- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- 133
Evet bizim gibi ayni acilari yasiyan birsuru anne var bide soyle dusun kucagimiza aldiktan buyuttukten sonra boyle bir kayip yasasaydik benim komsumun cocugu 14 aylik balkondan dusup oldu bu bizim durumumuzdan daha agir allaha şükrediyorum daha buyuk acilar vermesin diys ama her sey bizim icin biliyomusun bebegimi morg dan kendim teslim aldim yikanirken bas ucunda bekledim kefenlediler kucagima aldim mezara kadar tasidim kendi elimle topraga verdim dayandim guc geldi sende guclu olmaya calis ilerde dogacak bebeklerin icinA Annebabakuzusu E Eladiren
Allah razı olsun bu acı tek bana değil biliyorum sizler gibi benim gibi birsürü anne var rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. İlk baştan beri travmatik bi hamilelik geçirdim heran bişey oldu korkusu ile yaşadım en kötüsü ile yüzleşmek zorunda kaldım. Okadar istedim ki anne olmayı rabbim aratmadan bikerede verdi inşallah aramam yine şuan hamilelik düşününce içimi bi korku sarıyo bi tuhaf oluyorum ama çok istiyorum artık daha çok istiyorum nolur dua edin Bizlerin kalbi kırık gönlü yanık içten olur duamız rabbim sabır versin nolur dua edin
Rabbim sabır versin canım yeni anneler geldikçe acım tazeleniyor sanki çok zor çok evlat acısı çok zor Rabbim yaktığı ateşi en güzel şekilde söndür inşallahbebegımı bır hafta once kaybettım. 39 haftalıkken doguma bır gun kala. cok cok uzgunum
Allah sabır versin basın sağolsun.. zamanla acin azalıcak inş sabret..bebegımı bır hafta once kaybettım. 39 haftalıkken doguma bır gun kala. cok cok uzgunum
Cnm öncelikle basın sagolsun benim de yavrum benden ayrılmıştı benim kanamam falan da olmadı şiddetli agriyla gittim hastaneye..bikaç gün kala kaybettim oğlumu ve ben de yoğun bakımda oldugum için hiç göremedim meleğimi. Senin neden oldu doktorlar bişey dedi mi?Merhaba arkadaşlar hepimizin başı sağolsun bende yavrumu Umut eymen i kaybettim 17 Mayıs sabahı kanamam oldu hastaneye gittim acil sezaryana alındım bebek senden ayrılmış dediler bebegim dogdu 11 gün yaşadı oglum ve kaybettim bu acının tarifi yok 3 aydır kendimde degilim her dakika her saniye aklımda oglum eşim evdeyken belli etmiyorum aglamıyorum eşim kapıdan çıkar çıkmaz başlıyorum aglamaya kendimi durduramıyorum minicik elleri hiç gözümün önünden gitmiyor ne yapacağımı nasıl hayatıma devam edecegim i bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?