Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Yasemin evet melek bebeklerimiz ay gibi parlardi bizdede oyleydi çok güzel bir bebekmisti benim oğlum.. 2 gün sora 1 yasina girecek.. Unutamiyorum ki.. Ama ki simdi hamileyim bunun yeri apayri. Ne bilim işde. Farkli bir duygularla yapiyorum korku endişeli.. Bebeğine birşey oldu mu doğru hastaneye... İşde korkudan oluyor

Aminnnnnnn saolun sizlerden teselli ve destek görmek ne güzel bende cumlemize dua ediyorum hergun

Şükürler olsun ilk defa bu kadar küçükken kalp atışı duydum ben hep görüyordu doktor tamam diyordu bundan öncekiler de Nasıl bir tedirginlik yaşadım tansiyon Nasıl düştü baygınlık geçirecektim beklerken inşallah böyle güzel gider doktor yine haftaya çağırdı

merve100 gözünn aydınn inşallah sonuna kadar güzel gidecek sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksınnkaç haftalıkk şimdi. Allahım bizede nasip etsin inşallah

merve100 gözünn aydınn inşallah sonuna kadar güzel gidecek sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksınnkaç haftalıkk şimdi. Allahım bizede nasip etsin inşallah

Âmin inşallah Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin , 7 haftalık olduk şimdi 7+3 geçen sene ilk hamileliğim de bu günümde kanamam olmuştu çok kötüydüm şükür birşey yok şuan

Gözünaydn canm.ins saglikla kucagina almak nasip olur

Çok şükür canım. Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Gozun aydin canim saglicakla kucagina alacagin gunleride goreceksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…