Yok canım korkma sakın hiç birsey yok bi kere yaptıktan sonra alışıyorsun 6 aydır yapıyorum benAmin canım inşallah yaşamayız çok zor tekrarından korusun Rabbim iğne acıtıyor mu çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım korkma sakın hiç birsey yok bi kere yaptıktan sonra alışıyorsun 6 aydır yapıyorum benAmin canım inşallah yaşamayız çok zor tekrarından korusun Rabbim iğne acıtıyor mu çok
Geçmiş olsun Sernur Allah şifa versin annene babana. Çok üzüldüm. Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin.Yok canım bu ay da olmadı olsa korkudan düşerdi herhalde annem babam kaza geçirdi annemin parmağı koptu kaburgaları kırıldı 20 gündür memleketteydim bu ay yumurta takibi olacaktım ne yazıkki kaçırdım bu yıl benim için çok zor geçiyor yine de şükrediyorum annem babam sağ Rabbim bana bağışladı
Yok canım benim yaaa... Kendin bile yapabilirsin. Bana ilk iğneyi sadece hemşire yaptı, sonrakileri hep ben kendim yaptım. Hem insan şöyle düşününce acısını hiç hissetmiyor bile. "Bebeğimin iyi olması buna bağlı"... Öyle düşünerek yaparsın canım. Korkma...Amin canım inşallah yaşamayız çok zor tekrarından korusun Rabbim iğne acıtıyor mu çok
Allahın izni ile bi hamile kalsaydım iğnede yaparım günler geçtikçe umudum azalıyor kafamı boşaltamıyorum bir türlüYok canım benim yaaa... Kendin bile yapabilirsin. Bana ilk iğneyi sadece hemşire yaptı, sonrakileri hep ben kendim yaptım. Hem insan şöyle düşününce acısını hiç hissetmiyor bile. "Bebeğimin iyi olması buna bağlı"... Öyle düşünerek yaparsın canım. Korkma...
Yasemin sen cok guclu ve bilincli bir anne adayısın masallahYok canım benim yaaa... Kendin bile yapabilirsin. Bana ilk iğneyi sadece hemşire yaptı, sonrakileri hep ben kendim yaptım. Hem insan şöyle düşününce acısını hiç hissetmiyor bile. "Bebeğimin iyi olması buna bağlı"... Öyle düşünerek yaparsın canım. Korkma...
canım il olarak neredesin. eğitim araştırma hastaneleri genetik bölümünde ücretsiz yaptırabiliyorsunKızlar bende trombofili paneli testlerini yaptırmak istiyorum bi tıp merkezine sordum içeriği 3 ayrı test dedi 750 tl dedi. Doğrumu ki? Fakülteden falan yptırabilirmiyim bunu ben
Ne kadar kendini bilmez görgüsüz bi insan; üzülmeyin lütfen, onun kendi dengesizliği, hadsizliği. Allah görüyor, o tek torunun garantisi mi varmış? Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ama hiç bi şeyin garantisi yok ki. Burda bi çoğumuz sağlıklı bir gebelik geçirirken, her şey yolunda zannederken kaybettik bebeklerimizi. O bebeğin garantisi mi varmış? Şükredeceğine kıskandırmaya çalışıyor küçük aklınca. Allah ıslah etsin eltinizi.Eltim benle yaşça kucuk cok tatlı bir kızı var dünyalar guzeli benimle yarış halinde bunu yasına veriyoruz hamileyken bir ara tartıştık sonra barıştık surekli oglumu sorardı ama vefat etti oglum aradı agladı. Ama dun instigramda kendi babasının annesinin benim kayınpederimin aramalarını paylaşmış altına da benim prensesim cok kıymetli tek torun oldugu icin cok da seviliyor yazmış o kadar uzuldum ki başımdan aşağıya kaynar sular döküldü benim oglum dogacakken öldü kızdım kırıldım paramparça oldum
Üzüntüden sabaha kadar gözümü kırpmadım hiçmi vicdanın yok dağıldık biz parcalandık 9ay o kadar rahat hamilelik gecirdim ki Allah goruyor hissettiklerimi Allah uzun omur versin onun guzel kızına benim ne kadar acı çektiği mi ne kadar yara aldıgımı bile bile yaptı bunuNe kadar kendini bilmez görgüsüz bi insan; üzülmeyin lütfen, onun kendi dengesizliği, hadsizliği. Allah görüyor, o tek torunun garantisi mi varmış? Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ama hiç bi şeyin garantisi yok ki. Burda bi çoğumuz sağlıklı bir gebelik geçirirken, her şey yolunda zannederken kaybettik bebeklerimizi. O bebeğin garantisi mi varmış? Şükredeceğine kıskandırmaya çalışıyor küçük aklınca. Allah ıslah etsin eltinizi.
Rabbim size de en kısa en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli nur topu gibi prensler prensesler nasip etsin.
Amin insallah hepimize nasib etsinNe kadar kendini bilmez görgüsüz bi insan; üzülmeyin lütfen, onun kendi dengesizliği, hadsizliği. Allah görüyor, o tek torunun garantisi mi varmış? Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ama hiç bi şeyin garantisi yok ki. Burda bi çoğumuz sağlıklı bir gebelik geçirirken, her şey yolunda zannederken kaybettik bebeklerimizi. O bebeğin garantisi mi varmış? Şükredeceğine kıskandırmaya çalışıyor küçük aklınca. Allah ıslah etsin eltinizi.
Rabbim size de en kısa en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli nur topu gibi prensler prensesler nasip etsin.
sana birşey diyeyimmi eminmki, sen aklına bile gelmemişsdir canım. çünkü bi bizler yani acıyı çekenler unutmuyoruz. diğerlerine göre bitti gitti,Üzüntüden sabaha kadar gözümü kırpmadım hiçmi vicdanın yok dağıldık biz parcalandık 9ay o kadar rahat hamilelik gecirdim ki Allah goruyor hissettiklerimi Allah uzun omur versin onun guzel kızına benim ne kadar acı çektiği mi ne kadar yara aldıgımı bile bile yaptı bunu
canım ben kadın doğumcuda yaptıramadım. gerek yok dediler. ben ısrar edince, genetik bölümüne gönderdiler, oradaki doktor yazdı tahlilleri.Umudum1918 yazıkk düşünüyorumda bizde zamanında küçük olduk cahil olduk ama ben hayatımın hiçbir evresinde bu kadar düşüncesiz bu kadar edepsiz olmadım. Bu sadece kötü kalplilikten. Allaha havale edin onu. Rabbim evlat acısıyla sınamasın onuda İnşallah en hayırlı zamanda sıhhatli ve sağlıklı bebeğin olur.
@nihangenc canım Bursa dayım ben. Direk fakülteye gidip kadın doğumdan randevu alıp ordan mı isticem tahlilleri yaptırmak
versite hastaneleri veya eğitim araştırmalarda ücretsiz yapılıyor canımKızlar bende trombofili paneli testlerini yaptırmak istiyorum bi tıp merkezine sordum içeriği 3 ayrı test dedi 750 tl dedi. Doğrumu ki? Fakülteden falan yptırabilirmiyim bunu ben
Hayır benim yakın arkadasım 38,haftada bebeğini kaybetti oglusunu o zaman cok üzülmüştüm ve eşime her doktora gidişte hayatta insanın başına hersey gelir her zaman herseye hazırlıklı olalım demistim doğumdan sonra o kadar acı çekerken bile ben iyiyim merak etmeyin diye milleti teselli ettim cok ağladım ama belli etmeden sadece eşim ve annemin yanındasana birşey diyeyimmi eminmki, sen aklına bile gelmemişsdir canım. çünkü bi bizler yani acıyı çekenler unutmuyoruz. diğerlerine göre bitti gitti,
Hep diyoruz ya Rabbim düşmanıma bile vermesin diye Biz ozeliz herkes melek annesi olamaz Rabbim sabır versin bizleri sadece acımızla bırakmıyor çevremizUmudum1918 yazıkk düşünüyorumda bizde zamanında küçük olduk cahil olduk ama ben hayatımın hiçbir evresinde bu kadar düşüncesiz bu kadar edepsiz olmadım. Bu sadece kötü kalplilikten. Allaha havale edin onu. Rabbim evlat acısıyla sınamasın onuda İnşallah en hayırlı zamanda sıhhatli ve sağlıklı bebeğin olur.
@nihangenc canım Bursa dayım ben. Direk fakülteye gidip kadın doğumdan randevu alıp ordan mı isticem tahlilleri yaptırmak
Ben universite hastanesinde yaptırdım genetik bolumunde ucretsiz tanıdığın varsa hemen isini hallediyorlar 20 gun sonrada sonucu alıyorsunüni
versite hastaneleri veya eğitim araştırmalarda ücretsiz yapılıyor canım
canım kesinlikle bu tespitine katılıyorum .ne annemin nede eşimin annesinin umrunda bile değil mesela. sadece eşim ve ben anlayabiliyoruz birbirimizisana birşey diyeyimmi eminmki, sen aklına bile gelmemişsdir canım. çünkü bi bizler yani acıyı çekenler unutmuyoruz. diğerlerine göre bitti gitti,