Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bence cok dusunme Allah saglik versin dr kontrolleri sıklasiyor zaten son ay dr un 38 diyorsa o tarihlerde alir. Zaten bi risk olursa erkende alir senim dusunmen icin erken su an her seyin hayirlisi onlar gelicegi zamani bilir

canım çok geçmiş olsun. ALLAH beterinden korusun. aydınlıkta gelecek inşallah . hep karanlık olmaz.

Canım çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Çok şükür ki annen de baban da sağ. Bir an önce iyileşirler inşallah...

S sernur3535 cajım çol geçmiş olsun kk ya şimdi sana yazmak için girmiştim aklıma gelmiştin yazdıklarını öylelikle gördüm. çokk çok geçmiş olsun allah başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi. Canım en hayırlı zamanda gelsin bebeişşerimiz inşallah kendini rahatlat biraz

Arkadaşlar dosyayı yükleyemedim protrombin g20210a , faktör XII v34L , B fibrinojen 455_ G_A MTHFR C677T bunlarda mutasyon saptanmıştır diyor anlayan arkadaşlar bir bakarmısınız

Birde 4 gende mutasyon var iken nasıl bebeğim doğdu bende mi iğne olacağım iğneden de çok korkarım allahım yaaa

Birde 4 gende mutasyon var iken nasıl bebeğim doğdu bende mi iğne olacağım iğneden de çok korkarım allahım yaaa
Canm benim fikrim yok.ama igne korkutmasn.bizim çektiğimiz acınn yannda igne hicbirsey degil.benim igne kullanmam gerekiyo.hamile olaymda vurunurum artk.gebe kalamamak daha cok korkutuyo

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....
Kan pihtilaması testi yaptır kesinlikle araştır öğren eğer kan pihtilasman varsa diğer gebeliklerinde de bebeklerinin kalbi duracak eğer önlem alınmazsa gebelikten önce bu testi yaptir

evet canım iğne olacaksın. bu genlerdeki mutasyonlar için doktor özellikle son haftalarda kayıplar için illa sebep bu diyemiyorlar zaten. bebeğinin doğacağı varmış, doğmuş, tüm sağlıkla doğuran annelere yaptırsak bu testleri herkeste bi mutasyon eminim ki çıkar.
iğneden korkma bi de. bişey yok inan ki .ilk vurdun mu tamamdır.

Canm benim fikrim yok.ama igne korkutmasn.bizim çektiğimiz acınn yannda igne hicbirsey degil.benim igne kullanmam gerekiyo.hamile olaymda vurunurum artk.gebe kalamamak daha cok korkutuyo
Bende korkuyorum bak hala birşey yok zaman çok çabuk geçiyor kafayı takmayacam diyorum nasıl bir şeyse rahatlayamıyorum allah yardımcımız olsun sen yaptırmıştın değil mi
İnşallah hamile kalırım da buna da katlanırım nelere katlandım şu hayatta

Canm ben de trombofili ni yaulptrdm.doktor hafif düzeyde ama kansulandiricu kullanrsn dedi ama msj yazdığı icin bilemiyorm igne mi hap mı.baska bi doktor da kesinlikle igne dedi.

Canm ben de trombofili ni yaulptrdm.doktor hafif düzeyde ama kansulandiricu kullanrsn dedi ama msj yazdığı icin bilemiyorm igne mi hap mı.baska bi doktor da kesinlikle igne dedi.
4 gende heterozigot var demiş doktorum mail atmıştım şimdi aspirin gebe kalınca da iğneyle hallederiz demiş zaten 3 aydır coraspirin kullanıyorum kimyasal gebelikten sonra başlamıştı doktorum B BlackandBlack bu işleri sen daha iyi biliyorsun bir bakarsan sevinirim

Canım çok geçmiş olsun Allah daha kotulerinden korusun..

Sernur cok gecmis olsun cok fena bir kaza atlatmissiniz Allah beterinden korusun Annene babana sifalar dilerim canim.

Zaman çok hızlı geçiyor 2buçuk ay oldu bebeğimi kaybedeli Allah kısmet ederse 3buçuk ay sonra denemelere başlıcaz coraspirin ve folikaside devam tabii daha sonrada iğneye başlıcaz gelecek haftaya trombofili sonuçlarımda çıkacak herşeyin hayırlısı olsun bizim için lohusalıktan tam 1ay sonra adette oldum çok mutluyum hormonlarım düzgün çalışıyor sanırım inşallah hersey yolunda gider . Melek annelere iyiki varsınız herkes birbirine o kadar destek ki sagolun

Canım benim evet aspirin ve sonrasında aspirin+iğne kullanman gerekiyor. İyi ki de yaptırmışsın bu testleri. Oğlunu etkilememiş olabilir, o sağlıklı doğmuş olabilir ama bu genler yaş ilerledikçe devreye girebiliyor. Ya da yaşadığın stresle... Mesela benim bir genim homozigot, diğer bir genim heterozigot. Ablam ve annemde de kesinlikle pıhtılaşma var ama onlar da etkili olmamış bu genler. Annem biri ikiz 4 gebelik geçirdi ablam da şuan da 3.ye gebe. Çok şükür onlar böyle bir problem yaşamadı ama ben yaşadım... Rabbim aynı acılarla sınamasın bizleri inşallah...

Amin canım inşallah yaşamayız çok zor tekrarından korusun Rabbim iğne acıtıyor mu çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…