- 7 Ağustos 2016
- 126
- 211
- 18
- 37
Odası hazır duruyor iki annemde cok uzuldu kardeslerimde 7,kaynım var hepside kosturdular sadece evli olan kaynımın esi neyin yarısı bu benim oglum dogsaydı senin kızını kenaramı atacaklardı benim oglum olacağını öğrenmişler kaynanamı aramış annesi gozunuz aydın erkek torununuz oluyormuş demis kaynanamda kolu bacağı düzgün olsunda oglanı kızı ne farkeder demis olmadı iste size kaldı meydancanım kesinlikle bu tespitine katılıyorum .ne annemin nede eşimin annesinin umrunda bile değil mesela. sadece eşim ve ben anlayabiliyoruz birbirimizi
Canım bitanem benim, hiç üzülme nolur. Bebeklerimiz melek oldu bizim, onlar bize şefaatçi olacak cennet kapısında. Öyle hayırlı evlatlarımız var ki bizim. Bu acı çok zor bi acı; peygamberler bile hep evlatlarıyla imtihan edilmişler. Hz ibrahim'i düşün; yusuf peygamberin babasını düşün, oğlundan ayrı kalınca ağlamaktan gözleri kör olmuş. Bizim peygamberimiz de öyle oğlunu kaybetmiş. Acımız çok büyük ama mükafatı da çok büyük. Herkese nasip olmaz melek annesi olmak. Üstelik cenette üreme olmayacak, bizim bebeklerimiz hep bebek kalacak biliyo musun? Onları sevicez, öpücez, kucağımızdan indirmiycez; diğerleri bize imrenerek bakacaklar. Cennet çocuklarının annesiyiz biz. Biz sabredicez, şükredicez, rabbimin bize göndereceği hediyeleri bekliycez. Allahım en kısa en hayırlı zamanda kardeşleriyle güldürecek yüzümüzü. Üzülme sen, allah eltine de vicdan merhamet etsin.Odası hazır duruyor iki annemde cok uzuldu kardeslerimde 7,kaynım var hepside kosturdular sadece evli olan kaynımın esi neyin yarısı bu benim oglum dogsaydı senin kızını kenaramı atacaklardı benim oglum olacağını öğrenmişler kaynanamı aramış annesi gozunuz aydın erkek torununuz oluyormuş demis kaynanamda kolu bacağı düzgün olsunda oglanı kızı ne farkeder demis olmadı iste size kaldı meydan
Kızlar bende trombofili paneli testlerini yaptırmak istiyorum bi tıp merkezine sordum içeriği 3 ayrı test dedi 750 tl dedi. Doğrumu ki? Fakülteden falan yptırabilirmiyim bunu ben
Canım sen bebeğini neden kaybettin doğduktan sonra mı kaybettinÜzüntüden sabaha kadar gözümü kırpmadım hiçmi vicdanın yok dağıldık biz parcalandık 9ay o kadar rahat hamilelik gecirdim ki Allah goruyor hissettiklerimi Allah uzun omur versin onun guzel kızına benim ne kadar acı çektiği mi ne kadar yara aldıgımı bile bile yaptı bunu
Direk genetiğe git canım kadın doğum cular yapmaya biliyorUmudum1918 yazıkk düşünüyorumda bizde zamanında küçük olduk cahil olduk ama ben hayatımın hiçbir evresinde bu kadar düşüncesiz bu kadar edepsiz olmadım. Bu sadece kötü kalplilikten. Allaha havale edin onu. Rabbim evlat acısıyla sınamasın onuda İnşallah en hayırlı zamanda sıhhatli ve sağlıklı bebeğin olur.
@nihangenc canım Bursa dayım ben. Direk fakülteye gidip kadın doğumdan randevu alıp ordan mı isticem tahlilleri yaptırmak
İnşallah o mertebeleri hakederizde cennette kavuşuruz meleklerimize meleğimi kaybedince bir sürü kaynaklara baktım bebeğime bir adım daha nasıl yakın olabilirim diye o kadar güzel şeyler yazmışlarki en son burda MEHMET YILDIZIN küçük kızın elbiseleri ni yırttıları ağlayarak izledim . Dünya gelip geçici bizde aciz kullarız bugunden yarınımız belli degil Rabbim her kuluna vicdan merhamet versin .Canım bitanem benim, hiç üzülme nolur. Bebeklerimiz melek oldu bizim, onlar bize şefaatçi olacak cennet kapısında. Öyle hayırlı evlatlarımız var ki bizim. Bu acı çok zor bi acı; peygamberler bile hep evlatlarıyla imtihan edilmişler. Hz ibrahim'i düşün; yusuf peygamberin babasını düşün, oğlundan ayrı kalınca ağlamaktan gözleri kör olmuş. Bizim peygamberimiz de öyle oğlunu kaybetmiş. Acımız çok büyük ama mükafatı da çok büyük. Herkese nasip olmaz melek annesi olmak. Üstelik cenette üreme olmayacak, bizim bebeklerimiz hep bebek kalacak biliyo musun? Onları sevicez, öpücez, kucağımızdan indirmiycez; diğerleri bize imrenerek bakacaklar. Cennet çocuklarının annesiyiz biz. Biz sabredicez, şükredicez, rabbimin bize göndereceği hediyeleri bekliycez. Allahım en kısa en hayırlı zamanda kardeşleriyle güldürecek yüzümüzü. Üzülme sen, allah eltine de vicdan merhamet etsin.
Plasenta erken ayrılması pıhtılaşma 38+1 kontrole gittiğimde öğrendim vefat ettiğini ama genetik teki doç. Dok pıhtılaşma olsa 38e kadar yasamazdı yasasabile küçük doğardı dedi benim bebeğim 3040kğ 55cm doğduCanım sen bebeğini neden kaybettin doğduktan sonra mı kaybettin
Canim cok sevindim darisi basimiza Allah yavrunuzu size sizide ona bagislasin. Saglikli mutlu huzurlu ve uzun yillari olsun. Sizlerde buyumesine evlenmedine cocuklatini hormesine sahit olun insallah. Bende son 1 ay gecsin diye gun sayiyorum ama bazen korkuyorumda yasadiklarimiz kolay degil sonucta sizin yazilariniz umut oluyor insallah Allah hepimize nasip eder. Rabbim bu dunyada da kucagimizi bos birakmasin. Ahiretede yavrularimiza kavustursin insallahSelam arkadaşlar beni belki hatirlayanlariniz olur arada sayfaya bakıyorum yeni melek annelerini gorunce çok üzülüyorum ama takdiri ilahi. Rabbim bir daha kimseyi evladıyla sinamasin imtihanimiz son olsun. Hepinizin başı sağolsun.
Ben 20 nisan 2015 te 27 haftalık erken doğum ile bebegimi kaybetmiştim. Şimdi kucağımda 1 aylık oğlum ile yazıyorum size umut olsun diye.İsyana kapılmayın lutfen ilk biz değiliz ve hepimiz goruyoruz ki son da olmayacağız. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verecek ben inanıyorum hepimize bu dünya hayatında da anne olmayı nasip edecek. Bir oğlum cennet kapısında beni bekleyecek inşaallah ona layık bir anne olarak yanına gitmeyi nasip eder Rabbim. Bir oglumda yanımda. Rabbim sağlıklı uzun omur versin. Birini aldı birini verdi Allah. İnşaallah hepinizin tekrar acılarınızi dindirecek yeni meleklerinize tez vakitte kavuşursunuz. Allaha emanet olun beni de dualarinizda eksik etmeyin
Ben genetiğe gittim trombofoli 12 li paneli yaptırmak istiyorum dedim zaten 12 olan hepsini kapsıyormuş canım sende yaptır mutlaka bak benim bebeğim sağ salim doğdu bir hafta sonra kaybettim ikinci hamilelik kimyasal olmuş doktor önlem amaçlı istedi bende burda duyduklarımla istedim ve yaptırdım ve 4 gende hetrrizigot çıktıÖyle yapayım dedim canım sadece trombofili paneli yaptırsam yeterli sanırım. Testin içeriği 3 test mi oluyor?sen bir tek teombofili mi yaptırdın canım ? S sernur3535
Umudum1918 canım kaderde ne varsa öyle oluyor biz bebeklerimizi pamuklara sarıp sarmalasakta sonuç değişmeyecekti malesef
Amin canımtum dualarına amin Allah razı olsun. Seni en iyi ben anlarım her kontrolde ağlıyordum anneme taşınmıştım son 3 ay orada kaldım. Psikolojik olarak çok zor bir hamilelik geçirdim. Bebegime birşey olur korkusuna sezeryan oldum. Ama çok sukur sonu güzel tüm sıkıntıları mı unuttum çok sukur hamileligimi hatırlamıyorum bile. Sen bol bol uyu canım :) stresini at bebekte etkileniyor inan şimdiye kadar Allah korudu inşaallah kucağına almayı da nasip eder. Seninde burada güzel haberlerini duyacağız yakın zamanda. İnşaallah öncelikle buradaki arkadaşlarıma sonra isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu Rabbim. Çok opuyorum sizi canım Allaha emanet ol bizide muhakkak haberdar etCanim cok sevindim darisi basimiza Allah yavrunuzu size sizide ona bagislasin. Saglikli mutlu huzurlu ve uzun yillari olsun. Sizlerde buyumesine evlenmedine cocuklatini hormesine sahit olun insallah. Bende son 1 ay gecsin diye gun sayiyorum ama bazen korkuyorumda yasadiklarimiz kolay degil sonucta sizin yazilariniz umut oluyor insallah Allah hepimize nasip eder. Rabbim bu dunyada da kucagimizi bos birakmasin. Ahiretede yavrularimiza kavustursin insallah
maşallahh canım. darısı başımıza. böyle yazmanız bizi çok mutlu ediyor, umut veriyor, inşallah bizde kavuşuruz, kavuşup yazarız böyle.ALLAH bebeğine sağlık versin inşallah hep mutlu olun.Selam arkadaşlar beni belki hatirlayanlariniz olur arada sayfaya bakıyorum yeni melek annelerini gorunce çok üzülüyorum ama takdiri ilahi. Rabbim bir daha kimseyi evladıyla sinamasin imtihanimiz son olsun. Hepinizin başı sağolsun.
Ben 20 nisan 2015 te 27 haftalık erken doğum ile bebegimi kaybetmiştim. Şimdi kucağımda 1 aylık oğlum ile yazıyorum size umut olsun diye.İsyana kapılmayın lutfen ilk biz değiliz ve hepimiz goruyoruz ki son da olmayacağız. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verecek ben inanıyorum hepimize bu dünya hayatında da anne olmayı nasip edecek. Bir oğlum cennet kapısında beni bekleyecek inşaallah ona layık bir anne olarak yanına gitmeyi nasip eder Rabbim. Bir oglumda yanımda. Rabbim sağlıklı uzun omur versin. Birini aldı birini verdi Allah. İnşaallah hepinizin tekrar acılarınızi dindirecek yeni meleklerinize tez vakitte kavuşursunuz. Allaha emanet olun beni de dualarinizda eksik etmeyin
Yasemin sen cok guclu ve bilincli bir anne adayısın masallah
Eltim benle yaşça kucuk cok tatlı bir kızı var dünyalar guzeli benimle yarış halinde bunu yasına veriyoruz hamileyken bir ara tartıştık sonra barıştık surekli oglumu sorardı ama vefat etti oglum aradı agladı. Ama dun instigramda kendi babasının annesinin benim kayınpederimin aramalarını paylaşmış altına da benim prensesim cok kıymetli tek torun oldugu icin cok da seviliyor yazmış o kadar uzuldum ki başımdan aşağıya kaynar sular döküldü benim oglum dogacakken öldü kızdım kırıldım paramparça oldum
Plasenta erken ayrılması pıhtılaşma 38+1 kontrole gittiğimde öğrendim vefat ettiğini ama genetik teki doç. Dok pıhtılaşma olsa 38e kadar yasamazdı yasasabile küçük doğardı dedi benim bebeğim 3040kğ 55cm doğdu
Selam arkadaşlar beni belki hatirlayanlariniz olur arada sayfaya bakıyorum yeni melek annelerini gorunce çok üzülüyorum ama takdiri ilahi. Rabbim bir daha kimseyi evladıyla sinamasin imtihanimiz son olsun. Hepinizin başı sağolsun.
Canm gozunaydn.Allah analı babalı büyütsün.ne guzel kavusmussn darısı bizlere ins.Selam arkadaşlar beni belki hatirlayanlariniz olur arada sayfaya bakıyorum yeni melek annelerini gorunce çok üzülüyorum ama takdiri ilahi. Rabbim bir daha kimseyi evladıyla sinamasin imtihanimiz son olsun. Hepinizin başı sağolsun.
Olur canım sıkma kendini benim adetim son iki aydır düzenli 10 gün bile geçtiği oluyordu bi doktora git istersen kist olabilirKızlar benim adetim gecikti.geven persembe olmam lazımdı.evde test yaptm yok.dün bi hevesle kan verdim kan da 0.21 çıktı.cok üzüldüm.adet de olamadm niye böyle oldu ki?yüreğim daraldkca daralıyo
Canm 6 aydr cok düzenliydi adetim.zamnnda adetbolsaydm bu kadar takmazdm.olmaynca bebek diye umutlandm.herseyin hayırlısı.bikac gün daha beklleyeyim olmazsam doktora görünürm.dedigin gibi kist olabilir.adet olunca bikac gün de sogan suyu icmeyi düşünüyorum.Olur canım sıkma kendini benim adetim son iki aydır düzenli 10 gün bile geçtiği oluyordu bi doktora git istersen kist olabilir
Kaç gün geçmiş oldu belki geç döllenme dir Umut dünyası işte hakkında hayırlısı olsun rabbim aratmasın bak benim bu ay 8 ay oldu zaman çok acımasız hızla geçiyor belki oğlum emekler dişleri çıkardı bazen yaşadıklarımı aklım almıyorCanm 6 aydr cok düzenliydi adetim.zamnnda adetbolsaydm bu kadar takmazdm.olmaynca bebek diye umutlandm.herseyin hayırlısı.bikac gün daha beklleyeyim olmazsam doktora görünürm.dedigin gibi kist olabilir.adet olunca bikac gün de sogan suyu icmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?