Bazen oyle anlar oluyor ki bunca seyi ben mi yasadim diyorum bunlarin hepsi benim basimdan mi gecti..bazen de hala dogumumu bekliyomus gibi sanki hic dogmamis gbi ona birseyler almak geliyor icimden sonra gercekler carpiyor yuzume tokat gibi..Bende yumuşacık battaniye örmüş tüm oğlum sende pamuk Sun battaniyende pamuk oldu diyordum öyle seviyordum bir hafta önce mutluluktan ailecek ağladığımız hastanede bir hafta sonra ömrümün en acı anlarını yaşadım hala gözlerimi kapadığımda bunları ben mi yaşıyorum diyorum bugün doktora gideceğim bakalım tedavi için nasıl adımlar atacak doktor şuan inanılmaz umutsuz um içim boşalacak gibi ağlayasım var işteyim sıkıyorum kendimi
Ben nazara cok inaniyorum ayni dedigin gbi ne aserdim ne midem bulandi ne agri ne sizi belki de nazara geldik Allah bilir tabiGerçekten ne nazım oldu ne aşerdim hiç midem bulanmadı başım dönmedi sadece karnım şişti ve muhteşem hareketleri vardı benim güzel prensimin cennette huriler benden binlerce kat iyi bakıyorlar ben ellerimle teslim ettim rüyamda
Sen ne zaman kaybettin yavrunu Can'ım ben kaybetmeseydim Bi hafta sonra doğumum olucaktıBazen oyle anlar oluyor ki bunca seyi ben mi yasadim diyorum bunlarin hepsi benim basimdan mi gecti..bazen de hala dogumumu bekliyomus gibi sanki hic dogmamis gbi ona birseyler almak geliyor icimden sonra gercekler carpiyor yuzume tokat gibi..
14 temmuz gunu dogdu 15 temmuz gunu vefat etti yavrum hic unutmayacagim bi tarihti zaten bu olaylarla hic unutulmaz ..Sen ne zaman kaybettin yavrunu Can'ım ben kaybetmeseydim Bi hafta sonra doğumum olucaktıyavrumun herşeyi hazırdı hiç aklıma gelmeyen şeyleri yaşadım
Canm güçlü olmaya çalış.ins baska bebegimiz olur onla hasretimiz diner.ben inaniyorum olacak ins.bu ay hic kafaya takmayacam.benim yuregimden geçenleri de Rabbim biliyor.benim döktüğüm gözyaşını cigerimin yanginini Allahtan baskasi bilemez.ben Rabbime bıraktım o ne zaman takdir ederse o zaman olsn hayırlı sağlıklı sıhhatli evladm.elimden geleni yaparm sonucu ona birakirm.O 'nun ol demesiyle yeni bi kalp atmaya baslar.su anda bebek dusunuyorum.bakalm Ins tedavisiz olur.Bu bebegime hic beklemediğim bi zamanda Rabbim göndermişti ins tekrar öyle olur ama bu defa ömürlü olurBende yumuşacık battaniye örmüş tüm oğlum sende pamuk Sun battaniyende pamuk oldu diyordum öyle seviyordum bir hafta önce mutluluktan ailecek ağladığımız hastanede bir hafta sonra ömrümün en acı anlarını yaşadım hala gözlerimi kapadığımda bunları ben mi yaşıyorum diyorum bugün doktora gideceğim bakalım tedavi için nasıl adımlar atacak doktor şuan inanılmaz umutsuz um içim boşalacak gibi ağlayasım var işteyim sıkıyorum kendimi
Benim yavrumda 10 ekim rabbim hepimize sabır versin Can'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın öyle bir sınavdan geçiyoruz ki dayanması çok zor o hastanede herkes bebeklerini severken kucaklarken benim odamda da Bebek yeri vardı ama içi boştu14 temmuz gunu dogdu 15 temmuz gunu vefat etti yavrum hic unutmayacagim bi tarihti zaten bu olaylarla hic unutulmaz ..
Bizim yavrularımız melek oldu cennette bize şefaatçi olacaklar sonsuza dek birlikte olucaz inşallah kardeşleriyle birlikte bu dünyadada yavrularımız olucak yine anne olucaz Allah'ın izniyleKızlar iki gün önce elimi cok fena yaktım çayla haşlandi resmen o kadar kötü ki hiç bu kadar canımın yandigini hatırlamıyorum sesimi yan komşu bile duymuş düşünün yani. Şimdi krem falan idare ediyorum. Ama aklıma ne geldi biliyo musunuz düşünsenize bu bile ne kadar yaktı canımı hiç bi anne yavrusunun bu acıyı cekmesini istemez. Bizim yavrularimiz hiç yanmayacak..hiç acı cekmeyecekler dusununce bi mutlu oldum..
Canm bi arkadasm var.daha dün perde icin ameliyat olmus.belden uyusturup doktor perdeyi almış dedi.hazırlanması cikması hepsi 40 dk sürmüş hatta gece ısrar edince dr evine de göndermis.basit bisey diyordu .ilk gebeliginde cok sorun yaşamış ve bebegi erken dogum yaptigi icin de bebegi 1.5 ay kuvezde kalmıştı.o da 2.gebelik öncesi halledeyim diye dün aldrms.ama doktr aldrmadan da gebelik düşünebilirdin.bu gebeliginde illa sorun olacak degil demis.yani ben bu kadar biliyorum bu konudaKızlar dün doktora kontrole gittim erken doğum sebebi rahimdeki septum yani perde diyorlardı ya 1 ay sonraki reglden sonra ofis histeroskopi ile bakıcaz bidaha aynı durum yaşanmaması için gerekirse o anda kesilecek dedi bu konu ile ilgili bilginiz varmı? Ben hemen korunmayı bırakıcam diyodum ama beklicem yine mecbur 2 ay falan daha. Olsun geç olsun da bi daha aynı şeyleri yaşama ihtimalim minimuma insin takdir allahım tabiki
Ne güzel yazmışsın, çok hoşuma gitti. aynen ben de çok hareketli çok rahat bi gebeydim. İnsanlar hayret ediyodu, sadece karnım şişmişti ve kızlar biliyo musunuz çok güzelleşmiştim ben. Hep diyodum annesini hiç üzmedi oğluşum hiç sıkıntı vermedi, inşaallah doğunca da üzmez. Ama gerçekten dediğin gibi onlar bize misafirmiş ve emanetmiş. Rabbimize teslim ettik kuzularımızı, vakti gelince kavuşucaz. İnşaallah kardeşleriyle avunucaz kavuşana kadar.Benim de 40 hafta boyunca bi skntm olmadi hep cok iyiydim cok hafiftim kus gbi hareket ediyordum..ama onlar bizim misafirimizmis bizi hic uzmediler rahatsz etmediler ve emanet sahibini bulana dek.
Geçmiş olsun canım, sarı kantaron yağı al aktardan, hem acıyı alıyo hem yanık izi bırakmıyo.Kızlar iki gün önce elimi cok fena yaktım çayla haşlandi resmen o kadar kötü ki hiç bu kadar canımın yandigini hatırlamıyorum sesimi yan komşu bile duymuş düşünün yani. Şimdi krem falan idare ediyorum. Ama aklıma ne geldi biliyo musunuz düşünsenize bu bile ne kadar yaktı canımı hiç bi anne yavrusunun bu acıyı cekmesini istemez. Bizim yavrularimiz hiç yanmayacak..hiç acı cekmeyecekler dusununce bi mutlu oldum..
Hiç bilmiyorum canım, inşaallah gönlündeki olsun :)Kızlar bugün doktora gittim doktor baktı bhcg yaptı tam kanama olmadığı için daha adetime 4 gün var sonuç 6 çıkmış iki gün sonra yine yaptıralım dedi hamile olabilirmiyim ki ama adet oldum sandım hayırlısı bakalım yine de hiç umutlu değilim
Canım ya bunu bende düşünmüştüm. Hiçbir anne evladım cennete gidecek diyemez ama ben diyorum diye düşünmüştüm direkt cennet kuşları onlar inşallah bizimde elimizden tutup cennete alıcaklar tüm acılarımız geçecek herkesin kucağı boşken çünkü cennette üreme yok bizim kıcaklarımızda bu dünyada sevemediğimiz bebeklerimizi seveceğiz inşallah hiç ayrılmauacağız hemde hiç büyümeyeceklerKızlar iki gün önce elimi cok fena yaktım çayla haşlandi resmen o kadar kötü ki hiç bu kadar canımın yandigini hatırlamıyorum sesimi yan komşu bile duymuş düşünün yani. Şimdi krem falan idare ediyorum. Ama aklıma ne geldi biliyo musunuz düşünsenize bu bile ne kadar yaktı canımı hiç bi anne yavrusunun bu acıyı cekmesini istemez. Bizim yavrularimiz hiç yanmayacak..hiç acı cekmeyecekler dusununce bi mutlu oldum..
banada hamileyken beni hergören sanki yüzüne nur inmiş diyorlardı ben aynada çok bi fark göremiyordum kendimde ama biçok kişi aynı cümleyi kurdu demek melek taşıdığımdanmış.Ne güzel yazmışsın, çok hoşuma gitti. aynen ben de çok hareketli çok rahat bi gebeydim. İnsanlar hayret ediyodu, sadece karnım şişmişti ve kızlar biliyo musunuz çok güzelleşmiştim ben. Hep diyodum annesini hiç üzmedi oğluşum hiç sıkıntı vermedi, inşaallah doğunca da üzmez. Ama gerçekten dediğin gibi onlar bize misafirmiş ve emanetmiş. Rabbimize teslim ettik kuzularımızı, vakti gelince kavuşucaz. İnşaallah kardeşleriyle avunucaz kavuşana kadar.
İnşallah güzel haberlerini alırız cnmKızlar bugün doktora gittim doktor baktı bhcg yaptı tam kanama olmadığı için daha adetime 4 gün var sonuç 6 çıkmış iki gün sonra yine yaptıralım dedi hamile olabilirmiyim ki ama adet oldum sandım hayırlısı bakalım yine de hiç umutlu değilim
Canım bende de perde varmış bende histeroskopi ile aldırdım benim bebeğimde bu yüzden beslenememiş olabilir dedi doktorum kolay bi işlem ben anestezi almak istedim öyle yaptırdım toplam yarım saat sürdü sürmedi ondan bir ay gecti hamile kaldım hemenKızlar dün doktora kontrole gittim erken doğum sebebi rahimdeki septum yani perde diyorlardı ya 1 ay sonraki reglden sonra ofis histeroskopi ile bakıcaz bidaha aynı durum yaşanmaması için gerekirse o anda kesilecek dedi bu konu ile ilgili bilginiz varmı? Ben hemen korunmayı bırakıcam diyodum ama beklicem yine mecbur 2 ay falan daha. Olsun geç olsun da bi daha aynı şeyleri yaşama ihtimalim minimuma insin takdir allahım tabiki
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallahKızlar bugün doktora gittim doktor baktı bhcg yaptı tam kanama olmadığı için daha adetime 4 gün var sonuç 6 çıkmış iki gün sonra yine yaptıralım dedi hamile olabilirmiyim ki ama adet oldum sandım hayırlısı bakalım yine de hiç umutlu değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?