- 22 Ekim 2015
- 327
- 253
- 103
Beni anlattiniz resmen aynilari tipkisi bende oluyor hala da oyle ama inanin zorla agzimi tutup yemek yiyorum atiyorum inatla gene yiyorum o ciktikca ben yemeye calisiyorum ve hic biseyde iyi gelmedi bana sadece bi kac gun ilac kulladim o kadarMide bulantısı için azda olsa hafifletici birşey buldunuz mu hiç ?
Bazen lavaboya giriyorum bir ishal bastırıyor neyi yapacağımı sapıtıyorum lavabodan değil de bir iç savaştan ağır yaralarla çıkmış gibi oluyorum, ya da gaz sorunum çok var benim çıkmıyor acı çekiyorum ve kusarken kasıklarıma vuruyor
Beni anlattiniz resmen aynilari tipkisi bende oluyor hala da oyle ama inanin zorla agzimi tutup yemek yiyorum atiyorum inatla gene yiyorum o ciktikca ben yemeye calisiyorum ve hic biseyde iyi gelmedi bana sadece bi kac gun ilac kulladim o kadar
Bende premesis ictim sadece 1 hafta ise yaramadi bendede biraktim. Suan haftaliksiniz peki? Bende kilo almadim hic ayni kiloyla devam ediyorum bebek beni cekiyor resmen. Bana elevit baslatti folbiol demedi daha ama Kizimda kullandim. Ve Kizimda da ayni sıkıntılari yasadim bende.İlk hamileliğim de böyleydi ama o Zaman çok hormon takviyesi oldu progestan iğne hap beni mahvediyordu , en çok korktuğum benim su içtikten sonra hemen kusuyorum folbiol 5 mg hergün doğuma kadar içmeliyim acaba ilaç eridi mi çıktı mı korkusu yaşıyorum o yüzden gündüz premesis ilaç içiyorum ek olsun hemde bulantıya iyi gelir diye ama hiçbirşeye yaramıyor
Eksi 3 kilo ile başladım sonumuz hayırlı olsun da böyle gidicek sanırım hep
Bende premesis ictim sadece 1 hafta ise yaramadi bendede biraktim. Suan haftaliksiniz peki? Bende kilo almadim hic ayni kiloyla devam ediyorum bebek beni cekiyor resmen. Bana elevit baslatti folbiol demedi daha ama Kizimda kullandim. Ve Kizimda da ayni sıkıntılari yasadim bende.
Bende Kizimda boyleydim 2.si erkekti biliyorum icime tik etmisti cunku ama bu kez tekrar Kiz diyorum dediginiz gibi oluyor genelde Cunku.. zaten insan hissediyor ya ilk icine doguyor tik ediyor kalbine onun kalbi cok farkli cok Rabbim bana Kizimin kardesini saglikla nasip etsin ki hepimizede saglikla nasip etsin. Saglikli olsun cinsiyet onemli degil sukur ama hersryimiz pembe kaldi besik araba Rabbim diyorum gonlum kirik sen gorup biliyorsun hayirlisini nasip et diyorum ona biraktim o biliyor duyuyor... zaman gececek mi acaba alacak miyiz kucagimiza mincik mincik sevecekmiyiz minnak ellerini7 haftalığım şuan , bende trombofili testinde 4g5g den dolayı folbiol yüksek doz sonuna kadar kullanıcaksın Dedi tabi iğnelerde var tabi , oğlumda yaşamıştım bende ikincisinde hiçbir belirtim olmadı düştü zaten o , şimdi sanırım kız gibi geliyor sabah bulantıları daha çok ama geceleri de kaldırıyor uyutmuyor hep var yani bulantı geçmiyor azalması da uzun sürcek gibisizin azalma olmadı mı hiç
Eleviti tavsiye etmem domuz içeriği varmis içinde. Decavit kullanan da oluyormuş burada netten okumusumBende premesis ictim sadece 1 hafta ise yaramadi bendede biraktim. Suan haftaliksiniz peki? Bende kilo almadim hic ayni kiloyla devam ediyorum bebek beni cekiyor resmen. Bana elevit baslatti folbiol demedi daha ama Kizimda kullandim. Ve Kizimda da ayni sıkıntılari yasadim bende.
Canım ac kalmamaya bak bende ilk gebeliğimde ac kalıyordum hiç birsey yiyemiyordum o zaman cok kötüydüm şimdi de annem yanımdaydı her kötü olduğumda zorla ağzıma bişeyler verdi mide boş olunca daha cok bulanıyo canımMide bulantısı için azda olsa hafifletici birşey buldunuz mu hiç ?
Bazen lavaboya giriyorum bir ishal bastırıyor neyi yapacağımı sapıtıyorum lavabodan değil de bir iç savaştan ağır yaralarla çıkmış gibi oluyorum, ya da gaz sorunum çok var benim çıkmıyor acı çekiyorum ve kusarken kasıklarıma vuruyor
Bende duydum ama doktor verince gene kullandim gerci 3 gun kullandim bitti suan benim Kizimdan kalandi simdi yeniden alacaktim o ilacin ismini ariyordum soylemis oldunuz bana iste saglik ocagina gidip yazdiracagim yarin baslamak icinEleviti tavsiye etmem domuz içeriği varmis içinde. Decavit kullanan da oluyormuş burada netten okumusum
Canım ac kalmamaya bak bende ilk gebeliğimde ac kalıyordum hiç birsey yiyemiyordum o zaman cok kötüydüm şimdi de annem yanımdaydı her kötü olduğumda zorla ağzıma bişeyler verdi mide boş olunca daha cok bulanıyo canım
ben bişi almadım canım. Doğal yollardan geçmesini bekledim ama çok kötü oluyorsan doktor ilaç veriyorMide bulantısı için azda olsa hafifletici birşey buldunuz mu hiç ?
canımsağlıkla gelsinde boşver cinsiyeti. 16 haftalıksın belli diilmi cinsiyeti sen mi öğrenmek istemedin.Bende Kizimda boyleydim 2.si erkekti biliyorum icime tik etmisti cunku ama bu kez tekrar Kiz diyorum dediginiz gibi oluyor genelde Cunku.. zaten insan hissediyor ya ilk icine doguyor tik ediyor kalbine onun kalbi cok farkli cok Rabbim bana Kizimin kardesini saglikla nasip etsin ki hepimizede saglikla nasip etsin. Saglikli olsun cinsiyet onemli degil sukur ama hersryimiz pembe kaldi besik araba Rabbim diyorum gonlum kirik sen gorup biliyorsun hayirlisini nasip et diyorum ona biraktim o biliyor duyuyor... zaman gececek mi acaba alacak miyiz kucagimiza mincik mincik sevecekmiyiz minnak ellerini
Ben ilkkez gecen sali gittim hastaneye ve o kadar hareketliydiki mubarek Masallah suphanAllah ablasinin kardesi doktor istesede goremezdi bende pek ustune dusmedim annem bakma bile diyorCan
canımsağlıkla gelsinde boşver cinsiyeti. 16 haftalıksın belli diilmi cinsiyeti sen mi öğrenmek istemedin.
İnsan bakmaya korkar değil mi acaba ben de hamile olsam nasıl olurdum ki çok ilginç bir duyguBen ilkkez gecen sali gittim hastaneye ve o kadar hareketliydiki mubarek Masallah suphanAllah ablasinin kardesi doktor istesede goremezdi bende pek ustune dusmedim annem bakma bile diyor
Ben ilkkez gecen sali gittim hastaneye ve o kadar hareketliydiki mubarek Masallah suphanAllah ablasinin kardesi doktor istesede goremezdi bende pek ustune dusmedim annem bakma bile diyor
Doktora ilk sordugum gercekten bebek var mi oldu kadin hemen bak anne masallah cok saglikli dedi.. bana saglik hayirla gel evlat dedim bakar bakmaz... Rabbim nasip edecek ve en mutlu insan olacaksinİnsan bakmaya korkar değil mi acaba ben de hamile olsam nasıl olurdum ki çok ilginç bir duygu
Ben Kizimda da tam 16 haftalikken hissettim cok zayifim tenim.ince benim doktorlar hep ondan erken hissetmissin demisti banaYa maşallah hareketleri daha erken mi hissettin
Okudum yazmadan duramadim.oncelikle Allah yar ve yardimcin olsun.Allah izin verirse bizi cennet kapisinda karsilayacaklar.benim bebeğim karnımda öldü. 1 ay sonra mecburiyetten dışarı çıktım. Çıkmaz olaydım. Kadınin biri bana nerde saklıyosun sen bu çocuğu dedi karnıma bakıp.esimde işe başladığında bebeğimiz olacak diye hediyeler getirmişler.her an her diyolag bir göz yaşı...hep gökyüzüne bakıyorum. Bebeğim annesinin ben olduğumu biliyor mu acaba diyorum...@Rabbim kem gözlerden korusun kimseye fırsat vermesin inşallah hepimizi Tak tabi kendini daha iyi ve güvende hissedersin belki. Bugün zilimi çaldı biri kapıya çıktım yanlışmış neyse aa sen bilmem kimin gelinisin dimi yeni bebeği olansın dimi dedi allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın dedi kafamın yandığını hissettim beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Ben istediğim kadar insanlardan kaçayım yinede böyle şeylerle yüzleşmek zorunda kalıyoruz ne kada r tuhaf dimi.
Ahhh ahhh bana da cok oldu msj atmayan mi aramayan mi öldü diyemedim hep sesim kesildi gitti diyemedim soranlara sadece agzimla kaybettim derdim.. ee bebis nerde nasil kime benziyor kocaman olmustur simdi gibisinden ey guzel Allahim nasil bi sinavdir...@Rabbim kem gözlerden korusun kimseye fırsat vermesin inşallah hepimizi Tak tabi kendini daha iyi ve güvende hissedersin belki. Bugün zilimi çaldı biri kapıya çıktım yanlışmış neyse aa sen bilmem kimin gelinisin dimi yeni bebeği olansın dimi dedi allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın dedi kafamın yandığını hissettim beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Ben istediğim kadar insanlardan kaçayım yinede böyle şeylerle yüzleşmek zorunda kalıyoruz ne kada r tuhaf dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?