Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Dün çok zor geçti ama annemlerle salça yaparak geçirdim günümü..
hamile olduğum için fazla iş de yapmadim..
bi odada oturup ağladim oğlumu düşündüm..
karnimdaki bebegim canim bebegim özür dilerim.. abin bi melek dedim..
işde bebegim etkilenmiş mi bilmiyorum.. dün çok zor gündü benim için.. nabicagim. bebegime bişey olmadi inş.

@orkidekaramel dün seni düşündüm geçmiş yazılRı okurken görmüştüm. Nasılsın diye yazacaktım deşmeyim dedim. Bebeğine olmamıştır bişey onlar çok güçlü böyle düşünüp daha çok evham yapma kendine allaha emanet kuzun inşallah. Kendini kötü hissettiğinde koy elini karnına kuzunu düşün bak rabbim ne güzel verdi bi daha o günü karnında oğlunun kardeşiyle geçirdin bi daha seneyede kucağında geçireceksin inşallah büyüyncede anlatıcaksın abisini ona ömrümüz böylece akıp gidecek bi tanesi kalbimizde diğerleri yanımızda olacak bi yanımız buruk bi yanımız mutlu olacak.

dün elimi karnima koyduğumda bebegim tekme atip durdu annecim nolur üzülme ben varim dedi.. ağladığımı hissetti benim yavrum.. çok zordu.. eşimde üzüldü zor tuttu ağlamak için karicim üzme kendini karninda bebek var dedi.
hissediyorum Rabbimin iziniyle kucagimiza alacagim
Rabbim sanada kucaginiza almaya nasip etsin az kalmiş..
biz en sansli melek annesi olduğu hissediyorum.
dün gece rüya görmüşüm.. gülüyormuşum..mutluymuşum. eşim farketmiş ne gördüm acana bilmiyorum..
bende ala ala ne gördüm acaba dedim unuttum.
seneye inş bebeklerimizle geçinecez inş. allahin iziniyle.

@orkidekaramel inş canım ama o takvim kybettiğim bebeğimin takvimi. Normalde daha doğmamış olacaktı kuzum benim. Doğum yapalı 1 ay bebeğimi kYbedeli 16 gün oldu daha benim. Bütün gün burda yaşanmışlıkları okuyorum. Bilinç altın yoğun olduğu için hatırlamıyosundur ama güzel bi rüyaymış baksana çok mutluymuşsun. Ben çok dua ediyorum ana yok göremedim daha. İnş bende hayırlısıyla yeniden bi bebek sahibi olurum

başinsaolsun bende ikinciye hamilesin sandim nolur kusura bakma. özür dilerim.
bende geçen yıl dünün tarihiyle bu haftalarda kaybettim.. doğum tahmin tarihi 29 ekim 2015ti.. ama 30 agustos 2015 oldu. sanada bol bol dua edicem.. rabbim en kısa zamanda ve aratmadan yeniden bebek nasip etsin inşallah.
çok zor bir aciydi ama nasıl dayanmişim nasıl sabretmişim bilmiyorum buda allahin taktiri.. Allah gerçekten veriyo sabrini.. çok dua ettim rabbim aratmadan bebiş nasip etti çok şükür. ama ilk gözagrim oğlumm. hala aklimda.. nasıl unuturum koskoca bi yıl geçmişsen unutamam. ömrünün sonuna kadarda unutamam.
rüyaya gelirsek hiç hatirlamiyorum eşim görmüş gülüyordun dedi bende hatirlamiyom dedim.Allah belki bize gizli rüya vermiştir dün özel bir gün olduğu için ben öle düşündüm.

Hayattaki.en buyuk.sinavlardan biri Evlat... Yasadik ogrendik ama hiccc isyan etmedik cunku biz herzaman kucaginda dertsiz tasasiz Evladi olan Anneler olacagiz ote alemde... Bende 1 Evladimi 41 gunlukken kaybettim digeri ise 2.5 aylikken karnimda kalbi durdu.. Kizimi kaybetmek bana olum gibi geldi kendi ellerimle koydum topraga 30 eylul 2015 de veda etti bana yumdu o dunya guzeli gozlerini.. ne kaldi ki 1 sene dolmasina icim icimi yiyor ama Rabbime sukurler olsun en azindan en guvenilir yerde onlar... insAllah daha guzel zamanlar ve Evlatlarimiz olacak bizde burda o mutlulugumuzu paylasacagiz bu kez...

Bende dün Facebook'un bir yıl önceki anısını görerek ağladım çok yine , karnım da öyle güzel duruyormuş ki bu dönemler ben sadece parmaklarına ellerine dokunmak istemiştim izin vermemişlerdi rüyamda sürekli elimi birşeyin tuttuğunu hissedip kendi ellerimi sımsıkı tutup uyumuşum eşim ayıramamış neden Böyle duruyorsun demiş bırakmıcam diyormuşum çok zor yarabbim oğlumun kıyafetleri ilk görüntüleri falan hepsi ayrı heyecanla alınmıştı görmüştüm şimdi sadece tedirginlik korku var ne kıyafet geliyor aklıma ne başka eşya , sanırım bu sefer kızım olabilir göğüslerimin rengi açıldı oğlumda baya koyulaşmıştı sağlıklı olsun sağlıkla kucağıma alayım inşallah herşeye alışıyoruz zamanla

aynen öle. en büyük imtihan evlat.. hala imtihanda olduğu unutma. rabbime çok şükür yeniden evlat nasip etti ikimizdede... şimdi üçünücüye hamilesin..bak çok şükür rabbim bi yılda üç evlat verdi. buna şükretmelisin şefaatçin da olacak. bizde en güzel en sansli melek annesiyiz bunu unutma.. bu bebegin için hayata tutunmaya çalış. üzülmemeye çalış. biliyorum çok zor günler geçirdik hepimiz.. Allah hayırlısıyla inş kucagimiza aliriz teselimiz olsun inş..

Songül dün aklıma den geldin biliyormusun napıyo acaba hiç yazmıyor dedim. İyisin dimi. Hamilesin sanırım haberim yoktu allahım sağlıkla kavuştursun inşallahh

Inan ki ben hep oyle diyorum.Rabbim.oyle kolay nasip etmiyor Elhamdulillah sukur yasadigim herseye sinavima Hamdolsun

Songül dün aklıma den geldin biliyormusun napıyo acaba hiç yazmıyor dedim. İyisin dimi. Hamilesin sanırım haberim yoktu allahım sağlıkla kavuştursun inşallahh
Evet Hamdolsun bu kez saglikli sukurler olsun bayadir girmiyordum girdum oyle ahh ahh dedim konsutuklarimiz aklima geldi bi duygusallastim Ama hamdolsun suan kardesi karnimda benimle tutunuyor bana. . Sen nasilsin nasil gidiyor iyimisin hersey yolunda mi

Saol canım bende iyi olmaya çalışıyorum. Bebeklerimize kavuşursak eminim iyi olacağız. Bu umutla geçiyor günler. Daha doğrusu sanki hiç zaman geçmiyor bana. Çok sevindim senin adına umarım buradaki tüm hamileler sağlıkla kucaklarımıza alırız. Hamile olmak istsyenlere de tez vakitte allahım nasip eder inşallah. Seninde 4 aylık olmuş maşallah. Nasıl gidiyor

InsAllah daha da iyi olacagiz Rabbim.duysun dualarini aminnnn....
idare ediyorum Kizimdaki gibi bulantilarim.vs cok fena gene 2.si boyle degildi ama buda Kizim. Gibi. Sukurler olsun bugune ama ya olmasaydi Rabbime Hamdolsun ve isteyen herkese tez saglikla nasip etsin insAllah dualarim hep bizlerle

Aynen öyle canım boşver mide bulantısı filan bize vız gelir. Biz neler çekmişiz. Benimde çok bulantım oldu bunda doktor istersen ilaç berim dedi yok dedim hiç gerek yok sağlıklı olsunda ben çekerim.

Aynen öyle canım boşver mide bulantısı filan bize vız gelir. Biz neler çekmişiz. Benimde çok bulantım oldu bunda doktor istersen ilaç berim dedi yok dedim hiç gerek yok sağlıklı olsunda ben çekerim.
Aynen oyle Rabbim bize saglikla nasip etsinde her bulanti agri cekilir... bende ilac kullanmadim.

Mide bulantısı için azda olsa hafifletici birşey buldunuz mu hiç ?

Bazen lavaboya giriyorum bir ishal bastırıyor neyi yapacağımı sapıtıyorum lavabodan değil de bir iç savaştan ağır yaralarla çıkmış gibi oluyorum , ya da gaz sorunum çok var benim çıkmıyor acı çekiyorum ve kusarken kasıklarıma vuruyor

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…