Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ah canım ya annemde de olmuş o . kaşıntılar. bana hamileyken 5. ayda başlamış. ama ne kaşıntı diyor. çıldırcaktım diyor. hatta bi sürü zararlı ilaç sürmüş, dayanamıyordum diyor. iyi dayanmışsın gerçekten ama sonu kötü olmuş ma

Cinsiyeti aynı mı Can'ım? Öyle deme ya bu daha güzel olucak eminim

Kesinlikle kaybettiğimiz evlatlarımız çok güzeldi ve onların yeri hep apayrı olacak. Ama eminim ki bu bebeğin de çok güzel bir bebek olacak. Gözlerinin içine baktığında "Ya Rab bu güzellik benim mi?" diyeceksin, emin ol...

Senin mesajını okuduktan sonra fark ettim. Oğlumun detaylı ultrasonda çekilen videolarına bakıyorum ara sıra, bugün de bakmıştım. Biliyor musun canım benim oğlum da ay gibi parlıyormuş. Sanırım onlar hep melekmiş, Rabbim onları melek olarak yaratmış... Tesadüf mü acaba bu parlaması???

bilmiyorum ki canım tesadüf mü.. gerçek yaşayan çok güzel çocuklarda var gerçi bilmiyorum. ama ben doğduğunda da gördüm. kaşı gözü çizilmiş gibi çok güzeldi. minnacık burnu vardı off kuzum benim offfff.burdanda kaybedip foto atanlar olmuştu onların bebekleri de çok güzeldi.

toprakim- S sernur3535 geçmiş konuşmalara bakınca yaşadıklrınızı okudum sizinde bebeklerinize ani bebek ölümü teşhisi konmuş. Ben erken doğum yaptım 26 haftada ama ne rahim ağzı yetmezliği be preeaklamsi gibi bi sıkıntım yoktu. Anladığım kadarıyla bebeklerimizin kaybı bunlarla ilgili de değil. Siz yinede bi test tahlil vs bişey yaptırdınz mı yaptırmak mı gerekiyor acaba?

Benim erken doğum olmadı ama 28 haftalık öldü birşey çıkmadı testler de ama burda bazı arkadaşlar testler yaptırdı , trombofili testleri Genetik testler

Canım ben test olarak herşeyi yaptırdım ekstra olarak da pıhtılaşma yaptırdı doktorum daha Sonucum çıkmadı ama çıkınca burdan yazarım bide genetiğe gittiğimde pıhtılaşma testinin yanında kromozom testi de istedi onu daha yaptırmadım kısmetse haftaya yaptıracağım ne çıkar bilmiyorum inşallah hayırlı sonuçlar çıkar

Yani bu testleri ani bebek ölümüne bağlayarak mı istedi? Yoksa tedbir amaçlı garanti olsun diye mi istedi doktorunuz? Benim kızım doğup 13 gün yaşadı sıkıntısız bi şekilde kalbi durdu kuzumun aniden. Genetik testleri yaptırsammı yinede acaba diye size danışmak istedim

Hayır canım an
Hayır canım ondan istemedi ben 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım doktorum garanti olsun bişey atlamayayım diye yaptırdı şuan da da ecopirin içiyorum ve folik asit tabi ani bebek ölümü nün sebebi belli değil oğlum çok sağlıklı bir bebekti evimize geldik 5 gün geçirdik beraber 2 gün de hastanede kaldı o da sarılıktan ne olduysa o Lanet hastanede oldu ama adli tıpa göre hiçbir neden yok inanırmısın hala oğlumun neden öldüğüne inanamıyorum yarın doğum günüm ama yavrumun da tam 6.yı ayı doldurmuş olacaktı yaşasaydı hayal kuruyordum benim doğum günümde oğlum yarım yaşını dolduracaktı beraber kutlarız diyordum hayat işte neye niyet neye kısmet Rabbim sen sabır ver çok zorlanıyorum çoook

S
istersen yaptır izmirdey
sende genetikte pıhtılaşma çıkmışitı sanki cnm yanlış mı hatırlıyorum
Canım benim bebeğin çirkini olur mu hiç çok güzeldir annesi yada biz çirkin diyelim de nazar değmesin zaten başımıza ne geliyorsa nazardan geliyor benim oğlumun da burnu büyüktü son USG de bir doğdu ki aman allahım böyle güzel bir burun olmaz hatta doktoruma demiştim sen benim yakışıklı mı gördün mü doktor abisi bütün kızlar Peşimizden koşacak demiştim gülmüştük öyle vay be nekadar mutluydum inanırmısın canım çok tatlıdır ama sezeryan olacam diye zerre korkmadım aşkıma kavuşuyorum diye doktor diyordu ağrın varmı yok ne ağrısı hiç bişeyim yok bomba gibiyim diyordum hemşireler bile şok geçirmişti

S sernur3535 canım yaranı deştim hakkını helal et nolur. İnşallah bidahaki doğum günlerinde kucağında evladınla kutlarsınız canı gönülden diliyorum bunu senin için. Benim kızımın da tek bir sebebi yok ki çok küçük doğmasına rağmen anlamak güçç ama rabbim kararlaştırdı alnımıza ezelden yazılı bu kader. Benimde erken doğum yapçağım belliydi 2 ağustos evlilik yıldönümümüz , son hafta hastanede yatarken eşimle dalga geçiyodum bak kızımızın bezini paketleyip vercem sana hediye diyodum hep 3 ağustosta doğdu kızımm.

Olurmu canım ne hakkı yaram hep kanıyor ki zaten sıkma canını inşallah hepimiz mutlu oluruz bugünleri de atlatırız inşallah hepimiz aynıyız ha bu arada annem okutmuş hocaya bizi sübyan diye bişey varmış belki duymuşsundur hoca kara sübyan var kızında ve nazar var çok fazla demiş Muska yapmış onu takıyorum allah kabul etsin ve korusun görünür görünmeyen kötülüklerden istersen sende bi okut kendini ben nazara çok inanıyorum herkes diyordu ne güzel atandın ev aldın( kredi ile aldım halbuki ki) Ohh bebiş de geliyor daha ne olsun diye diye yavrumu çatlattılar gözleri çıkasıcalar sanki kolay oldu tam 6 yıl bekledim oğlumu hasretle özlemle atanmak için herkes denizde yüzerken gezip tozarken ben oturdum ders çalıştım izmirin sıcağında o derece yani herşeyi evlatlarım rahat etsin benim yaşadığım zorlukları yaşamasınlar diye ama ne oldu sonuç kocaman bi hüsran ne diyeyim canım zaten bana bir Dokun bin ah işit yaşıyorum işte

R Rabbim kem gözlerden korusun kimseye fırsat vermesin inşallah hepimizi Tak tabi kendini daha iyi ve güvende hissedersin belki. Bugün zilimi çaldı biri kapıya çıktım yanlışmış neyse aa sen bilmem kimin gelinisin dimi yeni bebeği olansın dimi dedi allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın dedi kafamın yandığını hissettim beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Ben istediğim kadar insanlardan kaçayım yinede böyle şeylerle yüzleşmek zorunda kalıyoruz ne kada r tuhaf dimi.

Daha nelerle kqrşılacağız banada işe başladığımda ufaklık nasıl diye sormuştu bir abi bende kalakalmıştım ne yapalım canım kaderimiz Rabbim tekrarından korusun hepimizi şuan hayat çok zor geliyor umarım geçer

Canm benim de 2 hafta sonra dogum günüm.ve bebegim de yasasaydi dogum günümde 5.5 aylık olacaktı.o kadar üzülüyorum ki.tek tesellim yeni bebegi fazla beklemeden kavusmak ve kucağma almak.kuzenim benimle ayni hafta dogum yaptı.aksam bebegin resmini gördüm nasıl da büyümüş.ahh kuzum benim bebegim benim büyüyemedi.hep bebek olacak o.hep gözağrm hasretim olacak.o kadar özlüyorum ki.nasıl dayanıyor yüreğim diye şaşırıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…