- 1 Eylül 2015
- 279
- 484
- 53
Caniiim insallah guzel haberler alalim heyecanla bekliyorumKızlar bugün doktora gittim doktor baktı bhcg yaptı tam kanama olmadığı için daha adetime 4 gün var sonuç 6 çıkmış iki gün sonra yine yaptıralım dedi hamile olabilirmiyim ki ama adet oldum sandım hayırlısı bakalım yine de hiç umutlu değilim
Canım ya hiç umudum yok ama bakalım hayırlısı olsun çünkü dün lekelenme vardı ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşama mıştımCaniiim insallah guzel haberler alalim heyecanla bekliyorum
Aa gec döllenme olabilir canm.belki de bwbegin seninledir.ben 5 gun gecikince yaptm 0.2 cikmisti.Kızlar bugün doktora gittim doktor baktı bhcg yaptı tam kanama olmadığı için daha adetime 4 gün var sonuç 6 çıkmış iki gün sonra yine yaptıralım dedi hamile olabilirmiyim ki ama adet oldum sandım hayırlısı bakalım yine de hiç umutlu değilim
Canim ya ben hamilesin gibi hissetimCanım ya hiç umudum yok ama bakalım hayırlısı olsun çünkü dün lekelenme vardı ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşama mıştım
Hadi hayirlisi belki gec dollenmedir o da yerlesme kanamasidir. Stres yapma Allah buyuk o ol demise olurKızlar bugün doktora gittim doktor baktı bhcg yaptı tam kanama olmadığı için daha adetime 4 gün var sonuç 6 çıkmış iki gün sonra yine yaptıralım dedi hamile olabilirmiyim ki ama adet oldum sandım hayırlısı bakalım yine de hiç umutlu değilim
Cocuk kalbi belkide icine dogmustur ikizlerin olucaktir. ALLAH hayirlisini en kisa zamanda kucaginiza verir insallahKızlar bugün resim dersinde çocuklar resim ciziyordu.bi ögrencm geldi beni ve esimi çizmiş.sonra da ögretmenim ikiz cocuklarnz olsaydı onlari da cizerdim kalabalk aile olurdnz dedi.cok sasrdm.bu cocuklar nasıl düşünüyolar hayret ettm.bu yeni gittigm bi okul ve ögrenciler veliler hic kimsenn haberi yok bebegmden sadece ogretmwn arkdaslar biliyo.
Ne güzel ifade etmişsin, evet meleklerimiz bizi değiştirdi çok şükür. Rabbim kardeşine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşaallah.Banada
banada hamileyken beni hergören sanki yüzüne nur inmiş diyorlardı ben aynada çok bi fark göremiyordum kendimde ama biçok kişi aynı cümleyi kurdu demek melek taşıdığımdanmış.
Çocuklara malum olur, inşaallah gönlündekine allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Kızlar bugün resim dersinde çocuklar resim ciziyordu.bi ögrencm geldi beni ve esimi çizmiş.sonra da ögretmenim ikiz cocuklarnz olsaydı onlari da cizerdim kalabalk aile olurdnz dedi.cok sasrdm.bu cocuklar nasıl düşünüyolar hayret ettm.bu yeni gittigm bi okul ve ögrenciler veliler hic kimsenn haberi yok bebegmden sadece ogretmwn arkdaslar biliyo.
Bana da kizlar annelerinin guzelliklerini alir hamileyken ama sen aksine guzellestin derlerdi dedigin gbi melek tasidigimiz icinmisBanada
banada hamileyken beni hergören sanki yüzüne nur inmiş diyorlardı ben aynada çok bi fark göremiyordum kendimde ama biçok kişi aynı cümleyi kurdu demek melek taşıdığımdanmış.
Canım çok sağol peki operasypn sonrası kanama falan oluyomuş ilaç tedavisi falan uzun bi süreç mi? Birkaç yerde okudum 1 ay ilaç kullanılıyomuş falan 2 ay korunmak gerekiyormuş öylemiCanım bende de perde varmış bende histeroskopi ile aldırdım benim bebeğimde bu yüzden beslenememiş olabilir dedi doktorum kolay bi işlem ben anestezi almak istedim öyle yaptırdım toplam yarım saat sürdü sürmedi ondan bir ay gecti hamile kaldım hemen
Yok canım ilaç filan kullanmadım hafif üç bes gün süren bi kanama oldu 10 gün korunun dediler sadece o arada da kanama oluyo hafif kolay bi işlem korkma canımCanım çok sağol peki operasypn sonrası kanama falan oluyomuş ilaç tedavisi falan uzun bi süreç mi? Birkaç yerde okudum 1 ay ilaç kullanılıyomuş falan 2 ay korunmak gerekiyormuş öylemi
belkide ikizlerin olacak canım. çocuklar bizim göremediğimiz şeyleri görebiliyorlar,hissedebiliyorlar canım.Kızlar bugün resim dersinde çocuklar resim ciziyordu.bi ögrencm geldi beni ve esimi çizmiş.sonra da ögretmenim ikiz cocuklarnz olsaydı onlari da cizerdim kalabalk aile olurdnz dedi.cok sasrdm.bu cocuklar nasıl düşünüyolar hayret ettm.bu yeni gittigm bi okul ve ögrenciler veliler hic kimsenn haberi yok bebegmden sadece ogretmwn arkdaslar biliyo.
inşallah canım sağol,allah hepimize nasip etsin.Ne güzel ifade etmişsin, evet meleklerimiz bizi değiştirdi çok şükür. Rabbim kardeşine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşaallah.
Amin canim hepimizi saglicakla kavustursun yavrularimiza. Bu cumartesi kontrolum var aneatezi icin gun alicaz. Ama dr kasimin 14 u 15 i 16 gibi istediginiz tarih okur diyordu. Bakalim 39. Hafta oluyor bu tarihler erken gelme gibi bi durum olmazsa sanirim 14 u nu seceriz. Yaseminin de benden 1 hafta sonraydi sanirim. Tabi dr u erken almazsa@zelal @yaseminkara doğuma az kaldi
rabbim kucaginiza almaya nasip etsin mutlu haberi bizimle paylaşirsin.:)
bebek oldu mu acaba?
Canm sezeryan olmayi sen mi istiyorsun doktorun mu önerdiAmin canim hepimizi saglicakla kavustursun yavrularimiza. Bu cumartesi kontrolum var aneatezi icin gun alicaz. Ama dr kasimin 14 u 15 i 16 gibi istediginiz tarih okur diyordu. Bakalim 39. Hafta oluyor bu tarihler erken gelme gibi bi durum olmazsa sanirim 14 u nu seceriz. Yaseminin de benden 1 hafta sonraydi sanirim. Tabi dr u erken almazsa
amin hayırlısıyla kavuşururuz yavrularimiz..Amin canim hepimizi saglicakla kavustursun yavrularimiza. Bu cumartesi kontrolum var aneatezi icin gun alicaz. Ama dr kasimin 14 u 15 i 16 gibi istediginiz tarih okur diyordu. Bakalim 39. Hafta oluyor bu tarihler erken gelme gibi bi durum olmazsa sanirim 14 u nu seceriz. Yaseminin de benden 1 hafta sonraydi sanirim. Tabi dr u erken almazsa
Hayırlısı olsun hiç heycsnlanmadım hala umudum yokAa gec döllenme olabilir canm.belki de bwbegin seninledir.ben 5 gun gecikince yaptm 0.2 cikmisti.
amin hayırlısıyla kavuşururuz yavrularimiz..
bende 37 haftasinda doğum yapmak istiyorum tabi rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak. doktora bağlı.
şimdilik herşey yolunda Prensesimiz olucak Allah nasip ederse inş.
Ay canım ya kızın olacak yani çok tatlı ilki erkek di değil mi allah hayırlı ve ömürlü veeee sağlıklı kılsın inşallah :)Hayırlısı olsun hiç heycsnlanmadım hala umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?