evet bende yaşiyorum geçen cumartesi günü eşimin teyzesinin mevlidi vardi.en yakınımız bile anlayamıyor. ben daha kucağıma bir bebek bile alamadım mesela. 14 ay oldu kaybedeli. annem parktaki bebeklerden bahsediyor, kucağıma alıyorum yatırıyorum uyuyo diyo, yürümeye başladı diyo, onlara bile ne kadar üzülüyorum.benim bebeğimde yürürdü şimdi diyorum.. acımasızlık değil heralde düşüncesizlik, başlarına gelmediği için her kelimenin bizi nasıl yaralayacağını bilemiyorular.
nerden anliycak anlamaz..çünkü ateş düştüğü yeri yakıyor arkadaşlar. kimsenin sizi anlamasını beklemeyin bece. boşa üzersiniz kendinizi.hergün tvlerde gazetelerde bi sürü ölüm haberi alıyoruz ne kadar etkileniyoruz. en fazla vahh vahh diyip biraz üzülüp arkamızı dönüp geçiyoruz. öyle düşünün. burdan başka sizi bizi kimse anlamaz. üzmeyin boş yere kendinizi bu sebeplerle. zaten yeteri kadar üzüldük, çok acı bi imtihanımız varmış, bir de bunlarla uğraşmayalım.inşallah biz bunun mükafatını göreceğiz cennette bebeklerimiz kucaklarımızda olacak.
Senin ne kadar olmuştu benim 1agustosta doğum yaptım 2buçuk ay 6ay beklemeyi düşünüyorumBen çevremdekilere bebek düşündüğümü söylemedigim halde soruyorlar.bir de neden isyemiyosan diye soruyolar.ben de hala kızımn kaybına alışamadm ve sonuçta sezaryan sezaryan oldm diyorum..hem yeni gebelik yeni sabır ister diyorm.ama deli gibi de yeni bebek istiyorm.
doktor bana ilaç vermişti, ismini hatırlamıyorum ama içinde 2 tane vardı. arayla içiyodum o sütü kesmişti.Birsey sorcam size ameliyattan ne kadar sonra adet oldunuz ve benim hala sütüm kesilmedi kesilsin diyede bir uğrasım olmadı
Ben bir ay sonra adet oldum ama sutun kesilmesi icin ilac kullanmistim.sana doktorun herhangi bir ilac onermedi mi baya uzun olmus kendiliginden kesilmesini bekleme istersen bir doktora danisBirsey sorcam size ameliyattan ne kadar sonra adet oldunuz ve benim hala sütüm kesilmedi kesilsin diyede bir uğrasım olmadı
Canm ben de 2 tane hap ictim.adi in degilim ama destinaks gibi biseydi.canm ben dogum yapalı 6.5 ay oldu.Birsey sorcam size ameliyattan ne kadar sonra adet oldunuz ve benim hala sütüm kesilmedi kesilsin diyede bir uğrasım olmadı
Birsey sorcam size ameliyattan ne kadar sonra adet oldunuz ve benim hala sütüm kesilmedi kesilsin diyede bir uğrasım olmadı
Canım gözyaşları içinde okudum mesajınızı. Buraya her yeni üye geldiğinde aynı kendi bebeğimi kaybetmişim gibi içim yanıyor; her yeni gebelik haberinde sanki kendim gebe kalmışım gibi seviniyorum. Allah oğlunuzu size bağışlasın, nazarlardan kazadan beladan korusun rabbim. Rabbim bizi bir daha evlatlarımızla imtihan etmesin. İnşaallah burdaki bütün melek anneleri en hayırlı en münasip zamanda yeni bebeklerini kucaklarını alırlar. Öyle ümit oldunuz ki bize. Allah razı olsun sizden. İnşaallah bizlere de nasip olur buraya gelip mutlu haberleri vermek. @tutuy @Umudum1918 @nisakuzusu2 @Hgenc3006 dualarım hepimiz için @drpalmiraSelam arkadaşlar beni belki hatirlayanlariniz olur arada sayfaya bakıyorum yeni melek annelerini gorunce çok üzülüyorum ama takdiri ilahi. Rabbim bir daha kimseyi evladıyla sinamasin imtihanimiz son olsun. Hepinizin başı sağolsun.
Ben 20 nisan 2015 te 27 haftalık erken doğum ile bebegimi kaybetmiştim. Şimdi kucağımda 1 aylık oğlum ile yazıyorum size umut olsun diye.İsyana kapılmayın lutfen ilk biz değiliz ve hepimiz goruyoruz ki son da olmayacağız. Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verecek ben inanıyorum hepimize bu dünya hayatında da anne olmayı nasip edecek. Bir oğlum cennet kapısında beni bekleyecek inşaallah ona layık bir anne olarak yanına gitmeyi nasip eder Rabbim. Bir oglumda yanımda. Rabbim sağlıklı uzun omur versin. Birini aldı birini verdi Allah. İnşaallah hepinizin tekrar acılarınızi dindirecek yeni meleklerinize tez vakitte kavuşursunuz. Allaha emanet olun beni de dualarinizda eksik etmeyin
Dualarıniz için çok teşekkür ederim hepsine amin Allah razı olsun. Ben inanıyorum bu acıların mükafatı çok büyük olacak sadece daha çok sabır ve dua etmemiz gerekiyor. İnşaallah tüm melek annelerin tez vakitte kucaklari dolar. Sevgiler.Canım gözyaşları içinde okudum mesajınızı. Buraya her yeni üye geldiğinde aynı kendi bebeğimi kaybetmişim gibi içim yanıyor; her yeni gebelik haberinde sanki kendim gebe kalmışım gibi seviniyorum. Allah oğlunuzu size bağışlasın, nazarlardan kazadan beladan korusun rabbim. Rabbim bizi bir daha evlatlarımızla imtihan etmesin. İnşaallah burdaki bütün melek anneleri en hayırlı en münasip zamanda yeni bebeklerini kucaklarını alırlar. Öyle ümit oldunuz ki bize. Allah razı olsun sizden. İnşaallah bizlere de nasip olur buraya gelip mutlu haberleri vermek. @tutuy @Umudum1918 @nisakuzusu2 @Hgenc3006 dualarım hepimiz için @drpalmira
Kaderdaslarim yine olmadi olmadibebegimi kaybediyorum vakumlu kurtaj olabilirim yaknda
Canm.cok gecmis olsun.sorun neydi?güçlü ol canm.Kaderdaslarim yine olmadi olmadibebegimi kaybediyorum vakumlu kurtaj olabilirim yaknda
Geçmiş olsun canım güçlü ol lütfen hakkında hayırlısı olsun. Allah sağlıklı gebelikler nasit etsin hepimize.Kaderdaslarim yine olmadi olmadibebegimi kaybediyorum vakumlu kurtaj olabilirim yaknda
Canım çok geçmiş olsun belki de olmazsın kalbini ferah tut ne dedi ki doktorun?Kaderdaslarim yine olmadi olmadibebegimi kaybediyorum vakumlu kurtaj olabilirim yaknda
Gecmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun.Kesem 7 haftalik bebek 6 haftalik kalmis kalp atislarini bekledik olmadi radyoloji uzmani da bakti gene can yok cmrtsi de gidebilirm kurtaja pazartesi de bana birakti doktorumoda cok uzuldu takdir ilahi diyor cnku gereken butun onlemler alinmisti dedi doktor dollenme esnasinda belki de saglikli bebek olmadi dedi incelencekmis kurtajdn snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?