Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Gözün aydın canım yazının başını okurken Eyvah dedim bebeği olmamış şimdi ben aynı durumdayım inan ki sonunu okuyunca Ohhh be dedim çok sevindim inan ne hissettiğini taa içimde hissettim bende 4 aydır uğraşıyorum olmuyor inşallah benimde olur allah tamamına erdirsin

Arkadaşlar dün eşim kurbanlık bakmaya gidecekti beni de götürdü hava alırsın değişiklik olur diye bende gittim orda otururken bi baktım köpek yavrularıyla oynuyor tavuk civcivlerine yem bulmuş çağırıyor inek buzağısını yaşıyor yani börtü böcek bile anne olmuş yavrularına bakıyor allahım dedim bende yavrum olmadan öylece dolanıyorum anne oldum annelik yapamadım dönerken de sünnet kıyafeti giymiş iki yaşlarında bir çocuk ailesi yolun kenarına durdurmuş lar arabalarını oynuyorlar bende oğluma alacaktım dedim allahın bildiğini sizden saklayacak değilim hep oğlum olsun hayal ederdim çok şükür oldu ama hayallerim Yarım kaldı inanın eve kendimi zor attım öyle oturdu ki içime allahım yükümü sen hafiflet dedim derdi verdiysen almasını da bilirsin dedim dayan yüreğim dedim ama anne yüreği işte ne kadar dayanabilir ah canım yavrum hayallerimi de aldın gittin nasılda yanlız kaldık babacıkla oysa ki siz babayla yaramazlık yapacaktın ız kaçamak dondurma yiyeceksin iz ben size kızacaktım akşamları seni alıp parka gidecektik babanda gelip bizi alacaktı. Anneciğim deyip bıioynuma sarılacaktın ben senin kokunu her içime çektiğim de şükredecektim şimdi hasretini içime çekiyorum annen kendini hiç bi yere sığdıramıyor oğlum annen hala bebeklere bakmıyor bazen kış gelsede herkes evine girse diyorum yanlış düşünüyorum ama çok özeniyorum oğlum seni çoook özlüyorum

Canim benim insallah bir an once sende alırsın bu güzel haberi allah tüm melek annelerinin yüzünü gul dursun insallah....

Allah sabir versin canim. Ne desek ne soylesek bos Allah vakti geldiginde yavrularimiza kavusmayi nasip etsin bize.. cennette meleklerimuz var ve bi gun hepimiz gocup gidicegiz bu dunyadan herkese nasip olmaz melek annesi olmak . bu dunyada acimiz ne kadar buyukse obur dunyada sevincimiz o kadar buyuk olucak .Allah sabrimizin mukafatini ebediyette vericek insallah.. Allah kizini sana bagislasin ona saglikli hayirli imur versin ve vakti gelince yeniden saglikli hayirli omurlu evlatlarin olur insallah...

Allah en kisa zamanda saglikli omurlu hayirli evlatlarla senin ve tum melek annelerinin yuzunu guldursun insallah

Kurban oldugum Allah o cok buyuk tamda umudunu yiturdigin anda nasilda guzel mucize yollamis sana belki hoylesi hayirliydi bilsen stres yapicaktin belki tutunamayacakti ama bak Allah verince kendiliginden tutunuyor ne ilac ne bisey O cok buyuk demekki dogru zamam simdiymis. ALLAH saglikli hayirli omurler nasip etsin dogacak kuzuna. Sizi ona onu size bagislasin insallah

sürpriz yapmış bebeğin annesi hayırlı olsun.inş sağlıkla kucağına almak da nasip olur.

Canim benim öyleymiş demekki rabbim sabir versin sen benden sonra dogum yapmıştım hatırlıyorum seni ne güzel sen yolun yarısından fazlasını tamamladıntamamladınn rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah....

Hanımlar içim çok tedirgin hem umutlu ve mutluluyum hemde çok umutlanma doktor kötü birşey derse yıkılma diye kendimle sürekli konuşuyorum . Aslında tiroit çıktığını öğrendiğim de yıkılmıştım hamile kalmam diye korunmadık olursa da olur korunup iyice Zaman kaybetmeyeyim dedim , havuza girdiğimde kardeşim abla göğüslerin büyümüş ya adet mi olucaksın Dedi evet dedim baya adet belirtisi yaşadım adetime kısa süre vardı halbuki test yaptım tek çizgiydi banyodan çıktım eşim baktı biz Bi doktora gidelim adet belirtilerim böyle olmazdı sende Bi görün kontrol olsun dedim yarım saat sonra testi Bi gördüm çizgi iki olmuş Nasıl çığlık attım iki gün vardı adetime yapmıcam adet günüm de yapıcam dedim ve çift çizgi çıktı çok korkarak gittim doktora hcg artışı iyi dış gebelik olma olasılığı milyon da bir Dedi cuma tekrar gel keseyi görücez Dedi hemen iğneye başladım ama resmen günler geçmiyor cuma günü birşey olur mu diye bir de bende rahim arkasında yani douglas ta sıvı toplanıyordu o yüzden de tedirginim sürekli ellerim karnımda sımsıkı tutup uyuyormuşum sürekli dua okuyorum her aklıma gelince allahım sağlıkla büyüt sağlıkla kucağımıza alalım diyip duruyorum . Kusmam yok hafif bulantılarım ve aşırı halsizliğim var sürekli göğüslerime dokunuyorum hassasiyeti devam ediyor mu diye , bu telaş hep böyle devam edicek galiba

Canım inşallah hiçbir sıkıntı olmaz. Umarım herşey yolundadır. Dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok maalesef. Umarım Allahım karnımızdakileri bizlere bağışlar sağlıkla büyütebilmeyi nasip eder.

ah canım bende dün parka gittim, benle hamile olanların bebekleri yürümeye başlamış yüreğim parçalanıyor resmen.

Cok sukur canim Allahhepinze bu gunler ve saglicakla kucagimiza aldigimiz gunleri gormeyi nasip etsin.

Rabbim bebeğini sağlıkla, sıhhatle kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin arkadaşım. Yaramızın en iyi gelen merhemi gerçekten yeni bir bebek. Rabbim meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza alıp da büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Şükürler olsun keseyi gördüm , allahım kalp atışını duymayı da nasip etsin daha sonra sağlıkla büyümesini sağlıkla kucağıma almayı da , cümlemize inşallah

Canım çok sevindim. Darısı kalp atışlarını da duymaya inşallah... Sen ilaçlarını hiç aksatmadan kullan, her şey iyi olacak inşallah :)

Arkadaşım başın sağ olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın hiç birimize. Olaylar farklı gelişse de maalesef hepimiz yaşadığını acı aynı... Rabbim yanındaki kızına uzun ömürler versin ve sana da en tez ve hayırlı zamanda yeni bir bebek nasip etsin inşallah. Çok şükür ki sen sağlıklısın ve teselli bulabileceğin bir kızın var. Ona tutun sımsıkı... Çok zor günlerden geçiyorsun, daha acın çok taze ama inan Rabbim sabrını da veriyor... Birbirimize edebileceğimiz en güzel dualardan biri "Allah sabır versin" Şuan en çok ihtiyacın olan şey bu çünkü...

Gönlü yaralı anneler bende aranıza katıldım. Kasım annesi olacaktım ağustos annesi oldum. 18 haftamda suyum geldi perinatologlRa proflara gittik bebekte bişey yok genetik kese yırtılmış zagrn ilk baştN beri kanamam vardı hep o kanama zarı inceltmiş sıvı sızıntım olmuş anlamadım ben.doktorlar yüzde 1 ihtimal verdiler bi hafta durmaz dediler sakat olur engelli olur dediler ben hep inandım bişey olmıcak diye.Hazirandan buyana yattım hep sonra biraz yükseldi suyum bebeğim kıpır kıpırdı balık gibi hiçbişeyi yoktu anomali gibi. 27 temmuz gibi sancılarım bŞladı 30 temmuzda apartopar hastaneye gittim suyum geliyodu hafif hastaneye adım attığım anda tamamı geldi. Sancılarım vardı serum antibiyotik ilaçla durdu 2 ağustos gecesi artık ilaçlar fYda etmedi doktor geldi bu bebeğin bu zamana kadar yaşaması imkansız muciZee bu dedi bebeğin baş aşağı srnin onun için yapabilecek en iyi şeyin normal doğum dedi çünkü 26+3 tik daha çok küçüktü ciğerleri için en iyi şey bu dedi sancılarada acılarada dayandım Kuzum 3 ağustosta yani 16 gün önce dünyaya geldi hemde ağlayarak gözü açık geldi kuzum dünyaya. Ciğerlerinde bişeyi yoktu solunum cihazına bağlı değildi ilk günden anne sütüde almıştı her gün gidip görüyoduk hiç bişeyi yoktu ne beyninde ne ciğerinde ne bağırsaklarında hiçbişey ya hiçbişey. 15 ağustos yani geçen pazartesi kaybettim kuzumu o minicik kalbi durmuş meleğimin. Hatta doktorlar o günden için artık sadece besleyip büyümesini beklicektik diyor onlr bile şok oldular sebep bulamadılar ani bebek ölümü diye bişey varmış prematürlerde daha çok oluyormuş. Acım çok taze heryanım insan dolu ama ben bu acıyı bilen birileriyle konuşmak istiyorum içim yanıp kavruluyo hiçbiyere sığamıyorum. Annemi ve abimi de kaybettim birini on birini onbeş sene önce ama bu acı başka bi acıymış bunun üstesinden gelemicek gibiyim. üç kere eline tenine yanağına dokundum hayattayken hep korktum enfeksiyon olmasın bişey olmasın diye. Ama kucağıma kefeniyle alabildim kuzumu kokusunu duyamadım. O kadar pişmanım ki kefenlenmeden neden almadım koynuma diye ama korktum o minicik kuzumun buz gibi teninden korktum. İçim çok acıyo sabır diyorum rabbim sabır. Anlayacağınız benim kuzumda cennet çocuğu cennet meleği oldu. Allahım mHşer günü bize şefaatçi olmayı nasip etsin inşallah. Güçlü olmaya çalışıyorum eşim için eşim böyle acılar bilmiyor güçlü olmaya çalışıyor benim için ama korkuyorum bi an yıkılacak diye. Onun yüzüne bakıp duruyorum kuzum aynı babasının kızı olacaktı çok benziyodu ona eli ayağı yüzü. Rabbim kucaklarımıxı boş bırakmasın inşallah. YAnan alevimiz hiç sönmicek biliyorum ama rabbim dayanma gücü versin inşallah çünkü çıldırmal üzereymişim gibi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlık yanlış olmuş sezeryan doğumla bebeğini kaybedenler diyince sezeryan doğumdan dolayı kaybedilmiş gibi bir anlam çıkmış...

AH CANIM BENİM BUGÜN ÇOK ÜZGÜNDÜM SENİN YAZINI OKUDUM DAHA ÇOK ÜZÜLDÜM DÜN RÜYAMDA TIPKI ÖMERİME BENZEYEN BİR BEBEK ÖPÜYORDUM BELKİ DE OĞLUM DU BİLMİYORUM ÖYLE ÖZLEDİM Kİ KUZUMU BENİM BEBEĞİME DE ANİ BEBEK ÖLÜMÜ DEDİLER BENİM BEBEĞİM 39 HAFTA 2 GÜNLÜK DOĞDU 4 KİLO 10 GR ÇOK SAĞLIKLI BİR BEBEKTİ HAMİLELİĞİMDE HİÇ BİR SIKINI YAŞAMADIM SADECE SON İKİ HAFTA ELİM AYAĞIM ŞİŞMİŞTİ DOĞUA GİRDİĞİMDE TANSİYONUM 17 YE FALAN ÇIKMIŞTI O YÜZDEN SEZERYAN OLDUM BENDE SEZERYAN İSTİYORDUM ZATEN BUDA BAHANEM OLDU NEYSE BEBEĞİM DOĞDU HERŞEY ÇOK GÜZELDİ DÜNYANIN ENGÜZEL VARLIĞINI KUCAĞIMA VERMİŞLERDİ KARA SAÇLI OĞLUM ELMA YANAKLI YAVRUM AH O MİS KOKUSU GÖZLERİNİ BENDEN ALAMAYIŞI GALİBA BİRBİRİMİZE HAYRAN KALMIŞTIK SEZERYAN OLDUĞUM İÇİN SÜTÜM GEÇ GELDİ MALESEF BEBEĞİM SARILIK OLDU HASTANEYE YATIRDIK SARILIĞI DÜŞMEYE BAŞLADI TABURCU OLACAKTIK BEBEĞİMİZİ EVE GETİRECEKTİK Kİ BEBEĞİM MELEK OLMUŞ ANNESİNİ BIRAKMIŞ BENDEN VAZGEÇMİŞ ADLİ TIPA GİTTİ HEŞEYİ YAPILDI OTOPSİ FALAN HİÇ BİRŞEY ÇIKMADI BİZE DE ANİ BEBEK ÖLÜMÜ DEDİLER ÇÜNKÜ HİÇ BİR NEDEN YOK YAVRUM GİDELİ 6 AY OLDU HASRETİM ÖYLE BÜYÜDÜ Kİ ANLATAMAM ALLAH SANA SABIR VERSİN CANIM TABİ BİZEDE İNŞALLAH BU ACILARIMIZ DİNER BİRDAHA AYNI ACILARLA İMTİHAN ETMEZ RABBİM . OKUYAN ARKADAŞLAR KUSUSRUMA BAKMAYIN KİMSEYE ANLATAMIYORUM DERDİMİ BİRTEK BURAYA YAZIYORUM CUMANIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YANAN ATEŞLERİMİZİ SÖNDÜRSÜN

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…