Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

evet bende yaşiyorum geçen cumartesi günü eşimin teyzesinin mevlidi vardi.
teyzesinin eltinin torunu oğlumla iki ay arasi vardir..
yürüyodu.. bende dedim ki annen nerde dedim.. oda bakiyo orda orda deyince aklima oğlum geldi. hüzün hissettim ama alip sevemedim. annesini ariyordu oda.
çok garibime gidiyo. oğlumu hayal ettim mevlitte.
mavi kareli gömlek giydirmişim bide kot pantolon.. gri çoraplari.. kumral saçlari... ne bilim öle hayal ettim oturup ablalari seyrediyordur dedim. hayal üstüne geçtim.. karnimdaki bebek tekme atinca uyandirdi beni.
üzülsem de ağlasam da acim geçmiycek karnimdaki bebiş bizim teselimiz olucak. rabbim kucagimiza almaya nasip etsin inş.

nerden anliycak anlamaz..
eşimin teyzesinin kızı da hamile aramizda 5 hafta var.
diger teyzesinin kızına sokulmuş diyo ki benimikini sev onunkini sevme diyo :)
hiç takmadim güldüm geçtim.. sevmesin benim bebegimi. karnima bile dokunmasina izin vermiyorum zaten.

Senin ne kadar olmuştu benim 1agustosta doğum yaptım 2buçuk ay 6ay beklemeyi düşünüyorum

Birsey sorcam size ameliyattan ne kadar sonra adet oldunuz ve benim hala sütüm kesilmedi kesilsin diyede bir uğrasım olmadı

Birsey sorcam size ameliyattan ne kadar sonra adet oldunuz ve benim hala sütüm kesilmedi kesilsin diyede bir uğrasım olmadı
Ben bir ay sonra adet oldum ama sutun kesilmesi icin ilac kullanmistim.sana doktorun herhangi bir ilac onermedi mi baya uzun olmus kendiliginden kesilmesini bekleme istersen bir doktora danis

Canım gözyaşları içinde okudum mesajınızı. Buraya her yeni üye geldiğinde aynı kendi bebeğimi kaybetmişim gibi içim yanıyor; her yeni gebelik haberinde sanki kendim gebe kalmışım gibi seviniyorum. Allah oğlunuzu size bağışlasın, nazarlardan kazadan beladan korusun rabbim. Rabbim bizi bir daha evlatlarımızla imtihan etmesin. İnşaallah burdaki bütün melek anneleri en hayırlı en münasip zamanda yeni bebeklerini kucaklarını alırlar. Öyle ümit oldunuz ki bize. Allah razı olsun sizden. İnşaallah bizlere de nasip olur buraya gelip mutlu haberleri vermek. @tutuy @Umudum1918 @nisakuzusu2 @Hgenc3006 dualarım hepimiz için @drpalmira

Dual
Dualarıniz için çok teşekkür ederim hepsine amin Allah razı olsun. Ben inanıyorum bu acıların mükafatı çok büyük olacak sadece daha çok sabır ve dua etmemiz gerekiyor. İnşaallah tüm melek annelerin tez vakitte kucaklari dolar. Sevgiler.

Canm bir de şöyle düşün demek ki sağlıklı degilmis.sağlıklı olsa devam ederdi gebelik.ins kısa sürede isteyen herkes gebe kalır.gebe arkadaarmz da sağlıkla kucaklarina alrlar.

Kızlar ben de adet olamadm ya.bugün dr randevum da vardı ama gitmek gelmedi icimden.artk olsaydm rahatlardm.adet olucagma sevinecegim aklıma gelmezdi.benim yumurta döllenmediyse ne oldu o zaman???acaba yumurtam mı bitti

Kesem 7 haftalik bebek 6 haftalik kalmis kalp atislarini bekledik olmadi radyoloji uzmani da bakti gene can yok cmrtsi de gidebilirm kurtaja pazartesi de bana birakti doktorum oda cok uzuldu takdir ilahi diyor cnku gereken butun onlemler alinmisti dedi doktor dollenme esnasinda belki de saglikli bebek olmadi dedi incelencekmis kurtajdn snra

Gecmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun.

Ben süt için ilaç kullanmak istemedim, hormon hapı veriyolar sonuçta vücudumun demgesini bozmak istemedim. Adaçayı içtim ve sıkı sargı yaptım, 3 haftada kesildi. Ama sizin çok uzun sürmüş, bi dra görünün isterseniz Umudum1918

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…