Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Aman bebek gormeyeyim hamile gormeyeyim dedikce daha kotu oluyor ustune gitmek lazim sanki kactikca hic birsey duzelmiyor...annem bile neden normal icin bekledin diye soylendi bana ama insanin elinden birsey gelmiyor...zelal de benimle ayni seyleri yasamis ama ben normal dogum yaptm o sezeryan olacagi varsa dogum seklinin hic bir onemi yok oysa ki..

bilmiyorum ben de terapiye gitmiştim orda doktor istemediğin hiçbirşeyi yapma dedi, belki de kaçmak bilmiyorum ama içimden gelmediğini yapmıyorum, daha bebek mağazalarına bile yeni girmeye başladım belki benim sürecim uzun oldu çok yavaş yavaş atlatıyorum belki sen üstüne gidersen daha kolay atlatırsın, ama ben çok çok kötüydüm yapamadım üstüne gidemedim, eminim hepimiz öyleyiz ama herkesin acıyı yaşama şekli farklı oluyor, ben hala ağlıyorum ara ara, geçmiyor ki, hala anlatamama gözlerim dolar tıkanır kalırım, duygusal biriyim, anneninde anlamaması normal cnm. yaşamayan anlamıyor banada annem kaç kere bitti geçti unut artık dedi, neyi unutcam kii. unutulacak birşey mi bu .

Nefes aldigim surece hastaneden herkes kucagnda bebegiyle cikarken ben elim bos aglaya aglaya ciktigim gunu unutmayacagm unutmayacagz eminim ilerde olursa bebeklerimizin sevinci bile hep biraz buruk olacak

Aynen canim ben dogumdan 5 gun sonra yitirdim. Bana bile bu defa dikkat et tedavi oluyosundur diyolar. Ne tetavisi diyorum dr lar bi sey bulamadaki ben tedavi olayim. Allaha emnatdiz diyorum olucagi varsa yine olur ben Allah sigindim diyorum. Benim bebegim icinde yok hastaymis aten yok ozurluymus diye konusanlarda olmus. Millet bos bos konusuyod halbuki dunyanin en guzel bebegiydi benim icin. Saclari kaslari burnu Yuce Mevla cenneti icin ozenip yaratmusti ilk dogdugu saatin resminde bile melek olcagi belliydi bebekler ilk dogdunda cirkin olur bizimki nuruyla gelmisti hemsireler bile bu nasil guzrl bir bebek kurban olurum sana diye seviyolardi... cekmeyen bilemez cekmedomde bizi anlamak icin kimse bizler bu derdi tasitamasaydik Allah bize vermezfi. Gucluyuz biz ve sabrimizin mukafati cok buyuk bunu bize mujdelemesi bile guzel...

Eklentiler

• 2015-07-25 13.20.45.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 45
Vefat edecek bebekler hep cok guzel olurmus kizimin fotograflarini silmisler gorup uzulmeyeyim diye ama o da her canli gbi dunyaya geldi yasadi bi anisi kalsaydi en azindan...aynen bana da tedavi oluyor musun diye soruyolar bi daha normal yapma diyorlar herkes konusuyor iste hatta okadar asagilik insanlar varki insanlarin acisini alaya alabiliyorlar ama Rabbim bu aciyi dusmanima dahi yasatmasin..kendim hemsireyim akcigerlerine mekonyumlu su kacmis o pislik doktorlar cocuga senden enfeksiyon gecmis diye kandirdilar beni Rabbim hatalati varsa yanlarina koymasin ultrasonda mekonyum gormusler ama beni ertesi gune kadar beklettiler

Ben de kendimi çok suçladım, hep normal doğum istedim, bebeğimin geliş zamanını kendi seçmesini istedim, bebeğimin kararına saygı duymak istedim, hep kontrollere gittim. Hiç bana bebeğim tehlikede demediler ki, hep normal normal iyi iyi dediler. Bende normal doğum zamanını bekledim. 40+6 da doğdu benim kuzum. Öyle bi ateş düştü ki içime tarifi yok. Bilseydim çocuğumun tehlikede olduğunu ben bekler miydim hiç? Ne diyeyim arkadaşım? Sana öyle söyleyenleri allaha havale et, görme konuşma onlarla. Çevrenden uzaklaştır o dengesizleri. Bak burda sexaryenle kaybedenler de var bebeğini, rabbim ömrünü o kadar yazmış, sezaryen normal doğum farketmiyor ki hiç.

Maaşallah zelal ne güzel annesinin kuzusu, kendi bebeğimi görmüş gibi oldum şu an. Rabbim cennette kavuştursun, kardeşiyle güldürsün yüzünü.

Aynen oyle canim bende Allah a havalae ettim bana enfeksiyonun nedenini bile aciklamadilar bilemiyoruz Anneden de gecebilir demisler bende senin gibi kendimi sucladim. Yedigim bi seyden mi ? Idrar yokundan tedavi olmustum ondan mi dedim ama dogumdan sonra baska hastanede yapilan restlerimde idrarda enfeksiyon yoktu. Hasta bezimdeki yesil rengin bebegin kakasi oldugunu ben cok sonra ogrendim suyum sefafti hep sabaha karsi doguma gideeken yesilimsi bi renk vardi. Geceden sabaha sezeeyan icin bekletmeseler dr cikip gelse alsaydi aksamdan. Bebek kakasini yapmiycakti suyu bitince strese girdi kesin ;( Allah a havale ediyorum hatalari ihmalleri varsa ama kaderimde bu varmis demekki diyorum. Neler duyuyoruz ne zorluklari atlatiyor bebekler alacak nefesleri olsa zaten yavrularimiz kucagimizda okucakti bi sey sebebp olucak ya ne yapalum kader

Canım olacak olan oluyor bak ben sezeryan oldum oğlumun neden öldüğü bile belli değil yani ömrü yokmuş yavrumun acısı ilk gün gibi taze kokusu burnum da

Sayılı günler kalmış masallah.ins saglkla alrsn kucağına.bu defa hersey cok guzel olacak.hep olumlu düşün.bi tandk gecenlerde sezaryan sonrası normal dogum yaptı ve 40 haftası doldugu halde bekledi.kız hep olumlu düşündüm demiş.dikislerimle sorun yasamayacam bebegimi alıp evime gidecem demis.tek olumsuzlk bile düşünmedim demis.bizlerde hep olumlu düşünelim.

Bu ayda olmadı arkadaşlar yine adet oldum ilk günden beri korunmıyorum 8 ay bitmek üzere şuan çok kötü durumdayım
Canım benim düşünme Herşeyin Bi zamanı var kendini strese sokma çünki herşey beyinde bitiyo bende bu yavruma hamile kalmadan önce hep düşünüyordum her ay test alıyordum hep hüsran oluyordu ama yani vaz geçtim oluruna bıraktım o ay hamile kaldım stres çok etkiliyor Can'ım oyüzden oluruna bırak hayırlısını iste sıkma canını Bi kez kaldın tekrar yine kalıcaksın Can'ım

Ovülasyon testi bile kullandım olmayınca olmuyor üzülmeyecem diyorum yine Ağlıyorum yine Ağlıyorum kafamı nasıl rahatlatayım hiç çıkmıyor ki ben nasıl bi insanım normale dönemeyirum

Ovülasyon testi bile kullandım olmayınca olmuyor üzülmeyecem diyorum yine Ağlıyorum yine Ağlıyorum kafamı nasıl rahatlatayım hiç çıkmıyor ki ben nasıl bi insanım normale dönemeyirum
Can'ım düşünme oluruna bırak ne olur kafan rahat olsun ki hormonların da etkilenmesin stres çok etkiliyor gerçekten kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…