ah canım ya annemde de olmuş o . kaşıntılar. bana hamileyken 5. ayda başlamış. ama ne kaşıntı diyor. çıldırcaktım diyor. hatta bi sürü zararlı ilaç sürmüş, dayanamıyordum diyor. iyi dayanmışsın gerçekten ama sonu kötü olmuş maCanm güçlü olmaya çalış.ins bu defa kucagina almak nasip olur.bak ben 22 ay sonra hamile kalmıştım.öncesinde yumurta takibi ve aşılama yapmıştım sonra tedaviye arar verdigim ay hamile kaldim.hic kimse hamileligine benim kadar sevinmemistir herhalde.evde bebek magazalarnn posetlerine bile sevinir sükrederdim.ve gebeligimde gebelik kolestazı yaşadım.siddetli kaşıntı.gece 11 de ellerim ayaklarm kaşnmaya başlıyordu ve sabah 7 ye kadar kasiniyordum.saatlerce ağlıyor ve kasiniyordum.dusun sabaha kadar yarm saat ancak uyuyabiliyordum.ve bacagimda yüzlerce yara çıktı .cildiye krem verdi ona ragmen hala lekeler duruyo.her gün 7 8 saat ayni deriyi en siddetli sekilde kaşrsan ne hale gelir vücut düşün.ve bir gece kriz şeklinde aglarken yine eşim senin icin ne yapaym söyle nasl rahatliyorsan öyle yardımcı olaym dedi.ben de beni ıssız bir yere götür öldür ve eve dön dedim.dayanilmaz bir kaşıntı günler. Hatta gecen saate şükrediyordum az kaldı diye. ve 7 aylikken başlamıştı bebek gününü tamamlarsa doktora hemen alsın diyecektim.bir saat bile az kasinsam diyordum.sonra doktorum ilac verince etkisini görüp kaşıntı azaldı ben de benek büyüsün daha iyi olsun diye bekledim 39.haftaya kadar bekledim.sirf kızım daga iyi olsun diye o kaşıntya tahammül ettim.ama yine de bir kere of bile demedim.hatta aynı kaşntıyı yasayan ablamlar nasıl güçlüsün deli gibi kaşnıyon hic sesun cikmiyo demisti.ben de gec hamile kaldim bebegimin sevgisi bu acidan daha ağır basiyo derdim.ve ablam 3 normal dogum yaptı.bir hafta kaşıntı cekmiyeyim onun yerine 3 tane dogum yapaym derdi.ve bana sen kaşıntıya dayaniyorsan normal doğum basit gelir demişti.dogumu en fazla 5 saat aşırı sancı yaşıyorsun.ama kaşıntı saatlerce günlerce.ve cok sevinmiştim bi evladımn kasintisini cektim kurtuldum diye.ama olmadi göremedim bile bebegimi.yine de Rabbim muhakkak bnun mükafatını da verir diyorum.onngun bile anne karnındaki bebek icin anneye sevsp yazilirmis.ben de 9 ay taşıdm.hic of demedim yine de buna da şükür diyorum.aşılama ya ragmen hamile kalamaynca ya tüp bebekten bile evladm olmazsa diiye ödüm kopuyordu.tine şükür ben anne oldum bebegim cennete ama ben anneyim diyorum.Rabbim. ins kisa surede sağlıklı ömürlü hayırlı olani verir.benim umudum var en azndan şimdi adet olabiliyorum.ömür boyu hamileliği hic tatmamis kadnlar bile var