- 18 Eylül 2016
- 550
- 1.013
- 23
Allah yavrunu sana bağışlasın annesi, nazarlardan korusun, duacıyız sana.amin hayırlısıyla kavuşururuz yavrularimiz..
bende 37 haftasinda doğum yapmak istiyorum tabi rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak. doktora bağlı.
şimdilik herşey yolunda Prensesimiz olucak Allah nasip ederse inş.
amin saol canim evet ilki erkekti.Ay canım ya kızın olacak yani çok tatlı ilki erkek di değil mi allah hayırlı ve ömürlü veeee sağlıklı kılsın inşallah :)
allah sizden razi olsun.Allah yavrunu sana bağışlasın annesi, nazarlardan korusun, duacıyız sana.
Canim Allah saglik sihhat versin kuzucuguna ben de seni merak ediyordum cinsiyeti ogrendin mi diye.masallah nazli olacak kizin annesi baya sakladi kendini.Dogumlarimiz cok yakin insallah saglik sihhatle gelsinler canimamin hayırlısıyla kavuşururuz yavrularimiz..
bende 37 haftasinda doğum yapmak istiyorum tabi rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak. doktora bağlı.
amin saol canim sen öğrendin mi cinsiyetini:)Canim Allah saglik sihhat versin kuzucuguna ben de seni merak ediyordum cinsiyeti ogrendin mi diye.masallah nazli olacak kizin annesi baya sakladi kendini.Dogumlarimiz cok yakin insallah saglik sihhatle gelsinler canim
Ögrendim canim bir oglum olacak insallah.Hep bir erken dogum riski beni bekliyor o yuzden cok gerilmeye basladim surekli ruyalar kabuslar goruyorum.Korkuyorum ya suyum erken gelirse diye doktorum bile dogumun marta kalmaz da umarim subat basini goruruz diyor ona raziyim yani düsün.insallah bu sefer hersey yolunda gider.Dualarinda bana da yer ver olur mu canimamin saol canim sen öğrendin mi cinsiyetini:)
evet sakladi :) o yüzden Nazlı koyucam kızıma iki isim olucak zaten:) senle tarihlerimiz çok yakınız.
hayırlı olsun canım sonunda öğrendik demek. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.amin hayırlısıyla kavuşururuz yavrularimiz..
niye erken doğum riskin var.Ögrendim canim bir oglum olacak insallah.Hep bir erken dogum riski beni bekliyor o yuzden cok gerilmeye basladim surekli ruyalar kabuslar goruyorum.Korkuyorum ya suyum erken gelirse diye doktorum bile dogumun marta kalmaz da umarim subat basini goruruz diyor ona raziyim yani düsün.insallah bu sefer hersey yolunda gider.Dualarinda bana da yer ver olur mu canim
Korkmakta haklısın ama Rabbim ne derse o oluyor güzel şeyler düşün annesi benim arkadaşın oğlu 1300 gr doğmuş 300 gr mı gitmiş şimdi ilkokul 2 ye gidiyor akıl küpü hiç bir sıkıntısı da yok maşşallah sende bebeğini besleyecek gıdalar ye en azından kilosu iyi olur muz süt kaşar peyniri ve armut çok güzel kilo aldırıyor ben hep ne olur ne olmaz diye 25 haftalıkken bunlardan yedim 32 haftalıkken 2 kilo 100 gr olmuştu oğlum 4 kilo 10 gr da doğdu teyzesi ama ömrü yokmuş yavrumun inşallah herşey Güzel olur kabusların son bulur bol bol İnşirah suresi oku iyi geliyorÖgrendim canim bir oglum olacak insallah.Hep bir erken dogum riski beni bekliyor o yuzden cok gerilmeye basladim surekli ruyalar kabuslar goruyorum.Korkuyorum ya suyum erken gelirse diye doktorum bile dogumun marta kalmaz da umarim subat basini goruruz diyor ona raziyim yani düsün.insallah bu sefer hersey yolunda gider.Dualarinda bana da yer ver olur mu canim
Canim oglumda 35.kizimda 31.haftamda suyum geldi. Sebep ne nasil bir onlem alinir net birsey de yok.Keske bunun da bir ignesi ilaci olsa napicam ben bilmiyorum cok korkuyorum ayni seyleri yasicam diye. gecmiste iki kez erken dogum hikayem oldugu icin bu da buyuk ihtimalle erken olur dedi doktor belki de olmaz diyorum onu umut ediyorumniye erken doğum riskin var.
Ilkide seseryan canim ilk bebegimde cati kontrolu sonucu iki ayri dr da bebegin kilisu fazla catin dar normal yapamazsun demisti gercekren suyum sizinti sekkinde onceki gun gitmeye basladi 13 saat sonrasinda acilmam sadece 2 cm di ve sancim yoktu. Simdide zaten 6 arayla hamile kaldim dikis patlamasin diye normal yapanamCanm sezeryan olmayi sen mi istiyorsun doktorun mu önerdi
anladım cnm bu su gelmesinin sebebi yok gerçekten de. ve su gelince de yapacak bişi yokCanim oglumda 35.kizimda 31.haftamda suyum geldi. Sebep ne nasil bir onlem alinir net birsey de yok.Keske bunun da bir ignesi ilaci olsa napicam ben bilmiyorum cok korkuyorum ayni seyleri yasicam diye. gecmiste iki kez erken dogum hikayem oldugu icin bu da buyuk ihtimalle erken olur dedi doktor belki de olmaz diyorum onu umut ediyorum
dualarim seninle.. inş rabbim sağ salim kucaginiza almaya nasip etsin.Ögrendim canim bir oglum olacak insallah.Hep bir erken dogum riski beni bekliyor o yuzden cok gerilmeye basladim surekli ruyalar kabuslar goruyorum.Korkuyorum ya suyum erken gelirse diye doktorum bile dogumun marta kalmaz da umarim subat basini goruruz diyor ona raziyim yani düsün.insallah bu sefer hersey yolunda gider.Dualarinda bana da yer ver olur mu canim
Amin canim cok sagol kilosu da iyidi cigerleri de gelismisti bir hafta ongun ancak durur hicbir sıkınti yok demislerdi oysa ama ömrü yoktu demekki melek oldu gitti kizim.Bu korkular kucagimiza alana kadar devam edecek galiba insallah hepimiz kavusalim kuzularimiza vaktinde saglik sihhatle canimanladım cnm bu su gelmesinin sebebi yok gerçekten de. ve su gelince de yapacak bişi yokama senin eski yazılarını okudum da kızın 31 de doğmuş. ömrü olsaydı yaşardı 31. haftada canım. 2 kiloya yakındır kilosu heralde. inşallah normal zamanında doğar evladın. bende çok korkuyorum herşeyden. inşallah hastanaden sağlıkla bebeğimizle mutlulukla çıkmak nasip olur.
Haklisin canim cok benziyor hersey.ikimiz de hamile kalma surecinde bu ay neden olmadi bu sefer de olmadi diye stres yapardik ayni zamanlar da bulduk mucizelerimizi.insallah simdi ikimiz de beraber guleriz kaderimizde bu sefer de mutluluk olsun insallahnehirim seninle ayni kaderimiz paylaşiyoruz galiba bende ilk oğlumu 31 haftada kaybettim sende kızını 31 haftada.. tam tersi oldu senin oğlun benim kızım olucak allah nasip ederse inşallah.
Insallah canim burada evlat bekleyen ve evlat sahibi olmak isteyen herkesin hepimizin yuzu gulsun insallah.Insallah sizlerden de guzel haberler alinca daha mutlu hissedicem kendimi bu sekilde hep icim buruk hep heyecanlarimiz eksik sankiRabbim hepinizin yüzünü güldürsün tekrardan aynı acıları yaşatmasın hiç birimize sağlıcakla kucağınıza alın inşallah hayırlı sağlıklı ewlatlar olsun inşallah
Insallah canim sagol tavsiyelerin icin.Senin kuzucugunun kilosu da ne kadar iyiymis ama ömrü yoksa hep bir bahane oluyor iste.Dualarim seninle yarin yaptiriyordun testi degil mi hemen bizi sonuctan haberdar et olur muŞu yeni bebek haberleri cinsiyetler beni çok heycanlandırıyor inanın okurken gülümsüyprum allah hepinize kolay doğumlard nasip etsin ve yavrularınızla yaşayacağınız güzel günler nasip etsin bize de hamile kalmayı nasip etsin
Korkmakta haklısın ama Rabbim ne derse o oluyor güzel şeyler düşün annesi benim arkadaşın oğlu 1300 gr doğmuş 300 gr mı gitmiş şimdi ilkokul 2 ye gidiyor akıl küpü hiç bir sıkıntısı da yok maşşallah sende bebeğini besleyecek gıdalar ye en azından kilosu iyi olur muz süt kaşar peyniri ve armut çok güzel kilo aldırıyor ben hep ne olur ne olmaz diye 25 haftalıkken bunlardan yedim 32 haftalıkken 2 kilo 100 gr olmuştu oğlum 4 kilo 10 gr da doğdu teyzesi ama ömrü yokmuş yavrumun inşallah herşey Güzel olur kabusların son bulur bol bol İnşirah suresi oku iyi geliyor
evet yaşadık ikimiz heyecanlar buruklar herşey.. demiHaklisin canim cok benziyor hersey.ikimiz de hamile kalma surecinde bu ay neden olmadi bu sefer de olmadi diye stres yapardik ayni zamanlar da bulduk mucizelerimizi.insallah simdi ikimiz de beraber guleriz kaderimizde bu sefer de mutluluk olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?