Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Caniiim insallah guzel haberler alalim heyecanla bekliyorum

Aa gec döllenme olabilir canm.belki de bwbegin seninledir.ben 5 gun gecikince yaptm 0.2 cikmisti.

Kızlar bugün resim dersinde çocuklar resim ciziyordu.bi ögrencm geldi beni ve esimi çizmiş.sonra da ögretmenim ikiz cocuklarnz olsaydı onlari da cizerdim kalabalk aile olurdnz dedi.cok sasrdm.bu cocuklar nasıl düşünüyolar hayret ettm.bu yeni gittigm bi okul ve ögrenciler veliler hic kimsenn haberi yok bebegmden sadece ogretmwn arkdaslar biliyo.

Hadi hayirlisi belki gec dollenmedir o da yerlesme kanamasidir. Stres yapma Allah buyuk o ol demise olur

Cocuk kalbi belkide icine dogmustur ikizlerin olucaktir. ALLAH hayirlisini en kisa zamanda kucaginiza verir insallah

Banada

banada hamileyken beni hergören sanki yüzüne nur inmiş diyorlardı ben aynada çok bi fark göremiyordum kendimde ama biçok kişi aynı cümleyi kurdu demek melek taşıdığımdanmış.
Ne güzel ifade etmişsin, evet meleklerimiz bizi değiştirdi çok şükür. Rabbim kardeşine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşaallah.

Çocuklara malum olur, inşaallah gönlündekine allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Banada

banada hamileyken beni hergören sanki yüzüne nur inmiş diyorlardı ben aynada çok bi fark göremiyordum kendimde ama biçok kişi aynı cümleyi kurdu demek melek taşıdığımdanmış.
Bana da kizlar annelerinin guzelliklerini alir hamileyken ama sen aksine guzellestin derlerdi dedigin gbi melek tasidigimiz icinmis

Canım çok sağol peki operasypn sonrası kanama falan oluyomuş ilaç tedavisi falan uzun bi süreç mi? Birkaç yerde okudum 1 ay ilaç kullanılıyomuş falan 2 ay korunmak gerekiyormuş öylemi

Canım çok sağol peki operasypn sonrası kanama falan oluyomuş ilaç tedavisi falan uzun bi süreç mi? Birkaç yerde okudum 1 ay ilaç kullanılıyomuş falan 2 ay korunmak gerekiyormuş öylemi
Yok canım ilaç filan kullanmadım hafif üç bes gün süren bi kanama oldu 10 gün korunun dediler sadece o arada da kanama oluyo hafif kolay bi işlem korkma canım

belkide ikizlerin olacak canım. çocuklar bizim göremediğimiz şeyleri görebiliyorlar,hissedebiliyorlar canım.

@zelal @yaseminkara doğuma az kaldi
rabbim kucaginiza almaya nasip etsin mutlu haberi bizimle paylaşirsin.:)
bebek oldu mu acaba?
Amin canim hepimizi saglicakla kavustursun yavrularimiza. Bu cumartesi kontrolum var aneatezi icin gun alicaz. Ama dr kasimin 14 u 15 i 16 gibi istediginiz tarih okur diyordu. Bakalim 39. Hafta oluyor bu tarihler erken gelme gibi bi durum olmazsa sanirim 14 u nu seceriz. Yaseminin de benden 1 hafta sonraydi sanirim. Tabi dr u erken almazsa

Canm sezeryan olmayi sen mi istiyorsun doktorun mu önerdi

amin hayırlısıyla kavuşururuz yavrularimiz..
bende 37 haftasinda doğum yapmak istiyorum tabi rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak. doktora bağlı.
şimdilik herşey yolunda Prensesimiz olucak Allah nasip ederse inş.

Aa gec döllenme olabilir canm.belki de bwbegin seninledir.ben 5 gun gecikince yaptm 0.2 cikmisti.
Hayırlısı olsun hiç heycsnlanmadım hala umudum yok
amin hayırlısıyla kavuşururuz yavrularimiz..
bende 37 haftasinda doğum yapmak istiyorum tabi rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak. doktora bağlı.
şimdilik herşey yolunda Prensesimiz olucak Allah nasip ederse inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…