçta sanal alem ama herşeyi yazıyoruz gayet içten hiç görmedik bile birbirimizi ama en yakın dostlar giibi garip bi içetenlik oluyo samimiyet oluyoo:)
aynen valla sen kaç yaşındasın 24 kasım? tobeguk 27 imiş öğrendim:) ben 35 bekleme süresi hamile kalma doğum 37 yi geçer bu yüzden düşünemeyebilirim başka bebek
1 nisan da 27 ye giriyorum bende:)
Aynen canım banada hastanede geldi ailem istemiş konuştu falan bende konuştum anlattım o an dedim yok ilaç falan yazdı onu da içmedim Allaha sığındım dediğin gibi en iyisi bu .....
aynen valla sen kaç yaşındasın 24 kasım? tobeguk 27 imiş öğrendim:) ben 35 bekleme süresi hamile kalma doğum 37 yi geçer bu yüzden düşünemeyebilirim başka bebek
aaaaa canııım bak beni yalan dünyadaki nurhayata bağlama...ilaç falan ters bana! yaşarım acımı çatır çatır, içmem o ilaçları bebeğiim.
ya ne ilacı şimdiye kadar 3 psikologla görüştüm hepsi gayet normal, gayet iisin dedi. hiçbiri ilaç falan dayamadı yani. sen de iyiki içmemişsin. fakat bir tanesi bu acın takıntıya dönüşürse aynı şeyleri yaşarsam diye o zaman ilaç veririz dedi. inşallah geçecek canım bizimki. umutluyum
aaaaa canııım bak beni yalan dünyadaki nurhayata bağlama...ilaç falan ters bana! yaşarım acımı çatır çatır, içmem o ilaçları bebeğiim.
ya ne ilacı şimdiye kadar 3 psikologla görüştüm hepsi gayet normal, gayet iisin dedi. hiçbiri ilaç falan dayamadı yani. sen de iyiki içmemişsin. fakat bir tanesi bu acın takıntıya dönüşürse aynı şeyleri yaşarsam diye o zaman ilaç veririz dedi. inşallah geçecek canım bizimki. umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?