- 25 Nisan 2016
- 543
- 457
- 53
- 41
Gözün aydın canım yazının başını okurken Eyvah dedim bebeği olmamış şimdi ben aynı durumdayım inan ki sonunu okuyunca Ohhh be dedim çok sevindim inan ne hissettiğini taa içimde hissettim bende 4 aydır uğraşıyorum olmuyor inşallah benimde olur allah tamamına erdirsinHerkeze iyi günler buraya girmemek için uzun zamandır çaba gösteriyorumn bende sizler gibi melek annesiyimkannesiyimkisaca ozetleyeyim 13 temmuz 2014 te kızımı doğuma 1 hafta kala kaybettim o kadar çok canm yandı ki sonra burda benimle aynı aciyla yanan birçok annenin acısı n a şahit oldum benimle aynı zamanlarda dogum yapan hemn hemn herkez ya su an dogum yaptı yada hamile benim iki senem biraz daha zor geçti doğumdan 5 ay sonra korunmayı bırakmama rağmen bir buçuk yılda hamile anlamadım o kadar çok ağladım ki birçok kez pes ettim kaç kez doktora gittim bende unuttum herkez bir sorun yok dese de ben her adetten sonra hastanedeydim en son geçen ay tahlitahlillerde yumurtlama olmadığını tedavi girmem gerektiğini söylediler artık kabul ettim adet günümü bekliyordum ilaç kullanmak icin bu arada kardeşimin dugun telaşı falan derken ben iki ayı geçti adet görmedim bugün adet geciktirici yazması icin kadin doğuma gittim ne idrar tahlili ne kan direk ultrason bakarken dr un gözün aydın demesiyle irkildim evet ben bu haberi almak için o kadar çok bekledim ki hiç beklemediğim anda mucize gelmiş o kadar mutlu o kadar saskinim ki sabredin arkadaşlar allah sabreden mükafatını veriyor cennetinde bir kuzum var rabbim bana yeniden bu mutluluğu yaşattı insallah sağlıkla kucağıma aldığım gunleride görürüm.. .allah tüm melek annelerinin yüzünü gul dursun kucağını boş koymasinn aminnnn ....
Canim benim insallah bir an once sende alırsın bu güzel haberi allah tüm melek annelerinin yüzünü gul dursun insallah....Gözün aydın canım yazının başını okurken Eyvah dedim bebeği olmamış şimdi ben aynı durumdayım inan ki sonunu okuyunca Ohhh be dedim çok sevindim inan ne hissettiğini taa içimde hissettim bende 4 aydır uğraşıyorum olmuyor inşallah benimde olur allah tamamına erdirsin
Allah sabir versin canim. Ne desek ne soylesek bos Allah vakti geldiginde yavrularimiza kavusmayi nasip etsin bize.. cennette meleklerimuz var ve bi gun hepimiz gocup gidicegiz bu dunyadan herkese nasip olmaz melek annesi olmak . bu dunyada acimiz ne kadar buyukse obur dunyada sevincimiz o kadar buyuk olucak .Allah sabrimizin mukafatini ebediyette vericek insallah.. Allah kizini sana bagislasin ona saglikli hayirli imur versin ve vakti gelince yeniden saglikli hayirli omurlu evlatlarin olur insallah...Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim bende basimdan gecen olayi paylasmak istiyorum 39 hafta 4 gunlukken normal dogum icin hastaneye yatirildim hic sanci ve suyum gelmemisken 2 cm aciklik var diye sunni sanci verilerek dogum yaptiracaklatdi sabah 9 da hastaneye yattim 5 gibi doguma aldilar dogum esnasinda uterus yirtilmasi oldu bebegim oksijensiz kaldi bebek rahime tam oturmadigi icin ustten baskilayarak dogum yaptirmaya calistilar ben sol bacagimi hissetmedigimi soyledim dayanamadigimi sezeryan istedigimi soyledim ama dr dinlemedi bacagimi kapatip istemedigimi soyledim esimi cagirdilar oda ne gerekiyorsa yapin deyince acil sezeryana aldilar ama bebek 20 dakika oksijensiz kaldigi icin olu dogdu kalp masaji ile geri dondu fakat hic bir tepki yok gozunu acamadi refleks yok 1 ay kuvozde kaldi 2 hafta once vefat etti sapasaglam bebegimi 1 saat icinde bu hale getirdiler inanin dayanmak cok zor surekli yasananlar gozumun onunde allahtan bir kizim var onun icin dayaniyorum yasadiklarim film gibi geliyor su an kucagimda olmasi gereken cocuk toprak alti da bu arada bende olumden donmusum uterus yirtilmasi anne olumuyle sonuclanabilirmis eger dogumhamede biraz daha devam etseymis yani ben izin verseymisim kan kaybindan olebilirmisim
Allah en kisa zamanda saglikli omurlu hayirli evlatlarla senin ve tum melek annelerinin yuzunu guldursun insallahArkadaşlar dün eşim kurbanlık bakmaya gidecekti beni de götürdü hava alırsın değişiklik olur diye bende gittim orda otururken bi baktım köpek yavrularıyla oynuyor tavuk civcivlerine yem bulmuş çağırıyor inek buzağısını yaşıyor yani börtü böcek bile anne olmuş yavrularına bakıyor allahım dedim bende yavrum olmadan öylece dolanıyorum anne oldum annelik yapamadım dönerken de sünnet kıyafeti giymiş iki yaşlarında bir çocuk ailesi yolun kenarına durdurmuş lar arabalarını oynuyorlar bende oğluma alacaktım dedim allahın bildiğini sizden saklayacak değilim hep oğlum olsun hayal ederdim çok şükür oldu ama hayallerim Yarım kaldı inanın eve kendimi zor attım öyle oturdu ki içime allahım yükümü sen hafiflet dedim derdi verdiysen almasını da bilirsin dedim dayan yüreğim dedim ama anne yüreği işte ne kadar dayanabilir ah canım yavrum hayallerimi de aldın gittin nasılda yanlız kaldık babacıkla oysa ki siz babayla yaramazlık yapacaktın ız kaçamak dondurma yiyeceksin iz ben size kızacaktım akşamları seni alıp parka gidecektik babanda gelip bizi alacaktı. Anneciğim deyip bıioynuma sarılacaktın ben senin kokunu her içime çektiğim de şükredecektim şimdi hasretini içime çekiyorum annen kendini hiç bi yere sığdıramıyor oğlum annen hala bebeklere bakmıyor bazen kış gelsede herkes evine girse diyorum yanlış düşünüyorum ama çok özeniyorum oğlum seni çoook özlüyorum
Kurban oldugum Allah o cok buyuk tamda umudunu yiturdigin anda nasilda guzel mucize yollamis sana belki hoylesi hayirliydi bilsen stres yapicaktin belki tutunamayacakti ama bak Allah verince kendiliginden tutunuyor ne ilac ne bisey O cok buyuk demekki dogru zamam simdiymis. ALLAH saglikli hayirli omurler nasip etsin dogacak kuzuna. Sizi ona onu size bagislasin insallahHerkeze iyi günler buraya girmemek için uzun zamandır çaba gösteriyorumn bende sizler gibi melek annesiyimkannesiyimkisaca ozetleyeyim 13 temmuz 2014 te kızımı doğuma 1 hafta kala kaybettim o kadar çok canm yandı ki sonra burda benimle aynı aciyla yanan birçok annenin acısı n a şahit oldum benimle aynı zamanlarda dogum yapan hemn hemn herkez ya su an dogum yaptı yada hamile benim iki senem biraz daha zor geçti doğumdan 5 ay sonra korunmayı bırakmama rağmen bir buçuk yılda hamile anlamadım o kadar çok ağladım ki birçok kez pes ettim kaç kez doktora gittim bende unuttum herkez bir sorun yok dese de ben her adetten sonra hastanedeydim en son geçen ay tahlitahlillerde yumurtlama olmadığını tedavi girmem gerektiğini söylediler artık kabul ettim adet günümü bekliyordum ilaç kullanmak icin bu arada kardeşimin dugun telaşı falan derken ben iki ayı geçti adet görmedim bugün adet geciktirici yazması icin kadin doğuma gittim ne idrar tahlili ne kan direk ultrason bakarken dr un gözün aydın demesiyle irkildim evet ben bu haberi almak için o kadar çok bekledim ki hiç beklemediğim anda mucize gelmiş o kadar mutlu o kadar saskinim ki sabredin arkadaşlar allah sabreden mükafatını veriyor cennetinde bir kuzum var rabbim bana yeniden bu mutluluğu yaşattı insallah sağlıkla kucağıma aldığım gunleride görürüm.. .allah tüm melek annelerinin yüzünü gul dursun kucağını boş koymasinn aminnnn ....
sürpriz yapmış bebeğin annesi hayırlı olsun.inş sağlıkla kucağına almak da nasip olur.Herkeze iyi günler buraya girmemek için uzun zamandır çaba gösteriyorumn bende sizler gibi melek annesiyimkannesiyimkisaca ozetleyeyim 13 temmuz 2014 te kızımı doğuma 1 hafta kala kaybettim o kadar çok canm yandı ki sonra burda benimle aynı aciyla yanan birçok annenin acısı n a şahit oldum benimle aynı zamanlarda dogum yapan hemn hemn herkez ya su an dogum yaptı yada hamile benim iki senem biraz daha zor geçti doğumdan 5 ay sonra korunmayı bırakmama rağmen bir buçuk yılda hamile anlamadım o kadar çok ağladım ki birçok kez pes ettim kaç kez doktora gittim bende unuttum herkez bir sorun yok dese de ben her adetten sonra hastanedeydim en son geçen ay tahlitahlillerde yumurtlama olmadığını tedavi girmem gerektiğini söylediler artık kabul ettim adet günümü bekliyordum ilaç kullanmak icin bu arada kardeşimin dugun telaşı falan derken ben iki ayı geçti adet görmedim bugün adet geciktirici yazması icin kadin doğuma gittim ne idrar tahlili ne kan direk ultrason bakarken dr un gözün aydın demesiyle irkildim evet ben bu haberi almak için o kadar çok bekledim ki hiç beklemediğim anda mucize gelmiş o kadar mutlu o kadar saskinim ki sabredin arkadaşlar allah sabreden mükafatını veriyor cennetinde bir kuzum var rabbim bana yeniden bu mutluluğu yaşattı insallah sağlıkla kucağıma aldığım gunleride görürüm.. .allah tüm melek annelerinin yüzünü gul dursun kucağını boş koymasinn aminnnn ....
Canim benim öyleymiş demekki rabbim sabir versin sen benden sonra dogum yapmıştım hatırlıyorum seni ne güzel sen yolun yarısından fazlasını tamamladıntamamladınn rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah....Kurban oldugum Allah o cok buyuk tamda umudunu yiturdigin anda nasilda guzel mucize yollamis sana belki hoylesi hayirliydi bilsen stres yapicaktin belki tutunamayacakti ama bak Allah verince kendiliginden tutunuyor ne ilac ne bisey O cok buyuk demekki dogru zamam simdiymis. ALLAH saglikli hayirli omurler nasip etsin dogacak kuzuna. Sizi ona onu size bagislasin insallah
Canım inşallah hiçbir sıkıntı olmaz. Umarım herşey yolundadır. Dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok maalesef. Umarım Allahım karnımızdakileri bizlere bağışlar sağlıkla büyütebilmeyi nasip eder.Hanımlar içim çok tedirgin hem umutlu ve mutluluyum hemde çok umutlanma doktor kötü birşey derse yıkılma diye kendimle sürekli konuşuyorum . Aslında tiroit çıktığını öğrendiğim de yıkılmıştım hamile kalmam diye korunmadık olursa da olur korunup iyice Zaman kaybetmeyeyim dedim , havuza girdiğimde kardeşim abla göğüslerin büyümüş ya adet mi olucaksın Dedi evet dedim baya adet belirtisi yaşadım adetime kısa süre vardı halbuki test yaptım tek çizgiydi banyodan çıktım eşim baktı biz Bi doktora gidelim adet belirtilerim böyle olmazdı sende Bi görün kontrol olsun dedim yarım saat sonra testi Bi gördüm çizgi iki olmuş Nasıl çığlık attım iki gün vardı adetime yapmıcam adet günüm de yapıcam dedim ve çift çizgi çıktı çok korkarak gittim doktora hcg artışı iyi dış gebelik olma olasılığı milyon da bir Dedi cuma tekrar gel keseyi görücez Dedi hemen iğneye başladım ama resmen günler geçmiyor cuma günü birşey olur mu diye bir de bende rahim arkasında yani douglas ta sıvı toplanıyordu o yüzden de tedirginim sürekli ellerim karnımda sımsıkı tutup uyuyormuşum sürekli dua okuyorum her aklıma gelince allahım sağlıkla büyüt sağlıkla kucağımıza alalım diyip duruyorum . Kusmam yok hafif bulantılarım ve aşırı halsizliğim var sürekli göğüslerime dokunuyorum hassasiyeti devam ediyor mu diye , bu telaş hep böyle devam edicek galiba
ah canım bende dün parka gittim, benle hamile olanların bebekleri yürümeye başlamışArkadaşlar dün eşim kurbanlık bakmaya gidecekti beni de götürdü hava alırsın değişiklik olur diye bende gittim orda otururken bi baktım köpek yavrularıyla oynuyor tavuk civcivlerine yem bulmuş çağırıyor inek buzağısını yaşıyor yani börtü böcek bile anne olmuş yavrularına bakıyor allahım dedim bende yavrum olmadan öylece dolanıyorum anne oldum annelik yapamadım dönerken de sünnet kıyafeti giymiş iki yaşlarında bir çocuk ailesi yolun kenarına durdurmuş lar arabalarını oynuyorlar bende oğluma alacaktım dedim allahın bildiğini sizden saklayacak değilim hep oğlum olsun hayal ederdim çok şükür oldu ama hayallerim Yarım kaldı inanın eve kendimi zor attım öyle oturdu ki içime allahım yükümü sen hafiflet dedim derdi verdiysen almasını da bilirsin dedim dayan yüreğim dedim ama anne yüreği işte ne kadar dayanabilir ah canım yavrum hayallerimi de aldın gittin nasılda yanlız kaldık babacıkla oysa ki siz babayla yaramazlık yapacaktın ız kaçamak dondurma yiyeceksin iz ben size kızacaktım akşamları seni alıp parka gidecektik babanda gelip bizi alacaktı. Anneciğim deyip bıioynuma sarılacaktın ben senin kokunu her içime çektiğim de şükredecektim şimdi hasretini içime çekiyorum annen kendini hiç bi yere sığdıramıyor oğlum annen hala bebeklere bakmıyor bazen kış gelsede herkes evine girse diyorum yanlış düşünüyorum ama çok özeniyorum oğlum seni çoook özlüyorum
Cok sukur canim Allahhepinze bu gunler ve saglicakla kucagimiza aldigimiz gunleri gormeyi nasip etsin.Canim benim öyleymiş demekki rabbim sabir versin sen benden sonra dogum yapmıştım hatırlıyorum seni ne güzel sen yolun yarısından fazlasını tamamladıntamamladınn rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah....
İnşallah sağlıkla kucağına alıp büyütürsün canım Rabbim güzel ömürler versinŞükürler olsun keseyi gördüm , allahım kalp atışını duymayı da nasip etsin daha sonra sağlıkla büyümesini sağlıkla kucağıma almayı da , cümlemize inşallah
İnşallah sağlıkla kucağına alıp büyütürsün canım Rabbim güzel ömürler versin
Herkeze iyi günler buraya girmemek için uzun zamandır çaba gösteriyorumn bende sizler gibi melek annesiyimkannesiyimkisaca ozetleyeyim 13 temmuz 2014 te kızımı doğuma 1 hafta kala kaybettim o kadar çok canm yandı ki sonra burda benimle aynı aciyla yanan birçok annenin acısı n a şahit oldum benimle aynı zamanlarda dogum yapan hemn hemn herkez ya su an dogum yaptı yada hamile benim iki senem biraz daha zor geçti doğumdan 5 ay sonra korunmayı bırakmama rağmen bir buçuk yılda hamile anlamadım o kadar çok ağladım ki birçok kez pes ettim kaç kez doktora gittim bende unuttum herkez bir sorun yok dese de ben her adetten sonra hastanedeydim en son geçen ay tahlitahlillerde yumurtlama olmadığını tedavi girmem gerektiğini söylediler artık kabul ettim adet günümü bekliyordum ilaç kullanmak icin bu arada kardeşimin dugun telaşı falan derken ben iki ayı geçti adet görmedim bugün adet geciktirici yazması icin kadin doğuma gittim ne idrar tahlili ne kan direk ultrason bakarken dr un gözün aydın demesiyle irkildim evet ben bu haberi almak için o kadar çok bekledim ki hiç beklemediğim anda mucize gelmiş o kadar mutlu o kadar saskinim ki sabredin arkadaşlar allah sabreden mükafatını veriyor cennetinde bir kuzum var rabbim bana yeniden bu mutluluğu yaşattı insallah sağlıkla kucağıma aldığım gunleride görürüm.. .allah tüm melek annelerinin yüzünü gul dursun kucağını boş koymasinn aminnnn ....
Şükürler olsun keseyi gördüm , allahım kalp atışını duymayı da nasip etsin daha sonra sağlıkla büyümesini sağlıkla kucağıma almayı da , cümlemize inşallah
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim bende basimdan gecen olayi paylasmak istiyorum 39 hafta 4 gunlukken normal dogum icin hastaneye yatirildim hic sanci ve suyum gelmemisken 2 cm aciklik var diye sunni sanci verilerek dogum yaptiracaklatdi sabah 9 da hastaneye yattim 5 gibi doguma aldilar dogum esnasinda uterus yirtilmasi oldu bebegim oksijensiz kaldi bebek rahime tam oturmadigi icin ustten baskilayarak dogum yaptirmaya calistilar ben sol bacagimi hissetmedigimi soyledim dayanamadigimi sezeryan istedigimi soyledim ama dr dinlemedi bacagimi kapatip istemedigimi soyledim esimi cagirdilar oda ne gerekiyorsa yapin deyince acil sezeryana aldilar ama bebek 20 dakika oksijensiz kaldigi icin olu dogdu kalp masaji ile geri dondu fakat hic bir tepki yok gozunu acamadi refleks yok 1 ay kuvozde kaldi 2 hafta once vefat etti sapasaglam bebegimi 1 saat icinde bu hale getirdiler inanin dayanmak cok zor surekli yasananlar gozumun onunde allahtan bir kizim var onun icin dayaniyorum yasadiklarim film gibi geliyor su an kucagimda olmasi gereken cocuk toprak alti da bu arada bende olumden donmusum uterus yirtilmasi anne olumuyle sonuclanabilirmis eger dogumhamede biraz daha devam etseymis yani ben izin verseymisim kan kaybindan olebilirmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?