- 25 Nisan 2016
- 543
- 457
- 53
- 41
Başın sağolsun canım insan görünce daha fena değil mi yaşanıyor da eksik kalıp yaşıyorsun hatırlıyorum hiç gülemem derken ilk defa güldüğüm de kendim den nefret etmiştim inşallah acılarımız dinerMerhaba arkadaşlar hepimizin başı sağolsun bende yavrumu Umut eymen i kaybettim 17 Mayıs sabahı kanamam oldu hastaneye gittim acil sezaryana alındım bebek senden ayrılmış dediler bebegim dogdu 11 gün yaşadı oglum ve kaybettim bu acının tarifi yok 3 aydır kendimde degilim her dakika her saniye aklımda oglum eşim evdeyken belli etmiyorum aglamıyorum eşim kapıdan çıkar çıkmaz başlıyorum aglamaya kendimi durduramıyorum minicik elleri hiç gözümün önünden gitmiyor ne yapacağımı nasıl hayatıma devam edecegim i bilmiyorum
Basinsagolsun canm.söyleyecek söz bulamıyorum gercekten.Allah sabir versin.ben de 39.haftamda kaybettim bir kez göremedim bile kizımı.cok zor gercekten dua et.bebegımı bır hafta once kaybettım. 39 haftalıkken doguma bır gun kala. cok cok uzgunum
Canm Allah sabır versin.hepimiz aynı acıları yaşıyoruz.karnımız boşaldı ama kucagımız dolmadi.nasibi yokmuş.cok acı gercekten surekli dua oku.en az zararla atlatmaya çalış.tekrar anne oluruz hepimiz insOkadar zor okdar acı ki. Bizi bizden başkası anlamaz. Benim eşimde artık ağlama sürekli düşünüp durma unut artık deyip duruyo daha 5 gün oldu ya bana acımı yaşatmıyorlar. Ömrümce geçmicek aslında farkında değiller. Benden korktuğu için böyle yapıyo biliyorum aklımı kaybedicem sanıyo ama acımı yaşamadan nasıl kabullenicem. Beynim heran dolu hep elis niramın yüzü minik elleri ona dokunduğum an o kıpır kıpır halleri gözümün önünde. @Umut eymen rabbim sabır versin hepimizi inşallah napalım acımızı hep kendi kendimize kalınca yaşıcaz. Rabbim kucağımızı en yakın zamanda aratmadan doldursun bi daha böyle acılar yaşamayalım inşallah
Basinsagolsun canm.söyleyecek söz bulamıyorum gercekten.Allah sabir versin.ben de 39.haftamda kaybettim bir kez göremedim bile kizımı.cok zor gercekten dua et.
Merhaba arkadaşlar hepimizin başı sağolsun bende yavrumu Umut eymen i kaybettim 17 Mayıs sabahı kanamam oldu hastaneye gittim acil sezaryana alındım bebek senden ayrılmış dediler bebegim dogdu 11 gün yaşadı oglum ve kaybettim bu acının tarifi yok 3 aydır kendimde degilim her dakika her saniye aklımda oglum eşim evdeyken belli etmiyorum aglamıyorum eşim kapıdan çıkar çıkmaz başlıyorum aglamaya kendimi durduramıyorum minicik elleri hiç gözümün önünden gitmiyor ne yapacağımı nasıl hayatıma devam edecegim i bilmiyorum
Canım eğer evde isen kendine uğraşlar bul ben çalışıyorum buna rağmen zor atlattım inan işe başlamasam kafayı yiyecek tim düşün 8.30- 5:30 çalışıyorum evede erken gitmiyorum kendime uğraşlar buldum gittin direksiyon dersi aldım şimdi de havuza yazİldım 3 gün oraya 2 günde parka yürüyüşe gidiyorum öyle yoruluyorum ki normalde çok tembel indir Koala gibi bulduğum yere yapışır ım eylülde halk eğitimin kursları açılıyor sana uygun birine gidersin inan ki iyi geliyorMerhaba arkadaşlar hepimizin başı sağolsun bende yavrumu Umut eymen i kaybettim 17 Mayıs sabahı kanamam oldu hastaneye gittim acil sezaryana alındım bebek senden ayrılmış dediler bebegim dogdu 11 gün yaşadı oglum ve kaybettim bu acının tarifi yok 3 aydır kendimde degilim her dakika her saniye aklımda oglum eşim evdeyken belli etmiyorum aglamıyorum eşim kapıdan çıkar çıkmaz başlıyorum aglamaya kendimi durduramıyorum minicik elleri hiç gözümün önünden gitmiyor ne yapacağımı nasıl hayatıma devam edecegim i bilmiyorum
Canm benim de 5 ay oluyor nerdeyse.26 martta doguk yaptm tam 39 haftalikti.hersey yolunda hic bir sorun yoktu.normal dogumu bekliyordum.kontrol icin hastaneye gitmistim fis alirken kanamam başladı ben de sevindim dogum başladı diye doktor muayene etti acil sezaryan dedi.sezaryana girdim çıktım bebek yok.hic göremedim kızımı.sadece foto çekmişler sonradan gösterdiler.o kadar güzel bi kızım olmus ki.ama RAbbim cennetine yaratmış iste.hala ağlıyorum.ama ağlamak da çözüm değil.bir an once iyi olup yeni bi bebeğe kavusmak istiyorum.ancak öyle hasretim diner.Allah baska hayırli evlatlar basip eder ins hepimize.ciger acısı cok zor.ne kadar oldu sizin? dua edıyorum bol bol. allah yardımcımız olsun
Bebegimi kaybetme sebebim esinden ayrılması.esinden kopunca karnimdayken bebek agzindan burnundan nefes almaya çalışmış ama dayanamamış iste kuzum.ben kızım icin hamilelik boyu gerseyi yaptm.be gdiyse elimden onun iyiliği icin yaptm.ama olmadi ışte.Allah verdi Allah aldı.olsaydı yanmda onu her sevdigimde her gordugumde her animda sukredec3ktim bebegim icin.ama Rabbim aldı si.di bana düşen sabır.ve fercekten sabır şükürden daha zormuş.iste bu durumda anbe rahmi alınıyormuş.olayn bu tarafndan bakıp kendimi teselli ediyorum.bazı insaar tüp bebek sansi bile olmuyo.en azndan benim bi bebegim car cennette de olsa ben anne oldum diyorum.Rabbim bi defa verdi ins baska evlatlar da nadip olurCanm benim de 5 ay oluyor nerdeyse.26 martta doguk yaptm tam 39 haftalikti.hersey yolunda hic bir sorun yoktu.normal dogumu bekliyordum.kontrol icin hastaneye gitmistim fis alirken kanamam başladı ben de sevindim dogum başladı diye doktor muayene etti acil sezaryan dedi.sezaryana girdim çıktım bebek yok.hic göremedim kızımı.sadece foto çekmişler sonradan gösterdiler.o kadar güzel bi kızım olmus ki.ama RAbbim cennetine yaratmış iste.hala ağlıyorum.ama ağlamak da çözüm değil.bir an once iyi olup yeni bi bebeğe kavusmak istiyorum.ancak öyle hasretim diner.Allah baska hayırli evlatlar basip eder ins hepimize.ciger acısı cok zor.
Çok iyi yapmışsın canım. bende o dönem zumbaya yazılmıştım değişiklik olmuştu. İnsan evde kurup kurup düşünüyor kafayı yiyor. Meşguliyet kafayı dağıtıyorCanım eğer evde isen kendine uğraşlar bul ben çalışıyorum buna rağmen zor atlattım inan işe başlamasam kafayı yiyecek tim düşün 8.30- 5:30 çalışıyorum evede erken gitmiyorum kendime uğraşlar buldum gittin direksiyon dersi aldım şimdi de havuza yazİldım 3 gün oraya 2 günde parka yürüyüşe gidiyorum öyle yoruluyorum ki normalde çok tembel indir Koala gibi bulduğum yere yapışır ım eylülde halk eğitimin kursları açılıyor sana uygun birine gidersin inan ki iyi geliyor
Canm benim de 5 ay oluyor nerdeyse.26 martta doguk yaptm tam 39 haftalikti.hersey yolunda hic bir sorun yoktu.normal dogumu bekliyordum.kontrol icin hastaneye gitmistim fis alirken kanamam başladı ben de sevindim dogum başladı diye doktor muayene etti acil sezaryan dedi.sezaryana girdim çıktım bebek yok.hic göremedim kızımı.sadece foto çekmişler sonradan gösterdiler.o kadar güzel bi kızım olmus ki.ama RAbbim cennetine yaratmış iste.hala ağlıyorum.ama ağlamak da çözüm değil.bir an once iyi olup yeni bi bebeğe kavusmak istiyorum.ancak öyle hasretim diner.Allah baska hayırli evlatlar basip eder ins hepimize.ciger acısı cok zor.
Rabbim sabır versın size benim bebegimde 38 haftalık karnımda vefat etti eşim ve benım için cok agır bir imtihandi bugün 21. Günümüz Rabbim sabır versinGönlü yaralı anneler bende aranıza katıldım. Kasım annesi olacaktım ağustos annesi oldum. 18 haftamda suyum geldi perinatologlRa proflara gittik bebekte bişey yok genetik kese yırtılmış zagrn ilk baştN beri kanamam vardı hep o kanama zarı inceltmiş sıvı sızıntım olmuş anlamadım ben.doktorlar yüzde 1 ihtimal verdiler bi hafta durmaz dediler sakat olur engelli olur dediler ben hep inandım bişey olmıcak diye.Hazirandan buyana yattım hep sonra biraz yükseldi suyum bebeğim kıpır kıpırdı balık gibi hiçbişeyi yoktu anomali gibi. 27 temmuz gibi sancılarım bŞladı 30 temmuzda apartopar hastaneye gittim suyum geliyodu hafif hastaneye adım attığım anda tamamı geldi. Sancılarım vardı serum antibiyotik ilaçla durdu 2 ağustos gecesi artık ilaçlar fYda etmedi doktor geldi bu bebeğin bu zamana kadar yaşaması imkansız muciZee bu dedi bebeğin baş aşağı srnin onun için yapabilecek en iyi şeyin normal doğum dedi çünkü 26+3 tik daha çok küçüktü ciğerleri için en iyi şey bu dedi sancılarada acılarada dayandım Kuzum 3 ağustosta yani 16 gün önce dünyaya geldi hemde ağlayarak gözü açık geldi kuzum dünyaya. Ciğerlerinde bişeyi yoktu solunum cihazına bağlı değildi ilk günden anne sütüde almıştı her gün gidip görüyoduk hiç bişeyi yoktu ne beyninde ne ciğerinde ne bağırsaklarında hiçbişey ya hiçbişey. 15 ağustos yani geçen pazartesi kaybettim kuzumu o minicik kalbi durmuş meleğimin minik kızımın elis nira mın. Hatta doktorlar o günden için artık sadece besleyip büyümesini beklicektik diyor onlr bile şok oldular sebep bulamadılar ani bebek ölümü diye bişey varmış prematürlerde daha çok oluyormuş. Acım çok taze heryanım insan dolu ama ben bu acıyı bilen birileriyle konuşmak istiyorum içim yanıp kavruluyo hiçbiyere sığamıyorum. Annemi ve abimi de kaybettim birini on birini onbeş sene önce ama bu acı başka bi acıymış bunun üstesinden gelemicek gibiyim. üç kere eline tenine yanağına dokundum hayattayken hep korktum enfeksiyon olmasın bişey olmasın diye. Ama kucağıma kefeniyle alabildim kuzumu kokusunu duyamadım. O kadar pişmanım ki kefenlenmeden neden almadım koynuma diye ama korktum o minicik kuzumun buz gibi teninden korktum. İçim çok acıyo sabır diyorum rabbim sabır. Anlayacağınız benim kuzumda cennet çocuğu cennet meleği oldu. Allahım mHşer günü bize şefaatçi olmayı nasip etsin inşallah. Güçlü olmaya çalışıyorum eşim için eşim böyle acılar bilmiyor güçlü olmaya çalışıyor benim için ama korkuyorum bi an yıkılacak diye. Onun yüzüne bakıp duruyorum kuzum aynı babasının kızı olacaktı çok benziyodu ona eli ayağı yüzü. Rabbim kucaklarımıxı boş bırakmasın inşallah. YAnan alevimiz hiç sönmicek biliyorum ama rabbim dayanma gücü versin inşallah çünkü çıldırmal üzereymişim gibi geliyor.
Basınız sag olsun yalnız değilsiniz hepimiz melek annesiyiz ve meleklerimiz hep bizlerle birliktebebegımı bır hafta once kaybettım. 39 haftalıkken doguma bır gun kala. cok cok uzgunum
Canm kendi doktorum önce 6 ay dedi sonra 4 ya da 5 ay da yeterli dedi.araştırma hastanesindeki doktor sa yaşın var bekleme dedi 29 yaşındayım.ve ilk bebegimdi.ben de 5 ay yeterli diye düşünüyorum.herşeyin hayırlısı tabi kibende 39. haftada kaybettım. o ana kadar hersey okadar normadı ki bende goremedım ebegımı. gormek ıstemedım cunku benım ıcın daha zor olacaktı. doktor yenıden ne zamn hamıle kalacagınızı soyledı mı?
Gözün aydın canım. Allah kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah...Herkeze iyi günler buraya girmemek için uzun zamandır çaba gösteriyorumn bende sizler gibi melek annesiyimkannesiyimkisaca ozetleyeyim 13 temmuz 2014 te kızımı doğuma 1 hafta kala kaybettim o kadar çok canm yandı ki sonra burda benimle aynı aciyla yanan birçok annenin acısı n a şahit oldum benimle aynı zamanlarda dogum yapan hemn hemn herkez ya su an dogum yaptı yada hamile benim iki senem biraz daha zor geçti doğumdan 5 ay sonra korunmayı bırakmama rağmen bir buçuk yılda hamile anlamadım o kadar çok ağladım ki birçok kez pes ettim kaç kez doktora gittim bende unuttum herkez bir sorun yok dese de ben her adetten sonra hastanedeydim en son geçen ay tahlitahlillerde yumurtlama olmadığını tedavi girmem gerektiğini söylediler artık kabul ettim adet günümü bekliyordum ilaç kullanmak icin bu arada kardeşimin dugun telaşı falan derken ben iki ayı geçti adet görmedim bugün adet geciktirici yazması icin kadin doğuma gittim ne idrar tahlili ne kan direk ultrason bakarken dr un gözün aydın demesiyle irkildim evet ben bu haberi almak için o kadar çok bekledim ki hiç beklemediğim anda mucize gelmiş o kadar mutlu o kadar saskinim ki sabredin arkadaşlar allah sabreden mükafatını veriyor cennetinde bir kuzum var rabbim bana yeniden bu mutluluğu yaşattı insallah sağlıkla kucağıma aldığım gunleride görürüm.. .allah tüm melek annelerinin yüzünü gul dursun kucağını boş koymasinn aminnnn ....
Canım çok üzüldüm. Rabbim bir daha böyle acılar göstermesin bize. Çok zor bir acı yeri gelir kanar durur. Bir zaman sonra bu acıyla yaşamaya alışıyor insan. Rabbim herkesi farklı farklı durumlarla sınıyor. Ben de 25 kasımda kaybettim bebeğimi 3 gün sonra 9 ay olacak.Gönlü yaralı anneler bende aranıza katıldım. Kasım annesi olacaktım ağustos annesi oldum. 18 haftamda suyum geldi perinatologlRa proflara gittik bebekte bişey yok genetik kese yırtılmış zagrn ilk baştN beri kanamam vardı hep o kanama zarı inceltmiş sıvı sızıntım olmuş anlamadım ben.doktorlar yüzde 1 ihtimal verdiler bi hafta durmaz dediler sakat olur engelli olur dediler ben hep inandım bişey olmıcak diye.Hazirandan buyana yattım hep sonra biraz yükseldi suyum bebeğim kıpır kıpırdı balık gibi hiçbişeyi yoktu anomali gibi. 27 temmuz gibi sancılarım bŞladı 30 temmuzda apartopar hastaneye gittim suyum geliyodu hafif hastaneye adım attığım anda tamamı geldi. Sancılarım vardı serum antibiyotik ilaçla durdu 2 ağustos gecesi artık ilaçlar fYda etmedi doktor geldi bu bebeğin bu zamana kadar yaşaması imkansız muciZee bu dedi bebeğin baş aşağı srnin onun için yapabilecek en iyi şeyin normal doğum dedi çünkü 26+3 tik daha çok küçüktü ciğerleri için en iyi şey bu dedi sancılarada acılarada dayandım Kuzum 3 ağustosta yani 16 gün önce dünyaya geldi hemde ağlayarak gözü açık geldi kuzum dünyaya. Ciğerlerinde bişeyi yoktu solunum cihazına bağlı değildi ilk günden anne sütüde almıştı her gün gidip görüyoduk hiç bişeyi yoktu ne beyninde ne ciğerinde ne bağırsaklarında hiçbişey ya hiçbişey. 15 ağustos yani geçen pazartesi kaybettim kuzumu o minicik kalbi durmuş meleğimin minik kızımın elis nira mın. Hatta doktorlar o günden için artık sadece besleyip büyümesini beklicektik diyor onlr bile şok oldular sebep bulamadılar ani bebek ölümü diye bişey varmış prematürlerde daha çok oluyormuş. Acım çok taze heryanım insan dolu ama ben bu acıyı bilen birileriyle konuşmak istiyorum içim yanıp kavruluyo hiçbiyere sığamıyorum. Annemi ve abimi de kaybettim birini on birini onbeş sene önce ama bu acı başka bi acıymış bunun üstesinden gelemicek gibiyim. üç kere eline tenine yanağına dokundum hayattayken hep korktum enfeksiyon olmasın bişey olmasın diye. Ama kucağıma kefeniyle alabildim kuzumu kokusunu duyamadım. O kadar pişmanım ki kefenlenmeden neden almadım koynuma diye ama korktum o minicik kuzumun buz gibi teninden korktum. İçim çok acıyo sabır diyorum rabbim sabır. Anlayacağınız benim kuzumda cennet çocuğu cennet meleği oldu. Allahım mHşer günü bize şefaatçi olmayı nasip etsin inşallah. Güçlü olmaya çalışıyorum eşim için eşim böyle acılar bilmiyor güçlü olmaya çalışıyor benim için ama korkuyorum bi an yıkılacak diye. Onun yüzüne bakıp duruyorum kuzum aynı babasının kızı olacaktı çok benziyodu ona eli ayağı yüzü. Rabbim kucaklarımıxı boş bırakmasın inşallah. YAnan alevimiz hiç sönmicek biliyorum ama rabbim dayanma gücü versin inşallah çünkü çıldırmal üzereymişim gibi geliyor.
Başın sağolsun canım. Allah sabır versin. Sabret mükafatını alırız bir gün inşallah.bebegımı bır hafta once kaybettım. 39 haftalıkken doguma bır gun kala. cok cok uzgunum
Başın sağolsun Allah sabrını verir. Benim 9 ay oldu kaybedeli. Zaman zaman dayanamadığım ağladığım günler oluyor gizli gizli.Merhaba arkadaşlar hepimizin başı sağolsun bende yavrumu Umut eymen i kaybettim 17 Mayıs sabahı kanamam oldu hastaneye gittim acil sezaryana alındım bebek senden ayrılmış dediler bebegim dogdu 11 gün yaşadı oglum ve kaybettim bu acının tarifi yok 3 aydır kendimde degilim her dakika her saniye aklımda oglum eşim evdeyken belli etmiyorum aglamıyorum eşim kapıdan çıkar çıkmaz başlıyorum aglamaya kendimi durduramıyorum minicik elleri hiç gözümün önünden gitmiyor ne yapacağımı nasıl hayatıma devam edecegim i bilmiyorum
Canım 36 haftada kaybettim meleğimi. 32 haftada erken doğum riski yaşadım. Onu da doktorum idrar yolları enfeksiyonuna bağladı. Sancılarım vardı. 1-2 gün hastanede kaldıktan sonra sancım geçti. Bebeğim sağlıklıydı. İyiydim ben de hatta işime gidip geliyordum. 36 hafta dolduktan sonrakİ 2-3 gün içinde hareketleri azaldı. 36+3 te sabah uyandım ve o sabah hareketini hissedemedim bebeğimin. Nerden bilebilirdim ki yolundà gitmeyer bişeyler olduğunu. Hemen hastaneye gittim ve maalesef bebeğimİ kaybetmiştim. 52 cm ve 3300 grdı yavrum. Ama dünyada yaşayacak ömrü yokmuş. Ne kanama ne su kaybı ne kordon problemi hiçbişey yoktu. Doktorum kan pıhtılaşlamasından şüphelendi. Orta düzeyde pıhtılaşmaya yatkınlık oldugu tespiT edildi. Şu An coraspin ve folik asit alıyorum. Kısmet olursa gebe kaldığımda her gün kan sulandırıcı iğne kullanıcam.M Melekoglumm canım allah sabır ve metanet gücü versin inşallah hepimize inşallah kucaklarımız evimiz bebek kahkahalarıyla dolar taşar. Rabbim çok büyükk. Seni üzmicekse neden kaybetmiştin meleğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?