Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bu ayda olmadı arkadaşlar yine adet oldum ilk günden beri korunmıyorum 8 ay bitmek üzere şuan çok kötü durumdayım
Canım benim, beklemek ne zor biliyorum. Vallahi billahi her ezan vakti hepimiz için dua ediyorum, kolay hamile kalma sağlıklı hamilelik kolay doğum uzun ömürlü hayırlı evlatlar için.
Sabret kuzum, düşününce olmuyo. Acaba eşinle bi tatile başka yerlere gitme şansın olur mu?

Bende normal doğumu bekledim . Herseyi kafaya taktım . Bebeğim bana hissettirmeden sessizce gitti benden muayene olmasam haberim bile olmayacaktı 2 gün içimde öyle kalmış doğumdan sonra eşim görmüş bi kaç gün önce bi bebek gördü yeni doğmuş annesi elini tutuyor . Bizim bebeğimiz böyle degildi diyor vucudu pürüzsüzdü diyor .çok güzelmiş saçları simsiyah kaşı gözleri kapalıymış zaten . Bugun bi arkadaşım sayılı günler kaldı diye foto paylaşmış ben hamileyken hep bana sorular sorardı ilk hamile oldugunda test ten itibaren bilgi alıyordu hep kanaması oluyordu. Ama çok az zamanı kalmış . O kadar yorgunumki 38 hafta taşıdım ben oğlumu hergün süt ceviz yumurta saglıklı ne varsa yedim içtim . Ellerim şişti nefesimi zor alırdım oğlum saglıklı olsunda ben önemli degilim derdim. Ama kısmet olmadı sevmeyi geçtim göremedim bile eşimde üzüntüden ne foto çekmiş nede kucağına alıp sevmiş. Allshım ne kadar zor hersey üstüme üstüme geliyor

((

Bu ayda olmadı arkadaşlar yine adet oldum ilk günden beri korunmıyorum 8 ay bitmek üzere şuan çok kötü durumdayım
Ümitsiz olma Allah en hayırlı zamanı kararlamıstır elbet bunu biz göremiyoruz o an yaşarken ama sonrasında en umutsuz en cıkmazda olduğumuz zaman mucize gönderiyor benım 9 ay sonrasında oldu suan cok yeni her ay neden olmadı nasıl olmaz diyordum bu ay tam karamsar olmustum ümidimi yitirmiştim ama Allah zamanını kararlamıs belkide bidahaki aya o müjdeli haberi alıcak kişilerdensindir inşallah birbirilerimizin dualarındayız kimin kime dua kabul olur bilinmez ama gün gelicek hepimizin duaları kabul olucak

Hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz hepimiz farklı yerlerdeyiz ama hepimizin acısı hepimizin yaşadıkları hepimizin yangını aynı rabbim sabır versin hepimize ben yavrumu kaybedeli 13 gün oldu ve tek başıma öğrendim yavrumun benden gittiğini

Amin inşallah canım allah bebeğini de senide korusun görünür görünmeyen herşeyden bize de dua et bugün çok üzüldüm inşallah dediğin gibi olur derdimin dermanı gelir

Canim uzme kendini hep hayirlisi icin dua etmiyormuyuz var bir hayirli zamani.Sabret nolur bir bebegin oldu zaten neden bir tane daha olmasin ki.Kafaya takma denilen sey bu kadar onemli bak nasil da engel oluyor.Ben de cok uzuldum sekizinci ayda oldu benim de seni cok iyi anliyorum ama uzulmek yipranmandan baska hicbir ise yaramaz.kendine zaman ayir spor yap kitap oku ne bileyim neden hoslaniyorsan biraz baska seylerle ilgilen bir sure gercekten hic dusunme hic test de yapma bak gor o zaman hersey kendiliginden yoluna girecek.

Amin inşallah canım allah bebeğini de senide korusun görünür görünmeyen herşeyden bize de dua et bugün çok üzüldüm inşallah dediğin gibi olur derdimin dermanı gelir

canım arkadaşların söylediklerine ilaveten şunu diyeceğim. d vitaminini bi ölçtür. ben kaybettiğim bebeğime 18 ay sonra hamile kalmıştım. hep d vitaminim düşüktü ta ki ilaç takviyesiyle yükseltene kadar. d vitaminim normal seviyeye yükseldiği ay hamile kaldım. ben hep ilişkisi olduğunu düşünürüm.. aklıma bu geldi şuan. bende baktırıcam bu ay.

onun dışında sabırsızlandığını ve hemen olmasını istediğini biliyorum. ama bizim tasarrufumuzda değil işte. biz sadece yöntemleri deniyoruz. can'ı veren Allah. buna da tam anlamıyla teslim olabilsek, üzülmicez ama çok zor.. bende bu ay bekliyodum ama olmadı..

melek anneleri .. şimdiye kadar bebek gördüğümde aşırı etkilenmemiştim. gerçi hep mesafeli durdum. ilk aylar dışında ciddi anlamda sıkıntı yaşamadım. çok yakın iki kuzenimin bebekleri biri 4 biri 5 hafta büyüktü bizden. onlarla hep ilgilendim mümkün olduğunca. fakat şu günlerde zorlanıyorum. sürekli gittiğim bir ortamda bir bebek var. sordum benim kızımdan 3 gün sonra doğmuş. böyle minyon, sapsarı birşey. annesine de öyle benziyor ki.. annesiyle konuşunca içimden geçirdim elbette benim kızım da onunla denk olacaktı diye. buraya kadar da sıkıntı yok. ama o bebeğin sesini duyunca bi kötü oluyorum. istemsiz bir şekilde gözlerim doluyor. neden böyle anlayamadım.. kızımın sesine hasretimden belki.. ve bana benziyor mu benzemiyor mu merak edişimden..
1 yılı devirdik. 13 ay olacak neredeyse. Rabbim güzel haberi bizlere gösterir inşallah.
uzattım, biraz dertleşmek istedim arkadaşlar.. affola.

Hep aynıyız canım şu sıralar tek derdim özlem acayip bi özlem çoştu ki içimde tarif edemem hiç bir bebeği kucağıma alamadım ama bebekli insanlara da bakmadan edemedim allahım sen boynu bükük bırakma diyorum herzaman hiçbirimizi inşallah

İmtihanımız çok ağır, doyamadık kuzularımıza. Ama cennette ebedi hayatta doya doya sevicez, öpücez, koklıycaz. Rabbim cennetlik yavrularımızı verdi çok şüküt, sabredersek bu dünyada da yavrularımız olacak. Allah en hayırlı en münasip zamanı bilir. Hepimiz birbirimizin duasındayız zaten, inşaallah dualarımız geri çevrilmeyecek. Ümitli olalım. Sen UMUDUNU kaybetme canım arkadaşım, rabbim bizimle.

Biliyorum canım biz seçilmiş anneleriz her kadın bu acıya dayanamaz dayabilseler senin acını küçümsemezler . Ne kadar büyük bir imtihan olduğunu bir tek yaşayan bilir yani yine bizler biliyoruz . Sende çok güçlü bir annesin ki ayaktasın ve, bizimlesin her seye ragmen hayat devam ediyor senin daha çok yeni agla sızlan istediğini yap ama hep umutlu ve inançlı ol bir tek içimizdeki inanç ve ümit bizi ayakta tutan

Umudumu kaybetmedim sadece arkadasım çok zorlanıyordu birsey olacak diye korkuyordu ama çok az kaldı . Benim hiçbir sıkıntım olmadı çok rahat bir hamilelik geçirdim . Kimin aklına gelir ki insan hayret ediyor insanlar 6 aylık doğuruyor büyütüp gidiyor başka arkadasım bebeğini 1700 gr doğurdu durumu iyi degildi doğru duzgun beslenememiş cinsiyetini bile 6. Ayda ancak gidip öğrendi toplasan has. İki kere gitti çocuk doğdu maşallah turp gibi ben her ay düzenli giderdim hep cok iyi çok iyi sonuç öyle kala kaldım . Nasibte yoksa herşey bahane ama tek gerçek Rabbim neyi uygun görüyorsa o.

Öyle biz hep planlar yapıyoruz da bizim planlarımızın üstünde bi plan yapan var ve başımıza gelen onun hakkımızda hayırlı kıldığı. Takdiri ilahi, biz ne planlasak ne düşünsek ne ayarlasak boş. Rabbimize sığınıp bekliycez. Her şerde bi hayır her hayırda bir şer var düsturunu düşüncez, önlemimizi alıp sebeplere sarılıp tevekkül edicez. Sabır bizim ilacımız.

Benim de 40 hafta boyunca bi skntm olmadi hep cok iyiydim cok hafiftim kus gbi hareket ediyordum..ama onlar bizim misafirimizmis bizi hic uzmediler rahatsz etmediler ve emanet sahibini bulana dek.

Benim de 40 hafta boyunca bi skntm olmadi hep cok iyiydim cok hafiftim kus gbi hareket ediyordum..ama onlar bizim misafirimizmis bizi hic uzmediler rahatsz etmediler ve emanet sahibini bulana dek.
Gerçekten ne nazım oldu ne aşerdim hiç midem bulanmadı başım dönmedi sadece karnım şişti ve muhteşem hareketleri vardı benim güzel prensimin cennette huriler benden binlerce kat iyi bakıyorlar ben ellerimle teslim ettim rüyamda

Canm ben de cok rahat sorunsz bi gebelik yasadm.böyle sonuclanacagi kimsenin aklina gelmezdi.benim tek sornm 7.aymda gebelik kolestazı başladı.o da asiri kaşıntı iste.so iki ay sabaha kadar kasiniyrdm sadece gündüzleri uyuyabiliryrdm.vucudmda yüzlerce yara çıkmıştı hala lekeleri duruyo.ama kolestaz da kayp icin bi sebep degil hem biz de genetik annem gebeliklernde yaşamış ablamlar yaşadı.ve bi ablam 3u normal biri sezaryan 4 cocugu var.benim tek sucum normal dogumu beklemekti.dokrora normal önceliğim ama sorun olursa sezaryan da olurm demistm.o da sıkıntı yok su anda diyordu.bekledim bekledim 39 haftam bitene kadar bekledim.meger kızımla gecirdigim son günlerimmiş.yine rutin kontrole diye hastaneye gittim.yolda şarkı soyleyerek güle oynaya gittim.hatta kızım hissediyorum sen bugün dogacaksin kavusacagz diyordum.hastaneye girmemle sancm ve kanamam baslamadı.ben de sevindim dogum başladı diye.doktor kontrol etti acil sezaryan dedi.üzerimdeki kiyafetlerle doguma girdm.düşün 5 dk once arabadan sapasaglam indim esim o sırada arabayı park ediyrdu yanma geldiginde ben dogumhaneye gidyrdm sok oldu.ne oluyo dedi sancm var dedim.sonra uyudm uyandm bebek yok.hayallerim umutlarım böyle yarm saatte bitti uctu gitti.aglaya aglaya hastaneden çıktıgm o günü o duyguları 100 yaşıma da gelsem unutur muyum?yillarca beklediğim bebegimi tam kucagima almaya saatler kala melek oldu gitti kızm.ben ona cok güzel bi battaniye ormustum uzerine ortecektim o gitti topragn altna.biliyorum ruhu güzel yerlerdedir ama ven böyle hayal etmemistim.dogumda bebek kaybetmek cok acı cok zor.cok cok zor Rabbim düşmanıma bile vermesin.bu ciğer yangimn nasl gecer onu da bilmiyorum

Bende yumuşacık battaniye örmüş tüm oğlum sende pamuk Sun battaniyende pamuk oldu diyordum öyle seviyordum bir hafta önce mutluluktan ailecek ağladığımız hastanede bir hafta sonra ömrümün en acı anlarını yaşadım hala gözlerimi kapadığımda bunları ben mi yaşıyorum diyorum bugün doktora gideceğim bakalım tedavi için nasıl adımlar atacak doktor şuan inanılmaz umutsuz um içim boşalacak gibi ağlayasım var işteyim sıkıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…