- 25 Nisan 2016
- 543
- 457
- 53
- 41
bence cok dusunme Allah saglik versin dr kontrolleri sıklasiyor zaten son ay dr un 38 diyorsa o tarihlerde alir. Zaten bi risk olursa erkende alir senim dusunmen icin erken su an her seyin hayirlisi onlar gelicegi zamani bilirBi arkadaşım 38 de doğum yaptı ciğerlerine su gitmiş bebek 4 gün yoğun bakımda kaldı ciğerleri de tam gelişmemiş sanırım. Ama kız sigara içiyordu ben ona yordum bu durumu. Ama bilemiyorum tabi. Ben önce 36 düşünüyordum şimdi 37 ye alıştırdım kendimi. Git gide artıyor. Doktor 38 diyor sen 39 diyorsun amanınnn..
canım çok geçmiş olsun. ALLAH beterinden korusun. aydınlıkta gelecek inşallah . hep karanlık olmaz.Yok canım bu ay da olmadı olsa korkudan düşerdi herhalde annem babam kaza geçirdi annemin parmağı koptu kaburgaları kırıldı 20 gündür memleketteydim bu ay yumurta takibi olacaktım ne yazıkki kaçırdım bu yıl benim için çok zor geçiyor yine de şükrediyorum annem babam sağ Rabbim bana bağışladı
Yok canım bu ay da olmadı olsa korkudan düşerdi herhalde annem babam kaza geçirdi annemin parmağı koptu kaburgaları kırıldı 20 gündür memleketteydim bu ay yumurta takibi olacaktım ne yazıkki kaçırdım bu yıl benim için çok zor geçiyor yine de şükrediyorum annem babam sağ Rabbim bana bağışladı
Canm benim fikrim yok.ama igne korkutmasn.bizim çektiğimiz acınn yannda igne hicbirsey degil.benim igne kullanmam gerekiyo.hamile olaymda vurunurum artk.gebe kalamamak daha cok korkutuyoBirde 4 gende mutasyon var iken nasıl bebeğim doğdu bende mi iğne olacağım iğneden de çok korkarım allahım yaaa
Kan pihtilaması testi yaptır kesinlikle araştır öğren eğer kan pihtilasman varsa diğer gebeliklerinde de bebeklerinin kalbi duracak eğer önlem alınmazsa gebelikten önce bu testi yaptir39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....
evet canım iğne olacaksın. bu genlerdeki mutasyonlar için doktor özellikle son haftalarda kayıplar için illa sebep bu diyemiyorlar zaten. bebeğinin doğacağı varmış, doğmuş, tüm sağlıkla doğuran annelere yaptırsak bu testleri herkeste bi mutasyon eminim ki çıkar.Birde 4 gende mutasyon var iken nasıl bebeğim doğdu bende mi iğne olacağım iğneden de çok korkarım allahım yaaa
Bende korkuyorum bak hala birşey yok zaman çok çabuk geçiyor kafayı takmayacam diyorum nasıl bir şeyse rahatlayamıyorum allah yardımcımız olsun sen yaptırmıştın değil miCanm benim fikrim yok.ama igne korkutmasn.bizim çektiğimiz acınn yannda igne hicbirsey degil.benim igne kullanmam gerekiyo.hamile olaymda vurunurum artk.gebe kalamamak daha cok korkutuyo
İnşallah hamile kalırım da buna da katlanırım nelere katlandım şu hayattaevet canım iğne olacaksın. bu genlerdeki mutasyonlar için doktor özellikle son haftalarda kayıplar için illa sebep bu diyemiyorlar zaten. bebeğinin doğacağı varmış, doğmuş, tüm sağlıkla doğuran annelere yaptırsak bu testleri herkeste bi mutasyon eminim ki çıkar.
iğneden korkma bi de. bişey yok inan ki .ilk vurdun mu tamamdır.
4 gende heterozigot var demiş doktorum mail atmıştım şimdi aspirin gebe kalınca da iğneyle hallederiz demiş zaten 3 aydır coraspirin kullanıyorum kimyasal gebelikten sonra başlamıştı doktorum B BlackandBlack bu işleri sen daha iyi biliyorsun bir bakarsan sevinirimCanm ben de trombofili ni yaulptrdm.doktor hafif düzeyde ama kansulandiricu kullanrsn dedi ama msj yazdığı icin bilemiyorm igne mi hap mı.baska bi doktor da kesinlikle igne dedi.
Canım çok geçmiş olsun Allah daha kotulerinden korusun..4 gende heterozigot var demiş doktorum mail atmıştım şimdi aspirin gebe kalınca da iğneyle hallederiz demiş zaten 3 aydır coraspirin kullanıyorum kimyasal gebelikten sonra başlamıştı doktorum B BlackandBlack bu işleri sen daha iyi biliyorsun bir bakarsan sevinirim
Amin inşallah bir bakıma iyi oldu ya hamile kalıp bebeğimi yine kaybetseydim çok şükür dermaCanım çok geçmiş olsun Allah daha kotulerinden korusun..
Sernur cok gecmis olsun cok fena bir kaza atlatmissiniz Allah beterinden korusun Annene babana sifalar dilerim canim.Yok canım bu ay da olmadı olsa korkudan düşerdi herhalde annem babam kaza geçirdi annemin parmağı koptu kaburgaları kırıldı 20 gündür memleketteydim bu ay yumurta takibi olacaktım ne yazıkki kaçırdım bu yıl benim için çok zor geçiyor yine de şükrediyorum annem babam sağ Rabbim bana bağışladı
4 gende heterozigot var demiş doktorum mail atmıştım şimdi aspirin gebe kalınca da iğneyle hallederiz demiş zaten 3 aydır coraspirin kullanıyorum kimyasal gebelikten sonra başlamıştı doktorum B BlackandBlack bu işleri sen daha iyi biliyorsun bir bakarsan sevinirim
Amin canım inşallah yaşamayız çok zor tekrarından korusun Rabbim iğne acıtıyor mu çokCanım benim evet aspirin ve sonrasında aspirin+iğne kullanman gerekiyor. İyi ki de yaptırmışsın bu testleri. Oğlunu etkilememiş olabilir, o sağlıklı doğmuş olabilir ama bu genler yaş ilerledikçe devreye girebiliyor. Ya da yaşadığın stresle... Mesela benim bir genim homozigot, diğer bir genim heterozigot. Ablam ve annemde de kesinlikle pıhtılaşma var ama onlar da etkili olmamış bu genler. Annem biri ikiz 4 gebelik geçirdi ablam da şuan da 3.ye gebe. Çok şükür onlar böyle bir problem yaşamadı ama ben yaşadım... Rabbim aynı acılarla sınamasın bizleri inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?