- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Canm Allah hakkinda hayırlısnı versin.benim de 5 ay bitti.ben de doktorla görüşüp birakacam.Kizlarr sekiz ay bekledim artik korunmayi birakiyorum dua edin hayirlisiyla hamile kaliyim meleyimin yoklununu kardesiyle dolduriyim.çok heycanliyim.
Saolun Rabbimin cumlemizin yüzünü guldursun inşallah.hayirlisiyla gebeyim diye yazmakta nasip olsun.Canm Allah hakkinda hayırlısnı versin.benim de 5 ay bitti.ben de doktorla görüşüp birakacam.
Çok salun arkadaşlar heyecanla bekliyorum.kizima olan özlemimii dindirebilmek avunmak yeni umut.ALlah hepimize versin saglikli hayirli ve CANli.Rabbim hayırlısını nasip etsin arkadaşım
Hadi hayirlisi hayirlisiyla tekrar gebe kalalim arkadaşım kucagimiza alalimCanm Allah hakkinda hayırlısnı versin.benim de 5 ay bitti.ben de doktorla görüşüp birakacam.
Aminnnnnnn saolun sizlerden teselli ve destek görmek ne güzel bende cumlemize dua ediyorum hergun@sernur3535 canım yaranı deştim hakkını helal et nolur. İnşallah bidahaki doğum günlerinde kucağında evladınla kutlarsınız canı gönülden diliyorum bunu senin için. Benim kızımın da tek bir sebebi yok ki çok küçük doğmasına rağmen anlamak güçç ama rabbim kararlaştırdı alnımıza ezelden yazılı bu kader. Benimde erken doğum yapçağım belliydi 2 ağustos evlilik yıldönümümüz , son hafta hastanede yatarken eşimle dalga geçiyodum bak kızımızın bezini paketleyip vercem sana hediye diyodum hep 3 ağustosta doğdu kızımm.
Hayirli haberlerini bekliyoruz ozaman.çok sevindim hayirlisiyla kavusalim hayallerimizeCanm Allah hakkinda hayırlısnı versin.benim de 5 ay bitti.ben de doktorla görüşüp birakacam.
merve100 gözünn aydınn inşallah sonuna kadar güzel gidecek sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksınnkaç haftalıkk şimdi. Allahım bizede nasip etsin inşallah
Gözünaydn canm.ins saglikla kucagina almak nasip olurŞükürler olsun ilk defa bu kadar küçükken kalp atışı duydum ben hep görüyordu doktor tamam diyordu bundan öncekiler de Nasıl bir tedirginlik yaşadım tansiyon Nasıl düştü baygınlık geçirecektim beklerken inşallah böyle güzel gider doktor yine haftaya çağırdı
Çok şükür canım. Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah...Şükürler olsun ilk defa bu kadar küçükken kalp atışı duydum ben hep görüyordu doktor tamam diyordu bundan öncekiler de Nasıl bir tedirginlik yaşadım tansiyon Nasıl düştü baygınlık geçirecektim beklerken inşallah böyle güzel gider doktor yine haftaya çağırdı
Gözün aydın canım cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin Rabbim sonunda yüzümüzü mutluluk gözyaşlarıyla ıslatsın bu sefer inşallah , hepimize en hayırlısını nasip etsin
Gozun aydin canim saglicakla kucagina alacagin gunleride goreceksin insallahŞükürler olsun ilk defa bu kadar küçükken kalp atışı duydum ben hep görüyordu doktor tamam diyordu bundan öncekiler de Nasıl bir tedirginlik yaşadım tansiyon Nasıl düştü baygınlık geçirecektim beklerken inşallah böyle güzel gider doktor yine haftaya çağırdı
çok güzel haber..Amin Rabbim sonunda yüzümüzü mutluluk gözyaşlarıyla ıslatsın bu sefer inşallah , hepimize en hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?