Hanımlar içim çok tedirgin hem umutlu ve mutluluyum hemde çok umutlanma doktor kötü birşey derse yıkılma diye kendimle sürekli konuşuyorum . Aslında tiroit çıktığını öğrendiğim de yıkılmıştım hamile kalmam diye korunmadık olursa da olur korunup iyice Zaman kaybetmeyeyim dedim , havuza girdiğimde kardeşim abla göğüslerin büyümüş ya adet mi olucaksın Dedi evet dedim baya adet belirtisi yaşadım adetime kısa süre vardı halbuki test yaptım tek çizgiydi banyodan çıktım eşim baktı biz Bi doktora gidelim adet belirtilerim böyle olmazdı sende Bi görün kontrol olsun dedim yarım saat sonra testi Bi gördüm çizgi iki olmuş Nasıl çığlık attım iki gün vardı adetime yapmıcam adet günüm de yapıcam dedim ve çift çizgi çıktı çok korkarak gittim doktora hcg artışı iyi dış gebelik olma olasılığı milyon da bir Dedi cuma tekrar gel keseyi görücez Dedi hemen iğneye başladım ama resmen günler geçmiyor cuma günü birşey olur mu diye bir de bende rahim arkasında yani douglas ta sıvı toplanıyordu o yüzden de tedirginim sürekli ellerim karnımda sımsıkı tutup uyuyormuşum sürekli dua okuyorum her aklıma gelince allahım sağlıkla büyüt sağlıkla kucağımıza alalım diyip duruyorum . Kusmam yok hafif bulantılarım ve aşırı halsizliğim var sürekli göğüslerime dokunuyorum hassasiyeti devam ediyor mu diye , bu telaş hep böyle devam edicek galiba