Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Başın sağolsun canım insan görünce daha fena değil mi yaşanıyor da eksik kalıp yaşıyorsun hatırlıyorum hiç gülemem derken ilk defa güldüğüm de kendim den nefret etmiştim inşallah acılarımız diner

Canm Allah sabır versin.hepimiz aynı acıları yaşıyoruz.karnımız boşaldı ama kucagımız dolmadi.nasibi yokmuş.cok acı gercekten surekli dua oku.en az zararla atlatmaya çalış.tekrar anne oluruz hepimiz ins

bende eşim cok uzuluyor dıye aglamıyordum yanında. ama bu acı ıkımızın ve bu surecı bırlıkte atlatacagız dıye dusunuyorum . kendını zorlama . ıstedıgın yerde ıstedıgın zaman agla bagır cagır tepkın goster baska turlu rahatlıyamıyorsun. benım bır hafta oldu. bazen delırecegımden korkuyorum. ama ne olur ıcıne atma. bana yaz-bize yaz. acılar paylaştıkca azalıyor

Canım eğer evde isen kendine uğraşlar bul ben çalışıyorum buna rağmen zor atlattım inan işe başlamasam kafayı yiyecek tim düşün 8.30- 5:30 çalışıyorum evede erken gitmiyorum kendime uğraşlar buldum gittin direksiyon dersi aldım şimdi de havuza yazİldım 3 gün oraya 2 günde parka yürüyüşe gidiyorum öyle yoruluyorum ki normalde çok tembel indir Koala gibi bulduğum yere yapışır ım eylülde halk eğitimin kursları açılıyor sana uygun birine gidersin inan ki iyi geliyor

ne kadar oldu sizin? dua edıyorum bol bol. allah yardımcımız olsun
Canm benim de 5 ay oluyor nerdeyse.26 martta doguk yaptm tam 39 haftalikti.hersey yolunda hic bir sorun yoktu.normal dogumu bekliyordum.kontrol icin hastaneye gitmistim fis alirken kanamam başladı ben de sevindim dogum başladı diye doktor muayene etti acil sezaryan dedi.sezaryana girdim çıktım bebek yok.hic göremedim kızımı.sadece foto çekmişler sonradan gösterdiler.o kadar güzel bi kızım olmus ki.ama RAbbim cennetine yaratmış iste.hala ağlıyorum.ama ağlamak da çözüm değil.bir an once iyi olup yeni bi bebeğe kavusmak istiyorum.ancak öyle hasretim diner.Allah baska hayırli evlatlar basip eder ins hepimize.ciger acısı cok zor.

Bebegimi kaybetme sebebim esinden ayrılması.esinden kopunca karnimdayken bebek agzindan burnundan nefes almaya çalışmış ama dayanamamış iste kuzum.ben kızım icin hamilelik boyu gerseyi yaptm.be gdiyse elimden onun iyiliği icin yaptm.ama olmadi ışte.Allah verdi Allah aldı.olsaydı yanmda onu her sevdigimde her gordugumde her animda sukredec3ktim bebegim icin.ama Rabbim aldı si.di bana düşen sabır.ve fercekten sabır şükürden daha zormuş.iste bu durumda anbe rahmi alınıyormuş.olayn bu tarafndan bakıp kendimi teselli ediyorum.bazı insaar tüp bebek sansi bile olmuyo.en azndan benim bi bebegim car cennette de olsa ben anne oldum diyorum.Rabbim bi defa verdi ins baska evlatlar da nadip olur

Çok iyi yapmışsın canım. bende o dönem zumbaya yazılmıştım değişiklik olmuştu. İnsan evde kurup kurup düşünüyor kafayı yiyor. Meşguliyet kafayı dağıtıyor

bende 39. haftada kaybettım. o ana kadar hersey okadar normadı ki bende goremedım ebegımı. gormek ıstemedım cunku benım ıcın daha zor olacaktı. doktor yenıden ne zamn hamıle kalacagınızı soyledı mı?

Rabbim sabır versın size benim bebegimde 38 haftalık karnımda vefat etti eşim ve benım için cok agır bir imtihandi bugün 21. Günümüz Rabbim sabır versin

Canm kendi doktorum önce 6 ay dedi sonra 4 ya da 5 ay da yeterli dedi.araştırma hastanesindeki doktor sa yaşın var bekleme dedi 29 yaşındayım.ve ilk bebegimdi.ben de 5 ay yeterli diye düşünüyorum.herşeyin hayırlısı tabi ki

Gözün aydın canım. Allah kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah...

Canım çok üzüldüm. Rabbim bir daha böyle acılar göstermesin bize. Çok zor bir acı yeri gelir kanar durur. Bir zaman sonra bu acıyla yaşamaya alışıyor insan. Rabbim herkesi farklı farklı durumlarla sınıyor. Ben de 25 kasımda kaybettim bebeğimi 3 gün sonra 9 ay olacak.

Başın sağolsun Allah sabrını verir. Benim 9 ay oldu kaybedeli. Zaman zaman dayanamadığım ağladığım günler oluyor gizli gizli.

Dün Eltimin bebeğinin 1 yaş günü kutlaması vardı. Bütün gün boğazım düğümlendi. Ya şunu gördüm ki insanlar unutuyorlar. Hatta kimileri acın geçti zannediyorlar. Bazen kendime şaşıyorum nasıl dayanıyorum bu acıya. Bebeğimi kaybettiğimden beri bir sürü bebek hediyesi aldım. İçimde o kadar karmakarışık duygularla. Sevgi, şefkat, hayal kırıklığı, yarım kalmışlık. Şu An kucağıma her bebek aldığımda da bu duyguları yaşıyorum. Rabbim inşallah bize kucağımıza alabileceğimiz büyütebileceğimiz evlatları nasip eder inşallah.

M Melekoglumm canım allah sabır ve metanet gücü versin inşallah hepimize inşallah kucaklarımız evimiz bebek kahkahalarıyla dolar taşar. Rabbim çok büyükk. Seni üzmicekse neden kaybetmiştin meleğini

Canım 36 haftada kaybettim meleğimi. 32 haftada erken doğum riski yaşadım. Onu da doktorum idrar yolları enfeksiyonuna bağladı. Sancılarım vardı. 1-2 gün hastanede kaldıktan sonra sancım geçti. Bebeğim sağlıklıydı. İyiydim ben de hatta işime gidip geliyordum. 36 hafta dolduktan sonrakİ 2-3 gün içinde hareketleri azaldı. 36+3 te sabah uyandım ve o sabah hareketini hissedemedim bebeğimin. Nerden bilebilirdim ki yolundà gitmeyer bişeyler olduğunu. Hemen hastaneye gittim ve maalesef bebeğimİ kaybetmiştim. 52 cm ve 3300 grdı yavrum. Ama dünyada yaşayacak ömrü yokmuş. Ne kanama ne su kaybı ne kordon problemi hiçbişey yoktu. Doktorum kan pıhtılaşlamasından şüphelendi. Orta düzeyde pıhtılaşmaya yatkınlık oldugu tespiT edildi. Şu An coraspin ve folik asit alıyorum. Kısmet olursa gebe kaldığımda her gün kan sulandırıcı iğne kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…